FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 16:46

Gotze.

Ja i zaboravio da imamo Thiaga :twisted:

Neuer, Lahm, Alaba, Dante, novi stoper, Javi, General, Gotze, Ribery, Robben, Lewandowski.

Klupa: Thiago (čisto sumnjam da će biti na klupi), Shaqiri (ne smije se prodati, naše buduće krilo, eventualno i desetka), Pizarro, Rode, Green, Boateng, Kirchoff, sasvim pristojna klupa.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 05 jul 2014, 18:53

E pisam se ja na danasnji fudbal kad brazil i argentina igraju na 1-0 i onda svi iza lopte. Sto se tice krosa to ce se vidjet u toku sezone jel dobro il je lose, licno mislim da ce tiago da pocjepa.
P.S. Sta je sa Kirhofom jel vracem sa posudbe i racunal pep na njega?

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 jul 2014, 19:56

Neutral je napisao/la:Gotze.

Ja i zaboravio da imamo Thiaga :twisted:

Neuer, Lahm, Alaba, Dante, novi stoper, Javi, General, Gotze, Ribery, Robben, Lewandowski.

Klupa: Thiago (čisto sumnjam da će biti na klupi), Shaqiri (ne smije se prodati, naše buduće krilo, eventualno i desetka), Pizarro, Rode, Green, Boateng, Kirchoff, sasvim pristojna klupa.
A TOMICA? A Rafko? A truba?

Ne možeš Mullera zaboraviti neutralni... :twisted: :twisted:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 05 jul 2014, 20:03

bavaracmujo je napisao/la:E pisam se ja na danasnji fudbal kad brazil i argentina igraju na 1-0 i onda svi iza lopte. Sto se tice krosa to ce se vidjet u toku sezone jel dobro il je lose, licno mislim da ce tiago da pocjepa.
P.S. Sta je sa Kirhofom jel vracem sa posudbe i racunal pep na njega?

Kirchoff u Schalkeu do Juna 2015 :D a sta ce dotad biti, moguce da ce samo nastavit igrat u Schalkeu, ili ce se vratit nazad :D

Kroos ak ode neka ide, sta reci, hvala mu, dosadilo vise pisat o tome, ne cini Bayern jedan kroos ili ne znam ko :D siroko ti polje sine :D
FC Bayern !!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 20:14

Opet će se Pep uhvatiti za glavu sa izborom igrača. Mislim da je on najsretniji što Kroos ide.

@Gazija

Još malo do iftara aBd :)

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 jul 2014, 20:22

Neutral je napisao/la:Opet će se Pep uhvatiti za glavu sa izborom igrača. Mislim da je on najsretniji što Kroos ide.

@Gazija

Još malo do iftara aBd :)
Hahahah, ma nikakav problem, strašan izbor zaista.

PS, mislim da bi trebali dovesti zamjenu za Alabu. Ili će to mjesto pokrivati Badstuber, znamo da je igrao to jedno vrijeme.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2014, 20:28

Holger na beku je kao Howedes u Elf-u, defanzivno kvalitetan, ofanzivno nevidljiv i limitiran. Imamo onog iz druge ekipe, a ne treba zaboraviti Contenta koji može uskočiti uvijek u bundesligi, dok u Ligi prvaka ni pod razno.

Diego Contento, 3x prvak Njemačke, 3x kup Njemačke, 1x Liga prvaka, 1x Uefa superkup, 1x Fifa svjetski kup

:kafa:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 jul 2014, 20:34

Neutral je napisao/la:Holger na beku je kao Howedes u Elf-u, defanzivno kvalitetan, ofanzivno nevidljiv i limitiran. Imamo onog iz druge ekipe, a ne treba zaboraviti Contenta koji može uskočiti uvijek u bundesligi, dok u Ligi prvaka ni pod razno.

Diego Contento, 3x prvak Njemačke, 3x kup Njemačke, 1x Liga prvaka, 1x Uefa superkup, 1x Fifa svjetski kup

:kafa:
Ma spominjao se odlazak Contenta, pa sam mislio da je on već otišao. Al' kad truba pošalje preko čitavog terena pas s lijeve strane na desnu gdje je Robben, i to po zemlji... :cool: :cool:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2014, 01:14

Arjen, Arjen, Arjen! :tokralju:
Koji je samo uzitak gledati ovakvog majstora na terenu.
Djeluje strasno opusteno, za sve mu svejedno a to je pokazao onaj penal kada je pucao savrseno. Ono niko ne brani.

Ako neko naleti na gif kada je stigao onu svijecu od Sneidera neka postavi.
Ono je umjetnicko djelo. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2014, 01:42

slika

slika

Boli njega briga. :crazy:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 jul 2014, 02:04

Nas najbolji igrac trenutno je Robben. Ukoliko ne dodje do povrede,uzorat ce slijedecu sezonu, a kad se samo sjetim kako ste govorili da on nece imat mjesto kod Pep-a te kako ga treba prodati,nebitno :D :D :D

Nama uopce nije problem ako Kroos ode, puno veci je udarac recimo sto ce jedan igrac otici,za kojeg uprava kluba nije zelila da ode, ali se jednastvno nije htjela spustiti na zahtjeve jednog igraca!!!

Cim krene sezona, krenut ce price sta Bayern moze ove sezone, a mislim da ce sve ovisiti o tome da li ce Lahm igrati svoju poziciju, te da li ce Martinez imati mjesta u ekipi. Naravno dosta ce ovisiti i zdravstvenom stanju Ribery-a!!!

Ako se sve poklopi kako treba, sezona ce bit za pozeliti ;)

Evropa ce nam gledati u ledja
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 jul 2014, 03:51

Gotze----> Mulleru moze jedino pertle na kopacki da veze :D ,tako trenutno stvari stoje :thumbup: .
Bastian recemo ulazi u formu,trenutno sad ns SP-u je dosta bolji trkacki nego za Bayern zadnje tekme,Roben zvjer jede malu djecu,Ribery se previse opustio,losa sezona je iza njega,sad je red na jednu zadnju atomsku sezona da odradi.
Ako ce se sta kupovati od defazive,brate kofer para pravac Dortmund i Humelsa vratiti kuci. :salut:
VOLIM BAYERN

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 jul 2014, 17:16

Danas je našem bivšem (i meni vrlo dragom) igraču 40-i rođendan pa da mu svi zajedno poželimo još barem toliko godina :thumbup:
slika
Inače, ova dvojica su se u Brazilu srela i popričala malo uz kafu, ono o svemu po malo, kakve su šnicle, žene i pive u Bavarskoj nakon njegovog odlaska :D

Spominjao sam ranije ALL STAR susret između nas i Jedinstva iz Mančestija i evo nekih igrača koji će nastupiti
slika
Znači za nas igraju Paul Breitner, Jörg Butt i Mark van Bommel, a kontra nas igraju Edwin van der Sar, Paul Scholes i Mikael Silvestre. Ulaznica, prava sitnica, samo 5 ojra :hmmmmm:

Izbačeni su termini za prvi trofej u sezoni, Telecom Ćup
26.7.2014.
18:30h = Hamburger SV - VfL Wolfsburg
20:30h = FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach
A dan poslije igraju se utakmice za 1. i 3. mjesto
Sent from my Philips Smart TV.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 jul 2014, 11:14

Daniel Agger ‘to be offloaded by Liverpool this summer’ as they attempt to sign Southampton’s Dejan Lovren
eto odbrambenog igraca jest stari ali je bolji od Boatenga i sigurno bi bio jeftini od Mehdia....
http://www.transfermarkt.com/daniel-agg ... eler/22832
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 jul 2014, 13:15

phily je napisao/la:
Daniel Agger ‘to be offloaded by Liverpool this summer’ as they attempt to sign Southampton’s Dejan Lovren
eto odbrambenog igraca jest stari ali je bolji od Boatenga i sigurno bi bio jeftini od Mehdia....
po cemu je on to bolji od Boe, :nene:
VOLIM BAYERN

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 jul 2014, 15:55

Raeder ide u Vitoria Setubal u Portugal.

slika

:guz:

Necu nikad oprostiti za onaj poraz sto je bio kriv protiv Fortuna Kolna. II ekipa za malo da ne igra u 3 ligu a ovaj pravi cirkus.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 16:02

phily je napisao/la:
Ukoliko si pratio neku od utakmica Liverpoola mogao si vidjeti kakav je flop i kikser Agger.Da budem iskren ne smatram da je Boateng neki woow stoper al' je za Aggera, Maldini.

Ukoliko se ne dovede Benatia onda se ne treba zalijetati i kupovati neke polovnjake zbog kojih će nas glava boljeti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 jul 2014, 16:23

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Dolazi Bernat. :opaopa:
10M eura.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 jul 2014, 16:30

Upratio sam ga u par utakmica Valencie u La Ligi, da sam znao da imamo pik na njega, pozornije bi ga popratio, ali kao taj neki bek a moze pokrit i krilo.. mlad potencijal veliki, ako neka velika odsteta nije u pitanju, ja dajem zeleno svjetlo :P

:clap:
FC Bayern !!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jul 2014, 16:31

Čekam da vijest bude zvanična. Odličan transfer :kafa:

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... suche.html

Zanimljiv članak.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.