Kad će više taj štoper Benatia-Godin-Laporte vjerovatno neko od ove trojke
Još da je Cuadrada kako maznuti Fiorentini
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Rode i Levat zajedno 9.Augusta predstavljanje, a poslije toga utakmica protiv Uniteda!!!Bayern@heart je napisao/la:Kad je predstavljanje LevataPa reko da znam pošto mu od danas počinje ugovor
Kad će više taj štoper Benatia-Godin-Laporte vjerovatno neko od ove trojke
Još da je Cuadrada kako maznuti Fiorentini

"Jedna godina u Bayernu je kao osam godina u bilo kojem drugom klubu. Bayern je najljepsa stvar mog zivota."anelbavarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Odlazak u penziju Giganta, hvala na svemu Ottmar
Ipak izgleda da Guardiola i Sammer znaju sta rade, zadržali su Hojberga i Greena i to sa ugovorima do 2016. i 2017 godine. Izgleda da su procjenili da su njih dvojica najbolji od mladih igraca, mislim da ce abd naredne sezone imati vecu minutazu u prvom timu. Samo neznam sta ce biti sa Weiserom on je jos ostao od tih mladi, a ja koliko sam upratio on je veliki egoista (kazu ovi sto su pratili Bayern II toko cijele sezone da je on uvijek bio u svadji sa saigracima pa tako nije htio da igra one dvije tekme u barazu za 3. ligu protiv Fortune).BavaracZenica je napisao/la:Green majstorski, da je momak vise sansi dobivao, mozda sad bi Ameri prosli dalje, ali momak je zvijer, i treba ga zadrzat nadam se da ga necemo prodati .
Julian Green , Pierre-Emile Højbjerg njih dvojicu zadrzatii pod MUSS
Shaq Attack, on se preporodio na ovom Svjetskom, i ne bi volio da se desi kao sa Emre Canom da ga damo na posudbu ili prodamo, sad jedino ak covjek zeli vise da igra, treba mu to pruziti
p.s Jedva cekam partije Lewe