RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo da javim svim Rodjenim na planeti zemlji , danas je u Mostaru Velež rutinski savladao Bosnu iz Visokog 2:0 .
Jedna poruka vukovima iz Olimpika, eto Rodjenih u subotu 03.03. po pobjedu min. 2:0 za Velez, SALKAO I BRANDAO.
IDEMOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Jedna poruka vukovima iz Olimpika, eto Rodjenih u subotu 03.03. po pobjedu min. 2:0 za Velez, SALKAO I BRANDAO.
IDEMOOOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
3.mart 2018 OTOKA MORA PASTI...........FORZZA VELEŽ
u subotu Vukovi postaju vucici
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Bazinga12345
- Kontakt:
U subotu se revanširati OlimpiKu za poraze u ligi i kupu i pobjedom otvoriti proljetni dio sezone. FORZA VELEŽ

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pozdrav ljudi,
Zanima me kako se Salko do sad pokazao? Iznenadila sam se da se vratio kući iz Austrije, ali vjerovatno ima neku strategiju.
Ono što ja znam za njega, ima ubojit šut, odličan dribling, i imam dojam da može svakome dati gol kad hoće. Radio je to i kao dijete u Krajini, i u Burchu, i po austrijskim terenima. Naravno, nije Messi
, ali znam da je predan, mnogo mnogo radi individualno i ima jaku želju da uspije. Nadam se da će mu u Veležu dati dobru priliku da se pokaže, a on će se sigurno odužiti. A onda, ne bi bilo loše i vama da nešto zaradite kasnije. 
Pozdrav iz Krajine
Zanima me kako se Salko do sad pokazao? Iznenadila sam se da se vratio kući iz Austrije, ali vjerovatno ima neku strategiju.
Ono što ja znam za njega, ima ubojit šut, odličan dribling, i imam dojam da može svakome dati gol kad hoće. Radio je to i kao dijete u Krajini, i u Burchu, i po austrijskim terenima. Naravno, nije Messi
Pozdrav iz Krajine
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Vec je sada zvijer od igraca. Bit ce pun pogodak.BaDa12 je napisao/la:Pozdrav ljudi,
Ono što ja znam za njega, ima ubojit šut, odličan dribling, i imam dojam da može svakome dati gol kad hoće. Radio je to i kao dijete u Krajini, i u Burchu, i po austrijskim terenima. Naravno, nije Messi, ali znam da je predan, mnogo mnogo radi individualno i ima jaku želju da uspije. Nadam se da će mu u Veležu dati dobru priliku da se pokaže, a on će se sigurno odužiti. A onda, ne bi bilo loše i vama da nešto zaradite kasnije.
Pozdrav iz Krajine
Ima naznaka da bih mogo biti dobar igrac.Do njega je,ako je pametan da iskoristi sansu,Ibro ce mu pomoci u karijeri,normalno kasnije kad se dokaze ide neki transfer da zarade i on i klub.Vidit ce mo kako ce se razvijati,navijaci ce ga oisto podrzavati ako bude davo sve od sebe za dres sa petokrakom ,znaci Salko care do tebe je ,golovi,golovi,golovi i svi zadovoljniBaDa12 je napisao/la:Pozdrav ljudi,
Ono što ja znam za njega, ima ubojit šut, odličan dribling, i imam dojam da može svakome dati gol kad hoće. Radio je to i kao dijete u Krajini, i u Burchu, i po austrijskim terenima. Naravno, nije Messi, ali znam da je predan, mnogo mnogo radi individualno i ima jaku želju da uspije. Nadam se da će mu u Veležu dati dobru priliku da se pokaže, a on će se sigurno odužiti. A onda, ne bi bilo loše i vama da nešto zaradite kasnije.
Pozdrav iz Krajine
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zasad više nego dobar, vidicemo ga u ligaskim utakmicama.BaDa12 je napisao/la:Pozdrav ljudi,
Pozdrav iz Krajine
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zna li iko ista za krov kad bi mogao biti postavljen?
bice,razgovara se sa mogucim izvodjacima radova,uglavnom bice krov.Vjetar pravi problem pa se moraju neka pojacanja raditi,da ne bi krov zavsio u Neretvi kad bura puhneAsimetric je napisao/la:Zna li iko ista za krov kad bi mogao biti postavljen?
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
A sjecam se one izjave Tane kad je govorio da treba da temperatura bude vise od 20 stepeni da bi se mogla trava postaviti, pa prodje i pola godine i osta na tome hahaha pa me malo podsjeca na ovu situaciju sa krovom i ojacanjima na subovima i buramarodjak je napisao/la:bice,razgovara se sa mogucim izvodjacima radova,uglavnom bice krov.Vjetar pravi problem pa se moraju neka pojacanja raditi,da ne bi krov zavsio u Neretvi kad bura puhneAsimetric je napisao/la:Zna li iko ista za krov kad bi mogao biti postavljen?
Čekajte nas na godinu.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
NećemRZ88Adnan je napisao/la:Čekajte nas na godinu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Polako, jos se nista ne zna? Mozete se jos iscupati.RZ88Adnan je napisao/la:Čekajte nas na godinu.
-
nepostenaliga
- Kontakt:
Rođeni sprema vam se kuhinja na Otoci. Budite oprezni Kazlagic je poslan da bude 'kec' po bilo koju cijenu. Delegiran od svog komšije iz Cazina akodjer, presjednika NSFBiH Durica.
bice gusto bice 0-2nepostenaliga je napisao/la:Rođeni sprema vam se kuhinja na Otoci. Budite oprezni Kazlagic je poslan da bude 'kec' po bilo koju cijenu. Delegiran od svog komšije iz Cazina akodjer, presjednika NSFBiH Durica.
-
nepostenaliga
- Kontakt:
Nek bolji slavi, to je od srca. A Velezu je mjesto u Premijer ligi, to je više smiješno i ponavljati.FORZZA je napisao/la:bice gusto bice 0-2nepostenaliga je napisao/la:Rođeni sprema vam se kuhinja na Otoci. Budite oprezni Kazlagic je poslan da bude 'kec' po bilo koju cijenu. Delegiran od svog komšije iz Cazina akodjer, presjednika NSFBiH Durica.
- ASD
- Kontakt:
Gledam spisak igraca i vidim ima 6 Juznoamerikanaca.
Ferreyra, Valencia, Lucas, Dabo, Rodrigo i Brandao.
Rodrigo i Brandao su bili tu, Ferreyra je ovaj novi desni bek iz Argentine, ko su Valencia, Lucas i Dabo? i gdje je Adriano , zar nije i on potpisao?
Ferreyra, Valencia, Lucas, Dabo, Rodrigo i Brandao.
Rodrigo i Brandao su bili tu, Ferreyra je ovaj novi desni bek iz Argentine, ko su Valencia, Lucas i Dabo? i gdje je Adriano , zar nije i on potpisao?
-
nepostenaliga
- Kontakt:
Bravo za atmosferu. Saveze vrati Veleza u PL, istjeraj sela i mjesne zajednice! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.