Teška utakmica danas, očekujem slican razvoj situacije kao protiv Empolija, nekako mi tako djeluje. Teško ali vjerujem u tri boda.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Možda momku treba malo odmora da bi bio spreman za finiš sezone. Nema drugog objašnjenja jer je pokazao da je naš ponajbolji igrač ove godine. Možda profil igrača kakvi su Zapata i Alex više odgovaraju današnjoj utakmici.. a možda momak uopste ne bude na klupi
Teška utakmica danas, očekujem slican razvoj situacije kao protiv Empolija, nekako mi tako djeluje. Teško ali vjerujem u tri boda.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Realno nemamo sanse da zavrsimo 3.
I ako pobijedimo Sassuolo, opet cemo zaostajati za Romom 6 bodova a s obzirom na to u kakvoj su formi
to je nedostizno. Nije losa ni ta EL, da neki igraci osjete kako je igrati u evropskim takmicenjima a ako se dogura malo dalje..........
Ne znam da li bezveze lupam ali zar nije nekad bilo pravilo da ekipa koja igra finale kupa a ako je protivnik vec osigurao nastup u evropskim takmicenjima (kao sto je sad slucaj s Juventusom), automatski dobije mjesto u EL.
Znam da nije sad tako ali zar nekad to nije bilo??? Mozda sam to vidjeo na FM
I ako pobijedimo Sassuolo, opet cemo zaostajati za Romom 6 bodova a s obzirom na to u kakvoj su formi
to je nedostizno. Nije losa ni ta EL, da neki igraci osjete kako je igrati u evropskim takmicenjima a ako se dogura malo dalje..........
Ne znam da li bezveze lupam ali zar nije nekad bilo pravilo da ekipa koja igra finale kupa a ako je protivnik vec osigurao nastup u evropskim takmicenjima (kao sto je sad slucaj s Juventusom), automatski dobije mjesto u EL.
Znam da nije sad tako ali zar nekad to nije bilo??? Mozda sam to vidjeo na FM
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- _forzamilan_
- Kontakt:
Previše se prokockalo u prvom dijelu sezone a Roma je bolja ekipa dosta, Juve najjači a Napoli je isto jači. Nema od 3.mjesta ništa pa ne može ni Milan do kraja igrati sve utakmice dobre, previše je tu faktora da se sve posloži. Inter ima solidnu ekipu ali vodi ih retard tako da tu Milan može da ih prestigne. Ne zaboravimo da se do neki dan pisalo da Inter ima bolju ekipu i ja se s tim slažem samo što to oni ne znaju iskoristiti dok Miha vadi od Milana maksimum. Možemo sad pričati četalj ovakav onakav ja sam prvi bio protiv njega nikad mi nije bio gotivan još i kao igrač ali samo radi glupih izjava iako kad su njegove igračke kvalitete kapa dole, njegovi tadašnji slobodnjaci pa Messi i ostali mogu samo sanjati da daju 3 gola iz 3 šanse na jednoj utakmici iz slobodnjaka. Ja garantujem da sad skine odijelo i obuče dres da ih bolje izvodi od svakoga sem možda Honde. Zbog toga smatram da solidni rezultati su najviša zasluga Mihinog dobrog rada. Pogledajmo samo vezni red Milana u poređenju sa Romom pa jači su jedno 3x a opet ovakav borbeni Milan koji gledamo zadnjih kola može da se sa svakom ekipom u Italiji potuče do krvi i ja to itekako cijenim. Dobro je i 4. mjesto bitno da se napreduje u odnosu na prošlu sezonu. Na ljeto riješit se Bale, Boatenga i ostalih krpelja, dovesti nekoga da poveže sredinu i pomogne Bonaventuri. Napadača isto tako jer Adriano mislim da od njega nema hljeba ovi su nanijetili da ga prodaju i ubili mu moral. Balo je klaun, Menez zmaj je tu ali trebat će vremena dok proradi. Bacca nedodirljiv treba mu stavit klauzulu 100m pa bujrum.
Danas teška utakmica, Rasulo nezgodan to smo svi zapamtili. Dobar znak sanjao sam sinoć da sam bio u Italiji možda bude šta dobroga danas
FM!
Danas teška utakmica, Rasulo nezgodan to smo svi zapamtili. Dobar znak sanjao sam sinoć da sam bio u Italiji možda bude šta dobroga danas
FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma samo nek završe ispred shintera
Sent from my NX512J using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Mihu treba definitivno ostaviti i za sljedecu sezonu. Posljednjih par godina smo imali trenere koji bi preuzeli ekipu na ljeto, mucili se i dobili otkaz u toku ili na kraju sezone. Svake sezone rebuilding.
Miha je u odredjenoj mjeri uspjeo prenijeti na ekipu svoju fudbalsku filozofiju. Stvoriti neki identitet tima i iskristalisati par igraca oko kojih bi se mogla graditi ekipa. Bice zanimljivo ako na ljeto dobije odredjene pare da dovede 2-3 kvalitetna igraca koji ovoj ekipi nedostaju.
Veceras kvota da Berardi zabija gol je 1.01
Miha je u odredjenoj mjeri uspjeo prenijeti na ekipu svoju fudbalsku filozofiju. Stvoriti neki identitet tima i iskristalisati par igraca oko kojih bi se mogla graditi ekipa. Bice zanimljivo ako na ljeto dobije odredjene pare da dovede 2-3 kvalitetna igraca koji ovoj ekipi nedostaju.
Veceras kvota da Berardi zabija gol je 1.01
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Mihu ne volim očima vidjeti ali čovjek je od grupe nehljebara uspio napraviti ekipu koja liči na nešto. Ostaviti ga za sljedeću sezonu i dovesti igrače koji su potrebni da unaprijede ovu formaciju koja se pokazala dobrom.
Danas ne očekujem mnogo, Sass nam je totalno neugodna ekipa.
I zašto Roman ne igra danas, zna li neko?
Danas ne očekujem mnogo, Sass nam je totalno neugodna ekipa.
I zašto Roman ne igra danas, zna li neko?
Forza Milan!
Siljkan gra svoju 100 utakmicu danas, i prvu koju starta kao kapiten 
Idemo momci probati doboti ovo danas.
Forza Milan.
Idemo momci probati doboti ovo danas.
Forza Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Roma treba da jednu zijani da pridjemo na 3 boda, jer zadnje koliko dolaze u Milano...ne znam zasto ste pesimisticni, pa nije u pitanju Barcelona, pa da ce dobiti sve tekme do kraja, mada ni na njih se ne bi kladio ccc
yebi se Bacca, dodaj tu prokletu loptu .....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlProfessore
- Kontakt:
Trpa Sassuolo redovno ovaj jadni Milan...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
IlProfessore je napisao/la:Trpa Sassuolo redovno ovaj jadni Milan...
I to kakav gol.
Sarajevo ljubavi moja.
Re: RE: Re: AC Milan
Ne moze bit jadniji od tebeIlProfessore je napisao/la:Trpa Sassuolo redovno ovaj jadni Milan...
Kako lose stoje na sredini, pa ovaj Bertolacci je najskuplji promasaj deff, lik 88% pasova poslao Alexu i Zapati ccc Ribar ne da lopte Balotelliu, Bonaventura dribla i sebe i igrace..
- muha milanez
- Kontakt:
Čim je Siljo kapiten tu se nema čemu nadat. Moralo se iz onih par odlicnih prilika zabit. Ovi levati iz prve prave zabise. Pu mater im yebem
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ono njemu jos kapitensku traku dalo
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Ne kontam momak koji je tvoj problem i čemu instant loženje? Svoje frustracije ispucaj negdje drugo a ne omalovažavanjem forumaša koji ima mišljenje sa kojim se ne slažeš.muxa je napisao/la:Ne moze bit jadniji od tebeIlProfessore je napisao/la:Trpa Sassuolo redovno ovaj jadni Milan...
I da, navijam za Milan vjerovatno nekada od 2004/05 godine kada sam bio mali dječak i kada je bio strah i trepet za protivničke odbrane širom evrope. A ako si ti zadovoljan današnjim stanjem u klubu, rukovodstvu i politici koju vodi pedofil sa ćelavim onda i nisi za zdravu raspravu i diskusiju. Možda je tebi svejedno ali mi postaje muka gledati Milan koji ne uspijeva i vjerovatno još dugo neće uspijeti igrati LP i pružati igre onakve kakve treba klub Milanovog renomea... i da, ovaj današnji Milan je ni manje, ni više, nego jadan i ide u prosjek italijanskog fudbala te će doživjeti sudbinu Liverpoola i dr. velikana koji odoše u povijest.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- muha milanez
- Kontakt:
Ne bi on meni ni u protokolu bio, isto kao i Baloteli.
Teško ćemo ovo preokrenuti, fali Montolivo definitivno.
Teško ćemo ovo preokrenuti, fali Montolivo definitivno.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.