Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Serie A
Znači Rugani može biti bog fudbala 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja nisam nikad napisao da će Silva recimo pokidati odmah prvu sezonu.Niti sam ikad napisao da će Kessie biti konstantan tokom cijele sezone, jer premlad je za to.Što se tiče Contia u njega ne sumnjam da će pokazati kvalitet već ove sezone, kao što ne sumnjam ni u Musacchia kojeg sam gledao više puta dok je i u Španiji igrao. Lično, mišljenja sam da će za Milan najveća pojačanja biti kvartet Bonucci, Biglia, Musacchio i RR. Oni su neki potpuno drugi nivo u odnosu na ono što je Milan imao prethodnih sezone, igrači koji donose trenutni impakt na ekipu.
Nigdje nisam omalovažio Juventus ili nekog od dnovih igrača u toj ekipi.Samo sam napisao ono što više-manje svi znaju.Što se tiče Coste posebno to će potvrditi i svaki simpatizer Bayerna koji ga je gledao nebrojeno puta zadnje dvije godine. Rugani je još uvijek daleko od Bonuccia, konstantno neigranje je ostavilo traga i momak je stagnirao.
Nigdje nisam omalovažio Juventus ili nekog od dnovih igrača u toj ekipi.Samo sam napisao ono što više-manje svi znaju.Što se tiče Coste posebno to će potvrditi i svaki simpatizer Bayerna koji ga je gledao nebrojeno puta zadnje dvije godine. Rugani je još uvijek daleko od Bonuccia, konstantno neigranje je ostavilo traga i momak je stagnirao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja primam opklade da je Rugani novi Nesta, i da Juventusova odbrana odlaskom Bonuccija nece biti nista losija.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
gojzerica
- Kontakt:
Ima čitavu sezonu da pokaže da nije novi Luca Marrone.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hrabra izjava i to na forumu gdje će to pročitati na desetine ljudi.Nekad je bolje ne napisati ništa nego svašta.To je ti je kao da simpatizeri Milana tvrde da je Romagnoli novi Nesta, a momak realno još puno toga mora da nauči da bi opravdao i onaj broj 13 na leđima, a da ne govorim dalje od toga. I da, trenutno je bolji igrač od Ruganija, jer u zadnje dvije sezone jedan je kostantno igrao a drugi nije.A u njihovim godinama to pravi razliku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
Odbrana kao odbrana sigurno neće patiti. I De Sciglio i Rugani/Benatia su bolji/ništa lošiji od prethodnika na svojim pozicijama što se striktno defanzive tiče.
Ofanzivno bi mogla igra patiti, pogotovo na početku jer su Bonucci i Alves bili veliki kotačići što se organizacije tiče, ali i to se da riješiti prebacivanjem igre na druge dijelove terena, pogotovo sa ovoliko talenta naprijed.
Ofanzivno bi mogla igra patiti, pogotovo na početku jer su Bonucci i Alves bili veliki kotačići što se organizacije tiče, ali i to se da riješiti prebacivanjem igre na druge dijelove terena, pogotovo sa ovoliko talenta naprijed.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Romagnoli bolji od Ruganija, to ti onako objektivno jelde? Hajde necemo se raspravljati oko toga, ja cu samo reci da sam presretan sa sastavom kojeg Juve ima. Volio bih jos nekog desnog bocnog tipa Cancela, i ako se to realizuje jos opet kazem prezadovoljan sam. Vi uzivajte u carolijama Mirabelija i Fassonea, da bi diskutovali uopste o tome sta Juve ima, morate poceti vise pratiti vrhunski fudbal i vrhunske ekipe. Ocigledno ste skroz izgubili dodir s realnoscu u posljednje vrijeme. O Juventusu ce sve kao i uvijek najbolje reci rezultati...
jel ovaj trolluje, il je ozbiljan da ce Rugani biti novi Nesta, jedan od najboljih stopera svih vremena
mislim, momak ce mozda biti vrhunska klasa, ali Nesta je unikat, takvi se radjaju jednom u ko zna koliko godina
mislim, momak ce mozda biti vrhunska klasa, ali Nesta je unikat, takvi se radjaju jednom u ko zna koliko godina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da, objektivno, Romagnoli je u ovom trenutku bolji igrač od Ruganija koji nije igrao puno zadnje dvije sezone.I to Alesio je imao teži zadatak, jer je igrao sa čistim panjevima oko sebe i nerijetko je on kao najmlađi morao ispravljati greške starijih kolega. Također, istu priču o novom Nesti bi pričao o Romagnoliu da je ovaj o Juventusu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:Također, istu priču o novom Nesti bi pričao o Romagnoliu da je ovaj o Juventusu.
Ne nego da je obrnuta uloga igraca, ti bi isto sto pricas o Romagnoliju pricao o Ruganiju, poredio bi ga s Nestom jer je desnjak, i nick bi ti bio Daniele Rugani
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo ću još na taj upis replicirati.Nikad nisam rekao za Romagnolija da je novi Nesta, i nikad to neću ni reći/napisati, jer Nesta je jedan od najboljih u historiji.Tokom zadnjih skoro 20 godina, elhamdulillah, imao sam priliku gledati veliki broj fenomenalnih stopera, ali Nesta je bio čista poezija kad je defanziva u pitanju. Romagnoli i Rugani će vjerovatno postati vrlo dobri pa čak i odlični igrači ali nivo jednog Neste nikad neće dostići. Toliko od mene na tu temu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Rugani novi Nesta. Hahahaha.
Dobar,dobar.
Nema novog Neste,nikad vise.
Dobar,dobar.
Nema novog Neste,nikad vise.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja kazem samo, prezadovoljan sam najiskrenije jer Juve ima Danielea, kao i Benatiu, smatram da je neko morao otici kako bi oni pruzili ono sto realno mogu. Isto tako dosadasnjim dijelom Mercata sam vise nego zadovoljan, sve sto nam je trebalo doslo je, od golmana pa do dva vrhunska krila. Sirinu koju sada Juve ima, imaju samo Real, Bayern i eventualno Chelsea. Barca nema neku strasnu sirinu, ali ima par igraca koji nisu sa ovog svijeta i to je to. Znaci Juve je hladno u top 5 klubova u Evropi trenutno po sastavu, i da pricamo o Serie A u tom kontekstu apsolutno nema smisla.
Suning spreman platiti 80 milja po sezoni za prijenose Serie A (Reuters)
Jomantini na aparatima,plastični novac dolazi 
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pojam "interista" od navijackog opredjeljenja prelazi u naziv patoloskog stanja 
Nešto kontam, ove sezone gledamo najnoviji derbi Joma-Roma, Jomanisti protiv RomanistaSiamoNoi je napisao/la:Suning spreman platiti 80 milja po sezoni za prijenose Serie A (Reuters)Jomantini na aparatima,plastični novac dolazi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ili kad "ne skidaš se sa aparata".BuffonGigi je napisao/la:Pojam "interista" od navijackog opredjeljenja prelazi u naziv patoloskog stanja
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgleda treba biti ponosan kada propadnes pa te moraju stranci uzeti da zivis 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.