Pogba slazem se s tobom u potpunosti sto se Gia tice,koliko bi bolje za nas bilo da prodje te pripreme. Al kad repka zove,sta ces
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Neznam sad gdje sam tacno citao,al ja mislim na operaciju. Al nemoj me drzati za rijec,mozda neko drugi bolje zna.
Pogba slazem se s tobom u potpunosti sto se Gia tice,koliko bi bolje za nas bilo da prodje te pripreme. Al kad repka zove,sta ces
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- 10DelPiero
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Engleske novine su izgleda gore od italijanskih.
Cuj Chicharito za 17 miliona
pa Matri je bolji od njeg i ima bolju trebu 
Cuj Chicharito za 17 miliona
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
EnzoFerrari je napisao/la:Engleske novine su izgleda gore od italijanskih.
Cuj Chicharito za 17 milionapa Matri je bolji od njeg i ima bolju trebu
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Brate njima je ovo normalnogio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Allegri je gospodin!
Jbg, čim ovako govori znači da je definitivno tačno da će biti uključen u Jovetićev transfer.MARRONE: "Fa piacere l'interesse di Montella, ma ora penso solo alla Nazionale. Spero di giocare di più, valuteremo offerte con la Juve"
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bas me zanima na kojoj poziciji ce ga Montella koristiti.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
gojzerica
- Kontakt:
Što je najgore, sumnjam da će tamo biti prva postava.
Ako ide sretno mu bilo... Jbg jest da sam od njega ocekivao velike stvari, mozda bi ih i dobio da ga Conte nije skartirao na stoperu zbog tog da bi njegovi puleni mogli igrati u vezi, msm na Giacka ili ponekad Padoina....
Hajd' bice mi drago ako se razvije u dobrog igraca..... Kod nas realno to ne bi mogao iako ima nevjerovatan potencijal ,a kao sto sam i ranije napisao, dijelom zamjeram Conteu zbog toga, al' dok ima rezultate ne treba prigovarati i osudjivati njegove poteze, pa i ukljucivanje u deal Marronea za Jovu.... Mada bi ja vise volio kad bi mogli kako ubaciti panjeve iz napada... Quagsa, Sebu ili Matria... al' njih nece.... ili panja Padoina.... al' nisu sisali vesla oni iz Viola....
Hajd' bice mi drago ako se razvije u dobrog igraca..... Kod nas realno to ne bi mogao iako ima nevjerovatan potencijal ,a kao sto sam i ranije napisao, dijelom zamjeram Conteu zbog toga, al' dok ima rezultate ne treba prigovarati i osudjivati njegove poteze, pa i ukljucivanje u deal Marronea za Jovu.... Mada bi ja vise volio kad bi mogli kako ubaciti panjeve iz napada... Quagsa, Sebu ili Matria... al' njih nece.... ili panja Padoina.... al' nisu sisali vesla oni iz Viola....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Juvetic. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sad ce nam @Pogba u depresiju,ako dodje do ove razmjene. Jbg i meni je drag igrač prava radilica i sve,ali Jovetić je bolji 
Ja te volim, volim Željo..
Jbg,vjerovatno svakom navijacu nece biti drago sto marrone ide,al jednostavno u ovom trenutku ( dijelom zbog kokurencije,dijelom zbog contea ) za njega nema mjesta u ekipi. Ako je on taj preduvjet za Jovetica,to se mora iskoristiti,platit cemo ga manje,a odlazi igrac koji ne igra puno.
Ako se necim trebamo tjesiti,to je da je i za njegovu karijeru bolje da sada ode u fioru i razvije se,jer sam siguran da ce izboriti prvu postavu vrlo brzo,ne zeli ga Montella bez razloga.
Ako se necim trebamo tjesiti,to je da je i za njegovu karijeru bolje da sada ode u fioru i razvije se,jer sam siguran da ce izboriti prvu postavu vrlo brzo,ne zeli ga Montella bez razloga.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Odlazak u manji klub je za Marronea bolja stvar nego da ostane.Slijedece sezone Juve ce biti jos jaci, tako da sumnjam da ce Marrone dobijati priliku da igra vise nego prosle sezone a i prosle je jedva ulazio.Ako je pametan otici ce, to sto se nama navijacima to ne svidja, jbga, svi znamo da ce tesko igrat na poziciji koju treba da igra a to je sredina terena, oni pokusaji sa stoperom su unistavanje njegovog talenta.Al eto kako bit pametan.Delpa10 je napisao/la:Jbg,vjerovatno svakom navijacu nece biti drago sto marrone ide,al jednostavno u ovom trenutku ( dijelom zbog kokurencije,dijelom zbog contea ) za njega nema mjesta u ekipi. Ako je on taj preduvjet za Jovetica,to se mora iskoristiti,platit cemo ga manje,a odlazi igrac koji ne igra puno.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa i ovako bi samo sjedio i grijo klupu jbg, bolje za njega samog da dobije vise minutaze ... Samo vrijeme je da se i ostala otpad rijesava... Hajmo Marotta sta si se usutio..
Mogli bi smo dovesti Abidala kao na free transfer, ipak je slobodan sada
Mogli bi smo dovesti Abidala kao na free transfer, ipak je slobodan sada
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- L'Avvocato
- Kontakt:
Odlazak mu je najbolja opcija. Ionako nisam nešto previše uvjeren u njegove kvalitete. Sad kad ode negdje u manji klub, imaće priliku da se dokaže.
Volio bi da se ovo s Jovetićem što prije riješi. Takođe, u vezi lijevog beka i dalje nema ništa. Nadam se da se neće osloniti na Asamou i naredne sezone.
Volio bi da se ovo s Jovetićem što prije riješi. Takođe, u vezi lijevog beka i dalje nema ništa. Nadam se da se neće osloniti na Asamou i naredne sezone.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Vazda i uvijek.Delpa10 je napisao/la: Ja licno sam protiv,ne treba mi nijedan razlog osim prelaska u Inter u jednim od najtezih trenutaka kluba ako ne i najtezi. Dobro smo mi i bez njega,nek pare uzma negdje drugo
[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Sportmediaset- Jovetic, c'è l'accordo tra Juve e Fiorentina
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.