FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Danas sam bio u Fan Shopu,kupio karte i bordo maju,gužva brate,laže ko kaže da nije.U pola frke zagužva se u holu ispred,izlaze naši igrači nasmijanih lica,ali Bubateli keeez, bio je više nego raspoložen 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Danas je u novinama stajalo da Bandovic uopste nema nikakav ugovor sa Velezom,tj da isti nije uopste registrovan u nogometnom savezu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prvo kolo prenose Olimpic i Rudar Prijedor.
Namjerno su to uradili da papak Gracic malo otpuse i smiri strasti koje ima prema komitetu.

Namjerno su to uradili da papak Gracic malo otpuse i smiri strasti koje ima prema komitetu.
- zasarajevo
- Kontakt:
Svi klubovi imaju pravo na jednak broj prijenosa, tako da ćemo često umjesto derbija, gledati ovakve utakmice.Mislim da je neko pisao o tome na nekoj drugoj temi.zasarajevo je napisao/la:A sto ne prenose Sarajevo-Celik?
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Ako ima nekog da zanima, pisao sam redakciji FACE TVa i dobio sam potvrdu da će se prenositi utakmica protiv Zete 100%. 

Someone's mouth said paint them all red.
Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Njega su spominjali jos na pocetku prijelaznog roka i ja se tacno obradovao kad sam cuo da srecom od njega nece biti nista,a sad ovo.Rule_hz je napisao/la:Onaj Nuhanovic iz Zvijezde danas treniro sa nama...

Koju poziciju igra?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mislim da je poluspic.High je napisao/la:Koju poziciju igra?
Ovo je Jovićevo maslo. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jos jedan kojeg zovu Messi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma neka ga sta ces nek se radi gradi mlada ekipa sa iskustvom, sto bi svakako dobro doslo nama pa i njemu, naravno ako bude zadovoljio ukuse JOVICA a sigurnoje dosao na preporuku Dragana jer Hadzija samnece moc iznijet tret PL a vidjeli smo u nedelju kako su Nermin iSulejman ocajni...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sprema se tranzicija kada ostenemo bez Huseinovica 

Vamos je napisao/la:Sprema se tranzicija kada ostenemo bez Huseinovica
Said jeposebna prica dovest cemo 1 ili 2 igraca

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
valjda bude nesta od njega ipak ga je jovic trenirao.
Sto se tice ovog prelaznog roka zadovoljan sam. Ciljano smo dovodili pojacanja. Napustio nas samo Adi, ali dosao je novi i bolji golman od njega, tu je i stoper iz CG i sada ovaj nuhanovic.
valjda bude nesta od njega ipak ga je jovic trenirao.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ova uprava u Sarajevu radi najbolji poso posle rata dovode dobre igrace negomilaju ugovore kutarisali se oni anti talenata Haris Handzic jedan od njih .... Sarajevo igra najljepsi nogomet u BiH, nadam se da ce prodati Husejinovica za dobru lovu ovog ljeta i dovesti jos jednog kvalitetnog igraca

http://www.transfermarkt.com/en/samir-n ... 51012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
po ovome pise da je lijevo krilo...to je ono sto nam bas fali...jer je Jovic Zlatkovica vratio na lijevog bocnog,tako da nam je bas ova pozicija deficitarna..u 2 tekme protiv Levskog na ovoj poziciji su nam igrali po vokaciji lijevi bocni...Belosevic i Tadejevic..bas nam je jedan ovakav falio..jos ako sta zna uhhh..High je napisao/la:
http://www.transfermarkt.com/en/samir-n ... 51012.html" onclick="window.open(this.href);return false;

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma neka se samo pametno radi, to je sve. Sigurno da Jović želi nešto dužu klupu, a naravno da mu to treba, sad imamo težak raspored, želi što više odmoriti ekipu, ako je to ikako moguće. Još samo da Haskić ode.