Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Korinov
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Korinov » 30 jan 2014, 17:48

@Namiks Ja bi mogao na svaki tvoj video o navodnim kradjama u LP zalijepiti jedan kao protuargument, tj. kako su i Barcelonu pokrali u nekim situacijama. Samo nema sanse da se vracam na pricu koja je ispricana po ko zna koji put.
I da jos jednom ponovimo, Busquets je 2010 simulirao ali je bio fauliran. Eh sad, kad Drogba recimo to isto uradi on nije dajver nego zvijer a Sergio je dajver stoljeca ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 17:54

Dzoni je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Čuj Barcelona vrbuje sudije, pa svima je poznati da prosjački klub Real Madrid bez pomoći sudija ne bi osvojio 1 titulu u zadnjih 5 sezona ( i opet navijači ovog fašističkog kluba pričaju da su najbolji, a svima je jasno da su niža rasa u Španiji ).
Nevjerovatna kolicina gluposti.
Nedaj Boze da napises nesto sa vise redova.
hahahahahahhahaha
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jan 2014, 18:14

Centre forward je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Sveti je napisao/la:To ti je isto kao kad se gvardiola žali na sudije

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Guardiola, dok je bio u Barci, je bio gospoda, čiji level firaun kakav je Mourinho, nikad neće dostić'.
Dobro se sjećam koliko je puta mogao kukat' na pressici poslije tekme, al' rijetko kad je to radio, zbog čega mu je većina ekipe sa teme "Barcelona" više puta znala prigovorit'.
A sad nije, jel' :? .Teško da čovjekovi maniri mogu nestat' prekonoći al' hajd.
Ne ne, dok je bio u Barci, pratio sam ga redovno naravno, ništa mi nije promaklo, dok je sad situacija malo drukčija, ne pratim toliko često Bayern, samim ti ni Pepa, tako da nemam šta komentarisat' njegov period u Njemačkoj.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jan 2014, 18:21

Guardiola je najveci gospodin u trenerskom svijetu. Brko iza njega.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 30 jan 2014, 18:27

Korinov je napisao/la: I da jos jednom ponovimo, Busquets je 2010 simulirao ali je bio fauliran. Eh sad, kad Drogba recimo to isto uradi on nije dajver nego zvijer a Sergio je dajver stoljeca ..
Ma to je potpuno druga stvar, ali svakako istinita jer navijači imaju dvostruke standarde, pa kad Ibrahimović napravi neku glupost to im je simpatično, kad isto to uradi Suarez cijeli svijet ga osuđuje. To su stvari koje je svak odavno prevazišao, osim rerne i ovog vandalonitea.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jan 2014, 18:49

Arbeloa17 je napisao/la:Ne znam zašto izvršćeš moje riječi, ja nigdje nisam rekao da je Barca potkupila suce niti sam rekao da su suci glavni krivci što Real Madrid ima manje trofeja u tom periodu od Barcelone, ali sam svakako iznio nepobitne činjenice koje govore da se već dugo vremena oko Barce vrte neke prevare i ilegalne radnje, počevši od samog Messija pa nadalje, i da je Barca imala direktnu sudijsku pomoć u osvajanju tri Lige prvaka u ovom stoljeću, i to je nešto što niko od vas ne može pobiti, dovoljno je samo pogledati videozapise i to je to. Naravno, protuargument u ovakvim raspravama uvijek su bile debilne tvrdnje kako su vas suci izbacili protiv Intera, kad je Busquets imao glumu stoljeća. Ja imam oči i ja vidim, pa koliko god Barca u tom periodu bila jaka (5:0, 2:6), ove gore tvrdnje su činjenice i ništa više.

Moje mišljenje o tim titulama Barce ne može niko promijeniti pa se ne moraš ni truditi davati neke svoje argumente.

A sad što se bonusa tiče, ja ću tebe pitati samo jednu stvar. Ako bonusi ne ulaze u porez, a ulaze jer je to dio isplaćivanja igraču po ugovoru (ne shvatam tvoju logiku), zar onda to ne bi bio zakon sa tako velikom rupom da država od nogometnih klubova ne bi imala skoro pa ništa?
govorim ti da barca nije prevarila drzavu pa platila manju sumu poreza nego sto je trebala ko sto se ovdje prica,to bi bilo varanje drzave .
a to sto ce placati redovno doprinose u narednim godinama za sve te bonuse u neymarovom ugovoru je potpuno druga stvar.
ja sam govorio da ne ulaze svi oni bonusi u ovaj porez koji su vec platili drzavi ,a ovdje se tvrdi da je prevarena drzava od strane barce ,da je placen manji porez od onog koji su trebali,nidje veze :|
placen je porez koji je trebao biti placen ( za iznos transfera ),a kasnije ce se placati porez na te sve dodatke u ugovoru sto neymar dobija,na platu,na bonuse sve one ,e to je bit svega ,ne moze drzava biti prevarena od strane barce za neke pare koje tek treba da isplacjue u narednih 5 godina
to tek treba da ih sljeduje u narednim godinama ko i sve ostale klubove.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 20:46

ispade da se samo ovde prica kako je barca prevarila drzavu u slucaju neymar, to sto i citav ostatak svijeta prica o tome cemo izgleda zanemariti :lol:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 jan 2014, 21:33

LenBias je napisao/la:ispade da se samo ovde prica kako je barca prevarila drzavu u slucaju neymar, to sto i citav ostatak svijeta prica o tome cemo izgleda zanemariti :lol:
Ja ipak mislim da ti uzimas ono sto tebi odgovara bez da si detaljno upucen u slucaj. Neka, nema veze, uskoro bi i transfer Bejla mogao biti pod istragom.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 21:34

Korinov je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ispade da se samo ovde prica kako je barca prevarila drzavu u slucaju neymar, to sto i citav ostatak svijeta prica o tome cemo izgleda zanemariti :lol:
Ja ipak mislim da ti uzimas ono sto tebi odgovara bez da si detaljno upucen u slucaj. Neka, nema veze, uskoro bi i transfer Bejla mogao biti pod istragom.
uzmi novi username pa je pokreni

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 jan 2014, 21:42

Korinov je napisao/la:
slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 jan 2014, 21:44

LenBias je napisao/la:
Korinov je napisao/la:
uzmi novi username pa je pokreni
Kako to nisi citao ? Vidim da si upucen u desavanja i odgovorno tvrdis nesto cemu si vjerovatno samo naslov procitao. Izvini nisam znao :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jan 2014, 21:44

mandraX je napisao/la:Ali pazi molim te, on se žali na bunker. ON!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Jel' govorimo o čovjeku kojem je nekad Eto igrao beka u Interu? :mrgreen:
Znaš i sam da je lud :lol: zato ga toliko i volim :P
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 jan 2014, 23:13

slika

2003 i 2013.

Koji firuan , ha bparena.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2014, 23:13

Vandelanoite je napisao/la:Čuj Barcelona vrbuje sudije, pa svima je poznati da prosjački klub Real Madrid bez pomoći sudija ne bi osvojio 1 titulu u zadnjih 5 sezona ( i opet navijači ovog fašističkog kluba pričaju da su najbolji, a svima je jasno da su niža rasa u Španiji ).
+1

Raul_64
Mislio sam na firauna Mu(doka)rinja. CR7 treba da jos ojaca kako ne bi na mali povjetarac padao 20 met. dalje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 jan 2014, 23:18

@Raul_64 lose, ja to postignem za 3-4 mjeseca. :mrgreen: :P

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2014, 23:35

Sve je čisto u transferu Neymara iz tog razloga Rosell je odlučio podnijeti ostavku.slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 jan 2014, 23:42

Zar i u 20 do 12 o tome razmisljas

Treba Rosell nabaviti ovakvu jednu, ono cisto da mu ledja cuva ..

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2014, 23:45

Slučaj Ulija nema nikakve veze sa Bayernom, za razliku od Rosella koji je Barcu uvalio u vanago.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 jan 2014, 23:55

Saurman je napisao/la:Slučaj Ulija nema nikakve veze sa Bayernom, za razliku od Rosella koji je Barcu uvalio u vanago.
Pojma ti nemas o cemu pricas, cisto da ponovimo jos jednom. A i da jeste, uvalio je svoje nije Bayern. Sta se ti brines oko toga ? Ono vi ste u Munchenu zeljeli Neya jele ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 jan 2014, 23:58

ma Saurman u ponocnom obilasku foruma, pa malo na brzinu da istrola ostale teme :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []