Čovjek bi pomislio da ćeš odrasti, a ti i dalje po starom.Admir_Sa je napisao/la:pa kad vidiš u kakvom klubu igra nimalo neobična slika, njihovi bivši i sadašnji igrači/funkcioneri su svako malo vremena na sudu
Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Copa America-Chile 2015
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Neka ga malo, zamisli kako je tešku godinu samo imao. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko god su na sa SP isli na ruku sa terminima, ove sa Cope boli neka stvar za Evropu. Brazil- Kolumbija u 2 okruglo. 
- IlCapitano
- Kontakt:
Sampaoli:"It's easy to pick up a mic and say he's guilty. Arturo committed a mistake but it is not enough to remove him from the team. In my way seeing life and football, I can't see myself judging."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto bi ih bilo briga za Europu?SlevinKelevra je napisao/la:Koliko god su na sa SP isli na ruku sa terminima, ove sa Cope boli neka stvar za Evropu. Brazil- Kolumbija u 2 okruglo.
Baš će ovakav derbi stavit u 4 ili 6 poslijepodne.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zato sto smo kolijevka fudbala.Donnie Darko je napisao/la:Zašto bi ih bilo briga za Europu?SlevinKelevra je napisao/la:Koliko god su na sa SP isli na ruku sa terminima, ove sa Cope boli neka stvar za Evropu. Brazil- Kolumbija u 2 okruglo.![]()
Baš će ovakav derbi stavit u 4 ili 6 poslijepodne.
Re: Odg: Copa America-Chile 2015
Nema veze, jedva cekam vidjet kako Neymar plodi precijenjene narkomane...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Veceras ce drugi igrac svijeta objasnit neke stvari, ocekuje se simultanka i lagana pobjeda karioka
Kad je EURO mi se kao brinemo jel njima odgovara satnica
Razlika je vremenska između Brazila i Cilea pa je i bilo za ocekivati ovu satnicu.
Razlika je vremenska između Brazila i Cilea pa je i bilo za ocekivati ovu satnicu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koje uzivanjeakisarajevo92 je napisao/la:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, zayebajem se, ba.... Malo sam frustriran jer znam da necu izdrzati do 4 sigurno, a bice ekstra tekma.Otelo je napisao/la:Kad je EURO mi se kao brinemo jel njima odgovara satnica![]()
Ja bas kontam da ce biti drugacije.Ne mogu Kolumbijci ponoviti onako losu igru ko protiv Venecuele.xaves je napisao/la:Veceras ce drugi igrac svijeta objasnit neke stvari, ocekuje se simultanka i lagana pobjeda karioka
ok, iskreno i ja sam to pomislio kad sam vidio sta ste pisali ovdje, ti medju prvima, ali onda sam pogledao snimku i to je izgledalo jos bezidejnije nego sto sam zamisljao, postujem ja njihovu reprezentaciju izuzetno, ali nesto jednostavno ne funkcionise, cuadrado je opao s nedostatkom minutaze, falcao dok igra u prvoj samo odmaze ekipi, a uz ovu igru sa dva spica gube i kontrolu, tim vise na tezini dobija cuadradova slaba forma, a simultanku sam napisao jer je Neymar zaista u sjajnoj formi citavu sezonu plus u brazilu je evidentno bolji nego u Barceloni zbog velike slobode ovdje, wilian i firmino mogu posluziti kao vrlo dobar supporting castManuel je napisao/la:Ja bas kontam da ce biti drugacije.Ne mogu Kolumbijci ponoviti onako losu igru ko protiv Venecuele.xaves je napisao/la:Veceras ce drugi igrac svijeta objasnit neke stvari, ocekuje se simultanka i lagana pobjeda karioka
Bolji je Brazil definitivno al nisu se ni oni nesto pokazali protiv prosjecnog Perua.Jedva ih dobili.Istina je da je i Kolubmija zijanila al najvise zbog Radamela koji je van forme i koji je samo smetao.Ako nekim cudom veceras ne dobije vise od 45 minute i ako se Brazil previse otvori mogla bi krila Kolumbije odraditi odlican posao a prije svega mislim na Kvadrada.Kolumbija ako zijani oni su pred ispadanjem i siguran sam da cemo veceras gledati fenomenalnu tekmu.Mora i Hames nesto odigrati.Ono protiv Venecuele je bilo ocajno.xaves je napisao/la:ok, iskreno i ja sam to pomislio kad sam vidio sta ste pisali ovdje, ti medju prvima, ali onda sam pogledao snimku i to je izgledalo jos bezidejnije nego sto sam zamisljao, postujem ja njihovu reprezentaciju izuzetno, ali nesto jednostavno ne funkcionise, cuadrado je opao s nedostatkom minutaze, falcao dok igra u prvoj samo odmaze ekipi, a uz ovu igru sa dva spica gube i kontrolu, tim vise na tezini dobija cuadradova slaba forma, a simultanku sam napisao jer je Neymar zaista u sjajnoj formi citavu sezonu plus u brazilu je evidentno bolji nego u Barceloni zbog velike slobode ovdje, wilian i firmino mogu posluziti kao vrlo dobar supporting castManuel je napisao/la:Ja bas kontam da ce biti drugacije.Ne mogu Kolumbijci ponoviti onako losu igru ko protiv Venecuele.xaves je napisao/la:Veceras ce drugi igrac svijeta objasnit neke stvari, ocekuje se simultanka i lagana pobjeda karioka
Neymar bi opet veceras mogao presuditi al ako ga nekako zatvore ne vidim ko moze presuditi Kolumbijcima jer Tardelli i Fred nisu takve klase.
@manuel slazem se da james mora nesto napraviti, sigurno da je sposoban povuci ekipu, ali ipak jos nije na Neymar/Messi/Ronaldo/Ibra nivou da moze povuci sam, ti znas bolje od mene da se brazilci sigurno nece previse otvarati, vjerovatno ce pustit kontrolu kolumbiji kojoj opet kontrola tempa i igre nisu jaca strana, i ja se nadam nekom otvorenom run'n gun fudbaluu, rani gol (iako je ovo floskula) bi mogao pruziti spektakl bas zbog profila ekipa, u svakom slucaju nase je da uzivamo
bolja je talijanskaManuel je napisao/la:Koje uzivanjeakisarajevo92 je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma Pekerman je majstor i vjerujem da bi mogao nadmudriti Dungu i nafurati ekipu,jos ako skonta da je Radamel igrac manje i gurne Martineza ima se cemu Kolumbija nadati inace nista od njih.Ma kako god ocekujem fenomenalnu utakmicu.Nesto kao Meksiko-Cilexaves je napisao/la:@manuel slazem se da james mora nesto napraviti, sigurno da je sposoban povuci ekipu, ali ipak jos nije na Neymar/Messi/Ronaldo/Ibra nivou da moze povuci sam, ti znas bolje od mene da se brazilci sigurno nece previse otvarati, vjerovatno ce pustit kontrolu kolumbiji kojoj opet kontrola tempa i igre nisu jaca strana, i ja se nadam nekom otvorenom run'n gun fudbaluu, rani gol (iako je ovo floskula) bi mogao pruziti spektakl bas zbog profila ekipa, u svakom slucaju nase je da uzivamo
@miki_92
Ma Italijanska je najaca himna na svijetu al i Argentinska mi je vrh.
Re: Odg: Copa America-Chile 2015
Budimo realni, USA pa onda ostali....
Sto se tekme tice, ocekujem puno golova tj. nadam se tomh za razliku od jucer.
Sto se tekme tice, ocekujem puno golova tj. nadam se tomh za razliku od jucer.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vodili smo te debate XY puta, a vidim da se nije pazilo.Manuel je napisao/la:Ma Italijanska je najaca himna na svijetu al i Argentinska mi je vrh.
- alan_kardec
- Kontakt:
1.ruska, 2.holandska, 3.grčka, 4.izraelska, 5.rumunska. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.