Onda vidimo se za nesto manje od 7 danaVamos je napisao/la:Igramo. Utakmica ce se igrati u 21.oohsamocelik je napisao/la:Ja znam da vi trenutno ne mislite o PLBiH i o Čeliku,a ako neko slučajno zna da li igramo u Nedjelju utakmicu?
Sretno u Četvrtak!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Za provokatora, možete sa tom duplom sebi zicagu obrisati kad ste bilo gdje da maknete obična kanta sa gol razlikom -50 ! Inače komšije pojede li se šta ovih dana sem sopstvenih muda? 
U novi boj...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://cg-fudbal.com/2012/07/29/dobrodosli-u-podgoricu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na našem portalu je objavljena vijest nakon što je jednom naše novinaru stiglo više poruka uvredljive sadržine.
Posto sam sinoc ovdje postao e-mail, ne vidim cime sam ih to uvrijedio, samo sam zelio da se ne dize vise tenzija zbog mog posta s ovog podforuma.
Na našem portalu je objavljena vijest nakon što je jednom naše novinaru stiglo više poruka uvredljive sadržine.
Posto sam sinoc ovdje postao e-mail, ne vidim cime sam ih to uvrijedio, samo sam zelio da se ne dize vise tenzija zbog mog posta s ovog podforuma.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
vidimo se likčesamocelik je napisao/la:Onda vidimo se za nesto manje od 7 danaVamos je napisao/la:Igramo. Utakmica ce se igrati u 21.oohsamocelik je napisao/la:Ja znam da vi trenutno ne mislite o PLBiH i o Čeliku,a ako neko slučajno zna da li igramo u Nedjelju utakmicu?
Sretno u Četvrtak!
Sarajevo ljubavi moja!
-
travnicanin
- Kontakt:
tema je FKS a ne kupljene ili ne kupljene titule drugih klubova, tražimo samo da se slika koja je čista provokacija i nema veze sa ovom temom izbriše, a što se tiče tekme u Travniku, budi realan, niko nije bio pretučen, zadnju utakmicu koju ste izgubili u Travniku ste samo krvi, igrači su vam se šetali po terenu, uglavnom tema je FKS i dosta više o Željioldman je napisao/la:Kanarinac, znas li kakve je boje vnogo ,kave ba kupljene titule ,od vas smo bili u Travniku prebijeni
i pobjedjeni i o cemu ti pricas. Svi imaju sansu da kupe titulu.
i Kanarinac molim te ne nasjedaj na provokacije, i daj jesu kupili to nas ne zanima
Zadnja izmjena: travnicanin, dana/u 30 jul 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
travnicanin
- Kontakt:
prepucavaj te se preko pp, ti si paranoja fakat više dosadan, Aco molim te da reaguješParanoja je napisao/la:Vidio bi vas da igrate na Grbavici, ovi ribari bi vam slozili ne sest nego 10.kanarinac je napisao/la:ja to kad su drugi govorili da je kupljeno ja sam govorio da nije ali kad sam vidio kako ste leotaru prodali da bi sloboda ispali i cuj to nas sampion izgubi od maribora 6 2 i to kosto reko osim hvala im pa nas ne nabise vise zar to nije sumnjivo jos derete galamite na sudiju pa niste u nasoj ligi da morete kako vi ocete nije u evropi vas babo glavni da kaze kad ko mora pobijedit samo se dicite kupljenim titulama a mi se dicimo cistim obrazom i igrom u evropi tamo gdje se tek vidi kako ko igra cuj ej 62 od maribora pa to je stvarno niskooldman je napisao/la:Kanarinac, znas li kakve je boje vnogo ,kave ba kupljene titule ,od vas smo bili u Travniku prebijeni
i pobjedjeni i o cemu ti pricas. Svi imaju sansu da kupe titulu.
Limvo Likce
stranica prije ti nudi odogovorbagra je napisao/la:![]()
Hoce li biti odgodjena utakmica Sarajevo-Celik prvo kolo znate li vi sta o tome
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hoce li rike dolaziti? 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
01:27 drama, nego hoće li opet biti kiša u četvrtak šta kažu stručnjaci?
@ harishp, ne vjerujem.
@ shikari, trebala bi kiša padati, to je dobro.
EDIT: Neko je pitao kad je tekma sa Čelikom. Nedjelja 5.8. u 21h.
@ shikari, trebala bi kiša padati, to je dobro.
EDIT: Neko je pitao kad je tekma sa Čelikom. Nedjelja 5.8. u 21h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma netreba nam kiša za oveshikari je napisao/la:01:27 drama, nego hoće li opet biti kiša u četvrtak šta kažu stručnjaci?
U novi boj...
Da, da, tačno tako. Ma to je nebitno, zna se šta je važno od čitave priče. Neka smo mi prošli dalje. Meni je samo žao što ovi ispred malih ekrana nisu imali priliku čuti adekvatnu atmosferu na tribinama. FACE TV je zajebao zvuk, kao što je Senad rekao, neko im počupao kablove i tako je nastala frka. Gledao sam snimak na youtube-u i skoro da se ne čujemo. Ne smijem ni zamisliti kako bi to izgledalo da je zvuk bio okej. Ali eto, imaju popravni protiv Zete.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kuci nisam gledao tekmu da bih slusao horde, nego gledao utakmicu i slusao komentatora.. Kome se slusaju horde ode na utakmicu, ili poslije nadje klip na youtube koji izadje u roku 2,3 dana i preslusa sve do u detalje... Zna se sta je bit' prijenosa utakmice, i sta gledatelj koji ostane kuci zeli da gleda i slusa...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- BordoGigant
- Kontakt:
Jbg bilo bi lijepo da se ipak i zvuk sa tribina cuje, da se malo atmosfera osjeti. Kada je u pitanju ozvucenje najlosiji po tom pitanju je eurosport sa svojim prijenosima bundeslige, a i sa mnogim drugim sportovima jos.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne moze niko biti gori od BHT-a i njihovog prenosenja zbivanja sa stadiona. Mi na finalu kupa kao da i nismo bili na stadionu dok snimke sa drugih portala pokazuju ne da smo samo bili tu vec smo bili i dobri.
Celik!3,2,2.
Ovu zetu treba ozbiljno shvatiti. Ako su izbacili pynik (ili kako vec se zove) i yuvaskilu..ekipe koje nisu nesto posebno ali su sigurno uredjenije (po svakom osnovu posebno finansijskom) onda tekmi treba prici krajnje ozbiljno. Odigrati hrabro i cvrsto ..i vjerujem da ako ponove 50 % one igre kao protiv levskog , PROLAZIMO 100%.
Idealan rezultat na kosevu bi bio 3-0 iako se ne bih ljutio ni za 2-0 ..onda na gostovanju pametnom igrom zabiti jos jedan i to bi bilo to..
Idealan rezultat na kosevu bi bio 3-0 iako se ne bih ljutio ni za 2-0 ..onda na gostovanju pametnom igrom zabiti jos jedan i to bi bilo to..
YES.WE.DID.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Mijušković novi član FK Sarajevo
Mladi reprezentativac Crne Gore Nemanja Mijušković ove će sedmice postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo.
Mijušković je prošle sedmice boravio na probi u redovima tima sa Koševo, a čini se kako je zeleno svijetlo za njegov ostanak u Sarajevu dao trener Dragan Jović, te će ovaj fudbaler karijeru nastaviti u bordo dresu.
Mladi, 20-godišnji Crnogorac igrao je danas u prijateljskoj utakmici između Sarajeva i Zrinjskog, nakon čega je dato zeleno svijetlo za njegovim ostankom u Sarajevu.
Mijušković igra na poziciji stopera, a u karijeri je nosio dresove OFK Beograda i Dinama iz Moskve.
Mladi reprezentativac Crne Gore Nemanja Mijušković ove će sedmice postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo.
Mijušković je prošle sedmice boravio na probi u redovima tima sa Koševo, a čini se kako je zeleno svijetlo za njegov ostanak u Sarajevu dao trener Dragan Jović, te će ovaj fudbaler karijeru nastaviti u bordo dresu.
Mladi, 20-godišnji Crnogorac igrao je danas u prijateljskoj utakmici između Sarajeva i Zrinjskog, nakon čega je dato zeleno svijetlo za njegovim ostankom u Sarajevu.
Mijušković igra na poziciji stopera, a u karijeri je nosio dresove OFK Beograda i Dinama iz Moskve.
1947!
Dobrodosao momcino.. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nemanja Mijušković, 20 god, 186cm, defense.
Igrao za OFK Beograd i Dynamo Moskva te za U17 i U19 rep Crne Gore...

Igrao za OFK Beograd i Dynamo Moskva te za U17 i U19 rep Crne Gore...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.