PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
narodniheroj
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Po meni je ovo dovoljno za ligu, možda jednog rezervnog golmana za Evrope i to je to

-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Domaca, a svi na forumu.
Bitno je da drugima moralisu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Domaca, a svi na forumu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- jurisicduska
- Kontakt:
Hoće lik iz Amerike na Koševo ići?solinas je napisao/la:Bitno je da drugima moralisu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Domaca, a svi na forumu.
Jeste li to svi iz Amerike ?jurisicduska je napisao/la:Hoće lik iz Amerike na Koševo ići?solinas je napisao/la:Bitno je da drugima moralisu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Domaca, a svi na forumu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ekipa Sarajeva vrijedi 2000km, a Olimpic 300km ko za ove lijehe da i marku vise NEK se ubije momentalno
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tacdaun.VolimTz je napisao/la:Jeste li to svi iz Amerike ?jurisicduska je napisao/la:
Hoće lik iz Amerike na Koševo ići?
- jurisicduska
- Kontakt:
Ovi što su na forumu niko iz Sarajeva nije. Kakav tačdaun? Nekakvi ljudi ja ih nikad vidio na forumu nisam.Thetraphak1921 je napisao/la:Tacdaun.VolimTz je napisao/la:Jeste li to svi iz Amerike ?jurisicduska je napisao/la:
Hoće lik iz Amerike na Koševo ići?![]()
- Incognito87
- Kontakt:
odakle si ti duška
Svaki hordaš neka digne glas, Elvire i Edise, red je na vas!!! Dino vrati se, nije bilo do tebe!
Svaki hordaš neka digne glas, Elvire i Edise, red je na vas!!! Dino vrati se, nije bilo do tebe!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- jurisicduska
- Kontakt:
Sa Grbavice što?Incognito87 je napisao/la:odakle si ti duška![]()
Abdulaha nek vrate vako ne može.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja nisam na vrijeme obezbjedio ulaznicu
Ebo ulaznicu obezbjedi paštetu.TobeYarabi je napisao/la:ja nisam na vrijeme obezbjedio ulaznicu
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sad skontaj gdje ste vi kada nam gledate u leđa. Mi barem priznamo da igre nemamo za razliku od lobotomaca i plaćenika na Jugu koji ne daju progovoriti onima koji misle svojom glavom. Kako god -4 mrznite se.Trunko je napisao/la:Došli su i do ove spoznaje.ovo je najgori tim sarajeva poslije rata.
SRETAN BROJ - 1725
- Incognito87
- Kontakt:
kasne plate na cebep i odmah nema podrške...
VI NISTE SARAJEVO
VI NISTE SARAJEVO
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Na Mercedes areni -4.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
dje ste vi na kosevu da podrzite vas buduci klubVolimTz je napisao/la:Ebo ulaznicu obezbjedi paštetu.TobeYarabi je napisao/la:ja nisam na vrijeme obezbjedio ulaznicu
Tanova svojina ima i previše bodova, s obzirom kako ocajno igraju
Olimpic je mogao do boda da znaju, al' ne znaju jbg
Duška se nece složiti, on misli da razvaljuju u svim segmentima
Skontao sam. Tri čitave titule ispred vas.pitic je napisao/la:Sad skontaj gdje ste vi kada nam gledate u leđa. Mi barem priznamo da igre nemamo za razliku od lobotomaca i plaćenika na Jugu koji ne daju progovoriti onima koji misle svojom glavom. Kako god -4 mrznite se.Trunko je napisao/la:Došli su i do ove spoznaje.ovo je najgori tim sarajeva poslije rata.
I Mladost je mogla do sva 3 boda da znaju. Misimovićeva svojina ( koju je uzeo džaba ) u borbi da izbjegne ligu za opstanak.let3 je napisao/la:Tanova svojina ima i previše bodova, s obzirom kako ocajno igrajuOlimpic je mogao do boda da znaju, al' ne znaju jbg
![]()
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.