NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 jun 2011, 17:03

Ma kao sto Barney rece forum sluzi za rasprave,sad ne trebamo se vrijeđati.Sto se tiče forumaša iz Širokog mislim da najmanje trolamo po drugim temama,(imam pravo pisati gdje hocu) i najmanje taremo druge forumaše kad igrama protiv njihovih klubova.Ovaj jacky namjerno ide provocirati i omalovažavati.To se osjeti u svakom njegovom postu,al valjda covjeku nesto fali,ili radi gore kod nekog Hercegovca,pa ajde da ih malo prcamo ovdje kad ne mogu nigdje drugo.Bliži mi je Dinamo od Hajduka,al nisu nam potrebni na nasoj temi,ni jedni ni drugi.Glupo mi je da mi sami sebi govorimo da smo necija filijala,a sami znamo da mi ne ovisimo ni o jednima ni o drugima i da se u nas klub nitko ne petlja.Pa ljudi iz Širokog i financiraju,vise nego nas i jedne i druge,cak su neki i suvlasnici u klubovima.Al da se vratimo igračima.
Toni treba dati priliku,covjek se nije bunio nikada i mislim da bi bio dobar izbor za naseg vratara.Zna li netko tko je otisao u Gosk,znam da je Hrkać,ali jos su nekoga spominjali!!!? ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jun 2011, 22:24

gospodin Seljakovic je napisao/la:znam ja za sta sluzi, to nemam nista protiv, al mi je glupo sto se ljudi svadjaju, zasto nebi raspravljali na neki fin nacin .. mislim da nisu uredu te provokacije na racun Barisica i na racun Dinama i rodjendana ;)
A ne vidim da nitko odavde posebno provocira nekoga po forumu ili sta vec, niti zapocinje, a i da krene prvi bih ga opomenuo, niti znam ni sta su se dovezali Dinama i Hajduka na ovoj temi, ovdje je vidljivo jedino podcjenjivacki stav pojedinaca i gonjenje po svom.
Ja ako sam otisao na temu Hajduka il Dinama otisao sam bocnuti nekog domaceg ovdje koji ih simpatizira, prepoznat ce se sami, meni ne znace nista nijedan ni drugi, imam ekipe u ST-u dosta, imam u ZG-u, odemo im na tekme katkad, kao i oni nama cesto, neopterecena zaj.ebancija, pa onda gledanje reprezentacije, a za ostalo mi svejedno niti imam preferencija. Za ostale, kako tko.
Sto ti se tice gore tih igraca sto si naveo, i razloga zasto bi i gdje oni igrali, svima njima je duplo bolje da igraju npr. u Širokom nego u nekakvoj Lokomotivi i sl., uostalom i Modric i Lendric (vjerujem) su npr. postali bolji igraci nakon sto su prosli ''obuku'' ovdje (misleci na premijer ligu) i vidjeli s cim se sve valja boriti i izboriti, ali ovdje postoji kvalitet i konkurencija, no ovakva liga, format natjecanja, (ne)regularnost, politika, puno takvo sto guse, a ovdasnji najbolji klubovi, tako i BH klubovi, se mogu rame uz rame boriti sa brojnima iz okruzenja, unatoc daleko siromasnijim uvjetima, nepostojanju prave promidzbe lige, medijskog pracenja, organizacije, i cega sve ne.
Ja se zato posebno ponosim na uspjehe svog Širokog Brijega, jer ovo nitko u drzavi nema, brojne puno vece sredine bi samo pozeljeti mogle da imaju pola toga, a i u sirem okruzenju ce se tesko naci organiziranije, sa boljim vlastitim uvjetima, a pogotovo ako nije rijec o milijunskom gradu kakvom, a nitko nama nista poklanjao nije, sve sto se izgradilo izgradilo se trudom i voljom ovdasnjih ljudi, ljubavi prema gradu, sportu i klubu, vremenom, strpljenjem i ulaganjem, radom i trudom. Drugi ce reci cijm novcem, ''zaboravljajuci'' sta im sve po Upravi sjedi i crpi novce iz omiljenih klubova, zaboravljajuci sta im sve po gradovima hoda, al naravno boleci ih briga za domicilne klubove dok domaci navijaci, gradjani, fantaziraju i mastaju o nekim drugim vremenima, sto im prouzrokuje neminovnu nostalgiju, a kod nekih i opasnu, agresivnu varijantu frustracija koje izbacuju na razne nacine, a to vrijedi naravno i za bilo koju drugu sredinu u BiH, samo eto, svatko sebe voli glorificirati, ne vidjeti vlastite manjke, pa boze moj. Naravno, na takve se rijetko obazirem, jer su redovito djeca ili kompleksasi, da ne govorim o osnovnom manjku obrazovanja i uopce shvacanja ekonomije u modernom nogometu. Dakle, u startu su nerealni i nesposobni sugovornici, stvoreni za trollanje, nista drugo.
Vracajuci se ponovno na temu posudbe igraca, kao sto rekoh, brojnima od njih je bolje proci ovo sve, igrati, steci iskustvo u organiziranom klubu koji igra Europu i bori se za Europu svake godine i ima sve preduvjete, no, nije me toliko ni briga, momcad ce se nekako uvijek snaci, to sto je Dinamo potpisao ugovor i daje novac klubu je cisto prepoznavanje ispravne politike i organizacije, kao i rezultata, a to nema nikakve veze s nekim filijalama, jer nit se ti klubovi natjecu u istoj ligi, niti je Široki ista duzan prodavati ili davati ako ne zeli ili nije zadovoljan ponudom. Dakle, plati, pa cemo onda pricati. U svakom slucaju, razumijemo se.
...Život za Široki...

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 jun 2011, 22:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:znam ja za sta sluzi, to nemam nista protiv, al mi je glupo sto se ljudi svadjaju, zasto nebi raspravljali na neki fin nacin .. mislim da nisu uredu te provokacije na racun Barisica i na racun Dinama i rodjendana ;)
A ne vidim da nitko odavde posebno provocira nekoga po forumu ili sta vec, niti zapocinje, a i da krene prvi bih ga opomenuo, niti znam ni sta su se dovezali Dinama i Hajduka na ovoj temi, ovdje je vidljivo jedino podcjenjivacki stav pojedinaca i gonjenje po svom.
Ja ako sam otisao na temu Hajduka il Dinama otisao sam bocnuti nekog domaceg ovdje koji ih simpatizira, prepoznat ce se sami, meni ne znace nista nijedan ni drugi, imam ekipe u ST-u dosta, imam u ZG-u, odemo im na tekme katkad, kao i oni nama cesto, neopterecena zaj.ebancija, pa onda gledanje reprezentacije, a za ostalo mi svejedno niti imam preferencija. Za ostale, kako tko.
Sto ti se tice gore tih igraca sto si naveo, i razloga zasto bi i gdje oni igrali, svima njima je duplo bolje da igraju npr. u Širokom nego u nekakvoj Lokomotivi i sl., uostalom i Modric i Lendric (vjerujem) su npr. postali bolji igraci nakon sto su prosli ''obuku'' ovdje (misleci na premijer ligu) i vidjeli s cim se sve valja boriti i izboriti, ali ovdje postoji kvalitet i konkurencija, no ovakva liga, format natjecanja, (ne)regularnost, politika, puno takvo sto guse, a ovdasnji najbolji klubovi, tako i BH klubovi, se mogu rame uz rame boriti sa brojnima iz okruzenja, unatoc daleko siromasnijim uvjetima, nepostojanju prave promidzbe lige, medijskog pracenja, organizacije, i cega sve ne.
Ja se zato posebno ponosim na uspjehe svog Širokog Brijega, jer ovo nitko u drzavi nema, brojne puno vece sredine bi samo pozeljeti mogle da imaju pola toga, a i u sirem okruzenju ce se tesko naci organiziranije, sa boljim vlastitim uvjetima, a pogotovo ako nije rijec o milijunskom gradu kakvom, a nitko nama nista poklanjao nije, sve sto se izgradilo izgradilo se trudom i voljom ovdasnjih ljudi, ljubavi prema gradu, sportu i klubu, vremenom, strpljenjem i ulaganjem, radom i trudom. Drugi ce reci cijm novcem, ''zaboravljajuci'' sta im sve po Upravi sjedi i crpi novce iz omiljenih klubova, zaboravljajuci sta im sve po gradovima hoda, al naravno boleci ih briga za domicilne klubove dok domaci navijaci, gradjani, fantaziraju i mastaju o nekim drugim vremenima, sto im prouzrokuje neminovnu nostalgiju, a kod nekih i opasnu, agresivnu varijantu frustracija koje izbacuju na razne nacine, a to vrijedi naravno i za bilo koju drugu sredinu u BiH, samo eto, svatko sebe voli glorificirati, ne vidjeti vlastite manjke, pa boze moj. Naravno, na takve se rijetko obazirem, jer su redovito djeca ili kompleksasi, da ne govorim o osnovnom manjku obrazovanja i uopce shvacanja ekonomije u modernom nogometu. Dakle, u startu su nerealni i nesposobni sugovornici, stvoreni za trollanje, nista drugo.
Vracajuci se ponovno na temu posudbe igraca, kao sto rekoh, brojnima od njih je bolje proci ovo sve, igrati, steci iskustvo u organiziranom klubu koji igra Europu i bori se za Europu svake godine i ima sve preduvjete, no, nije me toliko ni briga, momcad ce se nekako uvijek snaci, to sto je Dinamo potpisao ugovor i daje novac klubu je cisto prepoznavanje ispravne politike i organizacije, kao i rezultata, a to nema nikakve veze s nekim filijalama, jer nit se ti klubovi natjecu u istoj ligi, niti je Široki ista duzan prodavati ili davati ako ne zeli ili nije zadovoljan ponudom. Dakle, plati, pa cemo onda pricati. U svakom slucaju, razumijemo se.

procitao sam do pola, shvatio sam o cemu pricas, to sto se tice provociranja, mislio sam na ovog sto govori NK Svake Godine Slavimo Drugi Rodjendan i ovaj sto govori da Barisic ne zna igrat, a bio standardan i da s tim i ostatak ekipe ne valja ;)
a tim igracima bi doista bilo najbolje u Sirokom, pogotovo jer Siroki igra u Europi i bit ce vise jakih utakmica i kroz Kup jer Siroki uvijek daleko dogura .. ja sam samo rekao da bi igraci mozda vise zeljeli igrat u tim zagrebackim klubovima jer su tu kod kuce, a i sigurno su im ti klubovi puno drazi nego Siroki, bez obzira sto bi se u Sirokom bolje razvili .. Al sve to ide u dogovoru s upravom, al igraci imaju pravo na zadnju rijec jer imaju ugovor potpisan za Dinamo i ne moraju na posudbu ako im klub gdje idu ne odgovara, kao sto je Kramaric cijelu proslu sezonu sjedio na klupi i nije zelio u Lokomotivu jer je momcini to ispod casti .. Ja sam navijac Dinama, al vi iz Siokog ste mi stvarno dragi i ja bi volio da vam dodje neki igrac na posudbu koji ce vam stvarno bit pojacanje i koji ce vam pomoc u Europi, a mislim da bi mali Kramaric to bio ako se uklopi, kao sto je Lendric u Zrinjskom .. ima Dinamo igraca na bacanje koji trebaju na posudbu, ja se nadam da cete vi dobit dosta solidne, jer sumnjam da bi mogli dobit one najbolje kao Brezovca il Slepicku, a ako bi ih i dobili onda bi to bila senzacija

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jun 2011, 23:20

A mislim da je sam prvi poceo, no eto. Nije bitno, pretpostavljam da je to iz razloga sto neki uvijek simpatiziraju ''onaj drugi''. No, kao sto rekoh, meni potpuno svejedno, tako da ne zelim takva prepucavanja na topicu NK Široki Brijeg koji je meni za jedne i druge institucija. Zasto? Zato sto je moj. Tocka.

Nije Barisic toliko los, njemu ovisi cisto o formi i povjerenju trenera, kad je u formi, upotrebljiv je i stabilan, a svjesni su svi i ovdje da on nije neki igrac. Ja prvi sam rekao kad je odlazio, sretno mu, hvala, al da cemo i naci lako zamjenu, i pohvalio Upravu za po meni jako dobar potez, dobar novac za tog igraca, to dovoljno govori o tome, iako svakako da treba tu neka kontinuiranost igre, ne mozes za pet, sest utakmica u polusezoni dati neki sud, vidjao sam i gorih levata. Medjutim, to nije neka uvreda Širokom, vise Hajduku, koji bi doduse po svemu vidjenom i Messia u mladim danima upropastio, pa sta cemo sad? Uglavnom, okrecati to na kakvi su ostali kad je ovaj standardan, je cista smjehurija, pogotovo s obzirom tko i kakvi igraju u datoj obrani. Pod broj jedan, takav jedan ne prati tu ligu koliko ja pratim, a ja s druge strane pratim i HNL u istoj mjeri, i mogu reci i za jednu i za drugu kako jest. Bitna, velika razlika. Zato mu se tako ostro i odgovara, raspravlja neupucen s ljudima koji sigurno vise od njega prate i jedno i drugo. I tu bi svaka prica trebala biti u startu zavrsena, iz razloga razlicite kompetentnosti.
Sad kad smo to rijesili...
Sto se tice posudbi, to je sve istina, naravno, shvatio sam ja sta hoces i u prethodnom postu reci za to da im je draze, lakse igrati blize kuci, ali ja govorim sta im je pametnije, jer nisu ni svjesni koliko bi im pomoglo u razvoju, puno, puno vise nego kojekakvi Interi, Lokomotive i slicni. Plus sto su i na europskoj sceni. No, ako netko to ne razumije, to je do njih. Ja se takodjer slazem najvise za Kramarica da bi dobro dosao, treba nam jedan jos igrac gore koji moze napraviti visak i zabiti, ako bi se prilagodio na pravi nacin i ako bi bio pravi sustav. Da je Sliskovic tu jos uvijek, ja se uopce ne bi mislio, znam da bi bili medju glavnim favoritima za naslov, jer jednostavno zna covjek sta radi i ekipa mu igra na gol vise, a to se pogotovo vidjelo na Pecari kad su ekipe se vracale kuci s 4+ pogotka u mrezi. Ne znam na kraju krajeva sta ce dogovoriti za te posudbe, no eto, puno ce ovisiti o igracima, a da imaju pameti prihvatili bi sa sirokim osmijehom priliku konstantne igre i europski izazov, ako su i sami vec svjesni da nisu u prvim planovima modrih.
...Život za Široki...

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 jun 2011, 23:39

Ma tesko ce Kramaric, on je dobar igrac, al je umisljen il on il njegov stari, jer decko je sjedio cijelu sezonu, nije htio na posudbu, ocito mu je to ispod casti, on bi sad mogao igrat samo u Dinamu il nekom klubu koji je u rangu Dinama il mozda vecem klubu .. to su takvi igraci, Zagreb je veliki grad, pa bi njega kao bilo i stid doc u Siroki, znas i sam da su uvijek bolji ljudi bili u manjim sredinama nego u velegradu, al cast pojedincima, a taj pojedinac Kramaric sigurno nije .. i sto se tice tog provociranja ja sam rekao obojici da samo pricaju gluposti, ovaj vas iz SB je ocito navijac Hajduka pa odmah krenuo u obracun, mogao je nac temu Dinama i tamo ic na taj racun il jos bolje da nadje temu Hajduka i tamo pricat kontra rivala Hajduka .. ne znam ni sta je ovaj purger mislio onim rec al et, ne znam kakav je taj Barisic, nikad ga gledao nisam, a ostatak tima vam je predobar, da niste imali onaj pad mislim da bi bili i prvaci .. ja pratim PL, ne u tom smislu da znam svakog igraca, al svaki vikend pogledam rezultate i procitam poneki clanak, kad imam vremena pogledam i sazetke, a vas sam gledao u zadnje vrijeme onda kad ste Zrinjskom 4 komada uvalili na Pecari i bili ste odlicni .. i ako taj Barisic ne valja kao igrac onda vasoj upravi svaka cast, vidim da ste dobili 150 000 eura za navodno loseg igraca, tu ste vi ispali sposobni, kao sto Mamic proda svakog Dinamovog iznad cijene, to su uprave koje trebaju da bi klub imao financijsku spospbnost .. i na kraju nek vam je sretnu u Europi, vjerujem da cete daleko, ne znam kako se ove sezone Austia uspjela provuc, al nova je pred nama :D

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 13 jun 2011, 00:25

Kakav je po vama ovaj Jure Glavina,neko ko ga je pratio ako moze da kaze nesto o njemu? Hvala

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jun 2011, 00:38

Ma dobar je Jure, dobar tehnicar, meni bi uvijek igrao prije Ivankovica npr., i cesce uopce, j.ebe ga cisto sto mu je malo zesca konkurencija na njegovoj poziciji i sto nema snagu udarca u zavrsnici te sto mu treba cetiri pet prilika za jedan pogodak, al sigurno dobar mladi igrac, za njega mi je zao, steta opcenito da ide, al s obzirom da mu nisu ponudili adekvatnu ponudu, razumijem.
...Život za Široki...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 13 jun 2011, 08:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma dobar je Jure, dobar tehnicar, meni bi uvijek igrao prije Ivankovica npr., i cesce uopce, j.ebe ga cisto sto mu je malo zesca konkurencija na njegovoj poziciji i sto nema snagu udarca u zavrsnici te sto mu treba cetiri pet prilika za jedan pogodak, al sigurno dobar mladi igrac, za njega mi je zao, steta opcenito da ide, al s obzirom da mu nisu ponudili adekvatnu ponudu, razumijem.
Ponudili su mu 1 godinu igranja u PL BiH 90 MINUTA svaku utakmicu, e sada odbiti to a ici u Branitelj ja ne znam onda šta je u glavama tih momaka. Može komotno ići upisati tečaj varanja ili tako nešto, i onda priča klub kvari mlade igrače. Jedino mi i dalje nije jasna priča oko Zlome

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jun 2011, 08:57

ljutinar je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma dobar je Jure, dobar tehnicar, meni bi uvijek igrao prije Ivankovica npr., i cesce uopce, j.ebe ga cisto sto mu je malo zesca konkurencija na njegovoj poziciji i sto nema snagu udarca u zavrsnici te sto mu treba cetiri pet prilika za jedan pogodak, al sigurno dobar mladi igrac, za njega mi je zao, steta opcenito da ide, al s obzirom da mu nisu ponudili adekvatnu ponudu, razumijem.
Ponudili su mu 1 godinu igranja u PL BiH 90 MINUTA svaku utakmicu, e sada odbiti to a ici u Branitelj ja ne znam onda šta je u glavama tih momaka. Može komotno ići upisati tečaj varanja ili tako nešto, i onda priča klub kvari mlade igrače. Jedino mi i dalje nije jasna priča oko Zlome
hihiihh...ma realno kakav Glavina..odigrao jednu utakmicu (Sloboda) ok..i sad on igrac..mislim znam decka i sve al nema tu igrca..dabogda se varao ja ali mislim da ne..samo sto vi neznate neke druge stvari oko ovih "igrača" naših pa onda sudite prema jednoj odigranoj utakmici..a da sam ja trener nije jedan ni drugi ni treći m ne bi igrali minute..

glave brate , glave..nesređene
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 jun 2011, 10:55

ljutinar je napisao/la:
Ma, znam ja sta su mu otprilike ponudili, znam ja njega preko drugih momaka, al nije bitno.
Stoji i ovo dole sto kevin govori, znam isto tako sta im je i u glavama, s vecinom sam i raspravljao, i ne shvacaju neke stvari niti su dovoljno strpljivi niti ista, imaju fiksne ideje u glavi, i ako to ne ispunjavas, vecina razmislja i o prekidu na kraju, a ne shvacaju da imaju opcija i drugdje pa pokusati se nametnuti po povratku i u maticnom klubu, jer, nema ti nikad nikakvih garancija u sportu, ali sindrom tih mladica je da sebe dosta izdizu i zele sve odmah, ili nikako.
A dobar je on igrac, kvalitetan potencijal, samo ovisi o radnoj etici, usavrsavanju, ali i popravljanju te egzekucije i snage.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 jun 2011, 11:18

Glavini i Branitelju,samo ako im sada dođe ovaj trenar sto bi trebao smješi se dobra budućnost.Zanima me ako netko zna,tko je nanovo otisao na posudbu u Gosk.Po meni treba vratiti Tonu i Zlomu jer obojica mogu igrati za prvih 11.Sto se tiče Glavine,momku su samo rekli GOSK.Niti zasto,kako zbog cega.Jednostavno ga pustili ovima iz Gabele da mu postavljaju uvjete.Po meni je pametno sto je otisao,kakvi levati ostaju,mislim da je mogao ostati i on.Nek posalju Marsijana u Gabelu!!! ;) ;)

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 13 jun 2011, 13:57

ŠB.TRN je napisao/la:Glavini i Branitelju,samo ako im sada dođe ovaj trenar sto bi trebao smješi se dobra budućnost.Zanima me ako netko zna,tko je nanovo otisao na posudbu u Gosk.Po meni treba vratiti Tonu i Zlomu jer obojica mogu igrati za prvih 11.Sto se tiče Glavine,momku su samo rekli GOSK.Niti zasto,kako zbog cega.Jednostavno ga pustili ovima iz Gabele da mu postavljaju uvjete.Po meni je pametno sto je otisao,kakvi levati ostaju,mislim da je mogao ostati i on.Nek posalju Marsijana u Gabelu!!! ;) ;)
bez ljutnje, al ti nemaš pojma šta pričač ;) samo bubaš bezveze, rekla/kazala, bolji ovaj onaj, ako imas 15 godina onda ok ako si stariji loše ;9

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 jun 2011, 14:23

ljutinar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Glavini i Branitelju,samo ako im sada dođe ovaj trenar sto bi trebao smješi se dobra budućnost.Zanima me ako netko zna,tko je nanovo otisao na posudbu u Gosk.Po meni treba vratiti Tonu i Zlomu jer obojica mogu igrati za prvih 11.Sto se tiče Glavine,momku su samo rekli GOSK.Niti zasto,kako zbog cega.Jednostavno ga pustili ovima iz Gabele da mu postavljaju uvjete.Po meni je pametno sto je otisao,kakvi levati ostaju,mislim da je mogao ostati i on.Nek posalju Marsijana u Gabelu!!! ;) ;)
bez ljutnje, al ti nemaš pojma šta pričač ;) samo bubaš bezveze, rekla/kazala, bolji ovaj onaj, ako imas 15 godina onda ok ako si stariji loše ;9
Ma koga to smo uvrijedili :D :D :mrgreen: Vjerojatno sam nekada rekao nesto protiv nekog igrača sto ti je rod,al to nije moj problem.Kad kazem da u Branitelj dolazi trener iz Širokog,znaci da je to sigurno 90 posto.Jos nije potpisano ali hoće.Sto se tiče ova dva igrača koja sam spomenuo i dalje tvrdim da za njih ima mjesta u prvih 11,za Tonu koji je bolji od Baćka i kojeg jednostavno ne žele u klubu,jer ga nema tko gurnuti,a ovaj bio zamjena u Posusju i ode malo do Irana i vrati se kao prvi vratar.Sto se tiče Zlome,on je klasa i za Maćija, Hrkaća,Juru i Marsijana,al...... ;) ;)

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 13 jun 2011, 16:20

Klasicno Širokobriješki, ne vidiš prst pred okom. Kažem ne zaključuj stvari iz konteksta, novina, principa rekla kazala. Pa šta ako će Trta u Branitelj?? Jeli tebi bolje igrati u prvoj ligi ili u Premijer ligi? Eto samo mi to odgovori?

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 jun 2011, 18:07

ljutinar je napisao/la:Klasicno Širokobriješki, ne vidiš prst pred okom. Kažem ne zaključuj stvari iz konteksta, novina, principa rekla kazala. Pa šta ako će Trta u Branitelj?? Jeli tebi bolje igrati u prvoj ligi ili u Premijer ligi? Eto samo mi to odgovori?
Pa sta misliš ti gdje je bolje igrati???? Momka je naljutilo to sto mu nitko iz kluba nije nista rekao,vec ga odmah zvali ovi iz Goska,da mora doći dole,jer je general tako rekao.Ja da sam na njegovu mjestu isto bih napravio,ima dole tko ici a mislim da Glavina to nije,uostalom sam je izabrao svoj put.Koji levati bi trebali ostati u Širokom,to je za plakati.
I da mi netko odgovori ako zna, tko jos uz Hrkaća ide u Gosk???
Mislim da mi s ovim trenerom i ovim igračkim kadrom nemamo sta traziti,barem sto se tiče prvih mjesta ili kupa.Nisu ni drugi nesto bolji,al ovo sto do sada vidim bit ćemo lošiji nego ovu proslu sezonu!!!
Nadam se da griješim!!! ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 14 jun 2011, 20:46

kako se zove igrac koji je igrao kod vas prije par sezona, mislim nekad kad ste bili prvaci, nako nizak, al bas doslovno nizak, plav, ako se ne varam igrao je u vezi .. sad mi palo napamet kad ste s nama igrali da je bilo ono opce iznenadjenje na stadionu kad je covjek usao u igru, pa me zanima kako se zove taj i igral vise?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jun 2011, 20:47

gospodin Seljakovic je napisao/la:kako se zove igrac koji je igrao kod vas prije par sezona, mislim nekad kad ste bili prvaci, nako nizak, al bas doslovno nizak, plav, ako se ne varam igrao je u vezi .. sad mi palo napamet kad ste s nama igrali da je bilo ono opce iznenadjenje na stadionu kad je covjek usao u igru, pa me zanima kako se zove taj i igral vise?
Hrvoje Erceg. Ja cu ti reci :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 14 jun 2011, 20:48

gospodin Seljakovic je napisao/la:kako se zove igrac koji je igrao kod vas prije par sezona, mislim nekad kad ste bili prvaci, nako nizak, al bas doslovno nizak, plav, ako se ne varam igrao je u vezi .. sad mi palo napamet kad ste s nama igrali da je bilo ono opce iznenadjenje na stadionu kad je covjek usao u igru, pa me zanima kako se zove taj i igral vise?
Hrvoje Erceg :D
#samoRudar #zauvijek

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 14 jun 2011, 21:25

Erceg,sada je sudac po malonogometnim turnirima....

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 14 jun 2011, 22:32

da, i mislio sam da je neki Erceg, al kad sam ukucao na google 'Erceg Siroki Brijeg' izbacilo mi je Tomu Ercega, a po slikama sam vidio da to nije taj, pa sam predpostavio da sam pomijesao .. hvala za info :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Ledara i 13 gostiju.