Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
LA Angels - NY Yankees(29)(7,5) - VIŠE 1,80
Tampa Bay - Chicago WS(29) - 1 1,60
Texas - Seattle(29) - 1 1,50
LA Dodgers - Milwaukee(29) - 1 1,75
Miami - Washington(29) - 1 1,70
Tampa Bay - Chicago WS(29) - 1 1,60
Texas - Seattle(29) - 1 1,50
LA Dodgers - Milwaukee(29) - 1 1,75
Miami - Washington(29) - 1 1,70
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Edin TM87 je napisao/la:ti bi voliohodža je napisao/la:padaš
samo sam ti istinu rekao

FORZA MARŠAL !!!
šta reći, sem toga da nisam igr'oanonimni je napisao/la:šta mislite bi l' moglo proć':
Litvanija-Rusija 2
Milano-Pesaro 1
Vojvodina-Partizan 2
Haase-Dodig 1

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
NG1 je napisao/la:Evo da i ja nekad napisem analizu, nek nam je sa srecom
Brann II - Jerv 1 2,25![]()
Brann pobjedjuje na domacem terenu, u gostima gubi i tako igra po pravilu,
dok je Jerv slabije plasiran na tabeli i u zadnje 2 tekme je primio 8 golova.
S obzirom na ovo, kvota je vrlo primamljiva.
Gravelines - Cholet(+6,5) 2 1,85![]()
Ovo igram cisto na osnovu medjusobnih duela. Statistika kaze da u 10 duela ova 2 tima u kojima je
Gravelines bio domacin, samo u jednom je Gravelines pobjedio sa vise od 7 razlike.
Vojvodina - Partizan(-8,5) 1 1,90![]()
Slicno kao i prosli par. Ove dvije ekipe igrale su 4 puta u Novom Sadu, omjer je 2-2 s tim da je Partizan pobjedjivao sa 2 i 4 poena razlike. Jos da kazem da je u prvom mecu ove serije u Beogradu,Partizan
pobjedio 10 razlike, te smatram da je sansa za ovaj tip sasvim realna.
Real M.(75,5) Manje 1,85![]()
Ocekujem da Caja pobjedi, mada mi se ova oklada vise dopada. U dvije tekme kod kuce Real je postizao
71 i 73 poena, te u zadnjih 5 gostovanja kod Caje nisu presli ovu granicu.
steta za Brann, vodili su 2-1.
izostanci 30-05-2012
Guangzhou v Tokyo
Guangzhou: Cleo, Muriqui (both doubtful), Sheng
Tokyo: -
Inter Turku v Lahti
Inter Turku: Diallo
Lahti: Hauhia (doubtful), Kari, Makitalo, Shala
HIFK v PK-35 Vantaa
HIFK: Priha, Tanner (both doubtful), Pyhala, Suikki, Britschgi
PK-35 Vantaa: -
Guangzhou v Tokyo
Guangzhou: Cleo, Muriqui (both doubtful), Sheng
Tokyo: -
Inter Turku v Lahti
Inter Turku: Diallo
Lahti: Hauhia (doubtful), Kari, Makitalo, Shala
HIFK v PK-35 Vantaa
HIFK: Priha, Tanner (both doubtful), Pyhala, Suikki, Britschgi
PK-35 Vantaa: -
Bet Info Team
- Citizen-X
- Kontakt:
11:00 Rolland Garros
Berdych - Llodra - uzima set DA - 2 - 1.7 (kod mene)
pa eto - skoro da bih rekao da je par 100% ali u kladari nista nikad nije 100% a ja sam eto ovo iskopao nekako jer sam vidio da je fix na vrlo solidnog Llodru prilicno visok 5-7.00 ...
po h2h-u - Cehu Llodra ne godi nikako igracki + sto je Llodra ljevoruk ima jak forhend na veoma rekao bih slab dvorucni bekend Berdycha + sto igra na domacem terenu + sto igra izvanredan tenis (gledao sam kako je prilicno patio Del Potra u Rimu) a servis mu je ubitacan i ako bude kao sto je bio i do sada - mogao bi mozda doci i do pobjede te ne vidim neku veliku evoluciju kod Berdycha niti neku ogromnu degradaciju kod Llodre
ceha je lako izbacit iz takta pogotovo od strane publike - i moguce je svasta sutra da ne pretjerujem.
evo sta kaze statistika H2H 2-3 - u samo jednom mecu Llodra nije osvojio set od 5 meceva koliko su igrali.
http://tennis.matchstat.com/index.php?C ... layer2=552" onclick="window.open(this.href);return false;
gudlakiram
Berdych - Llodra - uzima set DA - 2 - 1.7 (kod mene)
pa eto - skoro da bih rekao da je par 100% ali u kladari nista nikad nije 100% a ja sam eto ovo iskopao nekako jer sam vidio da je fix na vrlo solidnog Llodru prilicno visok 5-7.00 ...
po h2h-u - Cehu Llodra ne godi nikako igracki + sto je Llodra ljevoruk ima jak forhend na veoma rekao bih slab dvorucni bekend Berdycha + sto igra na domacem terenu + sto igra izvanredan tenis (gledao sam kako je prilicno patio Del Potra u Rimu) a servis mu je ubitacan i ako bude kao sto je bio i do sada - mogao bi mozda doci i do pobjede te ne vidim neku veliku evoluciju kod Berdycha niti neku ogromnu degradaciju kod Llodre
ceha je lako izbacit iz takta pogotovo od strane publike - i moguce je svasta sutra da ne pretjerujem.
evo sta kaze statistika H2H 2-3 - u samo jednom mecu Llodra nije osvojio set od 5 meceva koliko su igrali.
http://tennis.matchstat.com/index.php?C ... layer2=552" onclick="window.open(this.href);return false;
gudlakiram

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ko je prepisao dobro je prosao,kvote odlicne za 3+Lisac je napisao/la:Barueri - ABC 3+
Criciuma - Vitoria 3+
Oba para BRAZIL: Campeonato Brasileiro B

- Unknown Genius
- Kontakt:
Hajde Leytone nešto za danas postavi, čekam tebe da se malo izvadim, ova dva zadnja dana katastrofa.. 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Leyton nam se ušutioUnknown Genius je napisao/la:Hajde Leytone nešto za danas postavi, čekam tebe da se malo izvadim, ova dva zadnja dana katastrofa..

Simon - B. Baker over 36,5 @1,85
Simon se u prvom kolu provukao protiv Harrisona, u meču gdje je četiri puta gubio servis. Baker je savladao Malissea u tri seta. Teško će ovaj meč otići u u tri seta, Baker sigurno nije bez šansi. Over je poprilično izgledan.
Ivanovic - Peer (+5,5) 2 @1,95
Još uvijek ne vjerujem Ani, bez obzira što polako diže formu. Ivanovićeva ima negativan skor protiv Peer, nikad je nije pobijedila, a zabilježila je tri poraza, u dva zadnja susreta nije uzela ni set. Peer je odlično servirala u prvom kolu, a Ana je lagano išla preko Arraubarrene.
Seppi - Kukushkin 1 @1,25
Seppi igra vrhunski tenis. U prvom kolu je veoma lagano savladao Davydenka, ispalio 13 as servisa, imao oko 50 winnera, što govori da je u velikoj formi. Kukushkin igrao maraton protiv Gulbisa, vodio 2-0 u setovima, imao meč lopte, da bi na kraju došao u situaciju da spašava dobijen meč. Seppi je bolji igrač u svakom pogledu.
Simon se u prvom kolu provukao protiv Harrisona, u meču gdje je četiri puta gubio servis. Baker je savladao Malissea u tri seta. Teško će ovaj meč otići u u tri seta, Baker sigurno nije bez šansi. Over je poprilično izgledan.
Ivanovic - Peer (+5,5) 2 @1,95
Još uvijek ne vjerujem Ani, bez obzira što polako diže formu. Ivanovićeva ima negativan skor protiv Peer, nikad je nije pobijedila, a zabilježila je tri poraza, u dva zadnja susreta nije uzela ni set. Peer je odlično servirala u prvom kolu, a Ana je lagano išla preko Arraubarrene.
Seppi - Kukushkin 1 @1,25
Seppi igra vrhunski tenis. U prvom kolu je veoma lagano savladao Davydenka, ispalio 13 as servisa, imao oko 50 winnera, što govori da je u velikoj formi. Kukushkin igrao maraton protiv Gulbisa, vodio 2-0 u setovima, imao meč lopte, da bi na kraju došao u situaciju da spašava dobijen meč. Seppi je bolji igrač u svakom pogledu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema @Leyton-a, al' je zato Virtualni tu

Ulsan - Kashiwa 2 @3,00
Kashiwa je već izbacila prvaka Koreje, tim Jeonbuka. Igrači Kashiwe su nakon lošeg starta napokon počeli igrati dobro, imaju četiri uzastopne pobjede i izgleda da su u dobroj formi. Kashiwu ste imali priliku gledati na Eurosportu, igraju lijep napadački fudbal sa mnogo dodavanja, imaju nekoliko odličnih Brazilaca i sigurno nisu bez razloga prvaci svoje zemlje. Ovo mi je prevelika kvota na tako kvalitetan tim.
Kashiwa je već izbacila prvaka Koreje, tim Jeonbuka. Igrači Kashiwe su nakon lošeg starta napokon počeli igrati dobro, imaju četiri uzastopne pobjede i izgleda da su u dobroj formi. Kashiwu ste imali priliku gledati na Eurosportu, igraju lijep napadački fudbal sa mnogo dodavanja, imaju nekoliko odličnih Brazilaca i sigurno nisu bez razloga prvaci svoje zemlje. Ovo mi je prevelika kvota na tako kvalitetan tim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- vevericabimbereket
- Kontakt:
svaka cast lisac,ispostovao sam te:DLisac je napisao/la:Ko je prepisao dobro je prosao,kvote odlicne za 3+Lisac je napisao/la:Barueri - ABC 3+
Criciuma - Vitoria 3+
Oba para BRAZIL: Campeonato Brasileiro B
samo nastavi:P
Daj neko nesto za danas sigurice neke , ne moze se nista pogodit yebena Rusija ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Imaš dosta sigurica u ovim kvalifikacijama U19. Samo pogledaj tabele.ANTIFA ! je napisao/la:Daj neko nesto za danas sigurice neke , ne moze se nista pogodit yebena Rusija ..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Imaš dosta sigurica u ovim kvalifikacijama U19. Samo pogledaj tabele.ANTIFA ! je napisao/la:Daj neko nesto za danas sigurice neke , ne moze se nista pogodit yebena Rusija ..
Kako ti kazes

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
zheng-wozniak 2 1.75
wawrinka-andujar 1 set 1
cilic-ferrero 1 1.70
kvota:3.87
seppi-kukushkin 1 set 2 3.00

wawrinka-andujar 1 set 1
cilic-ferrero 1 1.70
kvota:3.87
seppi-kukushkin 1 set 2 3.00

YES.WE.DID.
Prvi tiket uz pomoć @Virt4ala:
Ulsan - Kashiwa(s.t.) 30.5. 12:30 X2 1,53
N.Đoković - Kavcic(25,5) 30.5. 11:00 Više 1,80
Seppi - Kukushkin 30.5. 12:15 1 1,25
Wawrinka - Andujar(36,5) 30.5. 13:30 Više 1,85
G.Simon - B.Baker(36,5) 30.5. 13:45 Više 1,85
kvota: 11.78
Troicki - Fognini 30.5. 15:00 2 1,80
Kubot - F.Serra 30.5. 15:00 1 1,45
Klizan - Mahut(37,5) 30.5. 13:45 Više 1,85
Cetkovska - Ma.Johansson 30.5. 12:30 1 1,27
A.Radwanska - V.Williams(s.t.) 30.5. 15:15 1 1,50
Inter Turku - Lahti 30.5. 17:30 1 1,25
Španjolska - J.Koreja 30.5. 20:00 1 1,25
kvota: 14.37
Ulsan - Kashiwa(s.t.) 30.5. 12:30 X2 1,53
N.Đoković - Kavcic(25,5) 30.5. 11:00 Više 1,80
Seppi - Kukushkin 30.5. 12:15 1 1,25
Wawrinka - Andujar(36,5) 30.5. 13:30 Više 1,85
G.Simon - B.Baker(36,5) 30.5. 13:45 Više 1,85
kvota: 11.78
Troicki - Fognini 30.5. 15:00 2 1,80
Kubot - F.Serra 30.5. 15:00 1 1,45
Klizan - Mahut(37,5) 30.5. 13:45 Više 1,85
Cetkovska - Ma.Johansson 30.5. 12:30 1 1,27
A.Radwanska - V.Williams(s.t.) 30.5. 15:15 1 1,50
Inter Turku - Lahti 30.5. 17:30 1 1,25
Španjolska - J.Koreja 30.5. 20:00 1 1,25
kvota: 14.37
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.