When something fires backKawhi je napisao/la:post godineBesic je napisao/la:Gdje mi je Kawhi![]()
Hoce li ovakve utakmice biti prekretnica i uticati na promjenu mentaliteta kod KDa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
When something fires backKawhi je napisao/la:post godineBesic je napisao/la:Gdje mi je Kawhi![]()
Hoce li ovakve utakmice biti prekretnica i uticati na promjenu mentaliteta kod KDa
adriano_leite je napisao/la:Da li je jos uvijek Kyrie slabiji od Lillarda i svjetlosnim godinama iza Stepha?
Ono je bilo pitanje,ne konstatacijaSarmelino je napisao/la:When something fires backKawhi je napisao/la:post godineBesic je napisao/la:Gdje mi je Kawhi![]()
Jbt pretvaras se u proroka.Slicnog smo misljenja,mada je PO nesto drugo.lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Da li je jos uvijek Kyrie slabiji od Lillarda i svjetlosnim godinama iza Stepha?
Naravno da nije,isti je slucaj Lue vs Blatt..
Btw,drago mi je zbog pobjede jer ovi nista jaci nisu nego prosle godine.
Ovaj post je chokerski.Kawhi je napisao/la:post godineBesic je napisao/la:Gdje mi je Kawhi![]()
16-4 cini mi seBelmin6 je napisao/la:Ako GS dodje do finala s CLE, Durant se treba povrijediti sam nekako. Bolje i za njega i za GS.
Koji je omjer KD vs LBJ?
KK_Bosna je napisao/la:nakon chokantule i prosjecnog playa kyriea sad gledamo ofanzivnu elitu od kawhija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.