Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pauk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pauk » 06 jan 2014, 14:47

Sta je to Dzeko toliko dao BiH?

Slobodno recite...nije Dzeko svetac medju zivima...

Dali su isto ako ne i vise Misimovic, Ibisevic, Barbarez, Hibic, Salihamidzic, Konjic, Bolic, Spahic itd.

A niko od njih nije iznad kritike kao svetac Dzeko

Ali hajde dobro, Dzeko je veci od svih ovih zajedno Kulina Bana, Kralja Tvrtka, Gazi Husrev Bega i Huseina-kapetana Gradaščevića
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 06 jan 2014, 14:48

Tako je, reci im!
Unico amore sei!
❤️🖤

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 jan 2014, 14:54

Pauk je napisao/la:Sta je to Dzeko toliko dao BiH?

Slobodno recite...nije Dzeko svetac medju zivima...

Dali su isto ako ne i vise Misimovic, Ibisevic, Barbarez, Hibic, Salihamidzic, Konjic, Bolic, Spahic itd.

A niko od njih nije iznad kritike kao svetac Dzeko

Ali hajde dobro, Dzeko je veci od svih ovih zajedno Kulina Bana, Kralja Tvrtka, Gazi Husrev Bega i Huseina-kapetana Gradaščevića

Covjece presao si svaku mogucu granicu u pocetku tvoji postovi su bili simpaticni tj interesantni sad si presao na privatni zivot Dzeke stvarno si bezobrazan da ne upotrijebim neku ruzniju rijec stidi se :oops: :oops: :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 jan 2014, 14:57

@Pauk svaka ti je na mjestu,pusti ove sto su loziona i sto furaju lose furke...Bas je ovo uzdizanje Dzeke preslo sve granice,da je htio mogao je ostati upamcen za sva vremena,odlucio se za lovu i kraj price.
Najgore od svega sto ga je to iskvarilo,nije on takav bio prije u Wolsburgu,dao je sebi puno za praavo pogotovo u repci,a ove orgije i kurve u "Hercegovini" i blacenje reprezentacijena svakom okupljanju za koje sam cuo prije par dana neka su na cast njemu i vecini druzine.
SLOBODA NAVIJAČIMA

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 06 jan 2014, 15:00

ennis je napisao/la:@Pauk svaka ti je na mjestu,pusti ove sto su loziona i sto furaju lose furke...Bas je ovo uzdizanje Dzeke preslo sve granice,da je htio mogao je ostati upamcen za sva vremena,odlucio se za lovu i kraj price.
Najgore od svega sto ga je to iskvarilo,nije on takav bio prije u Wolsburgu,dao je sebi puno za praavo pogotovo u repci,a ove orgije i kurve u "Hercegovini" i blacenje reprezentacijena svakom okupljanju za koje sam cuo prije par dana neka su na cast njemu i vecini druzine.
Treba prestati navijati za reprezentaciju dok su ovi tipusi (tj.većina njih kako ti reče) u njoj. . Valjda će, akobogda, jednom ući u reprezenatciju fini i vaspitani momci, pa onda opet početi navijati za nju.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 06 jan 2014, 15:04

gost je napisao/la:
ennis je napisao/la:@Pauk svaka ti je na mjestu,pusti ove sto su loziona i sto furaju lose furke...Bas je ovo uzdizanje Dzeke preslo sve granice,da je htio mogao je ostati upamcen za sva vremena,odlucio se za lovu i kraj price.
Treba prestati navijati za reprezentaciju dok su ovi tipusi (tj.većina njih kako ti reče) u njoj. . Valjda će, akobogda, jednom ući u reprezenatciju fini i vaspitani momci, pa onda opet početi navijati za nju.
Buraz svako ima pravo da se ponasa kako hoce,ali oni su reprezenti ove drzave i na okupljanjima treba da ispostuju bar minimalan kodex ponasanja,ako nista zbog svog profesionalizma,drugacije ce nas ljudi gledati.
SLOBODA NAVIJAČIMA

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 06 jan 2014, 15:07

ennis je napisao/la: Buraz svako ima pravo da se ponasa kako hoce,ali oni su reprezenti ove drzave i na okupljanjima treba da ispostuju bar minimalan kodex ponasanja,ako nista zbog svog profesionalizma,drugacije ce nas ljudi gledati.
Buraz, jesam ja što pogrešno rekao ? Stvarno ne treba dozvoliti da nas oni u tako negativnom svjetlu predstavljaju u svijetu

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 jan 2014, 15:08

Ti si to vjerovatno cuo od rodaka tj njegovog prijatelja od tetke sin tj njegove babe unuk radi kao vozac autobusa repke ili je obezbijedenje :lol: :lol:

Trollas bezveze :roll: :roll: :arrow:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 06 jan 2014, 15:12

Nije da branim Edina al **** bi vi svi da mozete I imate. Dobar je on sve dok ne okusi koke
Thomas Müller - Fußballgott

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 06 jan 2014, 15:13

Pauk je napisao/la::arrow: Dzeko kao samoproglaseni veliki vjernik trebao bi znati da nece ni jedan Euro ponjeti na onaj tamo svijet.

slika

Veliki humanista, zato Ibisevic i Pjanic doniraju novac bolesnoj bosanskoj sirotinji za lijecenje.

Dzaba ti sve Dzeko...bices poznat u BiH kao najveci fudbalski potencijal ikada koji je zbog novca svega se odrekao i Boga i naroda!
Dragi Pauk... Vazno je da si TI statican ili fakat u nekoj recesiji. Da si u situaciji gdje ne ides prema progresu. Ti, neki obicni balavac, koji u najboljoj situaciji imas neku srednju skolu u inostranstvu. Ti nisi u stanju da pruzis 20% fizicke sposobnosti sto Dzeko pruza i nikad neces to steci, makar svaki dan davao svoj maksimum, jer tvoj maksimum je NULA! To nek ti je svjestno... Da bi ti ikad u zivotu imao vise od tog Eura sto si stavio na slici, prvo moras da naucis sta je snaga i koliko trebas da se boris. I kad to steknes i postignes onda si ti taj Euro zaradio. A ti - kao ostali balavci na ovom forumu - nemas za pravo da ikaku rijec koristis koja je vezana za religiju. Na to ti nemas patent, nit imas znanja nit imas bilo sta, sto ti daje dozvolu za to.

Ti se tjesi, da bi ti bio drugaciji od Edina u slucaju da imas njegovo bogatsvo. Bi - k*rac moj! Ti s svojim izjavama pokazujes koliko si malouman i glup da ne kazem kolisno malo imas postovanje prema drugim ljudima. A ti, pored svega toga, bio bi neki humanista?
Onda hajmo ovako. Umjesto trla baba lan, da ti pricas koliko bi ti uradio da si u Edinovoj situaciji, hajmo ovako.

- Narednih 6 mjeseci ces da imas 6h spavanja svako vece. Od 00h-06h. Posle toga budjenje, skola, i sve ostalo. u 20h ides u naj blizu "javnu kuhinju" ili bilo sta - samo da ti nemas nikakve zarade, a mnogo rada. Uz nikakvu tvoju korist. Osim, ako cemo da budemo realni, tamo na onom svijetu.

- Posle 6 mjeseci cemo da promjenimo. Sad ces dobro muda da oznojis. Ja bi preporucio neku "Baustelle", posto za to ne treba previse skole i covjek moze bukvalno brzo da zapocne. Tu ces 50% od svoje zarade da das drugom.

- Na kraju cemo neki dugotrajni rok da upotrebimo. Ja bi ti preporucio da postanes ili "Quant Guy" u nekoj "Investment Fund" ili cak doktor farmacije kako bi mogao da istrazujes lijekove za velike firme za velike pare. Za obe stvari ti treba 5 dobrih godina na visokom fakultetu (najmanje 5!) i moras da zavrsis top u svojoj generaciji (5%). Uz to ti treba dodatni 5 godina radnog iskustva. I na kraju jos neke 2-3 godina studija pored toga. Kad - i ako - to postignes. Mozes da se nadas jedoj skromnoj plati od 100.000-250.000£. E... Sad baratamo s Dzekinim ciframa.
Kad ti sve to steknes i postignes - ONDA PRICAJ! Sve do tada - **** *****. Sto englezi kazu "Talk i cheap" a u tvom slucaju "dzabe".

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 06 jan 2014, 21:06

ZgemboAdislic je napisao/la:
On je mozda 60% od igraca kakav bi mogo bit, da mu pare nisu bile ovoliki prioritet tokom karijere i da je otiso u bolji klup kao npr. kad su ga Bayern htjeli na ljeto 2012., i da se vise trudio i nije setao po terenu sve one utakmice.

Boli me. Fizicki me boli gledat kakav je bio igrac u Wolfsburgu i kako sada izgleda ko igrac. Zaradice on para, ali kada mu se karijera zavrsi, jedini koji ce ga se sjecat ce biti ovi nasi kompleksasi koji drze "Kako se usudujete da ga pljujete na naseg dijamanta koji je najvise uradio za nasu zemlju od Kulina Bana" lekcije svaki put kada se kritikuje. A ko da bi mu trebalo takvih tipova, koji govore da je "odlicno" odigro u utakmicama kada je u stvari najvece g0vn0 na terenu sasro. I sjecat ce ga se navijaci Wolfsburga (inace ogromnog kluba), i jos neki navijaci Citija, vecinom za 2-2 gol protiv QPR.
Tako je upravu si, skoro sve.
Inace Pellegrini je obecao Dzeki, da na njega "ozbiljno" racuna u drugom dijelu sezone. I da ga on licno dozivljava kao igraca u rangu Zlatana Ibrahimovica. Tako da nikad se nezna.
A prica se, da ce Bayern prodati Mandzukica sada ili na ljeto Arsenalu ili Juventusu. Gdje ce doticini jako vjerovatno igrati a ne sjediti na klupi. Pa se mozda i Bayern sjeti Dzeke ??

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 06 jan 2014, 21:25

Romanista10 je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:
On je mozda 60% od igraca kakav bi mogo bit, da mu pare nisu bile ovoliki prioritet tokom karijere i da je otiso u bolji klup kao npr. kad su ga Bayern htjeli na ljeto 2012., i da se vise trudio i nije setao po terenu sve one utakmice.

Boli me. Fizicki me boli gledat kakav je bio igrac u Wolfsburgu i kako sada izgleda ko igrac. Zaradice on para, ali kada mu se karijera zavrsi, jedini koji ce ga se sjecat ce biti ovi nasi kompleksasi koji drze "Kako se usudujete da ga pljujete na naseg dijamanta koji je najvise uradio za nasu zemlju od Kulina Bana" lekcije svaki put kada se kritikuje. A ko da bi mu trebalo takvih tipova, koji govore da je "odlicno" odigro u utakmicama kada je u stvari najvece g0vn0 na terenu sasro. I sjecat ce ga se navijaci Wolfsburga (inace ogromnog kluba), i jos neki navijaci Citija, vecinom za 2-2 gol protiv QPR.
Inace Pellegrini je obecao Dzeki, da na njega "ozbiljno" racuna u drugom dijelu sezone. I da ga on licno dozivljava kao igraca u rangu Zlatana Ibrahimovica. Tako da nikad se nezna.
A prica se, da ce Bayern prodati Mandzukica sada ili na ljeto Arsenalu ili Juventusu. Gdje ce doticini jako vjerovatno igrati a ne sjediti na klupi. Pa se mozda i Bayern sjeti Dzeke ??
Il phenomeno Mandžo......

Sad će me Zizu pitati zašto moram ispod svakog posta o Džeki da nešto napišem :mrgreen: moram,on je moj stranački drug :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 jan 2014, 21:44

Katkad upadnem na ovu temu. Nisam redovan kada treba kritizirati, šta god dobaciti i slično, pošto sam već obilježen kao negativac u ovoj priči.

Mogu samo reći da sam razočaran njegovim odnosom prema igri, volji, motivima, i profesionalnošću u smislu borbe za prvih 11 u svom timu. Lijepo je što zarađiva, libo me za to, nek' zarađiva, apsolutno je zaslužio, međutim, njegova nonšalantnost u pristupu me nervira, i zato sam na strani ovih malo manje popularnih na temi.

Igrački je bolji od Negreda, to je svima jasno, međutim, motivom, borbenošću, željom, voljom za dokazivanjom je daleko iza Španca, a može biti ispred, od njega se samo traži da bude što je bio, da bude što može biti. To što on neće da bude što može biti samo navlači otklon i gnjev pojedinih ljudi koji prate njega, reprezentaciju, koji vole ovu državu.

Al koga briga za to. Značenje mojeg mišljenja je jednako kao i vaše. Završava se unutar kruga ovog foruma.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 06 jan 2014, 21:44

gost je napisao/la:
Il phenomeno Mandžo......

Sad će me Zizu pitati zašto moram ispod svakog posta o Džeki da nešto napišem :mrgreen: moram,on je moj stranački drug :mrgreen:
Da nije zalostno bilo bi smijesno. Upravo ja Mandzo primjer gdje bi Dzeko trebao da bude, da mi nisu pare sve. Bio mu rezerva u Wolfsburgu. Onda ga trazio Bayern prije Mandze, koji je bio rezervna varijanta. I sad cete vidjet kad na ljeto Mandzo prede u Arsenal a City opet zajebe Dzeku i ne puste ga cak ni na ljeto. Katastrofaaaaa. Treba ih **** vec jednom i preci bilo gdje. Neka odbije da igra, bilo sta. Sada kad im osvoji Karling/Ef Ej kup. Tek onda ga nece prodat. Ne mogu da vjerujem da je covjek toliko naivan. Kao Pellegrini ga vidi kao igraca u rangu sa Ibrahimovicem. :D :D :D :D http://thatkunaguero.wordpress.com/2013 ... rahimovic/" onclick="window.open(this.href);return false; A igra samo karling i ef-ej kupove. A gdje je Aguero, a Jovetic.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 jan 2014, 21:48

carling kup se više ne zove tako za tvoju informaciju. zove se capital one cup kao što se zvao i ranije.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 06 jan 2014, 21:49

Da nije zalostno bilo bi smijesno. Upravo ja Mandzo primjer gdje bi Dzeko trebao da bude, da mi nisu pare sve. Bio mu rezerva u Wolfsburgu. Onda ga trazio Bayern prije Mandze, koji je bio rezervna varijanta. I sad cete vidjet kad na ljeto Mandzo prede u Arsenal a City opet zajebe Dzeku i ne puste ga cak ni na ljeto. Katastrofaaaaa. Treba ih **** vec jednom i preci bilo gdje. Neka odbije da igra, bilo sta. Sada kad im osvoji Karling/Ef Ej kup. Tek onda ga nece prodat. Ne mogu da vjerujem da je covjek toliko naivan. Kao Pellegrini ga vidi kao igraca u rangu sa Ibrahimovicem. :D :D :D :D http://thatkunaguero.wordpress.com/2013 ... rahimovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam prilično uvjeren da pola ovog što je protiv Džeke napisano, uglavnom pišu "novinari" ovog portala. I na njih se nasloni još par nesvjesnih momčića koji na taj način liječe svoje mladalačke bubuljice.

o tome da bi se moglo diskutovati o ovome što si napisao je bespredmetno i pričati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 jan 2014, 10:43

Da nije zalostno bilo bi smijesno. Upravo ja Mandzo primjer gdje bi Dzeko trebao da bude, da mi nisu pare sve. Bio mu rezerva u Wolfsburgu. Onda ga trazio Bayern prije Mandze, koji je bio rezervna varijanta. I sad cete vidjet kad na ljeto Mandzo prede u Arsenal a City opet zajebe Dzeku i ne puste ga cak ni na ljeto. Katastrofaaaaa. Treba ih **** vec jednom i preci bilo gdje. Neka odbije da igra, bilo sta. Sada kad im osvoji Karling/Ef Ej kup. Tek onda ga nece prodat. Ne mogu da vjerujem da je covjek toliko naivan. Kao Pellegrini ga vidi kao igraca u rangu sa Ibrahimovicem. :D :D :D :D http://thatkunaguero.wordpress.com/2013 ... rahimovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 07 jan 2014, 13:23

RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 jan 2014, 13:41

Haman ode u Dortmund..
Pobjeda je bolja od orgazma!

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 jan 2014, 15:33

Zašto je Dzeko bolji od Ronalda?

- Dzeko je zabio gol protiv Manchester Uniteda i slavio ga, Ronaldo nije slavio.

- Dzeko nosi veći broj dresa nego Ronaldo.

- Dzeko je postizao golove u Bundesligi, Ronaldo nije.

- Dzeko je igra derbi protiv Sarajeva, Ronaldo nije.

- Dzeko je bolji od Ronalda, Ronaldo nije od Dzeke.
:lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.