Hoće li uskoro biti kakvo glasanje, da ponovo pokorimo svijet.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Zahavljujem. Znači ipak je najbolji 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Jedan je od najboljih u ligi a kamoli medju rukijima, u projciranim skokovima na 36 min. (48 min je ipak nerealna stavka)Virtu4l je napisao/la:Zahavljujem. Znači ipak je najbolji
Donedavno je bio prvi, ne znam koji je sad..mozda je i sad...to samo govori o njegovom svemirskom potencijalu. Evo jos sipa i s poludistance
Samo cekam da pocne trice pucati na ovo sve.
Pa skace ko lud, suta sa distance bolje neg pola lige, najbolji rookie centar a vjerujem da moze i trice gadjati makar 40% u sezoni.
I jos ce da igra za nas, nadam se

Pa skace ko lud, suta sa distance bolje neg pola lige, najbolji rookie centar a vjerujem da moze i trice gadjati makar 40% u sezoni.
I jos ce da igra za nas, nadam se
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prije nepune 3 godine u Laskom su posjetili Aco i Harun. Tom prilikom Aco je izjavio da nije vidio do tada kao kod Juke veliku pokretljivost kao i preciznost za sut od 3 poena koji se poslije malo izgubio jer mu je Nazor u Zadru branio da suta za 3 jer ga odmah vadio sa terena. Koliko vidim Juka je dobio prilicno povjerenje trenera, a to ce mu sigurno pomoci u daljem profesionalnom razvoju.
jel se zezaš ili?Otelo je napisao/la:Pa skace ko lud, suta sa distance bolje neg pola lige, najbolji rookie centar a vjerujem da moze i trice gadjati makar 40% u sezoni.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 27 dec 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
viKK je napisao/la:jel se zezaš ili?Otelo je napisao/la:Pa skace ko lud, suta sa distance bolje neg pola lige, najbolji rookie centar a vjerujem da moze i trice gadjati makar 40% u sezoni.
zeza se,mora se zezati,đe ćeš ovo ozbiljnoi napisati
- storm_raider
- Kontakt:
[quote="Otelo"]Pa skace ko lud, suta sa distance bolje neg pola lige, najbolji rookie centar a vjerujem da moze i trice gadjati makar 40% u sezoni
Moj ti...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Jusuf mora malo da popravi FG% mora da ide preko 50%..Malo su ga smiri sto se tice faulova,a u skok igri je odlican,slabo kad vidis centra da skoci 3,4 puta za loptom u par sekundi.

ljudi iako izgleda ovo smijesno ja cu vam reci kao zivinicanin i pratioc njegov od 14 god cak jednom prilikom kad je bio 7 razred njegovog privatnog trenera sam sa jednim covjekom odvukao njemu pred osnovnu skolu vjerujte dijete doslovno nije znalo da hoda u dvoranu u zivinice u mileniumu trenirao mali potuca na parketu djeca se sa njim sprdaju ode dijete u lasko vrati se kroz dvije godine i dolazi u zivinice na trening selekcije milenium i siluje ih nemogu mu nis i sad sto ovaj kaze distanca vjerujte dijete tada doslovno trojku nezna promasiti sa poludistance zato vjerujte to njega ima u krvi samo dok dobihe slobodu za to i kad samopouzdanje ja sam ubijedjen da ce se morati na njega izlaziti visokofilip13 je napisao/la:viKK je napisao/la:jel se zezaš ili?Otelo je napisao/la:Pa skace ko lud, suta sa distance bolje neg pola lige, najbolji rookie centar a vjerujem da moze i trice gadjati makar 40% u sezoni.
zeza se,mora se zezati,đe ćeš ovo ozbiljnoi napisati
Samo Sarajevo
- bistrikboy
- Kontakt:
Jusufova motorika je jako dobra,jos ce nadoci malo.Ali dzaba sve ako ne bude igrao na EP-u.Talenat je ogroman bas ogroman 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
vidis u tome i jest problem u BIH
ljudi ne vide talenat,pa neko naleti ko zna i umije i napravi nba igraca od njega.
ne zna promasiti trojku sa poludistance 
brate nemoj mi trazit dlaku u jajetu mislio sam napisati i trojku nezna promasiti a isa poludistance ja znam sta je jedno i drugo nisam laikmirzatele je napisao/la:ne zna promasiti trojku sa poludistance
Samo Sarajevo
Zato sto je sve manje i manje strucni ljudi da bi talenat prepoznali.lumani je napisao/la:vidis u tome i jest problem u BIHljudi ne vide talenat,pa neko naleti ko zna i umije i napravi nba igraca od njega.
BosnaSTL je napisao/la:Zato sto je sve manje i manje strucni ljudi da bi talenat prepoznali.lumani je napisao/la:vidis u tome i jest problem u BIHljudi ne vide talenat,pa neko naleti ko zna i umije i napravi nba igraca od njega.
ne,nego se prvo daje sansa Babinim sinovima.Imas primjera koliko god zelis,lista je duga
Bio je dobar ali Dino Konaković (koji tada nije bio u klubu, što nije smetalo da dođe sa miskom da poprica sa ovim u klubskim prostorijama ) htjeo da pređe od enesa u beobasket, ovaj se bukvalno rasplakao i otišaolumani je napisao/la:BosnaSTL je napisao/la:Zato sto je sve manje i manje strucni ljudi da bi talenat prepoznali.lumani je napisao/la:vidis u tome i jest problem u BIHljudi ne vide talenat,pa neko naleti ko zna i umije i napravi nba igraca od njega.
ne,nego se prvo daje sansa Babinim sinovima.Imas primjera koliko god zelis,lista je duga![]()
Rasid Mahalbasic nije bio dovljno dobar KK Bosni
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa na to i mislim,uvjek se nade neki razlog :)Rasid bi nama dobro dosao sada,ali bilo proslo.
lumani je napisao/la:Jusuf mora malo da popravi FG% mora da ide preko 50%..Malo su ga smiri sto se tice faulova,a u skok igri je odlican,slabo kad vidis centra da skoci 3,4 puta za loptom u par sekundi.![]()
Trenutno korisnika/ca: mercurial, TripleThreat i 12 gostiju.