Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la senad_flamin » 23 avg 2010, 16:11

vuvu_zzz je napisao/la:
muXmania je napisao/la:eto vidiš rekoh ti ja nije Milito svijetska klasa, ali zato jeste Pato, Ronaldinjo, pepe, felipe Melo, Krasić i ostali fudbalski znalci
ahahahahahah dobro greskom je Milito tu dospio

slika

ovo ljeto :lol: :lol:
evo covjek igra ko preporodjen....ne lupetaj bezveze...kad nisi upoznat ni sa cim....covjek je u formi kao u barsi sto je bio[youtube][/youtube]
-RIVALDO-

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2010, 16:14

Ronaldinho je sinoc odigrao odlicnu partiju,ali kao da jos uvek nije upotpunosti naviknut na italijanski fudbal,jos uvek on igra brze pasove koji u Italiji tesko da ce proci jer se igra iznimno spor fudbal,ako uspe to da popravi tj.da se navikne da je fudbal spor mozemo ocekivati jos bolje partije u buducnosti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 avg 2010, 16:18

Ronaldinho je bio i ostao majstor,prosle sezone je super igro,dosta utakmica je rijesio,a bgm imo je i finu statistiku...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 avg 2010, 16:25

Interista di cuore je napisao/la:Ronaldinho je bio i ostao majstor,prosle sezone je super igro,dosta utakmica je rijesio,a bgm imo je i finu statistiku...
ma eto ovaj gore @vuvu nesto prica...neko mu spomeno nesto milita i on poceo Ronaldinhaa sramotit sa stomakom hihi :D :D ...
eh ovo se mora postovatii !!!! :D :D :D
4 SVJETSKE KLASE
------------------MILITO-------------------
----PANDEV--------------------ETO"O----------
-----------------SNEIJDER--------------
-RIVALDO-

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 23 avg 2010, 16:26

Ovo postaje smijesno ......niko nije objektivan pa da prizna...da je juve bolji od milana ja bi odmah rekao bolji ste i to je to.........al pred nama je duga sezona pa cemo vidjeti....a ovako mozemo do bajrama :mrgreen:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 avg 2010, 16:29

MA SAMO NEK SE JACA SERIA A ....POCELI SU NAS POREDITI SA NEKIM NIZIM LIGAMA...ALI IPAK ZNA SE
INTER
JUVE
MILAN
ROMA

MOGU SVAKOGA POBJEDITI I JACE EKIPE NPR. BARSA,MAN.UTD
I JOS SAMO DA SAMPDORIA PRODJE U LP... DA NE BUDE SAMO 3 U LIGI PRVAKA--- :D :D
-RIVALDO-

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 avg 2010, 17:11

Evo ja sebi donio soka i keksa i lagano citam ovu raspravu Juve vs Milan :D

za ovog sto kaze da su SVI Interovi simpatizeri djeca komentar je :lol: :lol:

samo vi nastavite...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2010, 17:19

senad_flamin je napisao/la:MA SAMO NEK SE JACA SERIA A ....POCELI SU NAS POREDITI SA NEKIM NIZIM LIGAMA...ALI IPAK ZNA SE
INTER
JUVE
MILAN
ROMA

MOGU SVAKOGA POBJEDITI I JACE EKIPE NPR. BARSA,MAN.UTD
I JOS SAMO DA SAMPDORIA PRODJE U LP... DA NE BUDE SAMO 3 U LIGI PRVAKA--- :D :D
slazem se 8-) al gore neko spomenu da je Ronaldinho u formi kao u Barseloni,cini mi se da nije,jer je u Barsi bio vanzemaljac a sad u Milanu je polu vanzemaljac ,bez obzira,uz Zidana Del Piera meni najdrazi i najbolji igrac,cuj Pele,kakav Pele :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2010, 17:24

evo ko zna engleski, sarkazam u vezi Aquilanijevog dolaska na medicnski pregled,kad bolje procitas ,koliko se lik povrjedjuje,i nije daleko od istine :mrgreen:

His list of medicals:

1.) Sleep will pillow on plane to avoid head trauma. (passed)
2.) Arrive safely in Italy unscathed by air travel. (passed)
3.) Arrive at JHQ with seatbelt on. (passed)
4.) Don't wave at anyone to avoid muscle over-use. (passed)
5.) Stand on one foot for 3 seconds for bone strength (passed)
6.) Successfully complete 3 passes with each foot on FIFA 10. (passed)
7.) Hold Juve shirt for photo-ops with camera flashes for brain function (passed)
8.) Avoid slippery/wet surfaces in hallways (passed)
9.) Use a pen with a rubber grip for safety when signing contract (????)
10.) Successfully suit up for first training session (????)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 17:28

o cemu ti bolan,kakvi ljudi navijaju za Inter radi trofeja,ja sto znam ljudi da navija za Inter navija radi Ronalda kao i ja prvi,eh drugo su sad djeca koja tek pocinju pratit fudbal...a od ovih "starijih" ako se navija za Inter sigurno se ne navija radi trofeja jer toga nije bilo godinama...tako da nemojte da serete bzvze samo iz razloga sto vam je krivo sto je Inter preuzeo Juvetov i Milanov primat...i kakva poredjenja ba,sta vam je? nikad se necete slozit,samo bzvze u prazno pricate...
Nisi ti mene skontao, šta sam htio reći. Ovaj gore što navija za napoli @muXmania hoće reće da je pravi navijač zato što navija za napoli koji nema puno titula i nije toliko popularan na ovim prostorima. A da smo svi mi ostali Juventusovi Milanovi itd. navijači počeli navijati za te klubove zbog titula i popularnosti. A ja mu kažem da to nije tako ... napisao sam u prošlom postu da se neponavljam. To je činjenica sa kojom si se i sam složio, a to je i realnost, ne vidim tu ništa loše da sad neki malac počne navijati za Inter ili Barsu kad osvoje npr. ligu ili LP. E sad ima i oni koji svako godinu-dvije navijaju za klub koji su tad glavni u Europi, ali to su bolesnici koji enmaju veze o fudbalu. Znači nisam ja rekao nikom da je počeo navijati za Inter od 2006 , ali ima sigurno i oni koji jesu, ali to je njihova stvar i ne zanima me. :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 avg 2010, 17:33

@tony ne, Krasic i Pepe su desna strana, a Lanza i Martinez su lijeva po prirodi.. eh ali i Pepe i Krasic i Lanza mogu igrati bez problema na obije..

i mladje generacije navijaju samo za United, Barcu, Chelsea to im je ko u nase doba Real, Milan i Juve..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 avg 2010, 17:56

juventus 0244 je napisao/la:
o cemu ti bolan,kakvi ljudi navijaju za Inter radi trofeja,ja sto znam ljudi da navija za Inter navija radi Ronalda kao i ja prvi,eh drugo su sad djeca koja tek pocinju pratit fudbal...a od ovih "starijih" ako se navija za Inter sigurno se ne navija radi trofeja jer toga nije bilo godinama...tako da nemojte da serete bzvze samo iz razloga sto vam je krivo sto je Inter preuzeo Juvetov i Milanov primat...i kakva poredjenja ba,sta vam je? nikad se necete slozit,samo bzvze u prazno pricate...
Nisi ti mene skontao, šta sam htio reći. Ovaj gore što navija za napoli @muXmania hoće reće da je pravi navijač zato što navija za napoli koji nema puno titula i nije toliko popularan na ovim prostorima. A da smo svi mi ostali Juventusovi Milanovi itd. navijači počeli navijati za te klubove zbog titula i popularnosti. A ja mu kažem da to nije tako ... napisao sam u prošlom postu da se neponavljam. To je činjenica sa kojom si se i sam složio, a to je i realnost, ne vidim tu ništa loše da sad neki malac počne navijati za Inter ili Barsu kad osvoje npr. ligu ili LP. E sad ima i oni koji svako godinu-dvije navijaju za klub koji su tad glavni u Europi, ali to su bolesnici koji enmaju veze o fudbalu. Znači nisam ja rekao nikom da je počeo navijati za Inter od 2006 , ali ima sigurno i oni koji jesu, ali to je njihova stvar i ne zanima me. :mrgreen:
aha ok,a ovo boldano se slazem s tobom...ne kazem da nema ljudi koji su za Inter poceli navijat od 2006,al brate nemojte sve u isti kos,ima nas koji smo se "napatili" s Interom kad je Kup bio vrhunac, i glupo je da sve Interovce nazivate glory hunterima,jer 90% to nije... pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 avg 2010, 17:59

Forza Calcio, Forza braco :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 18:04

Interista di cuore je napisao/la:aha ok,a ovo boldano se slazem s tobom...ne kazem da nema ljudi koji su za Inter poceli navijat od 2006,al brate nemojte sve u isti kos,ima nas koji smo se "napatili" s Interom kad je Kup bio vrhunac, i glupo je da sve Interovce nazivate glory hunterima,jer 90% to nije... pozz
U tome i jeste bit. U ovo slučaju nije ni Juventusu ni Interu blistalo uvijek, ali pravi navijači su navijali i navijaće za te klubove koji oni bili, a ovi ostali će biti u onoj skupini što si boldirao. pozzzz

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 23 avg 2010, 18:17

Interista di cuore je napisao/la:aha ok,a ovo boldano se slazem s tobom...ne kazem da nema ljudi koji su za Inter poceli navijat od 2006,al brate nemojte sve u isti kos,ima nas koji smo se "napatili" s Interom kad je Kup bio vrhunac, i glupo je da sve Interovce nazivate glory hunterima,jer 90% to nije... pozz
slazem se sa tobom bilo nas i onih koji smo navijali i prije calcio polia i cekali trofeje kada su kup i 1/2 lige prvaka bili vrhunac...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 avg 2010, 18:27

ovaj zuzzu nemoj spominjat dinja i njegov stomak ovo druze nije ovo ljeto vjeruj jer je smrsavio 9 kg i sad ima istu kilazu kao 2003 kad je bio najbolji igrac na svijetu jos da je u toj formi :D ali sta je tu je on je osto i bice majstor ;) s velikim respektom prema Patu ja mislim da je Ronaldinho glavni igrac Milana ;) Forza Milan - Merda Inter :mrgreen:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 18:49

ma slika od prošlog ljeta i to taj što je stavio sigurno zna jer po svim novinama živim je bilo, al et kad ga te sitne podle laži usrećuju neka, ja nisam htio prvi da mu to uskraćujem
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 avg 2010, 18:56

Uh, uh...bio sam upravu. Bit ce ovo uzarena tema kad krene sezona :D

Neko skoro rece, da vise nece biti svadje itd... :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 avg 2010, 19:05

ma nece biti potrebe za svadju...ko bude bolji nek osvoji jbg ne mogu ja sad natjerati Galiania da trosi 80mil kao juve i inter npr. jbg kad se klub voli onda i ne smeta sto jedan milan potrosi 10 mil.
:D :D :D onda i ne mozes ocekivati neki rezultat.... :D :D
-RIVALDO-

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 23 avg 2010, 19:21

ok, malo smo pretjerali, evo ja obecajem vise da necu

nego, kakva je mogucnost da Milan dovede Ibrahimovica, pise se nesto u vezi toga, iskreno ja bi volio da predje u gradskog ljutog rivala.......malo da dobije po guzici sto je otisao da uzme trofej lige prvaka :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []