Dosadni ste obojicaBosanacGorstak je napisao/la:@sariele duso jesi li to opet popio koju vise il si ponovo zamijenio crvene i plave tableticeSariel1987 je napisao/la:pa ovaj lik nije uopste iz tuzle a mislim ni iz simin hana, ne znam sto dzabe s njim raspravljate.
malo navijao za slobodu malo sd za simin han, a nekad davno mislim za radnicki lukavac, lokalni suncokret.
cuj on pozelio dobroslicu![]()
![]()
![]()
Ne moram biti iz Simin Hana ili iz Tz da navijam za Slogu.Imas klubova kao recimo Sarajevo,Zeljo,Velez,pa evo vidis sad i Sloga koja ima navijace sirom BiH,od Tuzle i Tuzlanskog kantona do Podrinja.Al sta ja to imam objasnjavati liku ciji klub postoji 100 godina a 20 ih bude na tribini,elem carsija![]()
Nego koliko ste odradili gostovanja u Mostar u posljednjih 10 godina i koliko vas je otislo,posto ste vi veci i stariji klub iz TZ?
Mogu mi odgovoriti i Mostarci,oni najbolje znaju
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
#musvdg
Sudi Kazlagic celavo strasilo
Mogu misliti cirkusa u nedjelju.
Aleme nemoj vrijedjati ljepotana iz Cazina jeboteAlemC85 je napisao/la:Sudi Kazlagic celavo strasilo![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
rodjak je napisao/la:Aleme nemoj vrijedjati ljepotana iz Cazina jeboteAlemC85 je napisao/la:Sudi Kazlagic celavo strasilo![]()
Mogu misliti cirkusa u nedjelju.,moze se covjek naljutiti pa nam suditi posteno
Nek ga djavo nosi u Premijer ligu da ga vise ne gledamo u prvoj ligi.
-
drakensang
- Kontakt:
Aj evo ti 50KM navijaj malo za njihsloboda72 je napisao/la:Cirkus će biti kod škutora u subotu.
Pozdrav Rodjenim i trenutno jos 10-tak minuta u Siminom Hanu ,VELEZ protiv Sloge vodi 2:1.
Idemoooooooooooooooo Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do pobjedeeeeeeeeeeeeeeeee

Idemoooooooooooooooo Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do pobjedeeeeeeeeeeeeeeeee
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
VELEŽ ODNOSI POBJEDU IZ SIMINOG HANA.
POBJEDA PROTIV MOZDA BUDUCEG PREMIJERLIGAŠA, MADA BIH JA VOLIO DA UDJE OLIMPIK ALI VIDICEMO DO KRAJA
ŠTA ĆE BITI. ČESTITKE RODJENIMMMMMMMMMMMMMMMM ZA POBJEDUUUUUUUUUUUUUUU

POBJEDA PROTIV MOZDA BUDUCEG PREMIJERLIGAŠA, MADA BIH JA VOLIO DA UDJE OLIMPIK ALI VIDICEMO DO KRAJA
ŠTA ĆE BITI. ČESTITKE RODJENIMMMMMMMMMMMMMMMM ZA POBJEDUUUUUUUUUUUUUUU
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Bravo mostarski Rodjeni. Samo posteno protiv svih . Bravo Ibro bravo momci bravo Armijo. Ne mogu placenici protiv srca

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- Bazinga12345
- Kontakt:
JEDAN KLUB JEDAN GRAD FK VELEŽ MOSTAR
Prestati necemo nikada CRVENA ARMIJA KONJIC
Prestati necemo nikada CRVENA ARMIJA KONJIC
Hoće li Bosna prije u EU ili Velež u Premierligu?
10 utakmica u nizu bez poraza, 3 uzastopna pobjeda.
Steta, tek sad dolaze na naplatu oni kiksevi kuci.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
drakensang
- Kontakt:
@BosanacGorstak Mujooo javi se, mujine prljave psre, rstno profiterstvo, Sloga postena, trn u oku svima tako postena,Husic postenjacina,kmeeeeee
Sta ovo bi u Siminom hanu?
Sta ovo bi u Siminom hanu?
Cetvrta brato. Rudar Capljina Igman SlogaAlminjo99 je napisao/la:10 utakmica u nizu bez poraza, 3 uzastopna pobjeda.![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
tarantula27
- Kontakt:
Rodjeni iskrene cestitke. Dobra utakmica, sretniji i spretniji dobio. Jos jednom cestitke.
Brato hvala. Sad se cupajte tri zadnja kola. Imate dva boda prednosti. Draze mi je da udje Sloga nego Olimpik. Lakse se s njima borit iduce godinetarantula27 je napisao/la:Rodjeni iskrene cestitke. Dobra utakmica, sretniji i spretniji dobio. Jos jednom cestitke.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
A kako protiv Čelika i Viteza dogodine? Postade Prva liga FBiH jača od Premeierlige.
- ASD
- Kontakt:
Bravo Velez, da nije bilo trgovine koju su vrsile druge ekipe bili biste sigurno prvi ili bi bili tu negdje s prvim.
Svaka cast, to je istinski veliki klub.
Svaka cast, to je istinski veliki klub.
Vitez ce produziti put ka dnu,a stanje u Celiku govori činjenica da nisu bili u stanju teren obezbjediti za pl juniora i ako su nasi juniori doputovalibu Zenicu.varda je napisao/la:A kako protiv Čelika i Viteza dogodine? Postade Prva liga FBiH jača od Premeierlige.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.