BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: BiH tenis
ja to vala nikad nisam konto, treba nadala natjerat da stane 100 puta na liniju da vidi da mu nista nece biti 

Pogledajte film Borg i Mekinro, veliki dio se bazira na mentalnoj borbi u profi tenisu/sportu.
Imal kakvih otkaza,fali nam jos samo jedan da upadne u MD Shangaja 

samo jedan?
miloš se danas opet povrijedio, ne znam je li to već uzeto u obzir
edit: vidim jeste. ima još dan vremena da se neko predomisli
miloš se danas opet povrijedio, ne znam je li to već uzeto u obzir
edit: vidim jeste. ima još dan vremena da se neko predomisli

Da bio 12 alternativa evo sad doslo do njega, valjda neko otkaze, mi se svi nadamo 

Damir IN 

Kod njega sve flasice moraju biti u liniji s tim da etikete moraju biti okrenute ka terenu.dinoo je napisao/la:Kad sam vidio neki dan kako Nadal slaže flašice od vode i sokova![]()
pa jbt život lik je pukotina
al igra jbš mu mater
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
da, kod dejaneshminka je napisao/la:Damir IN
Ne znam tačno kakve veze ima Dejana sa Berdihovim odustajanjem.
znaci nema zezancije sa kvalama i nagaznim minimama...a kako nema veze, ako je mala dosla, sad ima 2 dana da se zeza sa njom a to mu je berdych poklonioshminka je napisao/la:Ne znam tačno kakve veze ima Dejana sa Berdihovim odustajanjem.

berdih odustaje, dejana dolazi, damir ima tri dana za "trening" elem ubada damir duploshminka je napisao/la:Ne znam tačno kakve veze ima Dejana sa Berdihovim odustajanjem.

zezam se, nisam skonto da je čeh odustao, ovo je optimalno!
Dobar ovaj Entry list na Twitteru, danas me obradovao. Hajde Damire In i ovako i onako
-
- Kontakt:
shminka je napisao/la:Ne znam tačno kakve veze ima Dejana sa Berdihovim odustajanjem.

Napokon neka korist i od Berdiha.
Bravo Damire, neka i tebe sreca posluzi nekad.
Bravo Damire, neka i tebe sreca posluzi nekad.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Et sad nek ovako lagano upadne i u MD Pariza i super ce biti,od iduce sezone bi trebao svakako sa ovim rankingom upadati u MD mastersa na pocetku godine
iduće godine je 99% unutra cijele godineronaldo99 je napisao/la:Et sad nek ovako lagano upadne i u MD Pariza i super ce biti,od iduce sezone bi trebao svakako sa ovim rankingom upadati u MD mastersa na pocetku godine
onda je na njemu da tu i ostane
p.s. pariz će biti teško upasti direktno
kad je žrijeb za šangaj? gore nego u pekingu teško da može ispast!
U 10.30 po lokalnom vremenu, dakle sutra rano ujutro po nasemjestamaji je napisao/la:kad je žrijeb za šangaj? gore nego u pekingu teško da može ispast!

Za Pariz se uzima stanje liste 18.09. kada je bio 55. te je 17. alternativa. Minimum nosilac u kvalama.ronaldo99 je napisao/la:Et sad nek ovako lagano upadne i u MD Pariza i super ce biti,od iduce sezone bi trebao svakako sa ovim rankingom upadati u MD mastersa na pocetku godine
Ali ako je ovde prošao kao 12. nadajmo se da tamo prođe kao 17. ili još bolje napravi rezultat u Beću(gdje je 90% u MD), i onda uđe bez alternativa

Jbt mislio sam da se za Pariz uzima ranking barem nekad od pocetka okt,a ono 5 sedmica prije tur, tesko da moze znaci upasti direktno ili jedino sa SE ako u Becu dodje do 1/2 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.