Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 22 feb 2016, 21:07

Mislio sam da se ovo nikad nece desit al eto desilo se da sam prebacio da gledam Napoli a ne pratim ovu nasu patnju protiv ovih amatera ne milimi se vise ovo gledat dok ovaj sjedi tu gdje jeste,vise mi njegovo pojavljivanje dize pritisak kad ga vidim na klupi a mi kruzimo li kruzimo opet nikakve ideje protiv ovih kako se vec zovu

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 22 feb 2016, 21:12

Memphis nesto dobro uradi i Martial ga sprijeci da da gol :lol:

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 22 feb 2016, 21:12

Tuge, pogodi Martiala.

Slika i prilika ove sezone. :lol:
A smooth sea never made a skilled sailor.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 22 feb 2016, 21:20

Opet bez **** prilike, ne vjerujem svega mi :D

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 22 feb 2016, 21:23

Evo ga, jedva :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 22 feb 2016, 21:24

Small u maniru devetke... :njanjanja:
Zadnja izmjena: 516MK, dana/u 22 feb 2016, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 feb 2016, 21:29

Ne znam kako je vama, ali meni je ovo sve teze gledati...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 22 feb 2016, 21:30

Sto je najgore, svi trace, pokusavaju nesto, vidno motivisani i opet jedva jedan razlike i bez neke jasne igre. Bojim se da je ovo najbolje sto mozemo u ovom momentu, strasno.

Juanito, al' sta ova trojka radi bjezeci iz ofsajda. :lol: Moze se ovdje svirati aktivni jer ometaju golmana/zivi zid.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 22 feb 2016, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 22 feb 2016, 21:36

Dva gola bez ikakve igre. Mučno za gledati šta je debil učinio ljudima. Ovo tačno djeluje kao niželigaški meč bez nekog posebnog značaja za obadvije ekipe.
Ko ono reče da je debilu zadnji meč na klupi onaj protiv Midtynešto? Brate moj još ćemo mi gledati ovaj jad :oops:
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 22 feb 2016, 21:41

Igramo protiv najgore ekipe u zadnjih nekoliko godina i opet ovako. Bolji su oni amateri sa Tajlanda i odakle već.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 feb 2016, 21:44

LvG OUT
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 feb 2016, 21:51

Tražio se poraz od ovih delegata da bi LVG dobio otkaz. Na našu nesreću, ova Vrbanjuša je previše tanka da iskoristila našu halu od forme, tako da ćemo eksperta kome ni ovi iz novalićeve vlade nisu ravni morati trpiti još neko vrijeme. Mislim da nam je ona ljetnja tranzicija sve realnija opcija, iako je van svake pameti.

Pa naša igra djeluje isto i protiv EPL ekipa i u LP i protiv Ž ligaša u kupu... Meljavo, traljavo, negledljivo. Ovdje se ni u jednom trenutku ne vidi ta razlika u kvaliteti, da ti kažeš "aha, evo zato ovaj košta 30+ miliona, a ovaj igra za sendvič i šolju toplog čaja. Da ne povjeruješ

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 22 feb 2016, 22:02

Ubaci dijete majmune bezmudi

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 22 feb 2016, 22:10

@Devill1

Buraz taj film nećeš gledati, on dere dok se čovjek ne slomi. Mjesto da je pametan i da povuče na klupu jedinog zdravog napadača Martiala, on ga drži. Pa se mi ko fol iznenadimo kada bude, 6-8 weeks out due to... (izaberti tip povrede). On uopšte ne vodi tim, on i kad izmjene radi, ide neki random choice, nigdje logike...

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 22 feb 2016, 22:34

Koliko je smece ovaj depay ovo nije normalno pa ni protiv ovih se ne moze da istakne,igra preko krca jel ovo ,moguce

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 22 feb 2016, 22:46

al... je napisao/la: Buraz taj film nećeš gledati, on dere dok se čovjek ne slomi. Mjesto da je pametan i da povuče na klupu jedinog zdravog napadača Martiala, on ga drži. Pa se mi ko fol iznenadimo kada bude, 6-8 weeks out due to... (izaberti tip povrede). On uopšte ne vodi tim, on i kad izmjene radi, ide neki random choice, nigdje logike...
Sve dobro što je sa djecom uradio, pokvario je sa Wilsonom i Pereirom, naša dva najveća talenta iz akademije.

Oko Pereire i Martiala graditi ofanzivu. Pereira se odlično snalazi ispred šesnaest, ima stvarno fantastičnih momenata. Do kraja ove usrane sezone bih volio gledati više Pereiru, možda u nekoj dijamant formaciji. On kao desetka, sa Martialom i Memphisom ispred. Sve trojica se po potrebi mogu izvlačiti na krilo, ali sigurno bi gledali više trke iza odbrane. Sa još trojicom u vezi dobrih lopti ne bi trebalo faliti. Ionako smo sa krilima dosta fulali ove sezone, Memphis tu očajan, Lingard što uradi to je u šesnaestercu, izvan ništa, Matu da ne spominjem.

Inače svidjela mi se Memphisova igra večeras, uz malo sreće je mogao upisati i asistencije i gol. Osim onih fulanja preko trebine je igrao prilično timski, iako samopouzdanje vidljivo na nuli. Uz ozbiljne pripreme mislim da možemo vidjeti najbolje od njega

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 23 feb 2016, 11:58

Devi1 je napisao/la:
al... je napisao/la: Buraz taj film nećeš gledati, on dere dok se čovjek ne slomi. Mjesto da je pametan i da povuče na klupu jedinog zdravog napadača Martiala, on ga drži. Pa se mi ko fol iznenadimo kada bude, 6-8 weeks out due to... (izaberti tip povrede). On uopšte ne vodi tim, on i kad izmjene radi, ide neki random choice, nigdje logike...
Sve dobro što je sa djecom uradio, pokvario je sa Wilsonom i Pereirom, naša dva najveća talenta iz akademije.

Oko Pereire i Martiala graditi ofanzivu. Pereira se odlično snalazi ispred šesnaest, ima stvarno fantastičnih momenata. Do kraja ove usrane sezone bih volio gledati više Pereiru, možda u nekoj dijamant formaciji. On kao desetka, sa Martialom i Memphisom ispred. Sve trojica se po potrebi mogu izvlačiti na krilo, ali sigurno bi gledali više trke iza odbrane. Sa još trojicom u vezi dobrih lopti ne bi trebalo faliti. Ionako smo sa krilima dosta fulali ove sezone, Memphis tu očajan, Lingard što uradi to je u šesnaestercu, izvan ništa, Matu da ne spominjem.

Inače svidjela mi se Memphisova igra večeras, uz malo sreće je mogao upisati i asistencije i gol. Osim onih fulanja preko trebine je igrao prilično timski, iako samopouzdanje vidljivo na nuli. Uz ozbiljne pripreme mislim da možemo vidjeti najbolje od njega
Sve to stoji buraz, nije mi nikako jasno kako naše najveće talente iz akademije gubimo tako lako. Pogba - sve se zna da se ne ponavljamo, Ravel Morrison pušten "nako", jest da je mali fakin, ali istina je da su ga pustili niz vodu bez ikakvog pokušaja da ga dovedu u red. Wilson i Perrerira - šanse na kašičicu, već vidim da je pitanje dana kada će malom južnjaku pući film i tražiti ispisnicu. Izgleda da je ovdje furka da se najbolji previde i da se uvodi drugi-treći saf igrača koji ne mogu biti ništa više do "average". U zadnjih par godina smo se zaista pretvorili u enciklopediju grešaka, nažalost.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 23 feb 2016, 12:18

Morrison je bio jedan od jacih potecnijala ali divlja narav ga jednostavno kocila u tome da 4 - 5 god. nakon Uniteda ima odlicnu karijeru.

Dovoljno je pogledati spisak klubova, u kojim nije skupio preko 80 nastupa, ukupno. Umislio momcina da je zvijezda, pa je sada tri levela ispod jednog Lingarda od kojeg je u tom pocetnom periodu bio tri iznad po pitanju tehnike i potencijala uopce.

Takvi propaliteti nemaju sta traziti u Unitedu.

Sto se Wilsona i Pereire tice, kriv je Lujo, nema tu sta polemisati.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 23 feb 2016, 13:02

Asteriks je napisao/la:Morrison je bio jedan od jacih potecnijala ali divlja narav ga jednostavno kocila u tome da 4 - 5 god. nakon Uniteda ima odlicnu karijeru.

Dovoljno je pogledati spisak klubova, u kojim nije skupio preko 80 nastupa, ukupno. Umislio momcina da je zvijezda, pa je sada tri levela ispod jednog Lingarda od kojeg je u tom pocetnom periodu bio tri iznad po pitanju tehnike i potencijala uopce.

Takvi propaliteti nemaju sta traziti u Unitedu.
Sve to stoji, ali nešto mislim, da je SAF htio/želio da instalira svoj father figure u ovom slučaju, možda bi stvari bile drugačije. Na kraju kada vidiš sa kakvim je pacijentima izlazio na kraj, tipa Cantona, Roy..., sve dok su mu trebali, mislim da i ovo mogao odraditi. Ali izgleda da mu se nije ni dalo i da ga nije ni zanimalo, pogotovo kada vidimo danas kakve sve pizdarije oko Pogbe izlaze. Tako koliko god da je LVG kriv za sadašnji (po meni loš odabir) omladinaca koji će igrati, toliko istorijat "mishandlinga" najvećih talenata seže i u vrijeme SAF-a. Jest on naša legenda i to sve stoji, ali je imao brate loših procjena, pogotovo kad su ova djeca u pitanju.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.