pintol_TM87 je napisao/la:Degerfors vs Landskrona @kp1
Srbija vs Njemačka @oba daju gol
Jedna u 12:30
Nagoya vs Osaka @pm3
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Umalo Akureyri da okrene .. stetaaa 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
FC Crotone v Brescia Calcio
Domacin bez cetvorice veoma bitnih igraca: Belec, Vinetot, Gabionetta and Djuric.
tip X2
Empoli FC v AS Cittadella
Cittadella igra bez cetvorice prvotimaca i jos dvojice koji ulaze s klupe: Magallanes, Gasparetto, De Vito, Job, Marchesan, Busellato.
tip 1
Domacin bez cetvorice veoma bitnih igraca: Belec, Vinetot, Gabionetta and Djuric.
tip X2
Empoli FC v AS Cittadella
Cittadella igra bez cetvorice prvotimaca i jos dvojice koji ulaze s klupe: Magallanes, Gasparetto, De Vito, Job, Marchesan, Busellato.
tip 1
Bet Info Team
-
felix123
- Kontakt:
Ipak kladionice znaju zasto su nakon 25 koseva razlike pobjede u gostima ,stavili najgoru kvotu na svijetu 1,35 na Nancy -da zajebu rajufelix123 je napisao/la:Paris-Levallois - Orleans (fran.košarka) 2 2,20
Paris ove godine loš jedva je izborio play off ,u Orleans uletila lova ,doveli par dobrih pojacanja i igrjau jako dobro ove godine
Tijesno su prvu utakmicu dobili 70:68,ali ja mislim da kvaliteta ce doc do izrazaja i da ce ih uzet za vodstvo 2:0
Nancy-Le Manse 1 1,35
Mozda malo i prevelika kvota jer Nancy je stvrno jak ,dok Le Mans imao na pocetku nekih financijskih problema pa su se ponovo stabilizirali
Nancy vec vodi 1:0 dobili su ih u gostima 64:89 (:O zato me i cudi ovolika kvota )
Nadam se da sam te odgovoriofelix123 je napisao/la:Meni vuce na X ,jer je to losa repka ,puna nekakvih zvijezdicaAmar Dzeko je napisao/la:Hoce li u-19 Hrvatska dobiti Austriju na domaćem terenu ?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Poljska -Slovacka 1 2,15 Klagenfurt
Poljska nije igrala kvalifikacije.
Zeljni su ut. ovdje ce biti motiviraniji, zeljni dobrih rez. pred prvenstvo.
Protiv Latvije nije igralo nekoliko vaznih igraca, protiv Slovacke se vracaju u ekipu i igrati ce njih vecina.
Slovacka nije nista posebno po kvaliteti, a jos sutra ce im faliti, Skrtel, Stoch, Weiss, Jan Mucha.
Sastav, vjerovatni:
D. Pernis- Pekarik, Salata, L. Michalik, Hubocan - Kucka, Guédé - Sestak, Hamsik, Svento i Holosko.
Trener Slovacke je najavio u tim nekoliko igraca koje zeli isprobati i vidjeti jesu li kvalitet za reprezentacije.
Na Poljsku value jako dobar.
Poljska nije igrala kvalifikacije.
Zeljni su ut. ovdje ce biti motiviraniji, zeljni dobrih rez. pred prvenstvo.
Protiv Latvije nije igralo nekoliko vaznih igraca, protiv Slovacke se vracaju u ekipu i igrati ce njih vecina.
Slovacka nije nista posebno po kvaliteti, a jos sutra ce im faliti, Skrtel, Stoch, Weiss, Jan Mucha.
Sastav, vjerovatni:
D. Pernis- Pekarik, Salata, L. Michalik, Hubocan - Kucka, Guédé - Sestak, Hamsik, Svento i Holosko.
Trener Slovacke je najavio u tim nekoliko igraca koje zeli isprobati i vidjeti jesu li kvalitet za reprezentacije.
Na Poljsku value jako dobar.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- madridista4ever
- Kontakt:
Vasa Ladacki je napisao/la:trpaj na Šveđane poklon kvota, strašna pjesma fakat. Ako ti nije sigurno to, staviš nešto i na bakice iz Rusije i siguran siLisac je napisao/la:Sta mislite ko pobijedjuje? Inace ovo mi je prvi post ovdje ali vas pratim duze vrijeme
![]()
P.S Leytone svaka cast za Davidenka juce
Na ovoj Evroviziji se nikad baš sigurno ne zna ko će pobjediti, Šveđani su najveći favoriti i imaju najveće šanse za pobjedu ali se po meni ne isplati na njih trpati puno jer je ovo ipak Evrovizija
-
nemanja91za
- Kontakt:
Ej ljudi trebaju mi neke sigurice za danas kvota 2-3, dajte neke predloge?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa dajte ljudi, pa ko jos gleda tu ShitViziju koja veze nema s kvalitetom pjesme/muzike kada se odlucuje pobjednik ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Citizen-X
- Kontakt:
baker uzima set 2.7 sretno
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
gambleSarajevo
- Kontakt:
TOP/Kiel - Fuchse Berlin tip:1 (kv:1.35)
Jonkopings - Brage odg tip:1 (kv:1.65)
Bergischer - Balingen tip:1 (kv:1.6)
-5.5/Schiavone F. - Cornet A. tip:2 (kv:1.7)
TOP/Španjolska - Srbija tip:1 (kv:1.4)
kvota:9.69
po meni je Bergischer tip dana ako zele da opstanu u prvoj ligi,Balingen isto losa ekipa a vec su osigurali opstanak..
sretno svima danas
Jonkopings - Brage odg tip:1 (kv:1.65)
Bergischer - Balingen tip:1 (kv:1.6)
-5.5/Schiavone F. - Cornet A. tip:2 (kv:1.7)
TOP/Španjolska - Srbija tip:1 (kv:1.4)
kvota:9.69
po meni je Bergischer tip dana ako zele da opstanu u prvoj ligi,Balingen isto losa ekipa a vec su osigurali opstanak..
sretno svima danas
1921
Ireland - Bosnia and Herzegovina over 3,5 goals @3,20
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam i jucer i prekjucer prepisao i oba puta sam/smo pali, ali sam zato uzeo para na tvojim proslim parovima i analizama, uostalom i sam bih igrao ovo, i da nisam vidio tvoju analizu, daj sad nesto za danas, da opet budem/o u plusuLeyton je napisao/la:Izvinite svi koji ste prepisaliLeyton je napisao/la:Kolja-Baker 1 1,60
Baker jeste jaci nego ikad,pise jednu lijepu tenisku pricu,nakon sto gotovo nije igrao 4 godine,sad je u polufinalu ATP turnira,ali Davydenko ce u svoje prvo finale sezone,nakon sto je dobio jucer prvog nosioca,John Isnera.Davydenko je igrac koji po misljenju vecine ljubitelja ovog sporta,uz Nalbandiana igra najljepsi tenis na touru.Medjutim rijetke su situacije kada je Kolja nabrijan,pa igra ovako dobro kao u Nici.Tako obicno gubi od igraca poput Lorenzija,Cipole,Faraha u prvim kolima turnira.Medjutim,ovdje je Rus sigurno ''namirisao'' ATP titulu,a tada protivnik nije bitan.
Pokazao je ove godine protiv Gasqea,pa protiv Federea, Del Potra da jos uvijek moze biti konkurentan najboljim.
Sretno
Za zivot cijeli!
RoPS v HIFK (Finland Ykkonen)
Gosti bez sedmorice igraca: Karkkainen, Pyhala, Tanner, Suikki, Britschgi, Saari and Rannikko.
tip 1
Gosti bez sedmorice igraca: Karkkainen, Pyhala, Tanner, Suikki, Britschgi, Saari and Rannikko.
tip 1
Bet Info Team
Berdych - Tipsarević(s.t.) 26.5. 12:05 1 1,45
Almagro - B.Baker(19,5) 26.5. 14:35 Više 1,80
A.Radwanska - Halep(19,5) 26.5. 15:35 Više 1,90
Brno - Most 26.5. 17:00 1 1,45
Španjolska - Srbija(s.t.) 26.5. 18:00 1 1,55
Švicarska - Njemačka 26.5. 18:00 2 1,80
kvota: 20.06
Almagro - B.Baker(19,5) 26.5. 14:35 Više 1,80
A.Radwanska - Halep(19,5) 26.5. 15:35 Više 1,90
Brno - Most 26.5. 17:00 1 1,45
Španjolska - Srbija(s.t.) 26.5. 18:00 1 1,55
Švicarska - Njemačka 26.5. 18:00 2 1,80
kvota: 20.06
Single :
R.Irska - BiH - odg 1 ( 1,7 kvota )
Nama je zadnja linija katastrofa, dovoljno je reci da nema Spahica i Papca, da ce na stopere Pandza i Jahic. Pocinjemo sa 2 napadaca Dzeko i Ibisevic , a oni su bez prvog golmana Givena i odbrambenog O Shea a upitan je i Richar Dunne. Prijateljska je utakmica, dosta sareni sastavi pa ocekujem i dosta golova.
R.Irska - BiH - odg 1 ( 1,7 kvota )
Nama je zadnja linija katastrofa, dovoljno je reci da nema Spahica i Papca, da ce na stopere Pandza i Jahic. Pocinjemo sa 2 napadaca Dzeko i Ibisevic , a oni su bez prvog golmana Givena i odbrambenog O Shea a upitan je i Richar Dunne. Prijateljska je utakmica, dosta sareni sastavi pa ocekujem i dosta golova.
Uzeli smo prekjucer pare na njemu on je poznat po namjestanju bas kao onaj suspendovani austrijanac koheler msm odigrat vanzemaljski onakav tenis protiv isnera , a slijedeci onoliko grijesiti neznam ili je u pitanju toliko pad psiholoski i oscilacija u igri ili je bas klasicno namjestio da digne repaLeyton je napisao/la:Izvinite svi koji ste prepisaliLeyton je napisao/la:Kolja-Baker 1 1,60
Baker jeste jaci nego ikad,pise jednu lijepu tenisku pricu,nakon sto gotovo nije igrao 4 godine,sad je u polufinalu ATP turnira,ali Davydenko ce u svoje prvo finale sezone,nakon sto je dobio jucer prvog nosioca,John Isnera.Davydenko je igrac koji po misljenju vecine ljubitelja ovog sporta,uz Nalbandiana igra najljepsi tenis na touru.Medjutim rijetke su situacije kada je Kolja nabrijan,pa igra ovako dobro kao u Nici.Tako obicno gubi od igraca poput Lorenzija,Cipole,Faraha u prvim kolima turnira.Medjutim,ovdje je Rus sigurno ''namirisao'' ATP titulu,a tada protivnik nije bitan.
Pokazao je ove godine protiv Gasqea,pa protiv Federea, Del Potra da jos uvijek moze biti konkurentan najboljim.
Sretno
Ocel moci bakker sta onom Almagru klasicnom sljakasu i da napomenem mozeli li halep sta agnjeski
EVO I DANAS OD MENE NEŠTO.
U19 PORTUGAL--U19 R.IRSKA---tip 1
SION--ARAU --tip 1
LIVORNO--GROSETO--tip 1
BARSELONA(B)--L.PALMAS--tip3+
U19 PORTUGAL--U19 R.IRSKA---tip 1
SION--ARAU --tip 1
LIVORNO--GROSETO--tip 1
BARSELONA(B)--L.PALMAS--tip3+
207 kvota na markicuTroicki - Stepanek 1 @ 1,8
Almagro - Baker h2 @ 1,75
Belgrano - Racing Club 2 @ 2,9
Irska - BiH X2 @ 1,8
Boston - Phila over 42,5 čet @ 1,9
Rondo over 12,5 AS @ 1,85
Pierce over 19,5 @ 1,85
Švedska pobjednik Eurovizije
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ne treba ti viseSPY je napisao/la:207 kvota na markicuTroicki - Stepanek 1 @ 1,8
Almagro - Baker h2 @ 1,75
Belgrano - Racing Club 2 @ 2,9
Irska - BiH X2 @ 1,8
Boston - Phila over 42,5 čet @ 1,9
Rondo over 12,5 AS @ 1,85
Pierce over 19,5 @ 1,85
Švedska pobjednik Eurovizije
Za zivot cijeli!
Irska - BiH X2 1.85
Švicarska - Njemačka 2 2.00
Španjolska - Srbija 1 1.40
Finska - Turska 2 1.90
Debrecen - Haladas 1 1.25
Sion - Aarau 1 1.40
19/Portugal - Irska 1 1.40
Poljska - Slovačka 1 2.05
Kvota: 52.40
Švicarska - Njemačka 2 2.00
Španjolska - Srbija 1 1.40
Finska - Turska 2 1.90
Debrecen - Haladas 1 1.25
Sion - Aarau 1 1.40
19/Portugal - Irska 1 1.40
Poljska - Slovačka 1 2.05
Kvota: 52.40
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Sta mislite ko pobijedjuje? Inace ovo mi je prvi post ovdje ali vas pratim duze vrijeme