Ne znam dokle je doslo to sa Shakhtarom, jedno je vrijeme bio najblize njima. Ti znas vise ?nedim1993 je napisao/la:jest moguće. Bernard je u Londonu ima i slika postavio na instagram, a frajer je u šahtjar išo' onako radi reda a ne da potpiše sa njima
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
valjda u Donetsknedim1993 je napisao/la:jest moguće. Bernard je u Londonu ima i slika postavio na instagram, a frajer je u šahtjar išo' onako radi reda a ne da potpiše sa njima
neka njega u Londonu
Zar nije Bernard potpisao za Arsenal prije desetak dana tj. u petak bi rečeno? 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:Zar nije Bernard potpisao za Arsenal prije desetak dana tj. u petak bi rečeno?
L'Equipe nas izradio, mi na Dzumi svi se molili kad ono falš.
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo vam nove akvizicije.
Evo vam nove akvizicije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ne kontam sta hoces da kazes sa ovim klipom? kakve veze ima cupo sa arsenalom?
ovaj abdul trebao bi ići kod u-21,već je bio u cityu ali nije mogao dobiti radnu dozvolu,a neki marokanac El Jadeyaoui, 26 godina iz angersa je na probi može igrat krilo i amf,taj bi kao trebao azmjeniti gervinha ali nadam se nekom jačem imenu a ovaj na klupu nek ide,ako i to
E s ovim bratom Omarom cemo da osvojimo sve
Sve
Sve
sa omarom na desnoj i ryom na lijevoj ce biti rusiljende strogo prekucende!
Nije loš Omar, volio bih da ga potpišemo pa nek ide gdje na posudbu brate šta fali mogao bi biti dobar igrač.
Onaj što bi trebao mijenjati Žervinja, ne usuđujem se majke mi da ga pogledam čuj 26 godina i u Angersu igra, tugo moja
Onaj što bi trebao mijenjati Žervinja, ne usuđujem se majke mi da ga pogledam čuj 26 godina i u Angersu igra, tugo moja
Jao face čovječe, pa frajer ako ne ode iz Liverpool haman će nervni slom dobit'.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ez-2132028" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ovo je gotova stvar.
Ma ovo je gotova stvar.
1946
Luis #Suárez breaks his silence in explosive interview with @guardian_sport. Online soon
Arsenal are still in for Borussia Dortmund midfielder Ilkay Gundogan with Bayern Munich's Luiz Gustavo as a back-up option.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Eto nama Sukija ako Bog da ovih dana, ali nemoj te se sad nafurati kad vam kažem ovo. Čovjek koji ima 100k+ followersa na Twitteru večeras je napisao sljedeće :

a za one koji sumnjaju u ovog :John Cross on #AFC's interest in Gündoğan: "Dortmund do not want to sell, but an offer of £20m-plus may tempt them." #AFC
For those of you doubting Cross - sure, not every word he has written came to fruition, but he's Wenger's favourite and has direct access.
f £20m-plus may tempt them." #AFC
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
JW10 je napisao/la:Jao face čovječe, pa frajer ako ne ode iz Liverpool haman će nervni slom dobit'.
Plače čovjek sve mu se skupilo.
Leave Suarez Alone
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nece da produzi ugovor momciluk.neo je napisao/la:f £20m-plus may tempt them." #AFC![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nece, ali isto tako nece otici ispod 30 mil funti
bez bonusa..
"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.