Copa America-Chile 2015

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Pogba
Kontakt:

Re: Copa America-Chile 2015

Post Postao/la Pogba » 17 jun 2015, 17:16

Admir_Sa je napisao/la:pa kad vidiš u kakvom klubu igra nimalo neobična slika, njihovi bivši i sadašnji igrači/funkcioneri su svako malo vremena na sudu
Čovjek bi pomislio da ćeš odrasti, a ti i dalje po starom. :facepalm: :shh:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 jun 2015, 17:32

Neka ga malo, zamisli kako je tešku godinu samo imao. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 jun 2015, 18:03

Koliko god su na sa SP isli na ruku sa terminima, ove sa Cope boli neka stvar za Evropu. Brazil- Kolumbija u 2 okruglo. :crazy:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 jun 2015, 18:10

Sampaoli:"It's easy to pick up a mic and say he's guilty. Arturo committed a mistake but it is not enough to remove him from the team. In my way seeing life and football, I can't see myself judging."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2015, 18:14

SlevinKelevra je napisao/la:Koliko god su na sa SP isli na ruku sa terminima, ove sa Cope boli neka stvar za Evropu. Brazil- Kolumbija u 2 okruglo. :crazy:
Zašto bi ih bilo briga za Europu? :rol:

Baš će ovakav derbi stavit u 4 ili 6 poslijepodne.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 jun 2015, 18:17

Donnie Darko je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Koliko god su na sa SP isli na ruku sa terminima, ove sa Cope boli neka stvar za Evropu. Brazil- Kolumbija u 2 okruglo. :crazy:
Zašto bi ih bilo briga za Europu? :rol:

Baš će ovakav derbi stavit u 4 ili 6 poslijepodne.
Zato sto smo kolijevka fudbala. :kafa: A, dole je zima, moze se i u pola dana normalno igrati.

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Copa America-Chile 2015

Post Postao/la Lillard » 17 jun 2015, 18:48

Nema veze, jedva cekam vidjet kako Neymar plodi precijenjene narkomane...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 17 jun 2015, 19:01

Veceras ce drugi igrac svijeta objasnit neke stvari, ocekuje se simultanka i lagana pobjeda karioka

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 jun 2015, 19:18

Kad je EURO mi se kao brinemo jel njima odgovara satnica :kafa:

Razlika je vremenska između Brazila i Cilea pa je i bilo za ocekivati ovu satnicu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 jun 2015, 22:07

akisarajevo92 je napisao/la:

:kafa:
Koje uzivanje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 jun 2015, 22:14

Otelo je napisao/la:Kad je EURO mi se kao brinemo jel njima odgovara satnica :kafa:

Razlika je vremenska između Brazila i Cilea pa je i bilo za ocekivati ovu satnicu.
Ma, zayebajem se, ba.... Malo sam frustriran jer znam da necu izdrzati do 4 sigurno, a bice ekstra tekma.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 jun 2015, 22:17

xaves je napisao/la:Veceras ce drugi igrac svijeta objasnit neke stvari, ocekuje se simultanka i lagana pobjeda karioka
Ja bas kontam da ce biti drugacije.Ne mogu Kolumbijci ponoviti onako losu igru ko protiv Venecuele.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 17 jun 2015, 22:28

Manuel je napisao/la:
xaves je napisao/la:Veceras ce drugi igrac svijeta objasnit neke stvari, ocekuje se simultanka i lagana pobjeda karioka
Ja bas kontam da ce biti drugacije.Ne mogu Kolumbijci ponoviti onako losu igru ko protiv Venecuele.
ok, iskreno i ja sam to pomislio kad sam vidio sta ste pisali ovdje, ti medju prvima, ali onda sam pogledao snimku i to je izgledalo jos bezidejnije nego sto sam zamisljao, postujem ja njihovu reprezentaciju izuzetno, ali nesto jednostavno ne funkcionise, cuadrado je opao s nedostatkom minutaze, falcao dok igra u prvoj samo odmaze ekipi, a uz ovu igru sa dva spica gube i kontrolu, tim vise na tezini dobija cuadradova slaba forma, a simultanku sam napisao jer je Neymar zaista u sjajnoj formi citavu sezonu plus u brazilu je evidentno bolji nego u Barceloni zbog velike slobode ovdje, wilian i firmino mogu posluziti kao vrlo dobar supporting cast

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 jun 2015, 22:33

xaves je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
ok, iskreno i ja sam to pomislio kad sam vidio sta ste pisali ovdje, ti medju prvima, ali onda sam pogledao snimku i to je izgledalo jos bezidejnije nego sto sam zamisljao, postujem ja njihovu reprezentaciju izuzetno, ali nesto jednostavno ne funkcionise, cuadrado je opao s nedostatkom minutaze, falcao dok igra u prvoj samo odmaze ekipi, a uz ovu igru sa dva spica gube i kontrolu, tim vise na tezini dobija cuadradova slaba forma, a simultanku sam napisao jer je Neymar zaista u sjajnoj formi citavu sezonu plus u brazilu je evidentno bolji nego u Barceloni zbog velike slobode ovdje, wilian i firmino mogu posluziti kao vrlo dobar supporting cast
Bolji je Brazil definitivno al nisu se ni oni nesto pokazali protiv prosjecnog Perua.Jedva ih dobili.Istina je da je i Kolubmija zijanila al najvise zbog Radamela koji je van forme i koji je samo smetao.Ako nekim cudom veceras ne dobije vise od 45 minute i ako se Brazil previse otvori mogla bi krila Kolumbije odraditi odlican posao a prije svega mislim na Kvadrada.Kolumbija ako zijani oni su pred ispadanjem i siguran sam da cemo veceras gledati fenomenalnu tekmu.Mora i Hames nesto odigrati.Ono protiv Venecuele je bilo ocajno.

Neymar bi opet veceras mogao presuditi al ako ga nekako zatvore ne vidim ko moze presuditi Kolumbijcima jer Tardelli i Fred nisu takve klase.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 17 jun 2015, 22:38

@manuel slazem se da james mora nesto napraviti, sigurno da je sposoban povuci ekipu, ali ipak jos nije na Neymar/Messi/Ronaldo/Ibra nivou da moze povuci sam, ti znas bolje od mene da se brazilci sigurno nece previse otvarati, vjerovatno ce pustit kontrolu kolumbiji kojoj opet kontrola tempa i igre nisu jaca strana, i ja se nadam nekom otvorenom run'n gun fudbaluu, rani gol (iako je ovo floskula) bi mogao pruziti spektakl bas zbog profila ekipa, u svakom slucaju nase je da uzivamo

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 jun 2015, 22:41

Manuel je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:

:kafa:
Koje uzivanje
bolja je talijanska :zviz:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 17 jun 2015, 22:45

xaves je napisao/la:@manuel slazem se da james mora nesto napraviti, sigurno da je sposoban povuci ekipu, ali ipak jos nije na Neymar/Messi/Ronaldo/Ibra nivou da moze povuci sam, ti znas bolje od mene da se brazilci sigurno nece previse otvarati, vjerovatno ce pustit kontrolu kolumbiji kojoj opet kontrola tempa i igre nisu jaca strana, i ja se nadam nekom otvorenom run'n gun fudbaluu, rani gol (iako je ovo floskula) bi mogao pruziti spektakl bas zbog profila ekipa, u svakom slucaju nase je da uzivamo
Ma Pekerman je majstor i vjerujem da bi mogao nadmudriti Dungu i nafurati ekipu,jos ako skonta da je Radamel igrac manje i gurne Martineza ima se cemu Kolumbija nadati inace nista od njih.Ma kako god ocekujem fenomenalnu utakmicu.Nesto kao Meksiko-Cile

@miki_92

Ma Italijanska je najaca himna na svijetu al i Argentinska mi je vrh.

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Copa America-Chile 2015

Post Postao/la Lillard » 17 jun 2015, 22:52

Budimo realni, USA pa onda ostali....

Sto se tekme tice, ocekujem puno golova tj. nadam se tomh za razliku od jucer.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2015, 22:53

Manuel je napisao/la:Ma Italijanska je najaca himna na svijetu al i Argentinska mi je vrh.
Vodili smo te debate XY puta, a vidim da se nije pazilo. :nene:
[youtube][/youtube]
:ljepota: :plac: :salut:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jun 2015, 23:03

1.ruska, 2.holandska, 3.grčka, 4.izraelska, 5.rumunska. :salut:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.