ma lako cemo za veceras...nije bitno sta je bilo sinoc...ovaj poraz je rezultanta cjelogodisnjeg rada...njegovi suigraci su u 'losoj formi' upravo zato sto su tokom sezone igra samo na njega...dobro vjerovatno je to opet do trenera...doci ce vrijeme mozda kada ce statistika moci da izmjeri neke stvari koje se sada ne mjere...asistencije su samo grubi pokusaj da se izmjeri doprinos igraca kroz pomaganje drugim igracima, ali statistika jos uvijek ne moze obuhvatiti neke elemente koji se ne mogu imenovati i u koje se ne moze bas uprijeti prstom, ali su jako vidljivi tj imaju utjecaja na parketu...nesto poput karizme/dobrote i sl. kada igrac cini igrace oko sebe boljima samim svojim prisustvom i vibracijom, ne samo kosevima i bukvalnim asistima...po meni taj nevidljivi faktor uzrok je prolaska OKCZeljovac_1921 je napisao/la:Kobe veceras nije secunde kriv, lik se borio koliko je mogo, pa u prvoj cetvrtini je dao 15 poena dok je ostatak tima bio 1/9 u jednom trenutku. Uredu timska igra i sve to, ali je bitno imati jake igrace oko sebe, Gasol se tek sjetio veceras malo bolje igrati a Bynuma nije ni bilo cijelu seriju. Ne znam kako konkretno mislis na cijelokupno ekipu, nije ni OKC nista bolja sto se sebicnosti tice, obicno jedan od trojice uzima sut, samo su jaki igraci i ulazi im.Xardas je napisao/la:
eh to je ta mana 'sebicnih' igraca kao sto je Kobe..sve se vrti oko njih tako da drugi igraci ne mogu da se razviju...nesto slicno kao sto je drazen bio...dobar je bio igrac i davao 40 svaku vecer ali najvaznije titule su mu ispred nosa uzimale timske ekipe
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Vidiš, ja bih volio kada bi počeli brojati asistencije koje završe promašajem igrača kojem je dodana lopta (jer nije igrač koji asistira kriv što onaj tamo ne zna pogoditi zicer). Tek tada bi se vidjelo da je Kobe kroz karijeru imao popriličan broj asistencija, samo što suigrači nisu znali poentirati. Lako je biti asistent u Bostonu, kad dodaješ Pierce-u, Garnettu ili Allenu, koji malo toga promaše.Xardas je napisao/la:
ma lako cemo za veceras...nije bitno sta je bilo sinoc...ovaj poraz je rezultanta cjelogodisnjeg rada...njegovi suigraci su u 'losoj formi' upravo zato sto su tokom sezone igra samo na njega...dobro vjerovatno je to opet do trenera...doci ce vrijeme mozda kada ce statistika moci da izmjeri neke stvari koje se sada ne mjere...asistencije su samo grubi pokusaj da se izmjeri doprinos igraca kroz pomaganje drugim igracima, ali statistika jos uvijek ne moze obuhvatiti neke elemente koji se ne mogu imenovati i u koje se ne moze bas uprijeti prstom, ali su jako vidljivi tj imaju utjecaja na parketu...nesto poput karizme/dobrote i sl. kada igrac cini igrace oko sebe boljima samim svojim prisustvom i vibracijom, ne samo kosevima i bukvalnim asistima...po meni taj nevidljivi faktor uzrok je prolaska OKC
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
L-Train je napisao/la:i LeBron dadne 40 poena,pa opet podjeli 9 asistencija,svi znamo da je Kobe uzimao prsten onda kada su Lakersi igrali timsku kosarku,ako on uzme da solira,nema od toga nista.Treba dati otkaz Brownu i vidjeti sta ce te sa Bynamom i Gasolom,definitvno se nisu proslavili u ovom play offu.
Svi mi znamo da LeBron kako god da je igrao jos nije uzeo prsten tako da i dalje vise "vjerujem" Bryantu kada su titule u pitanju.
Ocekivan poraz sinoc...Oklahoma je sasvim zasluzeno prosla.Bice zanimljivo gledati duel Spursi-Thundersi.
konacno je dosao i taj dan kada je zavrsena agonija zvana mike brown.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Je li to dobio nogu ili je agonija završena samo do novembra?KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao i taj dan kada je zavrsena agonija zvana mike brown.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Je li to dobio nogu ili je agonija završena samo do novembra?KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao i taj dan kada je zavrsena agonija zvana mike brown.
pa ako mu nakon ovoga ne dadnu nogu ja cu prestati pratiti lakerse i poceti navijati za brooklyn netse ili tako neku ekipu (charlotte mozda?)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
KK_Bosna je napisao/la:jose je napisao/la:Je li to dobio nogu ili je agonija završena samo do novembra?KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao i taj dan kada je zavrsena agonija zvana mike brown.
pa ako mu nakon ovoga ne dadnu nogu ja cu prestati pratiti lakerse i poceti navijati za brooklyn netse ili tako neku ekipu (charlotte mozda?)
Glory Hunteru.
Da je bio neko sa autoritetom na klupi da prodrma ove sirovine Bynuma i Gasola da se otvaraju, traze loptu vi bi glatko prosli. Jos ovaj Sessions samo u napadu trazi Kobea. Mora se priznat da je MWW bio najbolji uz Kobea u ovoj seriji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ramon Sessions je prvi koji treba da ide iz kluba. Koliko puta nas je samo presjekao sinoc. Od prvog dana nisam bio zadovoljan s njim. Nema kvalitet za prvog playa nijednog NBA kluba.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dzaba ste dali onakvog igracinu Waltona za njeg, jbga greska uprave.neno#4 je napisao/la:Ramon Sessions je prvi koji treba da ide iz kluba. Koliko puta nas je samo presjekao sinoc. Od prvog dana nisam bio zadovoljan s njim. Nema kvalitet za prvog playa nijednog NBA kluba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
neno#4 je napisao/la:Ramon Sessions je prvi koji treba da ide iz kluba. Koliko puta nas je samo presjekao sinoc. Od prvog dana nisam bio zadovoljan s njim. Nema kvalitet za prvog playa nijednog NBA kluba.
mike brown je prvi i jedini koji treba da ide iz kluba.
spominjali su za vrijeme serije s Denverom produzavanje ugovora.neno#4 je napisao/la:Ramon Sessions je prvi koji treba da ide iz kluba. Koliko puta nas je samo presjekao sinoc. Od prvog dana nisam bio zadovoljan s njim. Nema kvalitet za prvog playa nijednog NBA kluba.
a dobro,gdje ce Gasol ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
To ne treba ni komentirati. Prvi da, ali jedini ne.mike brown je prvi i jedini koji treba da ide iz kluba.
Vjerovatno ce da produze s njim, i daju mu bolju platu i sve ostalospominjali su za vrijeme serije s Denverom produzavanje ugovora.
a dobro,gdje ce Gasol ?
Ko zna sta ce na kraju da bude s Gasolom. Rekao sam u toku ove sezone da nece napustiti klub, sada cemo vidjeti sta ce da bude. Pitanje je sta Lakersi mogu da dobiju za njega.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
da li je on bas toliko los? pa covjek je tek dosao, cesto je neophodan jedan period da se osoba prilagodi ....KK_Bosna je napisao/la:jose je napisao/la:Je li to dobio nogu ili je agonija završena samo do novembra?KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao i taj dan kada je zavrsena agonija zvana mike brown.
uostalom postigao je bolji rezultat od Phila prosle godine i to sa losijim rosterom, zar ne?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
BIHfan je napisao/la:Dzaba ste dali onakvog igracinu Waltona za njeg, jbga greska uprave.neno#4 je napisao/la:Ramon Sessions je prvi koji treba da ide iz kluba. Koliko puta nas je samo presjekao sinoc. Od prvog dana nisam bio zadovoljan s njim. Nema kvalitet za prvog playa nijednog NBA kluba.
ja bih bio prezadovoljan vrecom krompira.neno#4 je napisao/la:Vjerovatno ce da produze s njim, i daju mu bolju platu i sve ostalo![]()
![]()
Ko zna sta ce na kraju da bude s Gasolom. Rekao sam u toku ove sezone da nece napustiti klub, sada cemo vidjeti sta ce da bude. Pitanje je sta Lakersi mogu da dobiju za njega.
da li si ti pogledao IJEDNU utakmicu lakersa ove sezone? ja sam ih pogledao 78 ove sezone i tvrdim da MB nije los, on je kriminalno los!Xardas je napisao/la:da li je on bas toliko los? pa covjek je tek dosao, cesto je neophodan jedan period da se osoba prilagodi ....
uostalom postigao je bolji rezultat od Phila prosle godine i to sa losijim rosterom, zar ne?
a nek se prilagodjava u charlotte, u lakersima se samo uspjeh vrjednjuje, a on ga nije ostvario.
ima reputaciju "defanzivnog trenera" a primali smo 96 poena u prosjeku (16. u ligi!).
Castan poraz i oprastanje od jos jedne propale sezone u eri Bryanta. Sada je pred Buss-om ljeto koje ce pokazati da li je sposoban i dalje da vodi Lakerse ili ce njegov otac morati svoje zivotno dijelo prepustiti nekome drugom.
Po meni mora uraditi sljedece korake:
1. Dati otkaz Kupchaku i na poziciju GM-a dovesti Westa - Kupchak je najodgovorniji za ugovore pojednih igraca koji opterecuju SC, a nisu u stanju da pruze ono sto se od njih ocekuje. Nakon propalog trade-a Paula je pokazao koliko je izgubljen i nije imao u rezervi plan B i svjesno do posljednjeg dana prijelaznog roka rizikovao uspjeh ekipe, iako je svima bilo jasno da ce Lakersi nastradati bez pravog PG-a - pogotovo od kako je iz napadacke formacije izbacen triangle napad.
2. Dati otkaz Brownu i na njegovu poziciju dovesti trenera koji ima sistem - mozda je malo ruzno reci, ali je Brown pokazao koliko je GLUP i da ne zna da nauci iz vlastitih gresaka. Kao prvo nije bio u stanju da nauci ekipu kako da sacuva stecenu prednost tokom utakmice, a ceh smo platili protiv Thundera. U regularnom dijelu sezone imao je dosta utakmica gdje smo u kratkom vremenskom periodu prokockali dvocifrene prednosti i tako protivnika vracali u zivot, da bi se isto desavalo u PO (utakmica br.2 i utakmica br.4). Kao drugo u regularnom dijelu sezone najbolji igraci su mu igrali preko 40 minuta u nekim nevaznim utakmicama, a takodjer je te iste igrace ubijao psihicki kada su u pitanju njegove rotacije: Goudelock provi odigra 10 odlicnu utakmica u nizu da bi zatim bio zaboravljen od strane trenera, isto je uradjeno i sa McRobertsom, a nakon dovodjenja Hilla nas trener novog igraca doceka rijecima da nece puno igrati i da nije u njegovim planovima, da bi taj isti Hill ekipu kasnije u par navrata spasio poraza. Kao trece trener kojeg igraci ne respektuju - centri sutiraju za tri poena, igraci se preko Twitter s njim zahebavaju, nakon time-out-a igraci ne ispostuju dogovoreno vec sami organizuju najbolju akciju, dok je Bryant bio povrijedjen igraci vise slusaju njegove savjete nego li one od strane trenera. Brownu je navodno doveden samo zbog toga sto je odlican odbranbeni trener, ali takvih utakmica tokom sezone smo malo odigrali.
Sto se tice njegovog nasljednika necu ponovo ponavljati istu pricu, ali sam mnogo toga napisao u prethodnim postovima.
3. Igracka krizaljka - nakon jucerasnje izjave da ce igrati negdje i da se previse ne brine oko toga mislim da je Bynum zavrsio svoju avanturu u Lakersima. Takodjer isto vazi za Gasola, jer je on previse istorsen i mislim da ce svi igraci biti u ponudi osim Bryanta. Ovo je najtezi zadatk za Buss-a gdje mora pokazati je li sposoban ili nije zajedno sa novim GM-om iako ne vjerujem da ce dati otkaz Kupchaku.
Nazalost ponovo je pred nama duga pauza i vidjecemo sta ce Lakersi uraditi, no sada se definitvno mora krenuti u remont ekipe, odnosno potrebni su igraci koji nisu istorseni, jer pred Bryantom su jos samo dvije sezone u NBA ligi.
Po meni mora uraditi sljedece korake:
1. Dati otkaz Kupchaku i na poziciju GM-a dovesti Westa - Kupchak je najodgovorniji za ugovore pojednih igraca koji opterecuju SC, a nisu u stanju da pruze ono sto se od njih ocekuje. Nakon propalog trade-a Paula je pokazao koliko je izgubljen i nije imao u rezervi plan B i svjesno do posljednjeg dana prijelaznog roka rizikovao uspjeh ekipe, iako je svima bilo jasno da ce Lakersi nastradati bez pravog PG-a - pogotovo od kako je iz napadacke formacije izbacen triangle napad.
2. Dati otkaz Brownu i na njegovu poziciju dovesti trenera koji ima sistem - mozda je malo ruzno reci, ali je Brown pokazao koliko je GLUP i da ne zna da nauci iz vlastitih gresaka. Kao prvo nije bio u stanju da nauci ekipu kako da sacuva stecenu prednost tokom utakmice, a ceh smo platili protiv Thundera. U regularnom dijelu sezone imao je dosta utakmica gdje smo u kratkom vremenskom periodu prokockali dvocifrene prednosti i tako protivnika vracali u zivot, da bi se isto desavalo u PO (utakmica br.2 i utakmica br.4). Kao drugo u regularnom dijelu sezone najbolji igraci su mu igrali preko 40 minuta u nekim nevaznim utakmicama, a takodjer je te iste igrace ubijao psihicki kada su u pitanju njegove rotacije: Goudelock provi odigra 10 odlicnu utakmica u nizu da bi zatim bio zaboravljen od strane trenera, isto je uradjeno i sa McRobertsom, a nakon dovodjenja Hilla nas trener novog igraca doceka rijecima da nece puno igrati i da nije u njegovim planovima, da bi taj isti Hill ekipu kasnije u par navrata spasio poraza. Kao trece trener kojeg igraci ne respektuju - centri sutiraju za tri poena, igraci se preko Twitter s njim zahebavaju, nakon time-out-a igraci ne ispostuju dogovoreno vec sami organizuju najbolju akciju, dok je Bryant bio povrijedjen igraci vise slusaju njegove savjete nego li one od strane trenera. Brownu je navodno doveden samo zbog toga sto je odlican odbranbeni trener, ali takvih utakmica tokom sezone smo malo odigrali.
Sto se tice njegovog nasljednika necu ponovo ponavljati istu pricu, ali sam mnogo toga napisao u prethodnim postovima.
3. Igracka krizaljka - nakon jucerasnje izjave da ce igrati negdje i da se previse ne brine oko toga mislim da je Bynum zavrsio svoju avanturu u Lakersima. Takodjer isto vazi za Gasola, jer je on previse istorsen i mislim da ce svi igraci biti u ponudi osim Bryanta. Ovo je najtezi zadatk za Buss-a gdje mora pokazati je li sposoban ili nije zajedno sa novim GM-om iako ne vjerujem da ce dati otkaz Kupchaku.
Nazalost ponovo je pred nama duga pauza i vidjecemo sta ce Lakersi uraditi, no sada se definitvno mora krenuti u remont ekipe, odnosno potrebni su igraci koji nisu istorseni, jer pred Bryantom su jos samo dvije sezone u NBA ligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
* jel to hoces da kazes da si odgledo SVE tekme lakersa ? , ja sam mislio za sebe da sam "bolestan" sto gledam od pojave adsl-a 80% tekmi , ali vec 100% stvarno osim kada sam imao godisnje za KK BosnuKK_Bosna je napisao/la: da li si ti pogledao IJEDNU utakmicu lakersa ove sezone? ja sam ih pogledao 78 ove sezone i tvrdim da MB nije los, on je kriminalno los!
a nek se prilagodjava u charlotte, u lakersima se samo uspjeh vrjednjuje, a on ga nije ostvario.
ima reputaciju "defanzivnog trenera" a primali smo 96 poena u prosjeku (16. u ligi!).
Kad govoris o MB ja sam na F8 uletio u teren u dresu lakersa i psovao sve zivo MB kada su me izbacili iz dvorane
Ali mora se priznati da zna uzeti lovu , da je vrijedan , ali vjerovatno za pomocnog trenera , mislim da je to rodjen kao i Spolstra i sl.
Dok je Jimm "vlasnik" tj. izvsni direktor a Dr. Buss bunca i nezna za sebe , a dok Jiny samo radi na marketingu nema nama novog trenera , djaba neznaju djeca cijeniti sta im babo ostavi u amanet , prokockaju i ugled i sve , trebaju prodati lakerse nekom kojem nisu samo pare u interesu , mislim Kobe im prodaje karte poskupoj cijeni i imaju ovaj skupi ugovor o TV pravima , ali ako se pocne osipat interesovanje djaba im sve, jer bez obzira na sve , kada lakersi dodju u grad to je "nesta" djaba Miami i Oklahoma mlade zvjezde , ljudima nesta znaci kada kazes lakersi, znaju i ptice na grani
Neznam trebali bi se dogovoriti sa Browno-m da im halali makar pola , a da potpisu , SVG ili JVG ili Carlisle-a ili....
A sto se tice Gasol-a , za njega mozemo dobiti od Houstona onaj paket slican , onda od NY Ammare-a , a ja bih da se mjenjamo sa Miami-em za Bosh-a
Tako nekakoKobeova 42 poena lijepo zvuče, ali nakon agresivnog početka vrlo brzo je izgubio noge. Naravno, s tim je otišla i efikasnost jer se nije uspio na vrijeme prebaciti iz uloge lošeg policajca (koji uzima svaki šut i ignorira suigrače) u ulogu dobrog policajca (koji razigrava s vrha posta), ulogu koja mu je tijekom ovog playoffa najbolje ležala. Čovjek nije imao asist cijelu utakmicu, a, čuvajući se isključivo za napad, odigrao je jednu od najslabijih obrambenih partija ovog playoffa.
Thunder je tako imao tri najbolja igrača na parketu, a protiv toga se ipak ne može. Dodaj još energiju i skočnost mlađe, šire i manje frustrirane Oklahome koju rotacija Lakersa sastavljena od pet ljudi ni teoretski ne može pratiti (16 skokova viška, bolji omjer asista i izgubljenih) i jasno je kako u ovom susretu nije bilo previše upitnika. Doduše, nije ih bilo ni u seriji, još tamo od prve utakmice i gaženja koje su Lakersi doživjeli u Oklahomi, tako da me još više čude reakcije u kojima se kao krivci prikazuju Gasol i Bynum.
Pau je odradio odličan all-round posao u ulozi treće opcije, Bynum je podbacio, ali to je sve dio sazrijevanja, prvi put u životu nosio je ključni teret u playoff utakmicama, a čak je i Kobe (koji nekim čudom opet nije ništa kriv u očima većine medija), bez obzira igrao u sebičnom ili nesebičnom izdanju, davao sve od sebe i nema mu se što zamjeriti (mislim da je konačno i njega samoga iznenadilo što se čak ni usprkos švercanju u obrani na kraju nije mogao mjeriti sa snagom koju su prezentirali Westbrook i Durant, sada valjda shvati da nije rješenje bacati suigrače pod vlak već da se jednostavno treba pomiriti sa sudbinom - njegovi najbolji dani su prošlost).
Trošiti vrijeme na drame oko toga tko je kriv tako je tipično za Lakerse i njihovu navijačku bazu koja ne vidi dalje od vlastitog nosa, ali kad iz jednadžbe maknemo mit o Kobeu i aroganciju žuto-ljubičastih, ostaje vam kristalno jasno saznanje kako je Oklahoma jednostavno bolja momčad (dakle, momčad, pokušajte shvatiti taj koncept ako još niste, pet igrača je na parketu, 8 do 9 u rotaciji, sve je povezano, a lanac je čvrst koliko i najslabija karika). Thunder bi dobio 10 od 10 serija od 7 koje bi u ovim sastavima odigrale ove momčadi.
Problem je samo perspektiva - kad kažemo kako bi OKC dobio 10 od 10 protiv Jazza, tu se svi slažemo jer nemamo neko visoko mišljenje o Jazzu. Međutim, kada se ovako nešto kaže o Lakersima, onda čovjek ima potrebe objašnjavati razloge, em Gasol više ne valja, em je Kobe ovakav, em je Bynum onakav. A, kao što rekoh nakon prvih 48 minuta serije, nema se tu šta objašnjavati. Kada je razlika u talentu ovolika, nikakvi drugi faktori nisu bitni - uvijek prolazi nadmoćniji protivnik, bez obzira na ime.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
E fakatLBJ MVP je napisao/la: Tako nekako
Posto citam izmedju ostalog i njihov blog odavno pronadji 2008-2010 godine u playoff-u i pobjede lakersa kao vjesto preskace , a kada lose odigraju onda je Kobe = Salmons i sl
Mislim postujem njihov rad , postuju lakerse i Kobe-a jer moras zbog velicine i titula , ali ipak jedva cekaju da ih potkace
Kobe Bryant je napisao/la:* jel to hoces da kazes da si odgledo SVE tekme lakersa ? , ja sam mislio za sebe da sam "bolestan" sto gledam od pojave adsl-a 80% tekmi , ali vec 100% stvarno osim kada sam imao godisnje za KK BosnuKK_Bosna je napisao/la: da li si ti pogledao IJEDNU utakmicu lakersa ove sezone? ja sam ih pogledao 78 ove sezone i tvrdim da MB nije los, on je kriminalno los!
ima reputaciju "defanzivnog trenera" a primali smo 96 poena u prosjeku (16. u ligi!).![]()
![]()
![]()
Kad govoris o MB ja sam na F8 uletio u teren u dresu lakersa i psovao sve zivo MB kada su me izbacili iz dvorane![]()
Ali mora se priznati da zna uzeti lovu , da je vrijedan , ali vjerovatno za pomocnog trenera , mislim da je to rodjen kao i Spolstra i sl.
Dok je Jimm "vlasnik" tj. izvsni direktor a Dr. Buss bunca i nezna za sebe , a dok Jiny samo radi na marketingu nema nama novog trenera , djaba neznaju djeca cijeniti sta im babo ostavi u amanet , prokockaju i ugled i sve , trebaju prodati lakerse nekom kojem nisu samo pare u interesu , mislim Kobe im prodaje karte poskupoj cijeni i imaju ovaj skupi ugovor o TV pravima , ali ako se pocne osipat interesovanje djaba im sve, jer bez obzira na sve , kada lakersi dodju u grad to je "nesta" djaba Miami i Oklahoma mlade zvjezde , ljudima nesta znaci kada kazes lakersi, znaju i ptice na grani![]()
Neznam trebali bi se dogovoriti sa Browno-m da im halali makar pola , a da potpisu , SVG ili JVG ili Carlisle-a ili....
A sto se tice Gasol-a , za njega mozemo dobiti od Houstona onaj paket slican , onda od NY Ammare-a , a ja bih da se mjenjamo sa Miami-em za Bosh-a, jer njima Bosh nemoze igrati centra , a Gasol i to moze + ako imas Baynuma onda je Bosh extra zna sa poludistance puno bolje i zna pick an roll i drugo ti netreba
sve i jednu, sto direktno, sto u snimkama
a mislim da znam ko si kad vec spomenu scenu sa MB i F8
MB je dobar covjek ko hljeb, zna kosarku fakat, ali nema autoritet - bas se tu moze povuci aralela sa ovim clownom MB.. ne sumnjam ja da on zna, ali dzabe to sto zna kad ne zna voditi ekipu 48 minuta na parketu
mislim da bi nam JVG legao ko budali samar (ako zeli ponovo na NBA parket naravno), JVG mi je nekako bezlican, a i kod njega mi se ne svidja sto ne iskoristava centra na rpravi nacin (ima DH12 u reketu, a ekipa mu uporno sutira trojke)... eh da, kamo srece da se phil vrati ili cak sloan
gasola bih, ponavljam, dao za vrecu krompira. i onda kad ga neko stavlja u kontekst "najboljeg evropskog igraca svih vremena"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.