Jest se tesko nametnuti Stramaccioniju
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Eeeee MrMuscle Kovacic se nametnuo gdje,sta i kome
s ovim smo zavrsili konverzaciju..
Dovidjena i prijatno 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet Grenier.
Opet Grenier.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nema meni logike puno oko Lulića jer mi ga dovodimo kao zamenu za Lištajnera ako ode, a kako mediji pišu Lištajner ide za 12m, te se postavlja pitanje za koliko bi mi doveli Lulića, kapiram 8-10m, dakle razlika u ceni bi bila mizerna, 2-4m, što ne odražava razliku u kvalitetu, koja je, izražena u eurima, bar 8m. Nema tu logike, jedino da Lulić dođe kao back-up Lištajneru.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Lihtsteiner ne ide nigdje, šta vam je?
Forrest Gump je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu i Conte ga se sigurno neće tako lahko odreći.Ako bi se vjerovalo svakodnevnim novinskin natpisima mi bi onda svakog ljeta mjenjali kompletan tim.
Forrest Gump je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu i Conte ga se sigurno neće tako lahko odreći.Ako bi se vjerovalo svakodnevnim novinskin natpisima mi bi onda svakog ljeta mjenjali kompletan tim.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ma klasika kad je prelazni rok, razmišljao ja nešto pre neki dan, mi ako dovodimo dva napadača, krilo, bekove mi moramo da potrošimo bar 70+ miliona, otkud nama te pare 
- Trequartista
- Kontakt:
I ove sezone se ima sigurnih 25 do 30 miliona, te pare će otići na napadača. A dolazak novih igrača će zavisiti prvenstveno od prodaje ovog viška.
Bilo bi perfketno kad bi za Jovetića potrošili samo 15 miliona i dali im ova dva igrača što su višak, ako budemo za njega morali keširati 30 miliona onda smo pušiona.
U napadu najviše škripi i za tu poziciju ne treba žaliti tih 30 milona što je na raspolaganju.
Bilo bi perfketno kad bi za Jovetića potrošili samo 15 miliona i dali im ova dva igrača što su višak, ako budemo za njega morali keširati 30 miliona onda smo pušiona.
U napadu najviše škripi i za tu poziciju ne treba žaliti tih 30 milona što je na raspolaganju.
Ne kontam ovdje pojedine kad se kaze da Higuain nije nivo za Juve onda svi kazu ne mozemo bolje dovesti nema se para skupi napadaci itd... a kad se spomene Lulic dajjjj gdje ces njega polovnjak treba nam kvalitet
Apsolutno je nebitno hoce li Lulic doci ili ne (bio bi dobar back up i to je to )
Apsolutno je nebitno hoce li Lulic doci ili ne (bio bi dobar back up i to je to )
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakvi crni 30 miliona, nema šanse Juventus to da plati, a i neće, ili će smanjiti ponudu Maroneom, Kvaljarelom ili Matrijem, ili nećemo ni dovesti Jovetu, prosto kao pasulj.
Sad ne znam zašto forsiramo sa dva napadača jer imamo Ljorentea, Vučinića i Đovinka, dosta bi za ovaj prelazni rok bio jedan napadač i jedno krilo, plus bek-ap za desnog beka jer Islu nećemo otkupiti, Padoin je tu treći ali on mi se nikako ne dopada. Kapiram da će tu ići neko Marota standardno rešenje iz lige, kao što je zimus bio veseli Peluso, sitnina neka uz mogućnost otkupa.
Sad ne znam zašto forsiramo sa dva napadača jer imamo Ljorentea, Vučinića i Đovinka, dosta bi za ovaj prelazni rok bio jedan napadač i jedno krilo, plus bek-ap za desnog beka jer Islu nećemo otkupiti, Padoin je tu treći ali on mi se nikako ne dopada. Kapiram da će tu ići neko Marota standardno rešenje iz lige, kao što je zimus bio veseli Peluso, sitnina neka uz mogućnost otkupa.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Taj visak se ceka jos od Amaurija i nista, sumnjam da ce sta drugacije biti i ove sezone. Do cega je ne znam ili nesposobnost Marotte ili jednostavno nasi igraci su postali previse zahtjevni i ne zadovoljavaju se nicim manjim od JuventusaTrequartista je napisao/la: A dolazak novih igrača će zavisiti prvenstveno od prodaje ovog viška.
Alessandro Del Piero !
-
gojzerica
- Kontakt:
Kako je ovaj Jovetić precijenjen igrač, strašno. Vučinić je bolji igrač od njega.
- Trequartista
- Kontakt:
Skontao sam ja u cemu je caka. 
Zainteresovani klubovi znaju da Juve u takvoj situaciji da se mora rijesiti viska pod svaku cijenu kako se ne bi nagomilao roster.
Zato ti ti klubovi za nekog ponude neku sicu ili traze samo posudbu jer znaju da ce im Juve udovoljiti. Najbolji primjer vam je Felipe Melo i Galatasaray.
Zainteresovani klubovi znaju da Juve u takvoj situaciji da se mora rijesiti viska pod svaku cijenu kako se ne bi nagomilao roster.
Zato ti ti klubovi za nekog ponude neku sicu ili traze samo posudbu jer znaju da ce im Juve udovoljiti. Najbolji primjer vam je Felipe Melo i Galatasaray.
-------------------Buffon----------------
Licht----Barza---Bonucci---Chiellini
-----------------Pogba-----------------
----------Vidal---------Pirlo------------
---------------Marchisio---------------
---------Jovetic------Llorente--------
Teško je na sliku staviti način na koji igra Juventus, tako da je ovo samo prividno, svi znamo gdje Pirlo igra kada se kreira akcija, gdje u odbrani, da je Vidal box-to-box koji pokriva skoro čitav teren, da Licht i kad je bek ide mnogo češće u napad nego Chiellini, itd, ali eto to je neki relativni prikaz formacije koju bi volio da gledam, te igrača koji bi igrali ...
Licht----Barza---Bonucci---Chiellini
-----------------Pogba-----------------
----------Vidal---------Pirlo------------
---------------Marchisio---------------
---------Jovetic------Llorente--------
Teško je na sliku staviti način na koji igra Juventus, tako da je ovo samo prividno, svi znamo gdje Pirlo igra kada se kreira akcija, gdje u odbrani, da je Vidal box-to-box koji pokriva skoro čitav teren, da Licht i kad je bek ide mnogo češće u napad nego Chiellini, itd, ali eto to je neki relativni prikaz formacije koju bi volio da gledam, te igrača koji bi igrali ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Dobra postavka...
Daj ba koji vam je što ste svi naklopili na @PonosTorina, nije momak ništa nenormalno kazao, Lulić bi bio ekstra pojačanje, bolji nego De Ceglie 2x
Daj ba koji vam je što ste svi naklopili na @PonosTorina, nije momak ništa nenormalno kazao, Lulić bi bio ekstra pojačanje, bolji nego De Ceglie 2x
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
Sanjao sam da je Marotta preko novinara potvrdio da je Jovetić naš igrač. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Svako ima svoje misljenje,plus nisu ni isti tip igraca,al da dodje jovetic ja se ne bi dvoumio ko ce igrati prvu postavu a ko grijati klupugojzerica je napisao/la:Kako je ovaj Jovetić precijenjen igrač, strašno. Vučinić je bolji igrač od njega.
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogući izgleda Juvea za iduću sezonu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Me gusta
Samo mi je totalna glupost ovi sastavi, sa mogucim pojacanjima, a nema Llorentea tu .. koji je vec nas igrac, a i bolji od sve trojice ovdje postavljenih .. Sto se mene tice, moze samo JoJo, i da imamo onda sa strana njega i Vucka/Gia, a u spicu baskijskog lava
I nek dodje Lulic, fali ovom timu jedan bosanac 
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako vec ide na 4-2-3-1 , sto bi volio ja, onda jos jedan napadac polivalentni, Dijamanti ali samo za klupu, Kvadrado ili Roben kao desno krilo i jedan lijevi bocni.
zasto Kvadrado ispred Dijamantija u prvoj postavi? kao prvo obojica su na svoj nacin ograniceni igraci ali za nasu ekipu i Konteov stil vise odgovara borbeno desno krilo kao sto je Kvadrado koje ima i defanzivne zadatke, onda bolje desnjak na toj strani da gadja Ljorentea, a i mladji je. Plus moze igrati u 3-5-2 pa bi lakse mogli ici izmedju 2 formacije tokom utakmice.
Bufon
Listajner-Barzaglji-Kijelini- Kolarov/Lulic
Pogba-Pirlo
Kvadrado-Vidal-Vucinic
Ljorente..........................................naravno Markizio/Pogba, Jovetic/Vucinic/Higuain, kao i Bonuci su dileme i svaki moze igrati.
Storari???
Kaseres-Bonuci-Marone ???-Peluso
Markizio-Asamoa
Djakerini-Dijamanti-Djovinko
Jovetic.............s ovim bi ja bio zadovoljan, uz mozda jednog backup stopera tipa Van Bujtena na jednu sezonu.
Peluso- 6 mil
Jovetic- 25 mil
Kolarov/Lulic-10 mil
Dijamanti-8 mil
Ljorente- free
Kvadrado- 10 mil
Van Bujten- free...ukupno 59 miliona...Isla 7 mil, Pepe 6 mil, Kvaljarela 7 mil, Matri 10 mil, De Celje 2 mil, Cigler i Melo 6 mil- ukupno 38 mil....znaci ne bi ni 25 mil potrosili za citav prelazni rok a sjajno bi se pojacali, ostaju pare i za boljeg CB od Van Bujtena....ovo ako Juve ne moze onda je.at nas.
zasto Kvadrado ispred Dijamantija u prvoj postavi? kao prvo obojica su na svoj nacin ograniceni igraci ali za nasu ekipu i Konteov stil vise odgovara borbeno desno krilo kao sto je Kvadrado koje ima i defanzivne zadatke, onda bolje desnjak na toj strani da gadja Ljorentea, a i mladji je. Plus moze igrati u 3-5-2 pa bi lakse mogli ici izmedju 2 formacije tokom utakmice.
Bufon
Listajner-Barzaglji-Kijelini- Kolarov/Lulic
Pogba-Pirlo
Kvadrado-Vidal-Vucinic
Ljorente..........................................naravno Markizio/Pogba, Jovetic/Vucinic/Higuain, kao i Bonuci su dileme i svaki moze igrati.
Storari???
Kaseres-Bonuci-Marone ???-Peluso
Markizio-Asamoa
Djakerini-Dijamanti-Djovinko
Jovetic.............s ovim bi ja bio zadovoljan, uz mozda jednog backup stopera tipa Van Bujtena na jednu sezonu.
Peluso- 6 mil
Jovetic- 25 mil
Kolarov/Lulic-10 mil
Dijamanti-8 mil
Ljorente- free
Kvadrado- 10 mil
Van Bujten- free...ukupno 59 miliona...Isla 7 mil, Pepe 6 mil, Kvaljarela 7 mil, Matri 10 mil, De Celje 2 mil, Cigler i Melo 6 mil- ukupno 38 mil....znaci ne bi ni 25 mil potrosili za citav prelazni rok a sjajno bi se pojacali, ostaju pare i za boljeg CB od Van Bujtena....ovo ako Juve ne moze onda je.at nas.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Džeko ili Higuain za koga bi prije platili 25 mill ???
Malo je falilo da se ovo desi prosle godine

Malo je falilo da se ovo desi prosle godine

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- IlPrincipino
- Kontakt:
Prije bih kupio vrhunsko desno krilo za te pare da u onoj gore formaciji ne gledam Diamantia gore.Ponos Torina je napisao/la:Džeko ili Higuain za koga bi prije platili 25 mill ???
Ono nije lose. Ali meni Claudio nije za ovu poziciju. Takodjer Chiellini na lijevom bekurio_Ferdy88 je napisao/la:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.