Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
pita ga brica, Bati kako cemo? a on, pokaze na mene, kaze isto kao ovom momku :urnebes: :urnebes:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Doktor igrice 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dosta dobar lob.
Jel stvarno nemate pametnijeg posla nego gledat prijateljske Intera?
To čak ni ja nisam gledao do danas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je zbog straha, da vidimo odmah sta nas cekaSiamoNoi je napisao/la:Jel stvarno nemate pametnijeg posla nego gledat prijateljske Intera?To čak ni ja nisam gledao do danas.
Vidiš...pametno 
Jedva čekam da počne sezona, dosadilo nam pobjeđivat ovu nejač na prijateljskimjelle je napisao/la:Sila ste nema sta....
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Samo da ne budes jedva ceko opet prijateljskeBiscione je napisao/la:Jedva čekam da počne sezona, dosadilo nam pobjeđivat ovu nejač na prijateljskimjelle je napisao/la:Sila ste nema sta....
Sve je moguće, al nešto imam povjerenje u Luciana. Ali ako ništa znam da će on igračima je*at mater ako budu loši pa nećemo morat mi navijačijelle je napisao/la:Samo da ne budes jedva ceko opet prijateljske
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
http://sportsport.ba/ino_fudbal/novo-po ... ena/246408
Tek mi je sad jasno zašto se i Juve raspitivao za Keitu
Tek mi je sad jasno zašto se i Juve raspitivao za Keitu
Ništa čudno.To je to privlačenje para koje je krenulo sa novim logom.Uvijek je u torinskoj kupoli bilo cilj opravdava sredstvo
Još samo da nekog Kineza kao sponzora dovuku i to je to.Ako ništa,uvijek će im kapat Suningova lova od tv prava.
Ovaj je veca budala od karla definitivno...
jelle je napisao/la:Ovaj je veca budala od karla definitivno...
Max Allegri

Valjda mu se diže kad vidi koliko dobro igramo a nismo morali potrošiti 200 mil kao nekiJ1897 je napisao/la:Na koga to baca
Potrosili ste kako niste, samo sto ste ih potrošili prošle godine
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trošili bi i oni da imaju. I august dođe, a od pojačanja ni traga. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.