FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 04 jul 2021, 23:30

PupanOzdrljic je napisao/la:
04 jul 2021, 23:29
delinjo je napisao/la:
04 jul 2021, 23:24
Hajde da je on njemu po pola godine ugvoror produzio,pa ne bih A rekao,ali lik ga stavio na sisu kluba da je glodje kao neka stetocina i nece odgovarati za to,isto kao sto mi Megamix treba odgovarati za razne Elsnere i slicne debile preko veza na osnovu cega se trosio Zeljin novac kao da je kasica prasica..

Ako dajes toliko love liku koji je glumac,lazira ,glumi povrede i svasta nesto onda je to za mene krivicno djelo i Amara i Ermina i da ima malo drzava i jedan i drugi bi odgovarali za ovo..
Pa to je kad svako ko uđe u klub ha ovaj ha onaj gleda kao da mu je to privatna prćija. Troši se nenormalno, daju se ugovori enormni, niko se ne bori ništa specijalno da napravi. Fuj i jedni i drugi i treći. Molim Boga samo da već jednom izvještaj dobar izađe da se vidi kroz godine kako je ko radio i davao u klubu pa da se izvede na čistac ne bi li se botovi raznoraznih tabora ugasili
Kazem ti ,isto kao da su sjeli na kafi i dogovorili krivicno djelo,ja cu tebe uvaliti 3 godine,ti malo igraj,malo guzi,malo se zajebaji,rastalimo se kasnije i haj zdravo,i cijelo to vrijeme je Ermin taj isti glumio dobricu,patetiku povredna jedna druga,cim je dosla situacija da nema love idu tuzbe od doticnog..**** mu mater onaj ko ga dovede ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 jul 2021, 23:32

mavi je napisao/la:
04 jul 2021, 23:08
A, znaju oni dobro upućeni ovde ko je Zecu dao 15. milja. Onako, iz čista mira, na svoju ruku. Ali, gdje ćeš to prevaliti preko usta...
Badzak, nije tajna to nikakva samo sto raji ne odgovara to reci. Nije lijepo za usi samo treba istinu govoriti radi Zelje. Isto kao i Rami. Znas kakva je prica bila ovdje za Ramu kad mu Amar nije dao sta je trazio. Ko je on, sta on glumi i ne daje svoje novce. Samo nije bitno sada. Dao mu je Zeljo, svi saigraci i zaposleni u klubu za Zeca govore da takav momak nije bio odavno kod nas. Zovite ga, objasnite i dogovorite oko duga. Ako nije kasno.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 04 jul 2021, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 04 jul 2021, 23:34

Muki15 je napisao/la:
04 jul 2021, 22:26
Možda je glupo pitanje ali kome je glupo neka preskoči 🙂

Jel zna neko na osnovu čega i kako nastaju ove fleke koje su na Grbavici na travnjaku i na koji način one nestaju,šta treba raditi da bi one nestale? Bio bih zahvalan na odgovoru ako neko zna jer me zanima stvarno 🙂

P.S stadio se oporavio,dobro mu je došla pauza bar travnjaku,ondje gdje baš bilo blato (pomoćni sudci i ispred golova) trava je znatno narasla i znatno se to smanjilo,ako se može zaključiti po izvještaju

slika

slika
Citam danas i na Maksimiru teren katastrofa neka bakterija napala travu

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 jul 2021, 23:35

plavousrcu je napisao/la:
04 jul 2021, 21:45
HongKong je napisao/la:
04 jul 2021, 21:43
Treba mu **** mater. Sve ovo nam se i desava zato sto smo picke. Torcida koga sretne u gradu baci ga u more pa sami trce da raskinu ugovor. Mi trebamo zaliti i plakati za likom koji po sezoni odigra desetak utakmica. Pored toga mu se kao duguje neki sestocifren iznos. Koliko god da je dobio mimo tog duga nije ni to zasluzio.
Zato im i ide dobro :rol: :rol: :rol:. Potrose 20 miliona eura i sa Goricom se do zadnjeg zvizduka bore za Konferencijsku ligu. A i oni nikom ne daju Hajduka :rol: :rol: :rol:
Eto nek je nama bolje. Kakvi god da su niko se ne moze sprdat s klubom. Posebno ne neki zecevi amari megamixi i kome se **** digne. Kod nas, vidimo, kupe navijace za cvaju da ih brane po forumim
Cuva Bog Zelju svog!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 jul 2021, 23:37

HongKong je napisao/la:
04 jul 2021, 23:35
04 jul 2021, 21:45
HongKong je napisao/la:
04 jul 2021, 21:43
Treba mu **** mater. Sve ovo nam se i desava zato sto smo picke. Torcida koga sretne u gradu baci ga u more pa sami trce da raskinu ugovor. Mi trebamo zaliti i plakati za likom koji po sezoni odigra desetak utakmica. Pored toga mu se kao duguje neki sestocifren iznos. Koliko god da je dobio mimo tog duga nije ni to zasluzio.
Zato im i ide dobro :rol: :rol: :rol:. Potrose 20 miliona eura i sa Goricom se do zadnjeg zvizduka bore za Konferencijsku ligu. A i oni nikom ne daju Hajduka :rol: :rol: :rol:
Eto nek je nama bolje. Kakvi god da su niko se ne moze sprdat s klubom. Posebno ne neki zecevi amari megamixi i kome se **** digne. Kod nas, vidimo, kupe navijace za cvaju da ih brane po forumim
Sprdaju se kolega sa Hajdukom ti koje nam za primjer navodis. Nemoj nas samo sa njima porediti radije sa BBB.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 04 jul 2021, 23:39

delinjo je napisao/la:
04 jul 2021, 23:30
04 jul 2021, 23:29
delinjo je napisao/la:
04 jul 2021, 23:24
Hajde da je on njemu po pola godine ugvoror produzio,pa ne bih A rekao,ali lik ga stavio na sisu kluba da je glodje kao neka stetocina i nece odgovarati za to,isto kao sto mi Megamix treba odgovarati za razne Elsnere i slicne debile preko veza na osnovu cega se trosio Zeljin novac kao da je kasica prasica..

Ako dajes toliko love liku koji je glumac,lazira ,glumi povrede i svasta nesto onda je to za mene krivicno djelo i Amara i Ermina i da ima malo drzava i jedan i drugi bi odgovarali za ovo..
Pa to je kad svako ko uđe u klub ha ovaj ha onaj gleda kao da mu je to privatna prćija. Troši se nenormalno, daju se ugovori enormni, niko se ne bori ništa specijalno da napravi. Fuj i jedni i drugi i treći. Molim Boga samo da već jednom izvještaj dobar izađe da se vidi kroz godine kako je ko radio i davao u klubu pa da se izvede na čistac ne bi li se botovi raznoraznih tabora ugasili
Kazem ti ,isto kao da su sjeli na kafi i dogovorili krivicno djelo,ja cu tebe uvaliti 3 godine,ti malo igraj,malo guzi,malo se zajebaji,rastalimo se kasnije i haj zdravo,i cijelo to vrijeme je Ermin taj isti glumio dobricu,patetiku povredna jedna druga,cim je dosla situacija da nema love idu tuzbe od doticnog..**** mu mater onaj ko ga dovede ..
Pa samo pogledaš da se stalno isti ljudi vrte ha u igračkom kadru ha na upravljačkim pozicijama. Svi znaju da mogu raditi šta hoće jer im to dođe kao privatluk. Nemaju nikakve odgovornosti. Ni poslovne ni krivične. Hladno rade šta im je volja i samo uzimaju lopatom. I onda dođu debili i brane nekoga. Čuj kaže zaradio i ima pravo da tuži. Pa tuži majstore ali nemoj se čuditi što te raja pljuje jer si odigrao za kur.ac. Umjesto da budu primjer mlađima oni kontra. I ne samo ovi sad nego i ranije sve one "legende" što su im usta bila puna Želje a jedva dočekali da tužbu podnesu i nešto blokiraju. Kao da će gladni ostati
Ti si moj Željo, veliki Željo!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 04 jul 2021, 23:40

04 jul 2021, 23:32
mavi je napisao/la:
A, znaju oni dobro upućeni ovde ko je Zecu dao 15. milja. Onako, iz čista mira, na svoju ruku. Ali, gdje ćeš to prevaliti preko usta...
Badzak, nije tajna to nikakva samo sto raji ne odgovara to reci. Nije lijepo za usi samo treba istinu govoriti radi Zelje. Isto kao i Rami. Znas kakva je prica bila ovdje za Ramu kad mu Amar nije dao sta je trazio. Ko je on, sta on glumi i ne daje svoje novce. Samo nije bitno sada. Dao mu je Zeljo, svi saigraci i zaposleni u klubu za Zeca govore da takav momak nije bio odavno kod nas. Zovite ga, objasnite i dogovorite oko duga. Ako nije kasno.
Znam da ću pogriješiti što ću se upecati ali samo mi reci iskreno svoje mišljenje ima li Amara ikakvih grešaka i odgovornosti u ovom zadnjem mandatu zajedno sa ljudima koje je on doveo u klub. Samo mi to raščlani. Fakat te ne ismijavam niti prozivam nego samo me zanima kako ti razmišljaš jer po ovome kako dosad pišeš svi su krivi i svi imaju grešaka samo on i ta ekipa ništa. Oni čista obraza ušli u klub i čista obraza će jednog dana napustitit po tebi

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jul 2021, 23:43

04 jul 2021, 23:39
Čuj kaže zaradio i ima pravo da tuži. Pa tuži majstore ali nemoj se čuditi što te raja pljuje jer si odigrao za kur.ac. Umjesto da budu primjer mlađima oni kontra. I ne samo ovi sad nego i ranije sve one "legende" što su im usta bila puna Želje a jedva dočekali da tužbu podnesu i nešto blokiraju. Kao da će gladni ostati
Upravo to. Alispahic oprostio dio duga i ne pravi problem, a nije mozda propustio ni 6-7 utakmica za dvije godine otkad je kod nas. Negdje sam procitao da je i 70% duga oprostio. Ovaj odigrao 6-7 za tri godine i nesto se duri, trazi, smatra da je nesto zasluzio. Uvijek ispadnu najgori i najvise problema stvore ovi sto patetisu ili nemaju neku ulogu iz razlicitih razloga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jul 2021, 23:45

Pa zato sto je raja glupa i Sinisa kad pusti suzu ovdje svrsavaju,plus ako na instagramu obeca dres ili nesto,eto ti ga ovdje da nam otvore oci,mislim lik je **** i varalica i treba svima pricati da je Ermin jedna obicna varalica i nista vise,od svih tih silnih povreda daj Boze da su 2 prave,sve ostalo je bilo laganje i varanje..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 04 jul 2021, 23:48

LjoZee je napisao/la:
04 jul 2021, 23:43
Čuj kaže zaradio i ima pravo da tuži. Pa tuži majstore ali nemoj se čuditi što te raja pljuje jer si odigrao za kur.ac. Umjesto da budu primjer mlađima oni kontra. I ne samo ovi sad nego i ranije sve one "legende" što su im usta bila puna Želje a jedva dočekali da tužbu podnesu i nešto blokiraju. Kao da će gladni ostati
Upravo to. Alispahic oprostio dio duga i ne pravi problem, a nije mozda propustio ni 6-7 utakmica za dvije godine otkad je kod nas. Negdje sam procitao da je i 70% duga oprostio. Ovaj odigrao 6-7 za tri godine i nesto se duri, trazi, smatra da je nesto zasluzio. Uvijek ispadnu najgori i najvise problema stvore ovi sto patetisu ili nemaju neku ulogu iz razlicitih razloga.
Pa svaki kojem je prva rečenica po potpisu da je došao u veliki klub ili da voli Želju je isti. Svakom koji tako izjavi treba odmah raskid dati. Ta patetika nas vazda preskupo izađe. I da se razumijemo ok je da tražiš svoje pare kad nisi plaćen a RADIŠ svoj posao. Evo i ovo bih svario što nije igrao a traži pare samo da je to u nekom kasnijem momentu uradio a ne sad kad zna kakva je situacija. Sad je trebao reći ok ne morate me odmah isplatiti, nekad ćemo kasnije, bit ću strpljiv da ne ispadnem papak, imam para ne fali mi, sačekat ću pare. Ne mora ni igrati ako je do toga došlo, nek čeka pare ali taj pritisak koji se pravi tužbama i prijetnjama za tužbe je meni toliko hinjski i odvratno da je za nepovjerovati.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 jul 2021, 23:50

04 jul 2021, 23:40
04 jul 2021, 23:32
mavi je napisao/la:
Znam da ću pogriješiti što ću se upecati ali samo mi reci iskreno svoje mišljenje ima li Amara ikakvih grešaka i odgovornosti u ovom zadnjem mandatu zajedno sa ljudima koje je on doveo u klub. Samo mi to raščlani. Fakat te ne ismijavam niti prozivam nego samo me zanima kako ti razmišljaš jer po ovome kako dosad pišeš svi su krivi i svi imaju grešaka samo on i ta ekipa ništa. Oni čista obraza ušli u klub i čista obraza će jednog dana napustitit po tebi
Prvo i osnovno, puca mi kurcina da li me ti ili bilo koji lik skriven iza nicka i taststure ismijava ili proziva. Amara odgovornost je teren za mene i bez obzira na to sto su igraci bili mjesecima bez primanja smatram da se moglo vise u drugom dijelu. Mnogo je uticala ta neozbiljnost UO samo moglo se i trebalo izboriti Evropu. I pored toga smatram da je trebao ostati trener do kraja sezone i onda sjesti sa njim i vidjeti sta dalje. Nevjerovatna glupost mi je kad citam razmisljanja tjeraj ga, da je drugi davno bi ga otjerali. Samo sve je to proslost, ide nova sezona a mi tonemo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 jul 2021, 23:53

04 jul 2021, 23:48
LjoZee je napisao/la:
04 jul 2021, 23:43
Pa svaki kojem je prva rečenica po potpisu da je došao u veliki klub ili da voli Želju je isti. Svakom koji tako izjavi treba odmah raskid dati. Ta patetika nas vazda preskupo izađe. I da se razumijemo ok je da tražiš svoje pare kad nisi plaćen a RADIŠ svoj posao. Evo i ovo bih svario što nije igrao a traži pare samo da je to u nekom kasnijem momentu uradio a ne sad kad zna kakva je situacija. Sad je trebao reći ok ne morate me odmah isplatiti, nekad ćemo kasnije, bit ću strpljiv da ne ispadnem papak, imam para ne fali mi, sačekat ću pare. Ne mora ni igrati ako je do toga došlo, nek čeka pare ali taj pritisak koji se pravi tužbama i prijetnjama za tužbe je meni toliko hinjski i odvratno da je za nepovjerovati.
Kolega devet mjeseci govori. I devet mjeseci ga niko ne zove da sjedne se i vidi sta dalje. Jedino da halali dug, inace su svi sto vole Zelju halali. Ima i onih koji sacekase da legne od uefe, opustosi racun i ispali se. Njemu halalilmo sto je uzeo svoj dug a drugom ili trecem koji trazi svoj dug necemo. Imamo li mi obraza?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jul 2021, 23:55

Sad je trebao reći ok ne morate me odmah isplatiti, nekad ćemo kasnije, bit ću strpljiv da ne ispadnem papak, imam para ne fali mi, sačekat ću pare. Ne mora ni igrati ako je do toga došlo, nek čeka pare ali taj pritisak koji se pravi tužbama i prijetnjama za tužbe je meni toliko hinjski i odvratno da je za nepovjerovati.
Njegova plata u ovoj situaciji ako bi platili i porez na nju pa sigurno da bi nas izasla kao plata za njih 5-6. Umjesto da bude svjestan situacije. Nije glup ni corav da ne vidi da nemamo Skupstinu, da se neki veliki obrat u funkcionisanju i UO ne moze napraviti. Ima kafic i hotel moze odatle ubirati pare dok se ovi organi ne kompletiraju pa da vidi sta ce, a da se njegova plata kad se skuckaju neke pare raspodijeli na ove igrace kojima stvarno pare trebaju i ovo im je jedini nacin da zarade za zivot. Skace po Dubaiju u junu, a ovamo glumi uvrijedjenog, bez trunke empatije. Neka tuzi ako hoce i neka se ispali da ga vise Grbavica ne vidi.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 jul 2021, 23:57

20 utakmica odigrao Ermin od prve minute u ligi u posljednje 2 i po godine tj. otkad je došao u Želju. A i prije nego što je došao kod nas imao je podugačku pauzu bez tekmi tako da je faktički u posljednje 3 godine odigrao samo tih 20 utakmica od prve minute. Nije mi namjera da ga vrijedjam ali realno to je znak da si vec polupenzionisan. Problem je što se nikako ne nazire kraj tim povredama i fizičkoj spremi jer ne idu mi prilog što je sve stariji da će se teže vraćati. Daj boze zdravlja pa da covjek zabije 15 komada ove sezone ali tesko je biti optimistican nakon sto se iste stvari ponavljaju.

Jest da je bio klasa u skoro svakoj utakmici ali 20 utakmica u prvih 11 za taj period je premalo, pogotovo u odnosu na primanja. Druga je stvar što je ugovor ugovor i ti ga isplatiti moraš taman da qrcem nije makao.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 jul 2021, 00:02

LjoZee je napisao/la:
04 jul 2021, 23:55
Sad je trebao reći ok ne morate me odmah isplatiti, nekad ćemo kasnije, bit ću strpljiv da ne ispadnem papak, imam para ne fali mi, sačekat ću pare. Ne mora ni igrati ako je do toga došlo, nek čeka pare ali taj pritisak koji se pravi tužbama i prijetnjama za tužbe je meni toliko hinjski i odvratno da je za nepovjerovati.
Njegova plata u ovoj situaciji ako bi platili i porez na nju pa sigurno da bi nas izasla kao plata za njih 5-6. Umjesto da bude svjestan situacije. Nije glup ni corav da ne vidi da nemamo Skupstinu, da se neki veliki obrat u funkcionisanju i UO ne moze napraviti. Ima kafic i hotel moze odatle ubirati pare dok se ovi organi ne kompletiraju pa da vidi sta ce, a da se njegova plata kad se skuckaju neke pare raspodijeli na ove igrace kojima stvarno pare trebaju i ovo im je jedini nacin da zarade za zivot. Skace po Dubaiju u junu, a ovamo glumi uvrijedjenog, bez trunke empatije. Neka tuzi ako hoce i neka se ispali da ga vise Grbavica ne vidi.
Kakva plata? Na papiru? Da nema empatije naplatio bi se dosad sedam puta a da bi se ispalio neko iz UO ga treba pozvati na sastanak. Vi ne kontate da ljude kojima je klub duzan mora neko pozvati iz kluba da se sjedne. Ne mozes se ponasati kao da je sve ok. Ti si po dogovoru morao sad uplatiti i onima s kojima si napravio sporazum a nisi platu dao ni svima koji treniraju. Pustit ce nas jos jedan mjesec i onda ce pred trece kolo doci obavijest da ne mozemo igrati ako ne donesemo dokaz o uplati Veselom, Rami, Ericu, Mesi...

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 05 jul 2021, 00:11

braco je napisao/la:
04 jul 2021, 23:57
20 utakmica odigrao Ermin od prve minute u ligi u posljednje 2 i po godine tj. otkad je došao u Želju. A i prije nego što je došao kod nas imao je podugačku pauzu bez tekmi tako da je faktički u posljednje 3 godine odigrao samo tih 20 utakmica od prve minute. Nije mi namjera da ga vrijedjam ali realno to je znak da si vec polupenzionisan. Problem je što se nikako ne nazire kraj tim povredama i fizičkoj spremi jer ne idu mi prilog što je sve stariji da će se teže vraćati. Daj boze zdravlja pa da covjek zabije 15 komada ove sezone ali tesko je biti optimistican nakon sto se iste stvari ponavljaju.

Jest da je bio klasa u skoro svakoj utakmici ali 20 utakmica u prvih 11 za taj period je premalo, pogotovo u odnosu na primanja. Druga je stvar što je ugovor ugovor i ti ga isplatiti moraš taman da qrcem nije makao.
To je kad pozicija sportskog direktora u klubu faktički ni ne postoji. Igrači se dovode na osnovu preporuke od strane nekoga ili su menadžerske ili trenerske šeme ili na kraju bude neki povratnik u klub koji nigdje drugo više nije mogao igrati (čitaj sjedio brat bratu pola godine na klupi). Erminu sam se iskrneo i ja nadao kad je došao. Jbg igračina je bio kad god je bio spreman. Lik je faktički ikona hrvatske lige. Sve sam se nekako nadao haj proći će ga povrede, ovdje liga šega pa će mu bit lakše i neće biti toliko povrijeđen. Al što reče LjoZee jeb.o majku ako neke povrede nisu bile i lažirane jer mu se nije igralo.

PS braco života ti ako nije belaj ti ćeš znati koga smo mi sve imali na poziciji sportskog direktora od rata na ovamo. Kontam ti ćeš to znati i možda ako znaš za svakog od njih najbolje i najgore dovođenje. Ako ti je zahmet nemoj bezveze dumati i pisati

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jul 2021, 00:14

05 jul 2021, 00:11
Al što reče LjoZee jeb.o majku ako neke povrede nisu bile i lažirane jer mu se nije igralo.
To je Dela rekao. :mrgreen:
Ali, mislim sad i ja isto. Kad skontas on bi do sada odustao od karijere da su te povrede bile stvarne jer bi mu doqurcilo i vidio da bi da ne ide nego skontao sablon kako da nabere para na kamaru i sad tuzi i dobije sve.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 05 jul 2021, 00:17

LjoZee je napisao/la:
05 jul 2021, 00:14
05 jul 2021, 00:11
Al što reče LjoZee jeb.o majku ako neke povrede nisu bile i lažirane jer mu se nije igralo.
To je Dela rekao. :mrgreen:
Ali, mislim sad i ja isto. Kad skontas on bi do sada odustao od karijere da su te povrede bile stvarne jer bi mu doqurcilo i vidio da bi da ne ide nego skontao sablon kako da nabere para na kamaru i sad tuzi i dobije sve.
Halali onda ali eto čitam ti misli hahah a to ti je kad umisle da su zvijezde pa biraju utakmice kad im se igra ili ne igra. Razumijem ja da nam je liga smijurija ali ako ti se ne igra po oranicama, blatu, zimi ili koji je već razlog pa šta si ga onda i dolazio ovamo. A sve ljude kroz historiju kluba koji su ovakve ugovore davali igračima da se namlate para bez da ikakve posljedice snose zbog svog nerada treba za mu.da po banderama vješati a bilo je takvih Bog dragi zna koliko.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jul 2021, 00:23

Ma naravno da su lazirane,varalica je ono :D

I za Sinana isto vrijedi :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 jul 2021, 00:49

delinjo je napisao/la:
05 jul 2021, 00:23
Ma naravno da su lazirane,varalica je ono :D

I za Sinana isto vrijedi :mrgreen:
Dva velika Željovca, navijača pa igrača.
Popularni Rama i bugojanski Zadro.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 39 gostiju.