kdn obiljezeni smo i gotovo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Marko kako ide Riveru ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sve je dobro dok nas(Jevreje) niko ne dira 
LBJ MVP je napisao/la:Pa šta ti kažeš jel istina ovohodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la: Hodža pričaju protiv IZ-a ti cijelo vrijeme ti ni da mrdneš da odbraniš![]()
@T-MAC To Rizo mućko kolu
niko nije spomenuo IZ![]()
priča se o pojedincimaVeliki skandal u IZ-u
![]()
:
u svakom kukuruzu ima kukolja
FORZA MARŠAL !!!
Ma @Trib brate niko mene ne dira.
Da je tako davno bi te zvao.
Ou,ne pamtim kad je Chat bio ovako popularan.
Ja mislim da su Saurmana blokirali na kladari. 
Ou,ne pamtim kad je Chat bio ovako popularan.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
@mandrax,aj skontaću ja nešto već
Možda budemo išli na šetnju do Titovog groba naravno sve uz direktan prenos na chatu
@sheyi vas ni štapom

@sheyi vas ni štapom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma sam kazes "nema pojma o tebi" , tako da, samo se osvedni sta neko lupa o tebi...bar bi ja tako...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Limuntos je napisao/la:sta je ovo yebote, za 15 sekundi ste ispisali citavu stranicudobro neko rece, pregori sve
![]()
@kdn ma pusti ih ba, ima nas sto znamo ko si i sta si...
ma sve ok,al smeta kad te neko obilježava a nema pojma o tebi
@jasko nisam...oces pomoc starom jaranu da nadje ?
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ono napisa o mojoj zajebanciji ?Future je napisao/la:Ma @Trib brate niko mene ne dira.Da je tako davno bi te zvao.
![]()
Ou,ne pamtim kad je Chat bio ovako popularan.Ja mislim da su Saurmana blokirali na kladari.
Tribalian je napisao/la:Ne verujem brate,@ Sarajlicu bih provalio na kilometarHeller je napisao/la:Sarajlijca alias Vlatko VukovićTribalian je napisao/la:@Kakavdanakneiskustvu na sa-x ima isti nick i sve se moze videti sta pise ,za razliku od nekih koji su tamo aktivni pod drugim nickovima i mnogo su drugaciji nego ovdei nema ih tamo na temama o sportu nikako
![]()
@ LBJ MVP ,@ Srajlica ti je nalozio Gavrila naivnog da ucini ono![]()
![]()
Nego mi zao sto napadaju @neiskusnog,on zna da bude naporan,ali nije los lik nikako.Ima ovdasnjih forumasa koji su tamo "veliki" experti za politiku i religiju
tamo sam citao neko vreme postove i zeludac mi se okrenuo, na onom forumu moderatori trebaju biti iskljucivo psihijatri i psiholozi nikako regularni forumasi.
p.s. Ne dirajte @ Futura da ne bi suzavac radio
Jes jes, on je i Milosa nagovorio da Murata ubije
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Brate ,Heleru,ne znam dal znas pricu sa Kosovskog boja,kaze @ Sarajlica se nesto domundjavao sa Vukom Brankovicem i kaze dolazi Vuk posle 5 minuta do ovih sa pricom " E samo tetki lek da odnesem" 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Je l' se to teško vratiti jednu stranicu unazad?Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ono napisa o mojoj zajebanciji ?Future je napisao/la:Ma @Trib brate niko mene ne dira.Da je tako davno bi te zvao.
![]()
Ou,ne pamtim kad je Chat bio ovako popularan.Ja mislim da su Saurmana blokirali na kladari.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Vidi se da si reisov čovjekhodža je napisao/la:
u svakom kukuruzu ima kukolja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
vas kad dirnu,e onda vas bas dirnuSheyi je napisao/la:Sve je dobro dok nas(Jevreje) niko ne dira
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Zna li neko koji pjevac pjeva ovu pjesmu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
njih rasprseT-MAC je napisao/la:vas kad dirnu,e onda vas bas dirnuSheyi je napisao/la:Sve je dobro dok nas(Jevreje) niko ne dira
Nullius in verba
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sam protiv svih!
Marko doznat ce neko za ovo tvoje podbadanje 
Ma Hićo je bio čovjek za togaT-MAC je napisao/la:vas kad dirnu,e onda vas bas dirnuSheyi je napisao/la:Sve je dobro dok nas(Jevreje) niko ne dira
@Tribalian ja sam čuo da je sarajlica direktni potomak Atile
Tribalian je napisao/la:Brate ,Heleru,ne znam dal znas pricu sa Kosovskog boja,kaze @ Sarajlica se nesto domundjavao sa Vukom Brankovicem i kaze dolazi Vuk posle 5 minuta do ovih sa pricom " E samo tetku lek da odnesem"
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Nedžad EsadovićHenry je napisao/la:Zna li neko koji pjevac pjeva ovu pjesmu![]()
[youtube][/youtube]
LBJ MVP je napisao/la:Vidi se da si reisov čovjekhodža je napisao/la:
u svakom kukuruzu ima kukolja![]()
FORZA MARŠAL !!!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nedzad EsadovicHenry je napisao/la:Zna li neko koji pjevac pjeva ovu pjesmu![]()
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 4 gosta.