Pa tebi nije ni stalo do titule i konkurentnosti tvoje ekipe. Haman samo da vidiš što veći cirkus na terenualemsa je napisao/la:A ako dodaju WB uz Hardena i CP. Onda przi 4 beka i Tuckera na C, nek gori sveBosniaBoston je napisao/la:Moro bi nam alem mjenjat avatar ako se razmjena desi
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
KAJ 2.0 koji je zakoracio u 27.godinu i nikad dosad nije bio top 5 igracEpidaurus je napisao/la:.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Naravno da je bio i jeste top 5 igrac.Ne provaljivajte se i ne smanjivajte kvalitet igracu jer je za lakerse potpiso.Godinama najbolji visoki u ligi
- BosniaBoston
- Kontakt:
KD,LBJ,Kawhi,Giannis,Curry,HardenMElloo je napisao/la:Naravno da je bio i jeste top 5 igrac.Ne provaljivajte se i ne smanjivajte kvalitet igracu jer je za lakerse potpiso.Godinama najbolji visoki u ligi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Brokula je napisao/la:Pa tebi nije ni stalo do titule i konkurentnosti tvoje ekipe. Haman samo da vidiš što veći cirkus na terenualemsa je napisao/la:A ako dodaju WB uz Hardena i CP. Onda przi 4 beka i Tuckera na C, nek gori sveBosniaBoston je napisao/la:Moro bi nam alem mjenjat avatar ako se razmjena desi
ma naravno da je nurkic bolji od hassana i da su sanse da jusuf napusti blazerse mikroskopski male, samo sam hipotetski postavio situaciju... mada vidjet cemo sada kako ce se hassan snaci u ovoj situaciji, ako bi za neke razumne pare pristao ostati i pristati na ulogu rezerve to bi bilo dobro za portlandChinaglia je napisao/la:to je vec neka druga stvar
al ako pricamo o usporedbi nurkic-whiteside, nurkic je trenutno bolji igrac, bez obzira sto nije u prajmu... na sve to, decko ima strasan odnos s dameom i cj mccollumom, dobar je za svlacionicu, extra ugovor, voli portland (grad), oregon, to su bitne stvari
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Pitanje za decke sto bolje poznavaju ugovore i administraciju u NBA.
Jel se moze igrac odreci ugovora ili previsoke plate da bi tim bolje prosao?
Kako vidim ima mnogo igraca stvarno tezke ugovore, a osim osobne statistike nista ne donose organizacijama, npr. Paul i Westbrook, pored tezkih ugovora, ovi igraci nisu interesantni za promociju, da bi vratili investirani iznos npr. ROI.
Kako vidim ima mnogo igraca stvarno tezke ugovore, a osim osobne statistike nista ne donose organizacijama, npr. Paul i Westbrook, pored tezkih ugovora, ovi igraci nisu interesantni za promociju, da bi vratili investirani iznos npr. ROI.
dobre guzove ima Belma
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ugovor se moze rekonstruisati.Takodje,igraci mogu uzeti manje kad potpisuju nove ugovore.Beko je napisao/la:Pitanje za decke sto bolje poznavaju ugovore i administraciju u NBA.
Medjutim,skoro niko ne igra iz ljubavi prema nekoj fransizi da bi to radili.Svako gleda da uzme najvise i iskoristi svoju cijenu na trzistu.
Oni koji uzimaju manje su obicno godinama u istoj fransizi,postoji medjusobno povjerenje i obicno znaju da ce i fransiza povesti racuna o njima kad-tad.
Ugovor se moze rekonstruisati ali samo ako je u pitanju povecanje, ne i da se smanji ugovor. To je garantovan novac koji ce se racunati kontra capa. A npr. kod Paula pricamo o milionima i milionima, koji njemu znace buducnost, njegovoj djeci itd. kojih se on, sve i da moze, nece odreci zbog nekih Houston Rocketsa.Beko je napisao/la:Pitanje za decke sto bolje poznavaju ugovore i administraciju u NBA.
Jedino ako igrac zavrsi karijeru a ugovor jos traje se moze desiti da se ugovor izbrise iz capa (npr. Bosh je primao platu i za proslu sezonu ali se nije racunalo protiv capa).
Gdje se igrac moze odreci novca da bi pomogao ekipi su ovi trade kickeri, kao sto je uradio Davis.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- camparinho
- Kontakt:
Harden-WB trade moze funkcionisati samo uz treci tim gdje bi na kraju krajeva i isao CP. Tyson Chandler mi se u drugu ruku vec i svidja ko izmjena za Capelu, moze on jos nekih 10 mina bit na terenu. Bradley takodjer
Clutch city be safe rage hard!
Zašto bi iko pri zdravo pametu uopšte pomišljao na taj trejd meni nije jasno. Al bukvalno nikakvog smisla nema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
OKC ce biti jaci od Houstona ako Russ predje u Houston.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Otkud to?camparinho je napisao/la:Harden-WB trade moze funkcionisati samo uz treci tim gdje bi na kraju krajeva i isao CP. Tyson Chandler mi se u drugu ruku vec i svidja ko izmjena za Capelu, moze on jos nekih 10 mina bit na terenu. Bradley takodjer
Brokula je napisao/la:Zašto bi iko pri zdravo pametu uopšte pomišljao na taj trejd meni nije jasno. Al bukvalno nikakvog smisla nema
Trejd CP za Westbrooka moze jer su obojica na maxu. Samo sto ce Houston morati dati sve sto se moze dati...camparinho je napisao/la:Harden-WB trade moze funkcionisati samo uz treci tim gdje bi na kraju krajeva i isao CP. Tyson Chandler mi se u drugu ruku vec i svidja ko izmjena za Capelu, moze on jos nekih 10 mina bit na terenu. Bradley takodjer
Zato sto je Westbrook trazio trejd, ne direktno u Houston ali je trazio da bude trejdan u neki contender tim.filip13 je napisao/la:Brokula je napisao/la:Zašto bi iko pri zdravo pametu uopšte pomišljao na taj trejd meni nije jasno. Al bukvalno nikakvog smisla nema
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko bi rekao prije 10 godina da ce igrac koji redovno ima tripl-dabl prosjek biti potpuno beskoristan za contendere
Zion already doing an incredible job replacing Anthony Davis by bumping his knee, leaving a game early and missing 4-6 more.
Pa logicno da ce ga trade jacu ekipu,nece ga trade u phx ili Sacramento ili nesto. Cista logika, izaci ce mu u susret. Nea ni njima logike da ga drze a slijedece sezone mozda jedva playoff ufate, nea od tog nista, oni idu u rebuilding.Chstal je napisao/la:Zato sto je Westbrook trazio trejd, ne direktno u Houston ali je trazio da bude trejdan u neki contender tim.filip13 je napisao/la:Brokula je napisao/la:Zašto bi iko pri zdravo pametu uopšte pomišljao na taj trejd meni nije jasno. Al bukvalno nikakvog smisla nema
Davis je zadnje 3 sezone bio na diobi od 75+ utakmica.Prosle sezone znamo sto nije igro toliko al inace on moze lagano igrat 75+ utakmica,plus sad nije sav teret na njegovim ledjima.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.