FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jusufbegovic je super za opsovat igracu. Zamisli Krpi majku rokne, a Krpa vec dosije ima. Je li treba prvi spic da nam na robiju ode pored svega?
Mozda ti se zato svidja Merak, volis psovat ljudima na forumu. Ne valja ti to.

1921
Dobar je Bašić trener
10 utakmica - 12 bodova - 11 golova postigli - 15 golova primili
7 pozicija
Dobar možda za Travnika.
Nek se vrati Edis i da gledamo horuk, nego da gledamo one akcije po terenu od kojih mi krvave uši kad mu slušam press.
Sve u svemu, loš trener, baš loš trener.
10 utakmica - 12 bodova - 11 golova postigli - 15 golova primili
7 pozicija
Dobar možda za Travnika.
Nek se vrati Edis i da gledamo horuk, nego da gledamo one akcije po terenu od kojih mi krvave uši kad mu slušam press.
Sve u svemu, loš trener, baš loš trener.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nadam se da će ispasti korektan pa ponuditi ponovo ostavku?
Kad je mogao nakon pobjede? Što ne bi mogao i nakon poraza?
Kakva seljačka politika.
Kad je mogao nakon pobjede? Što ne bi mogao i nakon poraza?
Kakva seljačka politika.
-
- Kontakt:
Basic stalno nesto vrti, rotira, izmislja i time dodatno unazadjuje ovu ekipu. Ne moze Cosic danas uci na lijevo krilo, pa preci na zadnjeg venog. Cosic koji je proslu utakmicu igrao centralnog, a prije toga u drugim utakmicama desetku, desnog beka i lijevog beka. To ne moze ni na FM-u. I onda kazu Cosic je taraba, pa i ne bio. Primjer, jedan igrac, ali kakva je da je ova ekipa, preuzeo je u Aprilu. Do sad je morao imati uigranu odbranu, neke izgradjene automatizme u napadu. Ali kako ces imati uigranu odbranu kad uvijek razlicit stoperski par pocne, za pocetak. Mi smo bolje i uigranije izgledali u Julu nego danas. On moze reci da je to do tezine dresa
ali prije da je do njega. Mozda nije najveci i iskljucivi krivac, ali malo manje demagogije molim.

1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
-Ne bih ja rekao da su promašeni igrači 80%. To samo u Bosni nakon dva mjeseca se neko analizira da li je neko promašen ili nije. Dovedete pet mladih igrača, odigraju tri i po utakmice i kažete promašen. Ja to ne gledam tako, ali nažalost ovo je Balkan, znamo kako to ovdje funkcioniše. Željin dres je težak, trebate momcima dati priliku da sazriju. Treba vrijeme svoje pokazati, treba proces svoje pokazati. Mi smo pred početak sezone rekli šta želimo kao klub, to je svima jasno. Ja bih na kraju volio da na kraju napravimo neki rezime, ovo je bilo dobro, ovo nije. Treba još vremena. Ja znam da u Bosni nema vremena, ali kopati po nečemu gdje nema nešto, onda je improvizacija. To je neko moje mišljenje.
TRAVNIČKA UBLEHO, IMA ZAPAD DA UZMEM IDUĆU UTAKMICU I KOSTI MRTVIH DA TI SPOMINJEM I DA TE GAĐAM ČIM STIGNEM.
MUSIĆ-0 MINUTA
BEĆA-30 MINUTA
ŠEHIĆ-0 MINUTA
GASAL- U VRH GLAVE 60 MINUTA
ZATO NEINTELIGENTNI DRLJO, DIVLJI ALISON, I ONA UBLEHA IZ BORCA TURANJANIN VAZDA IGRAJU.
Upravi će ova ubleha dohakati, ali ih nakon svega i neću žaliti, jer u svemu ima i njihove krivice.
Baku kako god znaju i umiju izmoliti i pokazati mu crno na bijelo da su plate redovne i da sve funkcioniše kako treba, dati čovjeku odriješene ruke da uradi nešto u narednih godinu dvije.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Joj pametnjakovica ovdje...pa jel on kriv sto su mu opcije za krila sa klupe Drljo i Gasal, jel on kriv sto nemamo centralnog veznog normalnog u ekipi?!?! Cosic moze igrati sve te pozicije koje spominjes i igrao je u karijeri.
Cuj pocne mu svaku utakmicu drugaciji stoperski, pa mozda jer mu mora igrat Drina jer je alternativa Drljo koji se gubi u odbrani, a u napadu je bezopasan, a alternativa Drlji je ovaj Allyson koji je nivo treće hrvatske lige...
pa ni u FMu ne mozes sa igračima sto ne mogu hodat pobjedivat sve sto bi htio...
Sarajevu jedan Vrancic presjedi na klupi, a nama hebeni Biber igra od prve, ja ga nisam vidio niti jednom na terenu od svih utakmica sto je odigrao....niti jednom.
Njima jedan Kyeremech ulazi sa klupe, dajte molim vas.
Jos se ibretim da nismo mogli dovesti Damira Sadikovica, a neki krenuse uzdizat Mekica kao da je Iniesta, a nije se vise vidio nakon Evrope i Borca... podigli ga ti nafaski golovi protiv Borca i ufurao da je za Reala i to je to.
Cuj pocne mu svaku utakmicu drugaciji stoperski, pa mozda jer mu mora igrat Drina jer je alternativa Drljo koji se gubi u odbrani, a u napadu je bezopasan, a alternativa Drlji je ovaj Allyson koji je nivo treće hrvatske lige...
pa ni u FMu ne mozes sa igračima sto ne mogu hodat pobjedivat sve sto bi htio...
Sarajevu jedan Vrancic presjedi na klupi, a nama hebeni Biber igra od prve, ja ga nisam vidio niti jednom na terenu od svih utakmica sto je odigrao....niti jednom.
Jos se ibretim da nismo mogli dovesti Damira Sadikovica, a neki krenuse uzdizat Mekica kao da je Iniesta, a nije se vise vidio nakon Evrope i Borca... podigli ga ti nafaski golovi protiv Borca i ufurao da je za Reala i to je to.
Jok eto trebao je reci da su mu igrace koje su doveli promasaji hahahha treba se zalit ko Edis na kraju svake utakmice i plakat da mu trebaju pojacanja.... Beca nakon Zelje nece moci ni u Celiku, Sehic isto... Music dosao iz stupcanice, ocigledno da nije na treningu pokazao nista sto bi ga moglo kandidovati barem za izmjene...Gasal, ma dajte molim vas. Samo serete, kao oni instagram likovi, kad igra Gasal sto gasal, kad Drljo sto Drljo, kad Drina, sto Drina, a mora jedan od njih
Pa ulazi li Gošku ili Slogi Kyeremech sa klupe, pa ponovo primi 3 gola?
Ma do mene je, nije do Bašića, **** vas on sve redom, ko ga podržava.
Mislio sam da je Ivković najveća ubleha, ali Bašić no1
Ma do mene je, nije do Bašića, **** vas on sve redom, ko ga podržava.
Mislio sam da je Ivković najveća ubleha, ali Bašić no1
-
- Kontakt:
De polako. Ja licno ne trazim puno. Ako moze neka uigrana akcija i poneki sut na go u gostima? Hvala. Ekipa je limitirana, to svi znamo, ali ona ekipa koja je igrala protiv Dinama, Neftchija, Borca bi ovu trenutnu dobila 3:0. Sta se desilo? Ne moze da nema trenerove krivice tu. Nek ostane on, nije problem, ali mojne suplje o tezini dresa.plavi033 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:36Joj pametnjakovica ovdje...pa jel on kriv sto su mu opcije za krila sa klupe Drljo i Gasal, jel on kriv sto nemamo centralnog veznog normalnog u ekipi?!?! Cosic moze igrati sve te pozicije koje spominjes i igrao je u karijeri.
1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Napredak mladog igrača po ovom traje 2 mjeseca. E pa kurko. Drina napravi grešku i onda presjedi 2 kola na klupi pa opet jovo nanovo. Baš će igrač tako napredovati, pogotovo u21. Musić nije iz Stupčanice nego iz Gradine došao, i na pripremama nimalo gore nije izgledao od Galića, usudio bih se reći da je prema naprijed jako bolji bio. Ali momka nigdje nikako. Beća, koliko ga god pljuvali, je imao osjećaj za pas i naći se u situaciji, njemu je problem predstavljao psiha i slaba fizika, koja se mogla nadopuniti, ali je sad već izgubljen slučaj zbog TRAVNIČKE UBLEHE. Šehić se vraća iz povrede, i umjesto da mu se doziraju minute, njega nema ni u rosteru nekoliko utakmica. Gasal je bio naš statistički najučinkovitiji igrač na osnovu broja odigranih utakmica, i kada se vratio iz procesa oporavka, umjesto da nastavi tamo gdje je stao, on je totalno uništen, jer Drljo koji je fudbalski neinteligentan, ŠTO JE NEPROMJENJIVA STVAR, TI AKO SI GLUP, GLUP SI ZAUVIJEK, igra prije Gasala. Evo ovo je samo primjer kako se postupa prema našim momcima, koji su izašli iz naše škole. I onda se neki ibrete što se neki drugi momci ne ubace? Pa ovo je dokaz da se prema momcima naše škole postupa na najgori mogući način.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- gegenpressing
- Kontakt:
Najgore strukture kluba u historiji.Zayebali su čak i onog Ahmedbegovića,koji je bar imao sponzora na dresu.
Ko da gledam ide press o infrastrukturi.
Ovaj niz ne bi ni pokojni Ivica preživio,a ovaj će preživiti,ima viziju.
Dok god navijači vode klub,ovo je realnost.
Kovačeviću šugo prodana.
Kovačeviću šugo prodana.
Brohra ribo se...
- MocMahale444
Nermin Basic je poslije ivkovica najgori trener Zelje.
Klaun heravih usta.
Kosica lojava Bekric i nesposobna uprava.
Mars zlocinci jeblo vas vracanje dugova, crkli.
Klaun heravih usta.
Kosica lojava Bekric i nesposobna uprava.
Mars zlocinci jeblo vas vracanje dugova, crkli.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Hahah pa ne mogu da vjerujem da levati idalje prodaju pricu o stabilizaciji i o mladim igracima. Ko da neko ne vjeruje svojim ocima nego sta oni pricaju. O kojim mladim igracima pricaju ko sutra od ovih igraca moze biti kostur neke ekipe. Nama se sve svodi mjesecima na to hocel krpic dat go, hocel amoah sta uraditi u napadu stilic i mekic u sredini i kako ce cocalic odigrat nazad utakmicu, ovi ostali samo popu javaju broj igraca na terenu i na klupi, moze apsolutno bilo ko biti tu umjesto njih nikakve razlike ne bi bilo, o kakvim oni igracima trabunjaju mjesecima i to jos mladim.
I o kakvoj stabilizaciji pricaju nakon 10.kola zavrsili sezonu , ispali iz kupa od drugoligasa i zaoatajemo 10 bodova na tabeli, jedino je moguce da nam se opstanak zakomplikuje. Ako je to sve stabilizacija onda se stabilizujemo.
I o kakvoj stabilizaciji pricaju nakon 10.kola zavrsili sezonu , ispali iz kupa od drugoligasa i zaoatajemo 10 bodova na tabeli, jedino je moguce da nam se opstanak zakomplikuje. Ako je to sve stabilizacija onda se stabilizujemo.
-
- Kontakt:
To sto bukvalno niti jednu loptu nije primio a da mu se nije odbila 2m i to sto ni jedan duel ne moze dobiti nema veze sa pozicijom.Tanak i gotovo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 01:30Basic stalno nesto vrti, rotira, izmislja i time dodatno unazadjuje ovu ekipu. Ne moze Cosic danas uci na lijevo krilo, pa preci na zadnjeg venog. Cosic koji je proslu utakmicu igrao centralnog, a prije toga u drugim utakmicama desetku, desnog beka i lijevog beka. To ne moze ni na FM-u. I onda kazu Cosic je taraba, pa i ne bio. Primjer, jedan igrac, ali kakva je da je ova ekipa, preuzeo je u Aprilu. Do sad je morao imati uigranu odbranu, neke izgradjene automatizme u napadu. Ali kako ces imati uigranu odbranu kad uvijek razlicit stoperski par pocne, za pocetak. Mi smo bolje i uigranije izgledali u Julu nego danas. On moze reci da je to do tezine dresaali prije da je do njega. Mozda nije najveci i iskljucivi krivac, ali malo manje demagogije molim.
-
- Kontakt:
Oni koji su nas svlacili da nam drzava uzme pomocni pa ispod cijene proda nekom svom ili oni koji su uzeli poslozen klub od Gredica i napravili za dvije godine crnu rupu?gegenpressing je napisao/la: ↑09 okt 2023, 04:47Najgore strukture kluba u historiji.Zayebali su čak i onog Ahmedbegovića,koji je bar imao sponzora na dresu.
Kovačeviću šugo prodana.
Uplatnica?
Koji su po tebi najbolji?
Nakon prespavane noci morao bih nesto da napisem u vezi derbija. Ako cemo biti realni rezultat je prevelik u odnosu na igru. Prvi gol je djelo dvojice najboljih na terenu i oni stvarno odskacu a to su Hasic i Oliveira. Ne zaboravite da smo drugi gol primili kada nam sudija cist penal nije dosudio vec naprotiv za njih faul. Treci gol se takodje desio kada je nama ponisten cist gol, da je bio var ono bi bio priznaz gol, oni prave kontru i zabijaju nam treci. Sarajevo nista posebno nije igralo i ono stalno prekidanje utakmice je bezobrazluk, kada god mi malo ozbiljnije krenemo ka golu oni sa bakljadom prekinu tekmu. Obzirom na sve te prekide, izmjene i sve sto se desavalo tekma je morala 15 minuta biti produzena. Gigovic nas je kulturno krao al zato ce pitari vidjeti sta je kradja sljedecu tekmu protiv Borca i treba da bude. Svako normalan je vidio da je tekma bila igracki ujednacena, oni jesu kvalitetniji i to se mora priznati al za 3:0 je previse. Basica sam uvijek podrzavao al mislim da u svemu ovome ima dosta i njegove krivice. Ako konstantno ponavlja da zeli mladje igrace da promovise onda zasto to ne radi. Nemozes ti promovisati, Drlju, Gasala ili Turunjanina. Sta je sa Sehicem, Musicem i ostalim iz omladinskog pogona. Ova trojica navedenih gore po meni ne zasluzuju ni minutu igre, mozda cak i da budu u rosteru jer su previse imali prilika da se pokazu a sta su pokazali, veliko nista. Neznam kakva ce nam biti ova dva pojacanja al bojim se da mi ove godine necemo imati ni teoretske sanse za Europu. Ruku na srce od nas su u ovim momentima bolji i Velez i Siroki koji su nasi direktni protivnici za Europu.A sam ne izlazak u Europu je problem sto se tice finansija. Dakle, ako mislimo da se plasiramo u Europu mi moramo na zimu dovesti pojacanja u protivnom dzaba nam sve. A ako bi se desilo da promijenimo trenera onda bi po meni najbolje rjesenje bio Adzem jer bi znao iskoristiti omladinski potencijal i sigurno bi igrali dobar fudbal. Ovako bojim se da cemo biti u problemu. Nek nam je bog na pomoci. Mada Zeljo se voli i kad gubi i kada dobija….
Zvuci malo grubo ali nam se papanluk uvuko u klub tipa Rumeni Besic a ima ih još.Papanske emocije tipa sutanja flase Bekriceve fol neke šminke.Halo nepadamo na te emocije mojne vise.
- MocMahale444
bjezi ba ti zelis najvecim neprijateljima da uzmu titulu

Cuj kone uzmite titulu.
Nek uzmu moju karinu da se poigraju.
Sudija stelio pitama da ih lakse mogu priklat iducu tekmu.
Cist penal ko suza i jos mnogo gresaka cetnika milosa.
Maksuz Selam za ove nase izdajnike sto su zelili unovciti pomocni, bas kako novikolac007 napisa.
Trebalo im za lijeka svima, sta uradise od kluba nafake nemali i oni sto sute na sve to a kofole vole.
Vole moj **** dobiju koju kintu da sute.

Cuj kone uzmite titulu.
Nek uzmu moju karinu da se poigraju.
Sudija stelio pitama da ih lakse mogu priklat iducu tekmu.
Cist penal ko suza i jos mnogo gresaka cetnika milosa.
Maksuz Selam za ove nase izdajnike sto su zelili unovciti pomocni, bas kako novikolac007 napisa.
Trebalo im za lijeka svima, sta uradise od kluba nafake nemali i oni sto sute na sve to a kofole vole.
Vole moj **** dobiju koju kintu da sute.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
SAMO OPSTANAK!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
12/30
Toliko od mene. Nema se šta više reći.......
Toliko od mene. Nema se šta više reći.......