Saurman je napisao/la:Precjenjeni Terminator 2 i Pulp Fiction.

zabranit glasanje maloljetnim
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Saurman je napisao/la:Precjenjeni Terminator 2 i Pulp Fiction.
Ti k'o da nisi iz Bosne pa nemas smisla za salu :mrgreenDANTES je napisao/la:ti ko da radiš u Kuriru sve izvučeš iz konteksta...rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedna muškarac zamišlja drugoga, pomislit će ljudi svaštaDANTES je napisao/la:zamišljam kako Doni
a yebem ga ako nisam stAvio smajli odmah ne znam za šalu... uvijek zaboravim smajli, trudim se da ih koristim, ali većinu puta zaboravim...rio_Ferdy88 je napisao/la: Ti k'o da nisi iz Bosne pa nemas smisla za salu :mrgreen
Halali, moramo se malo zezati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ono gore je anketa za najbolji film svih vremena. A sad biramo najprecijenjeniji, kao što vidiš.EmirTM87 je napisao/la:Nisam u toku al' vidim neka je anketa, gledam i ne vjerujem da se tu pise o Godfatheru![]()
![]()
Sto se mene tice The Godfather je najbolji film svih vremena!!!
Valjda ce neko da objasni zasto je precenjen ?EmirTM87 je napisao/la:Nisam u toku al' vidim neka je anketa, gledam i ne vjerujem da se tu pise o Godfatheru![]()
![]()
Sto se mene tice The Godfather je najbolji film svih vremena!!!
vidi ovo mi je promaklo... ne dragi moj taman da si zadnji šu.pak na svijetu...Donnie Darko je napisao/la:Šta fali i ako čovjek gaji gejpederske simpatije prema meni?![]()
DANTES je napisao/la:vidi ovo mi je promaklo... ne dragi moj taman da si zadnji šu.pak na svijetu...Donnie Darko je napisao/la:Šta fali i ako čovjek gaji gejpederske simpatije prema meni?![]()
Ma ove ankete i jesu subjektivne. Sve se svodi na to da nekom neki film jest ili nije "legao". Meni je na primjer taj film potcijenjen i to dobro iz razloga sto pratim i volim taj zanr i znam kakvi su filmovi tog zanra prije istog tj kakav je posao napravljen tu, i jos iz razloga sto nakon 70tih na taj zanr niko ne obraca paznju i filmovi su u startu potcjenjeni i u ocima svih krnjavi. Taj film je za mene fenomenalan, nije prvi sigurno, ali top 5 jeste.BeyKopites je napisao/la:Za svu raju: Unforgiven - nije mi lego, ne vidim ništa spektakularno u tom filmu, ukratko do mene je
Troubles in paradiseDANTES je napisao/la:vidi ovo mi je promaklo... ne dragi moj taman da si zadnji šu.pak na svijetu...Donnie Darko je napisao/la:Šta fali i ako čovjek gaji gejpederske simpatije prema meni?![]()
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 4 gosta.