Ne da nisu bolji nego smo malo koga ovako rutinski odradili ove sezone
Šalu na stranu treba reći da je ovo zaista bila posebna noć s obzirom da Arsenal iz slobodnjaka zabija jednom u sezoni.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne da nisu bolji nego smo malo koga ovako rutinski odradili ove sezone
Koliko znaci kad Arsenalu ne sude Engleski smećari, prosto nevjerovatno.chily-rz je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:01Ne da nisu bolji nego smo malo koga ovako rutinski odradili ove sezone![]()
Šalu na stranu treba reći da je ovo zaista bila posebna noć s obzirom da Arsenal iz slobodnjaka zabija jednom u sezoni.
Otvorio je lose utakmicu, sa dva pasa je otvorio dvije jako opasne kontre.feniksptica je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:15Nevjerojatno da su ljudi tokom utakmice uspjeli kritikovati Saku...
Da vas ne kunem ja..kad Maršal naleti nek on to doktorski odradi.
Svaka gotov isla na njega...nije mogao svaku dobro isporučiti.Brokula je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:20Otvorio je lose utakmicu, sa dva pasa je otvorio dvije jako opasne kontre.feniksptica je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:15Nevjerojatno da su ljudi tokom utakmice uspjeli kritikovati Saku...
Drugacije je kad se komentarise utakmica uzivo i pises ono sto se desava u tom momentu, a drugacije kad na kraju sumiras utiske
Nije bila stvar u isporucivanju nego u nepaznji, bas je bio naivan.feniksptica je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:23Svaka gotov isla na njega...nije mogao svaku dobro isporučiti.Brokula je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:20Otvorio je lose utakmicu, sa dva pasa je otvorio dvije jako opasne kontre.feniksptica je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:15Nevjerojatno da su ljudi tokom utakmice uspjeli kritikovati Saku...
Drugacije je kad se komentarise utakmica uzivo i pises ono sto se desava u tom momentu, a drugacije kad na kraju sumiras utiske
Svakako momak se tek vratio, sigurno prvi put u životu igra ovakvu utakmicu.
Ave ima svoje..dok je pohvatao konce krenulo je nabolje.
Nasa je sreca sto Kiwiorove trenutke ludila nisu iskoristili.
Nismo ništa napravili ako nam nakon ove sezone bude falio dmf i zamjena za njega + napadac.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 apr 2025, 00:17I da ovdje napišem isto: PARTEYU PRODUŽITI UGOVOR!!!
Kakva muda malac ima, oko njega Mbappe, Vini, Belingem, Rodrygo ali ne **** živu silu traži loptu svaki putMarsal je napisao/la: ↑09 apr 2025, 12:07Veličanstvena pobjeda sinoć, imao sam samo 30 minuta da gledam i gledao sam od 50 minute do 80.jer sam bio noćna
Lewis Skellyjbt momku je 18 godina. Osamnaest. Nestvarno.
Šteta za Gabriela i Havertza. Da su oni zdravi smio bih se nakon sinoć kladiti za finale, a tamo šta Bog da.
Timber je igrac kojeg kao da si sastavljal na FM-u. Bez ijedne mane vidljive u onom sto radi, skolski odradjuje 90 minuta. Tehnicki potkovan, al ne pelja loptu. Bas mu je igra po PS-uFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 apr 2025, 15:45Kakva muda malac ima, oko njega Mbappe, Vini, Belingem, Rodrygo ali ne **** živu silu traži loptu svaki putMarsal je napisao/la: ↑09 apr 2025, 12:07Veličanstvena pobjeda sinoć, imao sam samo 30 minuta da gledam i gledao sam od 50 minute do 80.jer sam bio noćna
Lewis Skellyjbt momku je 18 godina. Osamnaest. Nestvarno.
Šteta za Gabriela i Havertza. Da su oni zdravi smio bih se nakon sinoć kladiti za finale, a tamo šta Bog da.
Mene je sinoć najviše oduševio Timber, nakon onakve povrede prošle sezone, igrati na ovakvom nivou je nevjerojatno. I ove sezone izgleda da vuče neku povredu plus je jos sinoć rano dobio udarac kod onog ofsajda mbappeapoceti ću izučavati Bibliju samo radi njega
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.