GNK Dinamo Zagreb
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Cacic dobio otkaz, novi trener Kljuno Kontrolirani Nogomet Kurcic. 
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Polako zoki samo
Here i go again ...
trn trn.
Dabogda nam Dynamo Kiev uvalia 19 komada
Here i go again ...
trn trn.Dabogda nam Dynamo Kiev uvalia 19 komada
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- maximusdecimus
- Kontakt:
de nek neko nakači sliku kad Mourinho grli Jurčića.il je ono obratno bilo??? 
- Jack777Pott
- Kontakt:

Cirkus
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Đe ste pi*ke, vratia se inžinjer!
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- maximusdecimus
- Kontakt:
@Jack, to je to, koja ulizica, jeb'o ga otac ludi 
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ova prva koju sam postavio je najjaca, zbog nje je sve i krenulomaximusdecimus je napisao/la:@Jack, to je to, koja ulizica, jeb'o ga otac ludi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ne vjerujem

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
i da vas vidim sada.ajde neka mi neko jos samo nesto spomene dobro u dinamu.
yebem ti zivot vsie,sta su uradili od kluba.i onda ce doci opet oni s izvrsnim poslovanjem i prodajom.J*** ti sve.dinamo je postao sprdnja cijele hrvatske,a i sire i trebamo se tomu oduprijeti.
za mene je ovo kap koja je prelila casu.dok mamic ne ode ja ne navijam vise za njegov klub.puj yebem vam sunce lopovsko!!
yebem ti zivot vsie,sta su uradili od kluba.i onda ce doci opet oni s izvrsnim poslovanjem i prodajom.J*** ti sve.dinamo je postao sprdnja cijele hrvatske,a i sire i trebamo se tomu oduprijeti.
za mene je ovo kap koja je prelila casu.dok mamic ne ode ja ne navijam vise za njegov klub.puj yebem vam sunce lopovsko!!
Razmisljam ko je veci blam u ovoj prici. Dinamo ili Jurcic. Prava saga ...

Suze mi idu.Pa nemoš tako
Umro sam na ovaj gif sa ovim psom
ajde ako nista dok Interu ide lose mogu se smijat Kljuni 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ZZD stavio ovo na fb:
[youtube][/youtube]
i kaže:
U cirkus da me vode
Ovaj komentar sve govori:
[youtube][/youtube]
i kaže:
Već 10 min. plačem od smijeha,suze mi idu...gotovo...kraj,nema daljeajuuuuuu...poziv za sljedeću tekmu. Ajmooooo
U cirkus da me vode

Ovaj komentar sve govori:
Iskreno, iz srca, oduševljen sam izborom, Kljuno se vratio, cirkus ide dalje, rok'en rol....Iskreno, klub je odavno propao, pa što se nebi smijali. Ja sam **** zadovoljan, bit će materjala za smjeh.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 nov 2012, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
- anton 1983
- Kontakt:
Neki puta dobijem dojam kao da mamić namjerno radi sam protiv sebe
Na stranu stručnost našeg Krune, jer svaki hrvatski trener je dete kreten i niti jedan ne može "trenirati" Dinamo, no nerazumijem zašto vračati trenera zbog kojeg će te mediji razapet, a već su ti sad dva čavla od tri zabijena...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Vraćanjem Jurčića vodstvo kluba je poručilo - ne zanima nas interes kluba, ne zanima nas odnos s publikom. Ne zanima nas potražiti trenera koji bi ponudio nešto novo, koji bi ponudio drugačiji nogomet, koji bi dao bolju šansu momčadi u Ligi prvaka, koji bi mogao osvojiti medije i javnost, koji bi bio osvježenje, kao što su svojevremeno bili Vahid Halilhodžić ili Josip Kuže.
Mamić je poručio da ne želi novog Vahu. Da ne želi uložiti novac - kojeg Dinamo ima i stalno se njime hvali - u trenera koji bi poremetio odnose u klubu gdje samo jedna osoba ima pravo glasa.sportnet
Stvarno je lud tekst 1/1.
Mamić je poručio da ne želi novog Vahu. Da ne želi uložiti novac - kojeg Dinamo ima i stalno se njime hvali - u trenera koji bi poremetio odnose u klubu gdje samo jedna osoba ima pravo glasa.sportnet
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Jedino da Murinja dovedete, ionako niko osim vas sa ovih porostora ne igra ligu prvaka. Meni ovo fakat nije jasno, dodje vam Paris jedan od trenutno najjacih timova i dodje 10milja ljudi, a pitaj boga koliko godina ste uzeli sve trofeje. a tamo jedna crvena zvezda muku muci sa upravama, ne osvaja haman ništa i kad im god dodje neki solidan evropski tim bude skoro pun stadion. Zdravko Mamic je jedino kriv što je previše dobro radio za Dinamo, a to nije pratio rast drugih klubova i onda Dinamo nema konkurencije. Eno ti u Želji, ko se buni protiv Osima, daje pare, uzma pare, osvaja titule, u evropi redovno puši i slicnoEngland je napisao/la:Vraćanjem Jurčića vodstvo kluba je poručilo - ne zanima nas interes kluba, ne zanima nas odnos s publikom. Ne zanima nas potražiti trenera koji bi ponudio nešto novo, koji bi ponudio drugačiji nogomet, koji bi dao bolju šansu momčadi u Ligi prvaka, koji bi mogao osvojiti medije i javnost, koji bi bio osvježenje, kao što su svojevremeno bili Vahid Halilhodžić ili Josip Kuže.
nema potpisa

Izgleda da se Kljuno preselio blizu stadiona

Tražili ljudi preko streetviewa

Mamić najavio kresanje budzeta za 8m eura...uspješna firma,puni ko brod

- anton 1983
- Kontakt:
Mislim da ovo i je poanta oko dovođenja, Krune. najbitnija stvar je da se kređe budžet (iako mi to oko budžeta baš i nije jastno, na što se točno misli), a ljudi se brinu samo oko toga kako je Dinamo uzeo Krunu, što je u pravilu nebitno...SiamoNoi je napisao/la:
Mamić najavio kresanje budzeta za 8m eura...uspješna firma,puni ko brod
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.