FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Johny
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Johny » 05 jul 2014, 01:14

Ako je istina, Bayern ce imati 2 najbolja golmana na Svijetu.

Nema mi logike dovoditi tako mocnog golmana kao sto je Navas a vec na golu imas Nojera...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 jul 2014, 11:11

Ko kaže da nam uopšte treba drugi golman?
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 13:43

Kroos ode 99.9% :opaopa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 jul 2014, 13:55

Neutral je napisao/la:Kroos ode 99.9% :opaopa:
I Pep dao zeleno svjetlo.... ;)

To što prodajemo Kroosa i ne smatram tako lošom stvari, kao neki ovdje(oko njega su definitivno mišljenja podijeljena).
Nivo svjetske klase on po meni nije dostigao nikad. Spada u kategoriju odličnog fudbalera, pamtit ću dosta i njegovih dobrih partija i neću ga se po lošem sjećat. Ali nekako sam ipak mišljenja da je sada bolje da ide, jer on često uspori našu igru.
Bez njega ćemo igrati direktnije. Ovaj odlazak se apsolutno može i kompenzirat.
Isto tako ne znam koju ideju Real ima dovođenjem Kroosa, vjerovatno im slasno kupit igrača od Bayerna , kada se već prilika nudi. A ja ne znam definitivno da li će on kod njih uspjeti. On je meni više profil za neki drugi top klub.

Kod nas on nije dostigao onaj nivo koji sam ja od njega očekivao, jednostavno puno je tu tih sigurnosnih pasova, a bez pravih kilerskih pasova koji izbace cijelu odbranu. Kroos je bio momak koji me na početku karijere toliko odueševio, da sam ja mislio da ćemo mi o njemu nekad pjesme pjevat i da će dostići veće nivoe i od jednog Schweinija. Ali kod njega nikad nije bilo onog booma, onog odlučujučeg koraka naprijed.

Za igrača koji ima samo još godinu ugovora je 25 miliona čak i dovoljno. Za njega se moglo još maksimalno nekih 5 miliona tražit. Nije on meni kategorija jednog Mullera, koji je neprocjenjiv. I zna se da je moje mišljenje o Kroosu uvijek bilo isto. Jednostavno sam od njega više očekivao....A neka mu je sretno...

P.S. eno i jučer,čovjek asistira za gol Hummelsa, sve super i poslije potone. Ili npr u protekloj sezoni, sjajna partija protiv Arsenala, pa onda nestane par utakmica, bude prosjek ili solidan. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 05 jul 2014, 16:03

Zar uopce postoje neki koji zale za Kroosom? Reci cu vam samo jednu rijec-Hojbjerg :opaopa: :njanjanja: :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 16:19

Toni je ghost igrač, odigrao jednu kako treba i nestane sljedeću utakmicu. Svako ko detaljno prati Bayern-a zna o kakvom se igraču radi, najsigurnije noge Evrope koji ne odgovaraju Bayern-u niti sekunde. Ima vrlo dobar udarac desnom nogom, lijevom solidno, odličan pregled, odlični centaršutevi ali je jednostavno prespor igrač za ovaj Bayern-ov stil.

Ja i dalje stojim iza toga da ne bi nikad uzeli onako dominantno Ligu prvaka da se on nije povrijedio protiv Juventus-a.

Sretno mu sve do utakmice protiv svog bivšeg kluba Bayern-a, tada sretno nama :cool:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 05 jul 2014, 16:24

Eto prilike za Rode-a :mrgreen:

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 16:27

Eto prilike za Gotze-a.

Dakle General, Javi Martinez, Ribery, Gotze, Robben, Lewandowski :kafa:

Klare

Post Postao/la Klare » 05 jul 2014, 16:42

Pale_Companion je napisao/la:Eto prilike za Rode-a :mrgreen:
Misliš da neće igrati kod Pepa :? , adut mu je visina, to ne zaboravi. :mrgreen:

Fascinantno je to koju dimenziju smo dostigli,
evo što su naši igrači glavni na prvenstvu,
evo što smo prvi favoriti za osvajanje LP,
evo što sijemo strah,
nego riješavamo se dvojice igrača za oko 50 mil.,
i ne da smo slabiji nego još jači taman da se niko ne dovede. :cool:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 jul 2014, 16:43

Kirchoff ce idealno nadomjestiti odlazak Kroos-a :kafa: Ili mozda stakleni Thiago? :hmmmmm:
Dernek na temi zbog odlaska jednog od najboljih igraca Bayerna :puke:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 16:46

Gotze.

Ja i zaboravio da imamo Thiaga :twisted:

Neuer, Lahm, Alaba, Dante, novi stoper, Javi, General, Gotze, Ribery, Robben, Lewandowski.

Klupa: Thiago (čisto sumnjam da će biti na klupi), Shaqiri (ne smije se prodati, naše buduće krilo, eventualno i desetka), Pizarro, Rode, Green, Boateng, Kirchoff, sasvim pristojna klupa.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 05 jul 2014, 18:53

E pisam se ja na danasnji fudbal kad brazil i argentina igraju na 1-0 i onda svi iza lopte. Sto se tice krosa to ce se vidjet u toku sezone jel dobro il je lose, licno mislim da ce tiago da pocjepa.
P.S. Sta je sa Kirhofom jel vracem sa posudbe i racunal pep na njega?

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 jul 2014, 19:56

Neutral je napisao/la:Gotze.

Ja i zaboravio da imamo Thiaga :twisted:

Neuer, Lahm, Alaba, Dante, novi stoper, Javi, General, Gotze, Ribery, Robben, Lewandowski.

Klupa: Thiago (čisto sumnjam da će biti na klupi), Shaqiri (ne smije se prodati, naše buduće krilo, eventualno i desetka), Pizarro, Rode, Green, Boateng, Kirchoff, sasvim pristojna klupa.
A TOMICA? A Rafko? A truba?

Ne možeš Mullera zaboraviti neutralni... :twisted: :twisted:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 05 jul 2014, 20:03

bavaracmujo je napisao/la:E pisam se ja na danasnji fudbal kad brazil i argentina igraju na 1-0 i onda svi iza lopte. Sto se tice krosa to ce se vidjet u toku sezone jel dobro il je lose, licno mislim da ce tiago da pocjepa.
P.S. Sta je sa Kirhofom jel vracem sa posudbe i racunal pep na njega?

Kirchoff u Schalkeu do Juna 2015 :D a sta ce dotad biti, moguce da ce samo nastavit igrat u Schalkeu, ili ce se vratit nazad :D

Kroos ak ode neka ide, sta reci, hvala mu, dosadilo vise pisat o tome, ne cini Bayern jedan kroos ili ne znam ko :D siroko ti polje sine :D
FC Bayern !!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 20:14

Opet će se Pep uhvatiti za glavu sa izborom igrača. Mislim da je on najsretniji što Kroos ide.

@Gazija

Još malo do iftara aBd :)

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 jul 2014, 20:22

Neutral je napisao/la:Opet će se Pep uhvatiti za glavu sa izborom igrača. Mislim da je on najsretniji što Kroos ide.

@Gazija

Još malo do iftara aBd :)
Hahahah, ma nikakav problem, strašan izbor zaista.

PS, mislim da bi trebali dovesti zamjenu za Alabu. Ili će to mjesto pokrivati Badstuber, znamo da je igrao to jedno vrijeme.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 20:28

Holger na beku je kao Howedes u Elf-u, defanzivno kvalitetan, ofanzivno nevidljiv i limitiran. Imamo onog iz druge ekipe, a ne treba zaboraviti Contenta koji može uskočiti uvijek u bundesligi, dok u Ligi prvaka ni pod razno.

Diego Contento, 3x prvak Njemačke, 3x kup Njemačke, 1x Liga prvaka, 1x Uefa superkup, 1x Fifa svjetski kup

:kafa:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 jul 2014, 20:34

Neutral je napisao/la:Holger na beku je kao Howedes u Elf-u, defanzivno kvalitetan, ofanzivno nevidljiv i limitiran. Imamo onog iz druge ekipe, a ne treba zaboraviti Contenta koji može uskočiti uvijek u bundesligi, dok u Ligi prvaka ni pod razno.

Diego Contento, 3x prvak Njemačke, 3x kup Njemačke, 1x Liga prvaka, 1x Uefa superkup, 1x Fifa svjetski kup

:kafa:
Ma spominjao se odlazak Contenta, pa sam mislio da je on već otišao. Al' kad truba pošalje preko čitavog terena pas s lijeve strane na desnu gdje je Robben, i to po zemlji... :cool: :cool:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2014, 01:14

Arjen, Arjen, Arjen! :tokralju:
Koji je samo uzitak gledati ovakvog majstora na terenu.
Djeluje strasno opusteno, za sve mu svejedno a to je pokazao onaj penal kada je pucao savrseno. Ono niko ne brani.

Ako neko naleti na gif kada je stigao onu svijecu od Sneidera neka postavi.
Ono je umjetnicko djelo. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2014, 01:42

slika

slika

Boli njega briga. :crazy:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []