Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Cudo nije Teodosic opalio tricu za promjenu 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dirk i njegovi fanovi ga trenutno glabaju
kuknjava
kuknjava
Dobismo ih sa sutem za tri poena u stilu Zvezde, 4/30. 
Izuzetno vazna pobjeda.. Njemacka me danas prijatno iznenadila, imace oni svoju sansu za prolazak protiv Turske i Italije.

Izuzetno vazna pobjeda.. Njemacka me danas prijatno iznenadila, imace oni svoju sansu za prolazak protiv Turske i Italije.
Kriminalan sut danas. Teo 0/8 za tri!
Ali i pored toga kvalitet je presudio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Zao mi Dirka, ali ne simpatisem nijemce zbog bosanskih svaba. Sad se mogu pozdraviti sa prolazom grupe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pravo je cudo da smo dobili ovako ocajnim sutem, a ni slobodna nisu bila bog zna koliko dobra. Teo je bio u "silovatelj" modu danas.
Hladno si se popisao po napaljenoj gomili.lumani je napisao/la:Rekoh vam ,nisu Svabe kanta za nabijanje.

Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 06 sep 2015, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Teška utakmica, apsolutno i Njemci su mogli iskoristiti očajan šuterski dan Srbije... Ipak, razlika u kvalitetu očigledna.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
King je danas bio najlosiji u redovima Njemacke.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako su sretni, nama ovo nikad ne bi ušlo pa makar ovo za nas šutao i Kobe Bryant u najboljim danima. 
Očekivano, Srbija je veoma jaka, slab šut je donio ovu neizvjesnost. Neka ovako i Francuzi večeras šutaju.

Očekivano, Srbija je veoma jaka, slab šut je donio ovu neizvjesnost. Neka ovako i Francuzi večeras šutaju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tacno tako, kako covek objasni akciju i Nemanja zavrsi, svaka im cast obojici.arelinho je napisao/la:Đorđević i Bjelica![]()
Dan odmora pa Island, odmor vise nego neophodan.
Nezanimljive utakmice u ovim terminima izmedju 17 i 30 i 18 i 30 , ali zato veceras 3 odlicne i gledati od svake pomalo.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne baš sjajna predstava Srbije, ali važna pobjeda. Dosta konfuzije u prvom dijelu, neke neobjašnjive greške.
Kod Švaba zatvoriš Dirka i to je praktično to, oni žive od ovog šuta za 3 i od Šredera koji nije mašina da trči 40 minuta.
Poljaci prolaze dalje znači.
Kod Švaba zatvoriš Dirka i to je praktično to, oni žive od ovog šuta za 3 i od Šredera koji nije mašina da trči 40 minuta.
Poljaci prolaze dalje znači.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Koliko je zavrsio Bjelica?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nije to nikakva sreca, to je Nemanja, to je klasa!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Srbi su bili katastrofa, a oni opet nisu uspjeli dobiti. Nema sanse da dobiju Turke i Talijane.Clutch je napisao/la:Hladno si se popisao po napaljenoj gomili.lumani je napisao/la:Rekoh vam ,nisu Svabe kanta za nabijanje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mali ispravak, večeras su 2 dobre tekme, Turska protiv Španije i Hrvati sa Grcima, ostalo nije vrijedno pomenaTribalian je napisao/la:
Nezanimljive utakmice u ovim terminima izmedju 17 i 30 i 18 i 30 , ali zato veceras 3 odlicne i gledati od svake pomalo.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje tri?Tribalian je napisao/la:Tacno tako, kako covek objasni akciju i Nemanja zavrsi, svaka im cast obojici.arelinho je napisao/la:Đorđević i Bjelica![]()
Dan odmora pa Island, odmor vise nego neophodan.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
S povredom Benzinga jucer ionako kratak roster Njemacke je postao mizeran... jedino da se Dirk vrati kroz vremensku masinu 10 godina unazad pa bi mogao sam iznijeti ovu reprezentaciju, ovako vjerovatno ispadaju u grupiGreivis je napisao/la:Srbi su bili katastrofa, a oni opet nisu uspjeli dobiti. Nema sanse da dobiju Turke i Talijane.Clutch je napisao/la:Hladno si se popisao po napaljenoj gomili.lumani je napisao/la:Rekoh vam ,nisu Svabe kanta za nabijanje.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nemanja je mnogo j.e.b.e.n kosarkas, trenutno sigurno najbolji igrac Srbije. Inace mislim da su ovo Srbi morali puno lakse dobit al brutalno los sut za tri je Nijemcima donio ovu neizvjesnot koju je ipak dobila puno kvalitetnija ekipa.
rio_Ferdy88 je napisao/la: Mali ispravak, večeras su 2 dobre tekme, Turska protiv Španije i Hrvati sa Grcima, ostalo nije vrijedno pomena
Isti odgovor i za jednog i za drugogUnofficialpage je napisao/la:
Koje tri?

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.