RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Hitman22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Hitman22 » 20 maj 2018, 20:16

Vitez će se lagano gasiti naredne godine. Čelik ne vjerujem da će Turci ostati jer federalna liga nije na kladionicama uopste.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 20 maj 2018, 20:17

ASD je napisao/la:Bravo Velez, da nije bilo trgovine koju su vrsile druge ekipe bili biste sigurno prvi ili bi bili tu negdje s prvim.
Svaka cast, to je istinski veliki klub.
Nas su kostali kiksevi kuci. Olimpik i Bratstvo porazi,Zvijezda Capljina nule. Jbga sta ces bar smo posteno odigrali svaku tekmu i ponosni smo jer smo velezovci. Jos samo da ponosno i posteno ovjerimo Jedinstvu kartu za trecu ligu. Sta ces brate treba biti pravedan prema onom bolu koji smo jedva prezivili kad su prodali Buducnosti. Hvala za lijepe rijeci. Velez je Velez. To je klub iz raje. Nicija politicka kuja. On igra samo za svoju raju. Uzajamna ljubav do neba
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 20 maj 2018, 20:20

Mexico je napisao/la:
tarantula27 je napisao/la:Rodjeni iskrene cestitke. Dobra utakmica, sretniji i spretniji dobio. Jos jednom cestitke.
Brato hvala. Sad se cupajte tri zadnja kola. Imate dva boda prednosti. Draze mi je da udje Sloga nego Olimpik. Lakse se s njima borit iduce godine
Ja sam ocekivao da ce danasnja utakmica biti za prvaka. Vi ste kiksali gdje ne treba i to je ono da se prvenstvo dobija na malim utakmicama. Moglo je danas otici i ba nasu stranu. Bice gusto jer je Olimpik davno poklopio Visoko, Kakanj i Capljinu. Ako ne mozemo dobiti ove tri ne trebamo ni upasti u ligu. Ako ne upadnemo nadam se da cemo vama vratiti za danas. Mozemo se prcati i trebano na kraju je sve samo igra i fudbal.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 20 maj 2018, 21:17

tarantula27 je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
tarantula27 je napisao/la:Rodjeni iskrene cestitke. Dobra utakmica, sretniji i spretniji dobio. Jos jednom cestitke.
Brato hvala. Sad se cupajte tri zadnja kola. Imate dva boda prednosti. Draze mi je da udje Sloga nego Olimpik. Lakse se s njima borit iduce godine
Ja sam ocekivao da ce danasnja utakmica biti za prvaka. Vi ste kiksali gdje ne treba i to je ono da se prvenstvo dobija na malim utakmicama. Moglo je danas otici i ba nasu stranu. Bice gusto jer je Olimpik davno poklopio Visoko, Kakanj i Capljinu. Ako ne mozemo dobiti ove tri ne trebamo ni upasti u ligu. Ako ne upadnemo nadam se da cemo vama vratiti za danas. Mozemo se prcati i trebano na kraju je sve samo igra i fudbal.

Apsolutno, a ja mislim da Sloga,ali i ostale ekipe, nisu imale nigdje ljepsi ugodjaj nego u Mostaru. Ko je god bio bolji,uzeo je bod(ove). Sretno u nastavku takmicenja :)

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 maj 2018, 21:20

Čestitke na pobjedi. :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 maj 2018, 23:05

Cestitke na velikoj,velikoj pobjedi....i sretna jos jedna sezona u Federalci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 20 maj 2018, 23:07

E koliko ja vas volim to je čudo jedno. Ma ne dajte obraza bola nizašta na svijetu.
Support your local club !

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 20 maj 2018, 23:18

Topnikus je napisao/la:Ako bude posteno Velez ce rasturiti Slogu! Sretno Rođeni.
Nije bas rasturio, ali to je to. Bravo Rođeni, svaka vam čast!

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 20 maj 2018, 23:18

Najbolji su mi ovi navijaci ostalih klubova. Da smo mi danas dobili a mogli smo vrlo lako bilo bi kamiondija kupio sudije, Rodjeni ko kurve samo o postenju a prodaju se. Krivo mi je nemate pojma jer znam koliko Babuka i nasi ljudi zele Premijer ligu a drago s sruge strane radi ovih pacenika. Navijajte Rodjeni za nas jer ako ne udjemo poginut cemo da cam dogodine zivot zagorcamo.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 maj 2018, 23:27

Azmir nama 2 godine ne moze pera odbit, a po svemu bi TREBAO imati bolju ekipu. Borna za PL, skuplji igraci, iskusniji, a mladjarija ih naguzi. Postenje uvijek pobjedjuje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 maj 2018, 23:34

shaman7 je napisao/la:Azmir nama 2 godine ne moze pera odbit, a po svemu bi TREBAO imati bolju ekipu. Borna za PL, skuplji igraci, iskusniji, a mladjarija ih naguzi. Postenje uvijek pobjedjuje
Stvarno ste sjajna ekipa....sve sama mladjarija...kuduz, boba,brazilci a i ostalima se bas vidi mladost na licima....jednoj ovakvoj ligi bas treba velez....jos dugo ce te se vi plazat po njivama dok ne odlucite **** majku svima u PL :urnebes:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 maj 2018, 23:36

staragarda je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Azmir nama 2 godine ne moze pera odbit, a po svemu bi TREBAO imati bolju ekipu. Borna za PL, skuplji igraci, iskusniji, a mladjarija ih naguzi. Postenje uvijek pobjedjuje
Stvarno ste sjajna ekipa....sve sama mladjarija...kuduz, boba,brazilci a i ostalima se bas vidi mladost na licima....jednoj ovakvoj ligi bas treba velez....jos dugo ce te se vi plazat po njivama dok ne odlucite **** majku svima u PL :urnebes:
sta brazilci? 23 i 22 godine? sta kenjas ? boba i kuduz sest puta veci lideri na terenu od kostica i efendica naprimjer. Pomiri se i idi dalje, uci cw sloga u pl, siguran sam.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 maj 2018, 23:45

shaman7 je napisao/la:
sta brazilci? 23 i 22 godine? sta kenjas ? boba i kuduz sest puta veci lideri na terenu od kostica i efendica naprimjer. Pomiri se i idi dalje, uci cw sloga u pl, siguran sam.
Cuj ja kenjam..... hahahhaha....pa ko kenjari o nekim omladincima.....ko jadan ne bio prica o liderima nego siris ublehu da vi sa nekom djecom olfa igrate....ne budi smiješan...i Brazilci....to mladjurija sa 22,23.... hahhahah...e cestitam

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 maj 2018, 23:50

shaman7 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: Stvarno ste sjajna ekipa....sve sama mladjarija...kuduz, boba,brazilci a i ostalima se bas vidi mladost na licima....jednoj ovakvoj ligi bas treba velez....jos dugo ce te se vi plazat po njivama dok ne odlucite **** majku svima u PL :urnebes:
Cuj ja kenjam..... hahahhaha....pa ko kenjari o nekim omladincima.....ko jadan ne bio prica o liderima nego siris ublehu da vi sa nekom djecom olfa igrate....ne budi smiješan...i Brazilci....to mladjurija sa 22,23.... hahhahah...e cestitam
J.ebo vas je bulic za sva vremena, sta vam je gurnuo. Sve je ove igrace gurao u Velez, ali mi znamo ko je bulic, vama je prodao foru. Uci cete vi, tu nema govora i nisam sarkastican, ali ste bacili para i para bez potrebe. Eto nisu mladjarija, opet su vas naguzili

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 maj 2018, 23:57

E tako....fino kazes da si pogriješio i u redu je....a to ko je koga naguzio vidjet ce se nakon zadnjeg kola mada ne kontam sta ti podrazumijevas pod "naguzio"....ja sam ubijedjen da bi vi sad potpisali da vas neko "naguzi" a da recimo izborite PL

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 maj 2018, 23:59

staragarda je napisao/la:E tako....fino kazes da si pogriješio i u redu je....a to ko je koga naguzio vidjet ce se nakon zadnjeg kola mada ne kontam sta ti podrazumijevas pod "naguzio"....ja sam ubijedjen da bi vi sad potpisali da vas neko "naguzi" a da recimo izborite PL
Nismo mi zreli za PL, nista na silu, treba nam jos vremena. Evo ti jedan realan komentar bez podje.bavanja ;)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 maj 2018, 00:00

staragarda je napisao/la:E tako....fino kazes da si pogriješio i u redu je....a to ko je koga naguzio vidjet ce se nakon zadnjeg kola mada ne kontam sta ti podrazumijevas pod "naguzio"....ja sam ubijedjen da bi vi sad potpisali da vas neko "naguzi" a da recimo izborite PL
Ja mislim da nijedan navijac Veleza, a ni normalan savjestan gradjanin navijac nekog drugog kluba nebi volio uci na nacin na koji je Sloga usla (ce uci).

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 maj 2018, 00:08

ASD je napisao/la:
Ja mislim da nijedan navijac Veleza, a ni normalan savjestan gradjanin navijac nekog drugog kluba nebi volio uci na nacin na koji je Sloga usla (ce uci).
Ja ba....u pravu si 100% savjesni gradjanine ,navijacu drugog kluba :facepalm: :urnebes: :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 maj 2018, 00:12

U drzavi u kojoj korupcija hara u svakom pogledu a narod glasa za iste mislim da je gubljenje vremena objasnjavati zasto je bitno ne baviti se korupcijom.
Velez je ove sezone pokazao da je institucija za sve ostale klubove u ovoj ligi ukljucujuci i klub koji nebi bez kupovanja sudija i igraca maknuo iz druge kantonalne lige.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 21 maj 2018, 00:23

Ti isti "navijači drugih klubova" su navijali za Velež prije nego je taj tvoj klub osnovan,tako da mislim da imamo pravo podijeliti radost nakon Veležove pobjede barem na društvenim mrežama.
Support your local club !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []