PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Brat ne posta dok "ustaljenu proceduru" negdje ne ugura. 
-
belosevic28
- Kontakt:
Stroga naredba iz Korej...pardon , Plavog salona 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Selam I dobro vece naravno. Nego Aco sto te kopka moje zelenilo, nemoj da postavljam kesu špinata
nema.da nema!
Razocaran Virto ko caki u breninom filmu I ljut ko ris jbga tako mi pao grah.
Razocaran Virto ko caki u breninom filmu I ljut ko ris jbga tako mi pao grah.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
belosevic28
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Kada Miske zavrsi sa gradnjom Grbavice, kako ce izgledati stadion? Molim ove upucenije da odgovore..
1.2.3.
Sacekat cemo da nam kaze neko od upucenijih koji model stadiona ce biti izgrađen!belosevic28 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kada Miske zavrsi sa gradnjom Grbavice, kako ce izgledati stadion? Molim ove upucenije da odgovore..
1.2.3.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
@joker, bit ce na zvanicnoj
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidi ovog budalaša.
Ne smijesMocMahale444 je napisao/la:Selam I dobro vece naravno. Nego Aco sto te kopka moje zelenilo, nemoj da postavljam kesu špinatanema.da nema!
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- TobeYarabi
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kada Miske zavrsi sa gradnjom Grbavice, kako ce izgledati stadion? Molim ove upucenije da odgovore..
1.2.3.
Khm khmThetraphak1921 je napisao/la: U takvom sam ku.rcu da sam se ponadao da ce bar on doci pa da kupimo titulu, pi.cka joj materina. Toliko sam je zeljan..
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Iz ovog intervjua se jasno vidi Azmirova uloga u izbornom procesu, navukoše ga ovi esdeaovci ko bekana. Nevjerovatni su, dali bi oni sve da Tuzlu osvoje, samo im još ona fali da zaokruže pašalukjurisicduska je napisao/la:
Vidi ovog budalaša.
Podrška sarajevskoj jaliji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
RADNICKOJ jalijiHigh je napisao/la:Podrška sarajevskoj jaliji.
Podrška Faraonu! Otjeraj kamiondžiju!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- TobeYarabi
- Kontakt:
sad sam prico sa hazmirom. kod njega 4 ujutro a jos je budan, kaze nece mu san na oci. sramota je ovo sta sve pisete o njemu, jes dzamije mi. cojek je postenjacina i samo zeli dobro nasem sportu a vi navalili pisati gluposti o njemu. kaze dusa ga boli dok cita ovu temu, al' yebace vas sviHu.
izvinite zbog izraza, al reko je da prenesem njegove rijeci
izvinite zbog izraza, al reko je da prenesem njegove rijeci
Podrska Deji Nikolicu i haveru mu Cuku s kojim je uvalio polovnjake u Zeljeznicar. CUK IZDRZI 
Cim ti vidis da je njemu Jesic u raji na FB nemoze taj biti cistLakoste je napisao/la:Podrska Deji Nikolicu i haveru mu Cuku s kojim je uvalio polovnjake u Zeljeznicar. CUK IZDRZI
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nikad pojedini navijaci Zelje progledati nece,dzaba se trudite..Lobitomija im je druga kucaLakoste je napisao/la:Podrska Deji Nikolicu i haveru mu Cuku s kojim je uvalio polovnjake u Zeljeznicar. CUK IZDRZI
- Incognito87
- Kontakt:
Vrati pare Nijazeestarina je napisao/la:Nikad pojedini navijaci Zelje progledati nece,dzaba se trudite..Lobitomija im je druga kucaLakoste je napisao/la:Podrska Deji Nikolicu i haveru mu Cuku s kojim je uvalio polovnjake u Zeljeznicar. CUK IZDRZI
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Kakve sad veze Nijaz i sa cim ima?Incognito87 je napisao/la:Vrati pare Nijazeestarina je napisao/la:Nikad pojedini navijaci Zelje progledati nece,dzaba se trudite..Lobitomija im je druga kucaLakoste je napisao/la:Podrska Deji Nikolicu i haveru mu Cuku s kojim je uvalio polovnjake u Zeljeznicar. CUK IZDRZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.