Bosniacum Lilium je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Ja sam već rekao za Pjanića šta mislim, i vidim da dobro pratite moje postove, i čitate
A za Modrića imamo 2 autoriteta koja su protiv cijelog svijeta

A evo ga i treći

Cime je cijeli svijet fascinirao Modric? Dobro je Guti rekao da Realu ne treba Modric. Niti je sta osvojio a niti je nesto poseban igrac. Ne pogadja cesto a cini mi se i da ne asistira cesto. Toliko

Nije ti nogomet tek pusta statistika, golovi, asistencije.

Prati ti malo nogomet kao takav, sve ono sto igraca cini korisnim i kvalitetnim, umjesto da povrsno zakljucujes. Modric je jedna od kljucnih figura kao centralni veznjak i u klubu i reprezentaciji, ne mora uopce cesto direktno asistirati ili biti u zavrsnici da nekome nesto dokazuje, uostalom i igra povucenije vrlo cesto, al fakticki svaka opasnija akcija je zapoceta od strane istog i igra nezamjenjivu ulogu na svojoj poziciji. Samo nogometni laik i nogometna neznalica moze omalozavati Modrricevu ulogu, znacaj ili igru svodeci je na ispraznu statistiku koja to isto ne pokazuje.
Guti relevantan izvor pored, za razliku od doticnog, mase nogometnih strucnjaka koji ga zele u svojim redovima poput Fergusona, Mourihnha i slicnih? Smijesno.
To na stranu, naravno da mladi igrac poput Pjanica moze vrijediti onoliko koliko se za njega daje, to su osnove trzisne ekonomije, ne znam zaista zasto uopce o tome raspravljate, sto ne bi vrijedio taj novac.
...Život za Široki...