HeraklitMracni je napisao/la:zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
HeraklitMracni je napisao/la:zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete![]()
![]()
Da i ja bi Besic zamjenio za Anel Hadzica i Vranjes za Vrsajevica.zgembo89 je napisao/la:Ja bi umjesto MEdunjanina ubacio Sušića može on to odigrat sigurno kvalitetno jer je u formi i stabilan je na nogama pogotovo zadnje 2 sezone je medju najjačim igračima sredine terena..
Tatu nemoj da diras!zgembo89 je napisao/la:Ja bi umjesto MEdunjanina ubacio Sušića može on to odigrat sigurno kvalitetno jer je u formi i stabilan je na nogama pogotovo zadnje 2 sezone je medju najjačim igračima sredine terena..
ima nas, mašala
Na zalost nemam jos uvijek radnu naviku poput mog kolege Harisa tako da vam prvi raport iz Dublina saljem na tek nekih pola sata prije polaska kortea prema Aviva Areni. Sinoc je cijeli dio grada oko Tempel bara bio obojen pretezno u tamno-plavo dok je od jutros primjecen i veci broj drugih navijackih grupa. Po mojoj slobodnoj procijeni oko 2000 nasih navijaca ce veceras bodriti “Ljiljane” medjutim optimizam i nije bas na najvecem mogucem nivou sto mene iskreno i raduje. Nema pretjerane euforije, nema razbacivanja nerealnim izjavama, nema previse baloncica od sapuna koji se tako lako rasprsnu.
Raport iz naseg tabora nije previse obecavajuci. Selektor Bazdarevic ima probleme sa povredama, Mensur Mujdza po svemu sudeci nece biti spreman za vecerasnji mec a njemu na tribinama ce se vjerovatno pridruziti i Toni Sunjic koji ima povredu zadnje loze. To otvara prostor za Cocalica na mjestu stopera ili mozda da Zukanovic zaigra pored Spahica dok bi na lijevom beku trebao poceti Kolasinac.
Selektor ce najverovatnije da se vrati staroj, koliko-toliko uhodanoj formaciji 4-2-3-1 gdje bi u vezni red trebao uskociti Haris Medunjanin te eventualno Muhamed Besic ili Anel Hadzic. Dakle, Ibisevic seli na klupu.
Sto se mojih licnih ocekivanja tice, zelim samo da pokazemo koliko znamo i mozemo a da li ce to biti dovoljno za prolaz, to cemo znati za nekih pet sati.
Lijep pozdrav svima iz prohladnog Dublina!
Ovo je napisao jedan lik na repka.ba i mislim da je apsolutno u pravu sa tim.Samo brzi protok lopte vise kretanja po terenu kod Dzekinog gola u Zenici su se vidjele sve njihove slabosti. Oni kao i ostali klubovi sa ostrva se izgube na tika taka taktiku.
I iz ovog razloga Hare mora ali mora igrati! Moje misljenje.Principatus je napisao/la:Ovo je napisao jedan lik na repka.ba i mislim da je apsolutno u pravu sa tim.Samo brzi protok lopte vise kretanja po terenu kod Dzekinog gola u Zenici su se vidjele sve njihove slabosti. Oni kao i ostali klubovi sa ostrva se izgube na tika taka taktiku.
Pri prodoru Ognjena i prizemljenoj igri sa brzim protokom su se izgubili.
Napisao jos prije prve utakmice...Principatus je napisao/la:Ovo je napisao jedan lik na repka.ba i mislim da je apsolutno u pravu sa tim.Samo brzi protok lopte vise kretanja po terenu kod Dzekinog gola u Zenici su se vidjele sve njihove slabosti. Oni kao i ostali klubovi sa ostrva se izgube na tika taka taktiku.
Pri prodoru Ognjena i prizemljenoj igri sa brzim protokom su se izgubili.
.. i pokazalo se tacnim. To je recept, posebno sada kad ce Visca i Lulic igrati blize golu sad kad je Dzeko sam naprijedSlevinKelevra je napisao/la:Gledao sam ih i u ovim kvalama 2-3 puta, i uvijek je isto: cim im udjes sa loptom na zemlji u sesnaesterac- panika. To treba iskoristiti, posebno veza Pjanic- Visca i Pjanic-Lulic sa utrcavanjima iza ledja odbrane.
http://ourmatch.net/videos/05-03-2014-r ... -2-serbia/
Hajrovic da je u formi ne bi imao mjesta, jedino kad bi igrao popularnu desetkuPrincipatus je napisao/la:Pa mora igrati, kamo srece da je Hajrovic u boljoj formi kako bi nam ovdje dosao kao budali samar.
Kako god, napasti, zabiti gol, a onda haos.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.