Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

panties
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la panties » 04 jul 2012, 12:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Dobro, bas se vidi da ti imaš, jer si dao jako argumentovan odgovor. I da, zasto bi Modric vrijedio 40, a Pjanic ne 25? Pjana ima 21 i dosta dobrih partija iza sebe, proigrava, zna zabiti, asistirati. Modric ima 27g. ništa osvojeno iza sebe, naucna fantastika mu je dati gol, a ako igrac vrijedi 40mil.to bi ipak trebao znati uraditi. Daleko od toga da je Modric loš, ali ne vrijedi 40mil. Buduci da su ga ipak u ovom ludom svijetu proglasili da toliko vrijedi, onda i Pjanic itekako vrijedi 25
Pricajte vi sta hocete, ali ovaj momak je upravu !
cura je u pravu, i ja se slazem :)
...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jul 2012, 12:10

Ja sam već rekao za Pjanića šta mislim, i vidim da dobro pratite moje postove, i čitate :lol:
A za Modrića imamo 2 autoriteta koja su protiv cijelog svijeta :D
A evo ga i treći :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 jul 2012, 12:11

Ne osporavam činjenicu da Pjanic ne vrijedi 25 miliona. Igrac vrijedi onoliko koliko je neki klub spreman dati za njega, oni bar bolje znaju kolko ko vrijedi nego mi svi skupa. Onaj ko kaže da neki igrac ne vrijedi neke novce vjerojatno radi u tvornici cipsova gdje je radnika za taj posao milion. Sto te manje ljudi moze zamjenit na poslu to vise vrijedis. E sad Pjanic i Modric po meni nisu ista pozicija, jer je Modrić po meni daleko bolji u samom centru terena gdje od njega kreću akcije, on je taj mozak ekipe kao Pirlo i Xavi ( Iniesta je ofanzivniji) dok je Pjanic bolji iza dvije spice gdje brzim proigravanjem nesto pokusava i nerijetko suta. Pjanic po meni nikad nece doci do te stepenice vise da bude vodja neke ekipe da ga svrsta uz bok Pirla,Xavia i Modrića. Jest klasa , bice jos bolji al taj tip igraca nikad. I kad bi mogao birat od njih dvojice koga bih radije vidio u nasoj reprezentaciji uzeo bi Modrića.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2012, 12:18

o j e b o t e pa svi iz engleske hoce pjanica nevjerovatno mi to zvuci ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jul 2012, 12:19

zizu1991 je napisao/la:Ja sam već rekao za Pjanića šta mislim, i vidim da dobro pratite moje postove, i čitate :lol:
Cime je cijeli svijet fascinirao Modric? Dobro je Guti rekao da Realu ne treba Modric. Niti je sta osvojio a niti je nesto poseban igrac. Ne pogadja cesto a cini mi se i da ne asistira cesto. Toliko :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 jul 2012, 12:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ja sam već rekao za Pjanića šta mislim, i vidim da dobro pratite moje postove, i čitate :lol:
Cime je cijeli svijet fascinirao Modric? Dobro je Guti rekao da Realu ne treba Modric. Niti je sta osvojio a niti je nesto poseban igrac. Ne pogadja cesto a cini mi se i da ne asistira cesto. Toliko :)
Nije ti nogomet tek pusta statistika, golovi, asistencije. ;) Prati ti malo nogomet kao takav, sve ono sto igraca cini korisnim i kvalitetnim, umjesto da povrsno zakljucujes. Modric je jedna od kljucnih figura kao centralni veznjak i u klubu i reprezentaciji, ne mora uopce cesto direktno asistirati ili biti u zavrsnici da nekome nesto dokazuje, uostalom i igra povucenije vrlo cesto, al fakticki svaka opasnija akcija je zapoceta od strane istog i igra nezamjenjivu ulogu na svojoj poziciji. Samo nogometni laik i nogometna neznalica moze omalozavati Modrricevu ulogu, znacaj ili igru svodeci je na ispraznu statistiku koja to isto ne pokazuje.
Guti relevantan izvor pored, za razliku od doticnog, mase nogometnih strucnjaka koji ga zele u svojim redovima poput Fergusona, Mourihnha i slicnih? Smijesno.

To na stranu, naravno da mladi igrac poput Pjanica moze vrijediti onoliko koliko se za njega daje, to su osnove trzisne ekonomije, ne znam zaista zasto uopce o tome raspravljate, sto ne bi vrijedio taj novac.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jul 2012, 12:27

Mi idemo u OT s ovim, al ja mislim da se ne računa u svijetu niti tvoje niti moje mišljenje, nego mišljenje drugih o nekome, kakvo god ti ili ja mišljenje zastupali,
I evo se ponavljam kao papagaj, ako su ljudi od struke rekli da vrijedi, to je tako, i to je ne pisani zakon u nogometu, ma kakvo god mišljenje ja i ti imali o nečemu
I ne prodaje nekog igrača ono što ja i ti mislimo i daje mu cijenu, nego već gore navedeno
A našem Pjaniću sretno u idućoj sezoni u Romi, nadam se da će nastaviti s dobrim partijama te da će ga zaobići ozljede, i da će time pomoći sebi i reprezentaciji u predstojećim kvalifikacijama
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jul 2012, 12:50

Pjanić trenutno ne vrijedi ni 15 mil kao i Modrić što ne vrijedi 40 mil kraj priče.Neko ko u 41 utakmici zabije 5 golova i upiše 5 asistencija se ne može dizati u nebesa i tražiti 40 mil.Sad će se naći stručnjak koji će reći kako u fudbalu nisu važni samo golovi i asistencije nego nešto treće.To što ga navodno traže mase stručnjaka kao što su Mourinho i Ferguson ne znači da je Modrić klasa nad klasama jer i ovaj pomenuti dvojac je imao krivih procjena po pitanju igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jul 2012, 13:07

Saurman je napisao/la:Pjanić trenutno ne vrijedi ni 15 mil kao i Modrić što ne vrijedi 40 mil kraj priče.Neko ko u 41 utakmici zabije 5 golova i upiše 5 asistencija se ne može dizati u nebesa i tražiti 40 mil.Sad će se naći stručnjak koji će reći kako u fudbalu nisu važni samo golovi i asistencije nego nešto treće.To što ga navodno traže mase stručnjaka kao što su Mourinho i Ferguson ne znači da je Modrić klasa nad klasama jer i ovaj pomenuti dvojac je imao krivih procjena po pitanju igrača.
Xabi Alonso u posljednjoj sezoni za Liverpool je odigrao 47 utakmica i postigao 5 golova, prodat za 35 miliona eura.
U sezoni 2011/2012 za Real Madrid odigrao 52 utakmice i postigao 2 gola, smatra se jednim od najboljih veznih igraca na svijetu!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jul 2012, 13:10

igman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Pjanić trenutno ne vrijedi ni 15 mil kao i Modrić što ne vrijedi 40 mil kraj priče.Neko ko u 41 utakmici zabije 5 golova i upiše 5 asistencija se ne može dizati u nebesa i tražiti 40 mil.Sad će se naći stručnjak koji će reći kako u fudbalu nisu važni samo golovi i asistencije nego nešto treće.To što ga navodno traže mase stručnjaka kao što su Mourinho i Ferguson ne znači da je Modrić klasa nad klasama jer i ovaj pomenuti dvojac je imao krivih procjena po pitanju igrača.
Xabi Alonso u posljednjoj sezoni za Liverpool je odigrao 47 utakmica i postigao 5 golova, prodat za 35 miliona eura.
U sezoni 2011/2012 za Real Madrid odigrao 52 utakmice i postigao 2 gola, smatra se jednim od najboljih veznih igraca na svijetu!
Alonso je destruktivac za razliku od Modrića.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jul 2012, 13:11

Saurman je napisao/la:
igman je napisao/la:
Andrea Pirlo sezona 2011/12, 40 odigranih utakmica 3 gola, jedan od kandidata za zlatnu loptu!
Xavi sezona 2010/11, 50 utakmica i 5 golova, zavrsio medju tri najbolja igraca na svijetu!
Zadnja izmjena: igman, dana/u 04 jul 2012, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jul 2012, 13:14

igman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
igman je napisao/la:
Andrea Pirlo sezona 2011/12, 40 odigranih utakmica 3 gola, jedan od kandidata za zlatnu loptu!
slika

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jul 2012, 13:16

Jesu li Pirlo i Xavi defensive midfileder's?
Xavi sezona 2010/11, 50 utakmica i 5 golova, zavrsio medju tri najbolja igraca na svijetu!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jul 2012, 13:19

igman je napisao/la:Jesu li Pirlo i Xavi defensive midfileder's?
Navedi mi broj asistencija Pirla i klase nad klasama Modrića. :)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 jul 2012, 13:19

Xabi Alonso je vise zadnji vezni nego centralni,on je bitniji igrac u defanzivi nego naprijed,za razliku od Modrica kojem je glavni zadatak da ucestuje u ofanzivnim akcijama ekipe.
Ja sam uvjeren da koja god ekipa se zezne i iskesira ogromne pare za njega da ce na kraju sezone Modric biti proglasen flopom.

Igman,eto vidis,Pirlo je vec igrac koji se moze porediti s Modricem,sjajno da si ga spomenuo,Pirlo je takode imao 3x i vise asitencija od Modrica,ah ja zaboravio,Totenham napada preko krila pa zato Modric nema puno asistencija :mrgreen:

Sad je i Xavi u igri,odlicno,i on ima skoro duplo vise asitencija od Modrica,sigurno i Barcelona napada preko krila pa zato :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jul 2012, 13:21

Dylan Dog je napisao/la:Xabi Alonso je vise zadnji vezni nego centralni,on je bitniji igrac u defanzivi nego naprijed,za razliku od Modrica kojem je glavni zadatak da ucestuje u ofanzivnim akcijama ekipe.
Ja sam uvjeren da koja god ekipa se zezne i iskesira ogromne pare za njega da ce na kraju sezone Modric biti proglasen flopom.

Igman,eto vidis,Pirlo je vec igrac koji se moze porediti s Modricem,sjajno da si ga spomenuo,Pirlo je takode imao 3x i vise asitencija od Modrica,ah ja zaboravio,Totenham napada preko krila pa zato Modric nema puno asistencija :mrgreen:

Sad je i Xavi u igri,odlicno,i on ima skoro duplo vise asitencija od Modrica,sigurno i Barcelona napada preko krila pa zato :mrgreen:
Spursi igraju u formaciji 4-2-3-1, Luka u toj formaciji igra na poziciji zadnjeg veznog igraca, dok Vdv igra "desetku"!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jul 2012, 13:21

Dylan Dog je napisao/la:Xabi Alonso je vise zadnji vezni nego centralni,on je bitniji igrac u defanzivi nego naprijed,za razliku od Modrica kojem je glavni zadatak da ucestuje u ofanzivnim akcijama ekipe.

To bi bilo to. :)

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jul 2012, 13:25

Saurman je napisao/la:

To bi bilo to. :)
Imas odgovor u postu prije!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 jul 2012, 13:28

I Arsenal igra istu formaciju pa opet Arteta ima vise golova u manje utakmica(i to ne malo manje, 7 utakmica manje). A Arteta je placen nekih manje vise 10 miliona, sto znaci da Modric ne moze vrijediti 40 miliona.
Celik!3,2,2.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 04 jul 2012, 13:30

AllGunsBlazing je napisao/la:I Arsenal igra istu formaciju pa opet Arteta ima vise golova u manje utakmica(i to ne malo manje, 7 utakmica manje). A Arteta je placen nekih manje vise 10 miliona, sto znaci da Modric ne moze vrijediti 40 miliona.
Po tvojoj logici Xavi vrijedi manje od 10 miliona!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.