RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Red or Dead
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Red or Dead » 30 apr 2010, 22:19

NIje to ni zbog nafake,
Nije to ni jaka droga,
Al sve dok igra Zeljo,
Ja znam da ima Boga. !

MOcno pravo.Svaka cast.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 apr 2010, 22:30

adisg je napisao/la: Daj ba Zeljovac sta si se prepao, parkiraj kod Mimsa, pa mozes sa mnom......ako ti je vatra.
Ne znam gdje je Mims, samo znam gdje gosti parkiraju, a ne ide mi se na skelu. A znam da ni Vrapčići nisu u centru, pa mi se ne hoda toliko. Zato me zanima ima li šta za domaće u blizini stadiona. Šta se imam prepadat' , ne mislim se oglašavat' ako se infiltriram :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 30 apr 2010, 22:58

Sutra pobjeda plave cete i potvrda da su prvaci.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 apr 2010, 23:52

Red or Dead je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
Red je napisao/la: Ako izgube od Zeljeznicara sljedecu nikad ga ja vise ne otisao i navijao na utakmicu dok pojedinci misle da je ovo njihov privatni klub.
znaci ako mi sutra pobijedimo, to je zato sto smo kupili utakmicu? ne dolazi u obzir da nekim cudnim slucajem budemo bolji? :roll:
da si ti meni ziv i zdrav,utakmica je prodata.koja je to samo glupost uoci susreta suspendovati dvojicu ponajboljih igraca,jos se fol kajtaz i skaljic zale za ozljede,. :twisted:
Skaljic se zalio i protiv slavije nije igrao uglavnom prodato :D hvala vam od srca najbolji ste ljudi na svijetu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 01 maj 2010, 00:00

Ma i da nije prodato svakako bi nas dobili sutrace nasi igraci samo mislit gdjece piti poslje tekme :mrgreen: .
Samo jedan klub Velež Mostar

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 01 maj 2010, 00:02

Kako vidim sutra nece biti Colica,Kneza,Kajtaza,Asima Skaljica,Armela Skaljica i mozda Dzafica.
Asim je valjda nesto s Ibrakom se zavadio radi buraza i tako te gluposti, a sutra ako Zeljo u ovakvoj situaciji kakva nam je nepobjedi onda stvarno i niste zasluzili nista i niste uopste dobri kako se cini.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 maj 2010, 00:34

Pionirska selekcija Veleža odlično i odlucno je startala na turniru koji se odrzava u Grenobleu. Nase mlade nade nasi najmladji „Rođeni“ su nadigrali svoje rivale iz Italije, ekipu Vedana iz Varezea sa 6:0. Ovim putem im zelimo cestitati i zazeliti jos bolje igre u nastavku turnira. Danas se igraju utakmice 2. kola. Sretno „Rođeni“ nasom pjesmom vodjeni!!!
rodjeni-mostar

Samo u djecu ulagati, za koju godinu smo prvaci Evrope 8-)
Support Velez, It's logical! ★

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 01 maj 2010, 00:44

TNT je napisao/la:Kako vidim sutra nece biti Colica,Kneza,Kajtaza,Asima Skaljica,Armela Skaljica i mozda Dzafica.
Asim je valjda nesto s Ibrakom se zavadio radi buraza i tako te gluposti, a sutra ako Zeljo u ovakvoj situaciji kakva nam je nepobjedi onda stvarno i niste zasluzili nista i niste uopste dobri kako se cini.
E cuj niste dobri ako ne pobijedite... Pa jarane jel mala stvar imati 12 tekmi bez poraza u ovoj klosarskoj ligi? Jel mala stvar nadoknaditi 7 bodova zaostatka za prvim i sa 5. mjesta skociti na vrh? Pa sta vam je ljudi? Pa sto niko nece da prizna da je ekipa u formi i da momci igraju srcem za svoj klub? Svima su vam puna usta Nijaza, svi govorite kako je sve namjesteno... Ako vam je krivo sto se Zeljo vratio u vrh, onda je to vec vas problem... ali ne morate omalovazavati uspijehe i ulozeni trud svih igraca, trenera, uprave i navijaca Zeljeznicara... Velezu svaka cast, drag mi je klub, ali te price pojedinaca vam ne stoje...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 01 maj 2010, 01:01

BlueIsTheColor je napisao/la:
TNT je napisao/la:Kako vidim sutra nece biti Colica,Kneza,Kajtaza,Asima Skaljica,Armela Skaljica i mozda Dzafica.
E cuj niste dobri ako ne pobijedite... Pa jarane jel mala stvar imati 12 tekmi bez poraza u ovoj klosarskoj ligi? Jel mala stvar nadoknaditi 7 bodova zaostatka za prvim i sa 5. mjesta skociti na vrh? Pa sta vam je ljudi? Pa sto niko nece da prizna da je ekipa u formi i da momci igraju srcem za svoj klub? Svima su vam puna usta Nijaza, svi govorite kako je sve namjesteno... Ako vam je krivo sto se Zeljo vratio u vrh, onda je to vec vas problem... ali ne morate omalovazavati uspijehe i ulozeni trud svih igraca, trenera, uprave i navijaca Zeljeznicara... Velezu svaka cast, drag mi je klub, ali te price pojedinaca vam ne stoje...
Hajd Blue malo prosetaj, hajde ganola, mojne te price ovdje, dosta je vishe......

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 01 maj 2010, 08:12

Alipasino je napisao/la:Sto tako malo raje.Jel radi 1 maja ili raja se zasitila Veleza.
Stadion ce biti poluprazan zbog
1.prvog maja
2.Utakmica prodana
3.Sto cu na utakmici da gledam navijace,kad nema nigdje ni jedne sanse(kao protiv zrinjskog)
**** utakmice za 1.maj!

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 01 maj 2010, 08:14

Adnel je napisao/la:Ma i da nije prodato svakako bi nas dobili sutrace nasi igraci samo mislit gdjece piti poslje tekme :mrgreen: .
hahah upravu si bratee,prodana utakmica,nema cole i kneza,sutra su samo misli okrenute na Geiger i Pivu :D :?: :!:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 maj 2010, 08:24

kad smo vec kod pive, jel se otvorila ona pecina kod mosta? izvinjavam se zbog skretanja sa teme
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 01 maj 2010, 09:05

Mostarci, sretno danas i naravno zelim da izgubite pa da slavimo šampionat :D
SRETAN 1 MAJ MOSTARCI!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 01 maj 2010, 09:55

zeljo uzima danas 100% :D :D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 maj 2010, 13:32

ako je suditi po kvotama na kladionici tesko cemo danas dobiti , smanjen je tip X2 totalno ..., prica se da je prodano ...da znam da jest ne bi isao nikako na tekmu nabijem ih na čunu ... :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 maj 2010, 13:38

mostar_mo je napisao/la:ako je suditi po kvotama na kladionici tesko cemo danas dobiti , smanjen je tip X2 totalno ..., prica se da je prodano ...da znam da jest ne bi isao nikako na tekmu nabijem ih na čunu ... :D
Tako su navijači Sarajeva došli na derbi na Koševo sa velikim transparentom "Je.eš namješten derbi!"
Zamisli koliko su oni bili sigurni. I to još povede ŽELJO. Sarajevo preokrenu i samo nestade transparent :mrgreen: Pobijediše 3:1, a igrači ih nisu htjeli ni pozdraviti, odmah odtrčali u svlačionicu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 maj 2010, 13:45

Željovac je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:ako je suditi po kvotama na kladionici tesko cemo danas dobiti , smanjen je tip X2 totalno ..., prica se da je prodano ...da znam da jest ne bi isao nikako na tekmu nabijem ih na čunu ... :D
Tako su navijači Sarajeva došli na derbi na Koševo sa velikim transparentom "Je.eš namješten derbi!"
Zamisli koliko su oni bili sigurni. I to još povede ŽELJO. Sarajevo preokrenu i samo nestade transparent :mrgreen: Pobijediše 3:1, a igrači ih nisu htjeli ni pozdraviti, odmah odtrčali u svlačionicu.

ma ko ce to znati al eto prica se , u raju se uvukao crv sumnje zbog te suspenzije ponajboljih igraca .....mislim da danas imate veliku šansu za izvući pozitivan rezultat , i nemojte se zavaravat da vam je bod dovoljan za titulu ...
nisam siguran da Borac ne može odnijeti sva 3 odavde kad bude gostovao pa ti sad kontaj šta sam htio reći...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 01 maj 2010, 14:38

mostar_mo je napisao/la:
Željovac je napisao/la:

ma ko ce to znati al eto prica se , u raju se uvukao crv sumnje zbog te suspenzije ponajboljih igraca .....mislim da danas imate veliku šansu za izvući pozitivan rezultat , i nemojte se zavaravat da vam je bod dovoljan za titulu ...
nisam siguran da Borac ne može odnijeti sva 3 odavde kad bude gostovao pa ti sad kontaj šta sam htio reći...
Mislim da je sramotno i za upravu i za Ibraku ovo sto se desava u zadnjim kolima. Ti igraci koji misle da ce se prodati grdno se varaju, ali je stvarno katastrofalno da se tako naglo mijenjaju aspiracije i ciljevi......
Treba igrati posteno do kraja, pa sta god bude.....ja ne bi ni pomislio pustati taj bod......isto kao ni Borcu.
Samo se nadam, da ce se ako je vec dogovoren taj bod, naci neki igrac koji ce se napraviti budala ( kao na tekmi Celik-Leotar) i zavaliti im gol.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 01 maj 2010, 14:47

Ma ja... nije mi jasno što se ne priča o namještanju kada vam dolazi Zrinjski,Sarajevo,itd.. nego samo kada ekipa koja igra najbolji fudbal u BiH. Kao da je Velež Barselona pa je nemoguće dobiti utakmicu. Pričali su tako i da je namještena protiv Slobode,ovo-ono. Realno, Velež se bori za Evropu i što bi sada prodao utakmicu? Problem je što vam dolazi veliki Željo pa prpa zavladala..

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 01 maj 2010, 15:18

suntu jeu je napisao/la:Ma ja... nije mi jasno što se ne priča o namještanju kada vam dolazi Zrinjski,Sarajevo,itd.. nego samo kada ekipa koja igra najbolji fudbal u BiH. Kao da je Velež Barselona pa je nemoguće dobiti utakmicu. Pričali su tako i da je namještena protiv Slobode,ovo-ono. Realno, Velež se bori za Evropu i što bi sada prodao utakmicu? Problem je što vam dolazi veliki Željo pa prpa zavladala..
Daj razligu matereti!Ja licno danas necu ici na utakmicu kao ni velika vecina navijaca!
Utakmica je prodana i sta bi ja tu trebo gledat!
Ali neka je prodata, barem ce nasu drzavu neko dostojno predstavljati!
Nemoj toliko dizat zelju, u nasoj ligi odlucivaju nijanse, nema jakih!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.