Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nisam optimistican sto se njega tice nije isto biti napadac u Sapnskoj ligi i Seria A a taj njegov prosjek u Realu od 17 golova nista ne znaci kad pogledamo sa kakvim saigracima je igrao u Realu to je smijesna cifra.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
A realno mi za 20 miliona i ne možemo danas dovesti boljeg napadača od Higuaina. 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ja ti kazem Juve je trenutno zdrava sredina i ako vrati formu od prije 3 godine 20+ golova po sezoni bice pusy smoke za njega, povrede i psiholoski pad su ga unazadile ali i dalje je to killerYucca je napisao/la:Nisam optimistican sto se njega tice nije isto biti napadac u Sapnskoj ligi i Seria A a taj njegov prosjek u Realu od 17 golova nista ne znaci kad pogledamo sa kakvim saigracima je igrao u Realu to je smijesna cifra.
[youtube][/youtube]
Zna u 16 zna van 16 i to Juve voli kod napadaca.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A realno nema šanse ni da dovedemo Higuaina za 20 miliona, sve ispod 25 miliona je uspjeh za MarottuTrequartista je napisao/la:A realno mi za 20 miliona i ne možemo danas dovesti boljeg napadača od Higuaina.
jbg Rooney ne vjerujem da je toliko skup,,da je Marotta bio pametniji pa uzeo Van Persia za 30,,Padovan je napisao/la:A realno nema šanse ni da dovedemo Higuaina za 20 miliona, sve ispod 25 miliona je uspjeh za MarottuTrequartista je napisao/la:A realno mi za 20 miliona i ne možemo danas dovesti boljeg napadača od Higuaina., ali slažem se da je teško pronaći boljeg napadača do 25 miliona.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ne vjerujem da će Rooney ispod 40+ mil eura otići, a RVP je bio 30 jer je zadnja godina ugovora, inače bi se pričalo o 50+ . A znaš sam da je Juventusu (klubovima u Italiji) pored svega problem i plata, to sam zaboravio gore navesti.adointer je napisao/la:jbg Rooney ne vjerujem da je toliko skup,,da je Marotta bio pametniji pa uzeo Van Persia za 30,,
ma mogu oni trazit kolko hoce,nije on sad Falcao,,a Higuain se nesto jucer zali na platu da mu je mala tako da ne vjerujem da ce prihvatit manju nego sto je vec ima,,
"Ho deciso di andarmene da qui. Non è per i fischi, ma per altri motivi che non dirò", ha annunciato a fine partita l'attaccante argentino. Quale destinazione? "Non so ancora dove andrò. C'è stata l'offerta della Juve, ma ne ho anche altre", ha risposto il "Pipita".
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Pa gdje se nece zaliti nema ni 4-5 milionaadointer je napisao/la:ma mogu oni trazit kolko hoce,nije on sad Falcao,,a Higuain se nesto jucer zali na platu da mu je mala tako da ne vjerujem da ce prihvatit manju nego sto je vec ima,,
"Ho deciso di andarmene da qui. Non è per i fischi, ma per altri motivi che non dirò", ha annunciato a fine partita l'attaccante argentino. Quale destinazione? "Non so ancora dove andrò. C'è stata l'offerta della Juve, ma ne ho anche altre", ha risposto il "Pipita".
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nece ni ovdje dobit viseemir18 je napisao/la:Pa gdje se nece zaliti nema ni 4-5 milionaadointer je napisao/la:ma mogu oni trazit kolko hoce,nije on sad Falcao,,a Higuain se nesto jucer zali na platu da mu je mala tako da ne vjerujem da ce prihvatit manju nego sto je vec ima,,
Pa jedan Buffon ima 6 mil. svi ostali manje a pitanje da li uopste jos neko ima preko 5 mil. osim navedenog Giggija.
Alessandro Del Piero !
- Trequartista
- Kontakt:
U Juventusu maksimalno moze ocekivati 6 miliona.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Mislim da Buffon ima 4-5M platu, možda griješim ali znam da mu se smanjila nakon što je produžio ugovor.
Higuain, pa sigurno će se dobro snaći ako kod nas dođe.
Samo da vas nešto pitam, jeste l' ikad zadovoljni?
Pa čovječe, Higuain ako dođe momak će sigurno 20 golova u sezoni dat'. Biće bolji od Mandžukića u Bayernu koji igra skoro svaku utakmicu a koliko golova ima!?
Ne kenj*ajte bezveze jer Lorente i Pipita će razorit odbrane u Italiji.
Zaboravili ste vezni red koji je najjači u Italiji i u Evropi među jačim. Oni će sve servirat a ova dvojica rokat.
Ako Pipita dođe Jojo sigurno neće ili obrnuto.
Zdra'o.
Higuain, pa sigurno će se dobro snaći ako kod nas dođe.
Samo da vas nešto pitam, jeste l' ikad zadovoljni?
Pa čovječe, Higuain ako dođe momak će sigurno 20 golova u sezoni dat'. Biće bolji od Mandžukića u Bayernu koji igra skoro svaku utakmicu a koliko golova ima!?
Ne kenj*ajte bezveze jer Lorente i Pipita će razorit odbrane u Italiji.
Zaboravili ste vezni red koji je najjači u Italiji i u Evropi među jačim. Oni će sve servirat a ova dvojica rokat.
Ako Pipita dođe Jojo sigurno neće ili obrnuto.
Zdra'o.
Allegri je gospodin!
Juventus F.C.
Koliko znam, Gigi je skresao platu sa novim ugovorom na 4.5 miliona.
4-4.5 miliona je max. koji ce i Higuain dobiti, vec godinam izuzev Gigia i Alexa u prime-u niko ne ide preko 5 miliona, cak i kada su nam finansije bile sjajne.
Naravno tada je veci broj igraca imao platu oko 4M.
4-4.5 miliona je max. koji ce i Higuain dobiti, vec godinam izuzev Gigia i Alexa u prime-u niko ne ide preko 5 miliona, cak i kada su nam finansije bile sjajne.
Naravno tada je veci broj igraca imao platu oko 4M.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ma 20 M za Higuaina je kapak ne treba davati vise, sve preko je previse, to je moje neko misljenje.
Balotelli?A realno nema šanse ni da dovedemo Higuaina za 20 miliona, sve ispod 25 miliona je uspjeh za Marottu, ali slažem se da je teško pronaći boljeg napadača do 25 miliona.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Higuain je igracina, ja se jos uvijek nadam da nece otici iz Reala.
Tesko je napadacima u Madridu gdje ne idu sve lopte njima, u Juventusu ako predje pokazat ce svoju velicinu. Sa 19 i 20 godina je donjeo dva domaca prvenstva Realu.
Tesko je napadacima u Madridu gdje ne idu sve lopte njima, u Juventusu ako predje pokazat ce svoju velicinu. Sa 19 i 20 godina je donjeo dva domaca prvenstva Realu.
Onda je bolje ostati na postojećem kadru nego plaćati Higuaina 20-25 mil.Trequartista je napisao/la:A realno mi za 20 miliona i ne možemo danas dovesti boljeg napadača od Higuaina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto se tice Higuaina tu sam potpuno indiferentan..... Bolji je od svih nasih killer napadaca osim Vucinica i to kad mu se igra..... Pa zato neka ga Marotta dovede ako hoce, al' Beppe mora dovesti Jovetica jer nam treba jedan takav igrac koji je stanju nesto izmisliti, i da ne zavisimo od Vucinica i cekamo kad ce mu se dici ona stvar pa da igra.....
Vuk je bolji i od Jove, al' Stevan ima potencijal da bude mnogo bolji igrac od ranije navedenog s obzirom da ima radne i eticke navike za razliku od Mirka koji je bas pravi primjer Djetica, ono totalno lijen....
A i ne treba zaboraviti da nam dolazi Llorente koji ce ono bas biti korak naprijed.... Igrac kojeg sam od pocetka zelio, jer ako ne moze Ibra,RvP ili Cavani onda je i Fernando odlican s obzirom da je malo boljih rjesenja od njega, zapravo haman da ih i nema..... A on je svakako bolji igrac od Higuaina.....
Uglavno neka ga Marotta dovede ako misli da ce biti koristan, jer od viska ne boli glava, a i ne znamo kad se neko moze povrijediti jer je Stevke sklon povredama kaoi Llorente, koji se nedavno oporavio od opasne povrede....
Vuk je bolji i od Jove, al' Stevan ima potencijal da bude mnogo bolji igrac od ranije navedenog s obzirom da ima radne i eticke navike za razliku od Mirka koji je bas pravi primjer Djetica, ono totalno lijen....
A i ne treba zaboraviti da nam dolazi Llorente koji ce ono bas biti korak naprijed.... Igrac kojeg sam od pocetka zelio, jer ako ne moze Ibra,RvP ili Cavani onda je i Fernando odlican s obzirom da je malo boljih rjesenja od njega, zapravo haman da ih i nema..... A on je svakako bolji igrac od Higuaina.....
Uglavno neka ga Marotta dovede ako misli da ce biti koristan, jer od viska ne boli glava, a i ne znamo kad se neko moze povrijediti jer je Stevke sklon povredama kaoi Llorente, koji se nedavno oporavio od opasne povrede....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nevezano za Juve, Pipita je meni uvijek bio igračina. Pokretan, zna lopte, koristi obje noge dobro... iskreno ga priželjkujem i sa Llorenteom i Jovetićem eventualno, to bi bio fantastičan posao.L_blancos je napisao/la:Higuain je igracina, ja se jos uvijek nadam da nece otici iz Reala.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Higuain: 'Wonderful' Juve with Llorente
Juventus have already signed Llorente as a free agent from Athletic Bilbao for next season and Higuain was asked if he’d like to form a new partnership with him.
“It’d be wonderful. We’ll see what happens.”
Juventus have already signed Llorente as a free agent from Athletic Bilbao for next season and Higuain was asked if he’d like to form a new partnership with him.
“It’d be wonderful. We’ll see what happens.”
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ako tako kažeš mi moramo dovesti i Jovetića da bi bilo boljeSaurman je napisao/la:Onda je bolje ostati na postojećem kadru nego plaćati Higuaina 20-25 mil.Trequartista je napisao/la:A realno mi za 20 miliona i ne možemo danas dovesti boljeg napadača od Higuaina.
Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.