cura je u pravu, i ja se slazemBosniacum Lilium je napisao/la:Pricajte vi sta hocete, ali ovaj momak je upravu !ZOI84 je napisao/la:Dobro, bas se vidi da ti imaš, jer si dao jako argumentovan odgovor. I da, zasto bi Modric vrijedio 40, a Pjanic ne 25? Pjana ima 21 i dosta dobrih partija iza sebe, proigrava, zna zabiti, asistirati. Modric ima 27g. ništa osvojeno iza sebe, naucna fantastika mu je dati gol, a ako igrac vrijedi 40mil.to bi ipak trebao znati uraditi. Daleko od toga da je Modric loš, ali ne vrijedi 40mil. Buduci da su ga ipak u ovom ludom svijetu proglasili da toliko vrijedi, onda i Pjanic itekako vrijedi 25
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
A za Modrića imamo 2 autoriteta koja su protiv cijelog svijeta
A evo ga i treći
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Nova sezona nova nafaka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cime je cijeli svijet fascinirao Modric? Dobro je Guti rekao da Realu ne treba Modric. Niti je sta osvojio a niti je nesto poseban igrac. Ne pogadja cesto a cini mi se i da ne asistira cesto. Tolikozizu1991 je napisao/la:Ja sam već rekao za Pjanića šta mislim, i vidim da dobro pratite moje postove, i čitate![]()
A evo ga i treći
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije ti nogomet tek pusta statistika, golovi, asistencije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Cime je cijeli svijet fascinirao Modric? Dobro je Guti rekao da Realu ne treba Modric. Niti je sta osvojio a niti je nesto poseban igrac. Ne pogadja cesto a cini mi se i da ne asistira cesto. Tolikozizu1991 je napisao/la:Ja sam već rekao za Pjanića šta mislim, i vidim da dobro pratite moje postove, i čitate![]()
A evo ga i treći
Guti relevantan izvor pored, za razliku od doticnog, mase nogometnih strucnjaka koji ga zele u svojim redovima poput Fergusona, Mourihnha i slicnih? Smijesno.
To na stranu, naravno da mladi igrac poput Pjanica moze vrijediti onoliko koliko se za njega daje, to su osnove trzisne ekonomije, ne znam zaista zasto uopce o tome raspravljate, sto ne bi vrijedio taj novac.
I evo se ponavljam kao papagaj, ako su ljudi od struke rekli da vrijedi, to je tako, i to je ne pisani zakon u nogometu, ma kakvo god mišljenje ja i ti imali o nečemu
I ne prodaje nekog igrača ono što ja i ti mislimo i daje mu cijenu, nego već gore navedeno
A našem Pjaniću sretno u idućoj sezoni u Romi, nadam se da će nastaviti s dobrim partijama te da će ga zaobići ozljede, i da će time pomoći sebi i reprezentaciji u predstojećim kvalifikacijama
Xabi Alonso u posljednjoj sezoni za Liverpool je odigrao 47 utakmica i postigao 5 golova, prodat za 35 miliona eura.Saurman je napisao/la:Pjanić trenutno ne vrijedi ni 15 mil kao i Modrić što ne vrijedi 40 mil kraj priče.Neko ko u 41 utakmici zabije 5 golova i upiše 5 asistencija se ne može dizati u nebesa i tražiti 40 mil.Sad će se naći stručnjak koji će reći kako u fudbalu nisu važni samo golovi i asistencije nego nešto treće.To što ga navodno traže mase stručnjaka kao što su Mourinho i Ferguson ne znači da je Modrić klasa nad klasama jer i ovaj pomenuti dvojac je imao krivih procjena po pitanju igrača.
U sezoni 2011/2012 za Real Madrid odigrao 52 utakmice i postigao 2 gola, smatra se jednim od najboljih veznih igraca na svijetu!
Alonso je destruktivac za razliku od Modrića.igman je napisao/la:Xabi Alonso u posljednjoj sezoni za Liverpool je odigrao 47 utakmica i postigao 5 golova, prodat za 35 miliona eura.Saurman je napisao/la:Pjanić trenutno ne vrijedi ni 15 mil kao i Modrić što ne vrijedi 40 mil kraj priče.Neko ko u 41 utakmici zabije 5 golova i upiše 5 asistencija se ne može dizati u nebesa i tražiti 40 mil.Sad će se naći stručnjak koji će reći kako u fudbalu nisu važni samo golovi i asistencije nego nešto treće.To što ga navodno traže mase stručnjaka kao što su Mourinho i Ferguson ne znači da je Modrić klasa nad klasama jer i ovaj pomenuti dvojac je imao krivih procjena po pitanju igrača.
U sezoni 2011/2012 za Real Madrid odigrao 52 utakmice i postigao 2 gola, smatra se jednim od najboljih veznih igraca na svijetu!
Andrea Pirlo sezona 2011/12, 40 odigranih utakmica 3 gola, jedan od kandidata za zlatnu loptu!Saurman je napisao/la:Alonso je destruktivac za razliku od Modrića.igman je napisao/la:Xabi Alonso u posljednjoj sezoni za Liverpool je odigrao 47 utakmica i postigao 5 golova, prodat za 35 miliona eura.Saurman je napisao/la:Pjanić trenutno ne vrijedi ni 15 mil kao i Modrić što ne vrijedi 40 mil kraj priče.Neko ko u 41 utakmici zabije 5 golova i upiše 5 asistencija se ne može dizati u nebesa i tražiti 40 mil.Sad će se naći stručnjak koji će reći kako u fudbalu nisu važni samo golovi i asistencije nego nešto treće.To što ga navodno traže mase stručnjaka kao što su Mourinho i Ferguson ne znači da je Modrić klasa nad klasama jer i ovaj pomenuti dvojac je imao krivih procjena po pitanju igrača.
Xavi sezona 2010/11, 50 utakmica i 5 golova, zavrsio medju tri najbolja igraca na svijetu!
igman je napisao/la:Andrea Pirlo sezona 2011/12, 40 odigranih utakmica 3 gola, jedan od kandidata za zlatnu loptu!Saurman je napisao/la:Alonso je destruktivac za razliku od Modrića.igman je napisao/la:
Xabi Alonso u posljednjoj sezoni za Liverpool je odigrao 47 utakmica i postigao 5 golova, prodat za 35 miliona eura.

Andrea Pirlo sezona 2011/12, 40 odigranih utakmica 3 gola, jedan od kandidata za zlatnu loptu!
Xavi sezona 2010/11, 50 utakmica i 5 golova, zavrsio medju tri najbolja igraca na svijetu!
Navedi mi broj asistencija Pirla i klase nad klasama Modrića.igman je napisao/la:Jesu li Pirlo i Xavi defensive midfileder's?
Andrea Pirlo sezona 2011/12, 40 odigranih utakmica 3 gola, jedan od kandidata za zlatnu loptu!
Ja sam uvjeren da koja god ekipa se zezne i iskesira ogromne pare za njega da ce na kraju sezone Modric biti proglasen flopom.
Igman,eto vidis,Pirlo je vec igrac koji se moze porediti s Modricem,sjajno da si ga spomenuo,Pirlo je takode imao 3x i vise asitencija od Modrica,ah ja zaboravio,Totenham napada preko krila pa zato Modric nema puno asistencija
Sad je i Xavi u igri,odlicno,i on ima skoro duplo vise asitencija od Modrica,sigurno i Barcelona napada preko krila pa zato
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Spursi igraju u formaciji 4-2-3-1, Luka u toj formaciji igra na poziciji zadnjeg veznog igraca, dok Vdv igra "desetku"!Dylan Dog je napisao/la:Xabi Alonso je vise zadnji vezni nego centralni,on je bitniji igrac u defanzivi nego naprijed,za razliku od Modrica kojem je glavni zadatak da ucestuje u ofanzivnim akcijama ekipe.
Ja sam uvjeren da koja god ekipa se zezne i iskesira ogromne pare za njega da ce na kraju sezone Modric biti proglasen flopom.
Igman,eto vidis,Pirlo je vec igrac koji se moze porediti s Modricem,sjajno da si ga spomenuo,Pirlo je takode imao 3x i vise asitencija od Modrica,ah ja zaboravio,Totenham napada preko krila pa zato Modric nema puno asistencija
Sad je i Xavi u igri,odlicno,i on ima skoro duplo vise asitencija od Modrica,sigurno i Barcelona napada preko krila pa zato
To bi bilo to.Dylan Dog je napisao/la:Xabi Alonso je vise zadnji vezni nego centralni,on je bitniji igrac u defanzivi nego naprijed,za razliku od Modrica kojem je glavni zadatak da ucestuje u ofanzivnim akcijama ekipe.
Imas odgovor u postu prije!Saurman je napisao/la:To bi bilo to.Dylan Dog je napisao/la:Xabi Alonso je vise zadnji vezni nego centralni,on je bitniji igrac u defanzivi nego naprijed,za razliku od Modrica kojem je glavni zadatak da ucestuje u ofanzivnim akcijama ekipe.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Po tvojoj logici Xavi vrijedi manje od 10 miliona!AllGunsBlazing je napisao/la:I Arsenal igra istu formaciju pa opet Arteta ima vise golova u manje utakmica(i to ne malo manje, 7 utakmica manje). A Arteta je placen nekih manje vise 10 miliona, sto znaci da Modric ne moze vrijediti 40 miliona.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, addebisi, adrenaline323, ajaca, Alipasino, Alucard, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AnelMid, antetokounmpo, ArtemisFowl, AzRimiRzA, Balorda, bavarian_bk, bavariapivo, Beduin, Beli98, BiH26, BIHpatriota, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, Burberry46, bvsic, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, D97, Daduli, dariolovrinovic00, dark44, darker10, DeeWa, dena24, denza, DjaniTarik, doe182, drakemayelover, Drape, eaglebvb09, Edincapitano, EdinjoBos, Enigmaa, enobarca, FerdinandF, Frankie, Fudo, GIBRA, Godfather, GoldenLilies, guillermo, Hajdeee, HalaMadrid, Hardzavi, HariTz, hljeb, hrustoni, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, Iniesta12, insimadop, Invincibles14, inzomni, J1897, jasmin10, JHam, JimmyPage, JoeBleck, JohannWolfgang, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, Kylian, lakilone, Lavcina, ljevak, LjutaPaprika, Lokomotifa, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, mavi, Micron, MiranGlasnic, mirsonetz, Mocvara1991, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, NeRi_K, nerkolfc, onajlikk, Principatus, prisonbreak, Rauber33, Rio12345, rio_Ferdy88, Riziko, RoadRunner85, rossonero85, safun79, samirr, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, ShojaStojan, skank, Soba, soccerfan, Sveti, TefalTava, TETRAPAK, trunks1946, tuzlanskinacin, unavita, UnitedWA, Venom, visarionovich, WeekendOffender, Wilshere10, Wisey, zagorski, Zeko87, zemuntrg, Zgemboo89, Zglavkar i 954 gosta.