Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
onaj Negredov treći go je bio vrh, ali i Edinov drugi je odličan
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zahvaljujemBaDa12 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ima li gdje 2. gol?Sve sam vidio i pratio, ali poslije 5:0 sam prestao gledati

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
NegrEdin 

Svaka čast Negredu,city odlično igro,niko sebičan nije bio,svi tražili jedni druge,al nažalost to se samo dešava kad krenu ubijat nekog sa 3+ golova razlike.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kad je pruzo losije partije i kad nije igro nije mi se dalo ovdje citat glu.posti, a ni pametovat nekom.
Sto ga vise gledam, vise sam ubjedjen da njemu treba 3-4 tekme od 90min da udje u pravu formu. Kako nesto ne mirisem city, nesto me previse i ne zanima kako igra kad nisu tekme repke blizu.
Kako god da ove sezone odigra, on ce na SP doci u top formi i nakon reprezentativnih priprema i prijateljskih meceva ce bit na vrhuncu forme(iako ce ga vecina pljuvat i slat na klupu nakon 1 prijateljske pred SP) i ubjedjen sam da ce bit jaci nego ikad.
A svi dobro znamo sta znaci kad je Dijamant u pravoj formi..
Sto ga vise gledam, vise sam ubjedjen da njemu treba 3-4 tekme od 90min da udje u pravu formu. Kako nesto ne mirisem city, nesto me previse i ne zanima kako igra kad nisu tekme repke blizu.
Kako god da ove sezone odigra, on ce na SP doci u top formi i nakon reprezentativnih priprema i prijateljskih meceva ce bit na vrhuncu forme(iako ce ga vecina pljuvat i slat na klupu nakon 1 prijateljske pred SP) i ubjedjen sam da ce bit jaci nego ikad.
A svi dobro znamo sta znaci kad je Dijamant u pravoj formi..

Bas mi drago sto je zabio, i to onaku bombicu.
Nakon Džekinih golova se baš primijetilo kako su navijači dosta glasniji i kao da mu daju dodatnu podršku, nisam htio pisati na forumu, da ne budem previše subjektivan, ali evo i na Bluemoon to potvđuju, kao nagrada za uloženi trud, znaju da mu treba sad podrška, itd... Sad opet svršavaju na njega.
Kakav je to intervju poslije meča gdje su se on i Negredo zezali jedan sa drugim, jeli neko gledao?
Kakav je to intervju poslije meča gdje su se on i Negredo zezali jedan sa drugim, jeli neko gledao?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa nijedan od ovih latinosa ne zna rijeci Engleskog.
Tevez godinama igrao u Engleskoj i ne moze / nece da nauci..

Tevez godinama igrao u Engleskoj i ne moze / nece da nauci..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bravo Džeksone!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- hule_barca
- Kontakt:
Ovaj kuronja od prevodioca nije preveo zadnju rečenicu gdje Alvaro kaže da je lahko igrati sa dobrim igračima misleći na Edina 

Mes Que Un Club
opet neka zavjera protiv Edina,al haj bar su mu poceli dodavati loptehule_barca je napisao/la:Ovaj kuronja od prevodioca nije preveo zadnju rečenicu gdje Alvaro kaže da je lahko igrati sa dobrim igračima misleći na Edina

- francobaresi
- Kontakt:
Treb'o mu je Edin reći, " yo soy tu padre" 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
kao u sapunicamafrancobaresi je napisao/la:Treb'o mu je Edin reći, " yo soy tu padre"

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Bravo sine, ja mislim da ovoj ekipi ne treba Aguero 

Nema Edin pojma...ne zna loptu primiti...a ovo veceras mu se posrecilo...i corava koka ubode...
samo kad bi mu se vjerovalo, i pustiti ga da igra...on bi zabijao min 20 komada u PL...
pa prosle dvije sezone je vise sjedio na klupi haman neg sto je igrao a zabio je 14, odnosno 13 ak se ne varam...
kada bi mu trener vise vjerovao zabijao bi sigurno 20 i kusur golova...ali eto...
Bolje rezultate biljeze otkako nema kuna
...jedan remi i sve pobjede
Mislim da nece otici nigdje u januaru, 99%, jer hoce decko da igra LP, a i da osvoji jos jednu titulu prvaka Engleske...
Izuzev kada bi dosle ponude Milana, Reala, i sl.
samo kad bi mu se vjerovalo, i pustiti ga da igra...on bi zabijao min 20 komada u PL...
pa prosle dvije sezone je vise sjedio na klupi haman neg sto je igrao a zabio je 14, odnosno 13 ak se ne varam...
kada bi mu trener vise vjerovao zabijao bi sigurno 20 i kusur golova...ali eto...
Bolje rezultate biljeze otkako nema kuna

Mislim da nece otici nigdje u januaru, 99%, jer hoce decko da igra LP, a i da osvoji jos jednu titulu prvaka Engleske...
Izuzev kada bi dosle ponude Milana, Reala, i sl.
- hule_barca
- Kontakt:
Ma bolje "tu es mi hijo"francobaresi je napisao/la:Treb'o mu je Edin reći, " yo soy tu padre"

Mes Que Un Club
Je l' moze neko postaviti link od prvog gola, bio bih jako zahvalan? 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: IQ200, Sheyi, signalidunapark, zastitaIdentiteta i 68 gostiju.