Sportski komentatori
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Nemojte molim vas kvariti EP sa vratnicom bilicem kao komentatorom..samo to ne, molim vas..na sta ce to liciti, Boze dragi..jeza me hvata i dlake mi se dizu kad mu se face sjetim, a kamoli glasa..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Tacno 100000000000%miki_92 je napisao/la:je li to 100% tacna informacija da FTV radi EurobasketMT3 je napisao/la:Nazalost neces ga slusatilegenda reala je napisao/la:U komentarima Vlada Majera ćemo uživati u septembru sa Eurobasketai dalje je na BHT 1, komentariso je ovu finalnu seriju Široki-Igokea iz Širokog utakmice, dobro je odradio i onaj Davis Cup iz Mostara
![]()
Sve u svemu najkvalitetniji komentator na BHT-ujer je i za mene VLADO najbolji komentator sto se tice kosarke ima fin glas prijatno ga je slusati i covjek zna povisti glas kad postignemo neke vazne poene Sjecam se utakmice u Gruziji kad je onaj aleksandar prenosio to je za plakanje Teletovic pogodi onaku trojku liku ko da je krivo UZAS
Vladu necemo moci slusati jer Federalna prenosi EP znaci moramo slusati Ahmetovica i Bilica koji nemaju pojma o kosaraci i kad oni uzmu kupovati prava jbt KAKVA TELEVIZIJA U PM
Ne znam kako cu to da prezivim i zao mi je sto necemo moci slusati VLADU koji nije prenosio ni proslo evropsko prvenstvo ocigledno je BHT-U aleksandar bolji bolji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni i rtrs e sad da li cemo slusati 1 dan komentatora iz federacije a 2 dan komentatora iz rs-a kao sto su prenosili svjetsko prvenstvo u fudbalu ne znam ali sve u svemu UZAS onaj bht neka se ugasi likovima je vazno da prenose kup konfederacija koji nema nikakve veze sa nasom zemljom i za to daju pare u pm
Na sta ce to da lici
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
- skyisthelimit
Ma otkud vama da rtrs i ftv prenose eurobasket, sta pricate gluposti.. Sta kad budemo igrali protiv srba moram gledati i slusati rtrs. Ne prosipajte se
15.10 - 15.06 ...
- legenda reala
- Kontakt:
Ne prosipamo FTV I RTRS prenos Eurobasket, još prošle godine se to znaloskyisthelimit je napisao/la:Ma otkud vama da rtrs i ftv prenose eurobasket, sta pricate gluposti.. Sta kad budemo igrali protiv srba moram gledati i slusati rtrs. Ne prosipajte se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@MT3 hvala na inf
Bilic i kosarka, koji spoj sunce ti yebem
Bilic i kosarka, koji spoj sunce ti yebem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne prosipaj se ti " onclick="window.open(this.href);return false; 40:17 SLUSAJ i neces gledati rtrs nego ces slusati njihovog komentatora odnosno mozes i gledatiskyisthelimit je napisao/la:Ma otkud vama da rtrs i ftv prenose eurobasket, sta pricate gluposti.. Sta kad budemo igrali protiv srba moram gledati i slusati rtrs. Ne prosipajte se
Ja sam na fesju pitao gospodina Haruna da li je ovo istina on je rekao da jeste i da ce ftv i rtrs prenostiti E.P
do sad je bht radio eurobasket,i to ja sa vladom majerom bilo ok,ne smijem ni pomisliti na šta će ovo ličiti,a normalno da će nam telemach zatamniti HRT 2,zna li ko hoće li bar arenasport ili sportklub prenositi eurobasket?
nopefilip13 je napisao/la:do sad je bht radio eurobasket,i to ja sa vladom majerom bilo ok,ne smijem ni pomisliti na šta će ovo ličiti,a normalno da će nam telemach zatamniti HRT 2,zna li ko hoće li bar arenasport ili sportklub prenositi eurobasket?
samo drzavne televizije imaju pravo prenositi ovakve dogadjaje (nazalost)
neeeeeeeeeeeeeeeeee 
miki_92 je napisao/la:nopefilip13 je napisao/la:do sad je bht radio eurobasket,i to ja sa vladom majerom bilo ok,ne smijem ni pomisliti na šta će ovo ličiti,a normalno da će nam telemach zatamniti HRT 2,zna li ko hoće li bar arenasport ili sportklub prenositi eurobasket?
ok,vidim da sportklub prenosi u-20 eurobasket pa zato pitam,iako je i nekad njemački dsf znao prenositi eurobasket
Kralju ko da najvise para taj i prenosi Ftv i Rtrs su entiteske tv kuce po tome onda Bht bi trebao da prenosi jer su oni drzavna tv (nazovi ih tako) iako su daleko od togamiki_92 je napisao/la:nopefilip13 je napisao/la:do sad je bht radio eurobasket,i to ja sa vladom majerom bilo ok,ne smijem ni pomisliti na šta će ovo ličiti,a normalno da će nam telemach zatamniti HRT 2,zna li ko hoće li bar arenasport ili sportklub prenositi eurobasket?
Samo bih još jednom da iskažem beskrajno divljenje BHT ekipi, od tehnike do spikera, na njihovoj savršenoj kurcobolji za posao koji rade.
Radiš desetak godina kao spiker javnog servisa, ne znaš razlikovati igrače prvaka države- boli te njonjo! Koji **** se pripremati za utakmicu? Fascinantan lik.
O kvalitetu slike i tona ne bih.
A žale se što imaju naplatu pretplate od samo 60 posto i što su im smanjili vrijeme za reklame na 4 minute po satu. Treba vas ukinuti, majmuni bezobrazni...
Radiš desetak godina kao spiker javnog servisa, ne znaš razlikovati igrače prvaka države- boli te njonjo! Koji **** se pripremati za utakmicu? Fascinantan lik.
A žale se što imaju naplatu pretplate od samo 60 posto i što su im smanjili vrijeme za reklame na 4 minute po satu. Treba vas ukinuti, majmuni bezobrazni...
NAPRIJED NARODE!
+10000000Zeman je napisao/la:Samo bih još jednom da iskažem beskrajno divljenje BHT ekipi, od tehnike do spikera, na njihovoj savršenoj kurcobolji za posao koji rade.
Stvarno preko svega bi presao kad gledam reprezentaciju u Zenici samo da sliku normalnu imaju.
Njima i slika mutna
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
pa kako nece biti slika mutna kada im je oprema i dalje prijeratna 
Onaj sa BHt-a je sinoc pobrkao sve igrace
apsolutno se slažem... od Vugdalića se ježim gotovo koliko od Banjca.... inače ja volim spontanost u komentarisanju, kao npr onaj caktnut dvojac sa ES, ali vugdalić mlati teške nebuloze, ne zna imena igrača, ko je kada bio prvak i slično... Banjac je ove godine mrtav ladan pročitao grupe Njemačkih ekipa u LŠ... problem je bio što su to bile grupe iz predhodnih sezona.... Čovjeku nije bilo čudno što čita da je Bajer u grupi sa Valensijom, Genkom i Čelzijem... a kao on prati i komentariše Bundes liguDukeOfWellington je napisao/la:Prije bi se reklo da ti imaš jako niske standarde po tom pitanju.
Što se tiče Marijana, ona informativna strana stoji i tu je besprijekoran, ali počeo je pretjerivati sa duhovnim ocem Senadom i sličnim glupostima, prije nije uvodio tu "Saša Vugdalić" notu u prijenose.
Što se tiče OBN-a, nije dovoljno poznavati fudbal (u širem smislu) da bi bio fudbalski komentator. Pretpostavimo da Saša Vugdalić (u određenoj mjeri) poznaje fudbal. Bez obzira na to, on je očiti primjer kako sportski komentator mora prije svega biti novinar, pa tek onda poznavati materiju. Njegova "s ceste" priča je uvreda za profesiju kojom on pokušava da se bavi. Nekom je smiješan, nekom nije? Njegova primarna uloga je da prenosi utakmicu na kvalitetan način, a ne da bude smiješan, humor u umjerenim dozama je dobrodošao, ali ne može postati sam sebi svrha u komentarisanju utakmica. Hadžić je korektan, ali to je to. Tačno je da se OBN trudi da prijenos utakmica CL bude bolji nego što je na BHT-u, ali biti bolji od BHT-a nije nikakva referenca.
Možda ja previše gledam Sky, BBC, NBC MSG, YES, itd. pa mi je mjera dobrog komentatora nešto sasvim drugo. S obzirom kakvi smo generalno, možda i ne zaslužujemo bolje komentatore.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ko je komentarisao utakmicu sinoć?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sinoc komentator utakmice Zeljo - Plzen: "Moraju igraci naseg sampiona svatiti da ono sto im u nasoj ligi prolazi kod sudija, jednostavno nece proci u Europi."
Covjek istinu rekao.

Covjek istinu rekao.
Postovanje treba zaraditi.
ako Bog da i ove ce sezone prolaziti u nasoj ligikad_kako je napisao/la:Sinoc komentator utakmice Zeljo - Plzen: "Moraju igraci naseg sampiona svatiti da ono sto im u nasoj ligi prolazi kod sudija, jednostavno nece proci u Europi."
Covjek istinu rekao.
zoran šukoanonimni je napisao/la:Ko je komentarisao utakmicu sinoć?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.