tiket za veceras :
Spanija - Korea 1
Svedska - Island 1
Holandija - Slovacka 3+
Svicarska - Rumunija 1 ,moguce 2/1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ajde Mahmute,makar da se izvuce ulozeno,bem te mrljavagambleSarajevo je napisao/la:SINGLE:Klizan M. - Mahut N. TIP:2 (KV:2.55)
DOUBLE:Troicki V. - Fognini F. TIP:1 (KV:1.9)
Stephens S. - Mattek Sands B. TIP:2 (KV:2.1)
TRIPLE: Simon G. - Baker B. TIP:2 (KV:3.55)
20.5/Cetkovska P. - Johansson M. TIP:1 (KV:1.75)
-4.5/Kubot L. - Serra F. TIP:1 (KV:1.8)
mozda danas i iznenadjenje protiv kuznetsove,jaka je kvota na neku sicu baciti
Glatko..starmo94 je napisao/la:Safarova-Martinez Sanchez (+5.5) - hp2 - 1.90
Verdasco-Muller (+8.5) - ho1 - 2.05
Berdych-Llodra (-9.5+) - zs1 - 2.00
payton je napisao/la:zheng-wozniak 2 1.75
wawrinka-andujar 1 set 1
cilic-ferrero 1 1.70
kvota:3.87
seppi-kukushkin 1 set 2 3.00
Fognini je prekinut zbog kiše i mraka, nastavlja se sutra.Viper je napisao/la:Meni je jos ostalo Fognini i Sampdorio 1X. Sampdoria ce proci pa me jos zanima zasto je prekinut Fognini i kad se racuna kvota 1?
dijabola je napisao/la:Miami-Boston zbroj koševa gosta over 84,5 @ 1.85
Prvu utakmicu Celticsi su odigrali očajno. Šutali su nekh 39% iz igre, te ispod 30% za 3 poena. I svejedno su postigli 79 poena. Večeras očekujem da izađu dosta odlučniji, naročito Allen (1 od 7 iz igre; 3 od 7 slobodna) te Pierce koji je postigao svega 12 poena. Imaju i ta dva povoljna match-upa u Rondu i Garnettu i po meni je to dovoljno da pređu ovu marginu. Mislim, nerealno je očekivati da ponove četvrtine od po 11 i 15 poena, kao i poluvrijeme od 33 poena. Može i kontrahendikep na goste (+7,5), mislim da će gosti biti puno konkurentniji nego u prošloj utakmici. Možda im i sudije pomognu malo kao kompenzaciju za dosuđene im tehničke u prošloj utakmici.
dr.van nostrand je napisao/la:USA-Brasil 3+ 1,65
Ne vidim ovdje nista ispod 3 gola.
Gledao sam meč u Rimu, ja sam tada igrao na Giralda i pao. Tomić je igrao svoju igru, imao je veliku prednost servisa, dok je Giraldo mukotrpno radio za svaki poen, ali na kraju je neforsiranim greškama poklonio pobjedu. Podržavam pobjedu Tomića, pa Giraldo je u prvom kolu ponudio 21 brejk loptu Falli.dijabola je napisao/la:Tomic-Giraldo 1 @ 1.80
Igrali su nedavno u Rimu, Tomic je dobio 4-6 6-2 6-4. Ne vidim zašto ne bi i ovdje, fina kvota.
Ovaj meč se igra sutra, pa ćemo sutra o njemu.dijabola je napisao/la:Simon-Wawrinka 1 @ 1.90
Šta mislite o ovome, jel se Simon napokon pronašo na RG-u?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.