Balonja je jedan fenomenRz88 je napisao/la:Gaalova taktika, misliš Mourinho i Huth u napadu![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto vi toliko zelite playa u svojoj ekipi. Bayern-u po mom misljenju trebaju pet igraca da bude najaci u Bundesligi i da igra glavnu ulogu u LP. Kao prvo vidi se da van Gaal forsira sistem 4-3-3, i tu nema mjesta za jednog playa. Kao prvo treba dovesti jednog odlicnog golmana, evo Adler moze preci u Bayern za 20 miliona eura, jer kaluzulu u ugovoru. Vecina Vas govori da golman nije toliko bitan, ali treba neko u koga odbrana ima povjerenja, a on me dosta podsjeca na Kahna koji u jednoj utakmici skine par zicera protivnika. Kao desnog beka bi po mom misljenju trebali dovesti Rafinhu, koji ce kostati 10 miliona eura, samo iz tog razloga sto je S04 pred bankrotom i mora prodavati igrace. Problem je kod njega moze li a van Gaal smiriti, jer svi znamo da i on izvan terena pravi probleme, i njegova glavna mana je nedisciplina. Dalje u sistemu koji voli igrati van Gaal nedostaje jedan igrac kojeg se Uli lahko rijesio, a igra trenutno na sjeveru Njemacke i pokazuje da s svojih 35 godina vise vrijedi nego cijeli Bayernov vezni red. Dakle time zelim reci da Bayern nema igraca koji ce slati lopte do Robben-a i Ribery-a, kao sto to rade Xavi i Iniesta u Barceloni, jer ne mogu krkani (Tymoschchuk i van Bommel) to obavljati. Dakle tu mogu dovesti jednog Carlosa Eduarda (doplatiti i ponuditi im neke igrace tipa Pranjic i ostali) i Moutinha iz Sportinga, koji moze klub napustiti za 30 miliona eura.
Evo racunice
Adler - 13 miliona eura + poslati Rensinga u Leverkusen cija se vrijednost procjenjuje na 7 miliona eura
Rafinha - 10 miliona eura
Carlos Eduardo - 15 miliona eura + jedan igrac Bayerna kao Hamit Altintop
Joao Moutihno - 30 miliona eura
Robben - 25 miliona eura
Ukupno 93 miliona eura.
Gomez - 30 miliona eura
Pranjic - 6 miliona eura
Tymoschchuk - 12 miliona eura
Braafheid - 2 miliona eura
Ukupno 50 miliona eura.
Znaci Bayern je samo s malo razmisljanja mogao imati ekipu koja bi harala Bundesligom i igrala jednu odlicnu ulogu u LP.
Eh sad zamislite ovaj sastav u poredjenju s sadasnjim
--------------------------------Adler---------------------------
Rafinha---------Demichelis---------Badstuber--------Lahm
-----------------------------van Bommel-----------------------
-------------Carlos Eduardo-----------Moutinho--------------
Robben---------------------------------------------------Ribery
--------------------------------Klose-----------------------------
Bayern je onako bezveze bacio 50 miliona eura bez razmisljanja. Dovoljna je izjava van Gaala kad je neki dan rekao sljedece: "S dvodjenjem Tymoschchuka i Gomeza ja nemam nista, da sam se ja pitao ne bih ih dovodio".
Eto toliko od mene.
Prvo istina je da Schalkeu baš i ne cvjetaju ruže što se tiče dugovanja, ali to dugovanje je za stadion u najvećoj mjeri i oni svakako ne pomišljaju da prodaju Rafinhu pogotovo ne glavnom konkurentu.To je klub sa prihodima većim od 150 mil eura i nemaju potrebu da prodaju igrače.Drugo cijena Adlera je 25 mil eura, a Rensing ne vrijedi ni pišljiva 3 miliona i o toj zamjeni nema govora.Što se tiče Eduarda on neće nigdje iz Hoffenheima iz razloga što je to klub sa velikom perspektivom , sa kesom para i sa velikim šansama i da se uplete usami vrh i borbu za čak Lp.Isto kao i za Rafinhu Eduarda nikad neće prodati glavnom konkurentu.Moutinho jednostavno ne vrijedi 30 mil eura i ne uklapa sa u igru Bayerna.Ono što se u italijanskim medijima nagađa jesta da Bayern namjerava za Hamsika Napoliju ponuditi Tonija i novac.Inače Toni je velika želja tog italijanskog kluba.Sve više se nagađa da će Tymoschuk na zimu se vratiti u Zenit jer se ne uklapa u viziju Van Gaala.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
koji ce im K**** Hamsik..Bayernu treba jedan pravi rasni strijelac tipa Davida Ville znam da ima godina al covjek je ubica u napadu
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dajte nam Rafinhu više....
ufff, na jedvite jade
oko prodaje i kupovine igraca ne bih mnogo, dzaba me glava zaboli. Rece LvG da gomes i timo nisu njegove zelje bile i da sa njihovim dovodjenjem on nema nista. Ali sta je sa brafonje i pranje, cije su to zelje? Moga amidze mehe sigurno nisu. Dosadni ste vise sa tim kritikama upuceno gaalu
je l' on kriv sto svinja nema kontunuitet, sto se altintop gubi ko abdest, sto je neko toniju sihire poturio, pa ga nece i nece...za timu i marija nije on kriv.
Napravice od badstubera stopera koji ce biti uzdanica pancera narednih 15-tak godina, muller igra vec sada tako zrelo i intelegentno, Danas je opet kod oba gola Bayerna bio indirektni "krivac".
kako ono danas pocesmo utakmicu, meni se cini 4-1-3-2, to je sve iz nuzde, gaalove zelje su sasvim nesto drugo. e kada budu svi spremni, mislim na kljucne igrace koji mogu izvoditi tu taktiku i formaciju...onda cemo kritikovati gaala za evt. neuspjehe.
Kako ono danas stavi prst na celo
i pokazuje svima da je znao sta ce se desiti nakon izmjene demichelisa.
Meni je dobar strucnjak, bar po onome sto se nagadjalo ko bi mogao nasljediti klinsija, on je bio najbolje rijesenje.
tesko je ljudi raditi sa troglavom azdahom, padali su i veci treneri samo zbog toga sto nisu zadovoljavali kriterijume glavesina. Kad sam vec kod njih, da spomenem KHR, nesto mi se skovrn'o, nema ga pola
ili je mozda do novih djozla
A Uli je ovako mijenjao boju

Sto se tice Schalkea, bogami problem nije za podcijeniti, sve je samo ne ruzicasto...licenca visi u zraku.
Inace, dobrodoslica novim clanovima
, odmah je ova tema postala bogatija...treba nam svijeze krvi 
oko prodaje i kupovine igraca ne bih mnogo, dzaba me glava zaboli. Rece LvG da gomes i timo nisu njegove zelje bile i da sa njihovim dovodjenjem on nema nista. Ali sta je sa brafonje i pranje, cije su to zelje? Moga amidze mehe sigurno nisu. Dosadni ste vise sa tim kritikama upuceno gaalu
je l' on kriv sto svinja nema kontunuitet, sto se altintop gubi ko abdest, sto je neko toniju sihire poturio, pa ga nece i nece...za timu i marija nije on kriv.
Napravice od badstubera stopera koji ce biti uzdanica pancera narednih 15-tak godina, muller igra vec sada tako zrelo i intelegentno, Danas je opet kod oba gola Bayerna bio indirektni "krivac".
kako ono danas pocesmo utakmicu, meni se cini 4-1-3-2, to je sve iz nuzde, gaalove zelje su sasvim nesto drugo. e kada budu svi spremni, mislim na kljucne igrace koji mogu izvoditi tu taktiku i formaciju...onda cemo kritikovati gaala za evt. neuspjehe.
Kako ono danas stavi prst na celo
Meni je dobar strucnjak, bar po onome sto se nagadjalo ko bi mogao nasljediti klinsija, on je bio najbolje rijesenje.
tesko je ljudi raditi sa troglavom azdahom, padali su i veci treneri samo zbog toga sto nisu zadovoljavali kriterijume glavesina. Kad sam vec kod njih, da spomenem KHR, nesto mi se skovrn'o, nema ga pola
A Uli je ovako mijenjao boju

Sto se tice Schalkea, bogami problem nije za podcijeniti, sve je samo ne ruzicasto...licenca visi u zraku.
Inace, dobrodoslica novim clanovima
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocu Hamsika. Nikog drugog.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
joj kad bi on dos'o, niko sretniji od meneomerbavarac je napisao/la:Hocu Hamsika. Nikog drugog.![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
kakav hamsik...sta je vama,viditel vi ovi hamsika sto nam igraju trenutno u ekipi...dosta mi je vise toga,ne mogu gledat svoj Bayern kako jedva pobjedjuje Frankfurt...kako tesko daju golove itd.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro necemo Hamsika, hocemo VdV. Jeste li zadovoljni.rob do bagro je napisao/la:kakav hamsik...sta je vama,viditel vi ovi hamsika sto nam igraju trenutno u ekipi...dosta mi je vise toga,ne mogu gledat svoj Bayern kako jedva pobjedjuje Frankfurt...kako tesko daju golove itd.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hamsik je bolan izmislio i fudbal i nogomet za komplet ekipu Bayerna, osim Robberya i Lahma. Nemoj da ga vrijedjas poredjenjem sa onim debilima da te ne bi iz ekipe otjero.rob do bagro je napisao/la:kakav hamsik...sta je vama,viditel vi ovi hamsika sto nam igraju trenutno u ekipi...dosta mi je vise toga,ne mogu gledat svoj Bayern kako jedva pobjedjuje Frankfurt...kako tesko daju golove itd.
PS jes vidio valjal nam grb
- rob do bagro
- Kontakt:
samo daj te realove igrace u nase redove...da ih mi napravimo pravim igracimaomerbavarac je napisao/la:Dobro necemo Hamsika, hocemo VdV. Jeste li zadovoljni.rob do bagro je napisao/la:kakav hamsik...sta je vama,viditel vi ovi hamsika sto nam igraju trenutno u ekipi...dosta mi je vise toga,ne mogu gledat svoj Bayern kako jedva pobjedjuje Frankfurt...kako tesko daju golove itd.![]()
![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
nisam mislio na citavu elipu...zna se na koga se to odnosiporedjenjemHamsik je bolan izmislio i fudbal i nogomet za komplet ekipu Bayerna, osim Robberya i Lahma. Nemoj da ga vrijedjas sa onim debilima da te ne bi iz ekipe otjero.
p.s. Grb strava
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma jbg ti osim ove trojice gore nabrojanih, plus ona dvojica mladih i Demichellis i ostali su za oceratrob do bagro je napisao/la:nisam mislio na citavu elipu...zna se na koga se to odnosiporedjenjemHamsik je bolan izmislio i fudbal i nogomet za komplet ekipu Bayerna, osim Robberya i Lahma. Nemoj da ga vrijedjas sa onim debilima da te ne bi iz ekipe otjero.
p.s. Grb strava
znaci prihvatamo grb
-
jasko_juve
- Kontakt:
Prvo istina je da Schalkeu baš i ne cvjetaju ruže što se tiče dugovanja, ali to dugovanje je za stadion u najvećoj mjeri i oni svakako ne pomišljaju da prodaju Rafinhu pogotovo ne glavnom konkurentu.To je klub sa prihodima većim od 150 mil eura i nemaju potrebu da prodaju igrače.Drugo cijena Adlera je 25 mil eura, a Rensing ne vrijedi ni pišljiva 3 miliona i o toj zamjeni nema govora.Što se tiče Eduarda on neće nigdje iz Hoffenheima iz razloga što je to klub sa velikom perspektivom , sa kesom para i sa velikim šansama i da se uplete usami vrh i borbu za čak Lp.Isto kao i za Rafinhu Eduarda nikad neće prodati glavnom konkurentu.Moutinho jednostavno ne vrijedi 30 mil eura i ne uklapa sa u igru Bayerna.Ono što se u italijanskim medijima nagađa jesta da Bayern namjerava za Hamsika Napoliju ponuditi Tonija i novac.Inače Toni je velika želja tog italijanskog kluba.Sve više se nagađa da će Tymoschuk na zimu se vratiti u Zenit jer se ne uklapa u viziju Van Gaala.[/quote]
izvini buraz,al moje skromno misljenje je da je taj Tymoschuk bolji od svih zadnjih veznih koje trenutno Bayern ima..bolje onda da Van Gaal dobije otkaz,ako mu se takav igrac ne uklapa u ekipu..Van Bommel i onaj OTTL nemaju veze..pogotovo Van Bommel,koji izgleda sluzi ekipi samo da svaku utakmicu zuti dobije..a o ovom drugom nemam rijeci..mozda mora igrati zbog nekih veza i vezica ko kod nas u PL
Bayern je veliko ime i zasluzuje da bude u vrhu kako u njemackoj ligi tako i u CL i ne zasluzuje ni jedan navijac da strepi do zadnje minute hoce li Bayern dati gol Eintrachtu..to se vec duze vrijeme desava da slabo nesto igraju..nadam se da ce biti bolje..ALL the best from JUVE FAN..

izvini buraz,al moje skromno misljenje je da je taj Tymoschuk bolji od svih zadnjih veznih koje trenutno Bayern ima..bolje onda da Van Gaal dobije otkaz,ako mu se takav igrac ne uklapa u ekipu..Van Bommel i onaj OTTL nemaju veze..pogotovo Van Bommel,koji izgleda sluzi ekipi samo da svaku utakmicu zuti dobije..a o ovom drugom nemam rijeci..mozda mora igrati zbog nekih veza i vezica ko kod nas u PL
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joj ako se ovo ostvari casticu te. Ako im bude falilo para nek mene zovu, ja cu sve stavit pod hipoteku, kredit, pljackat banke sta god samo da Hamski dodje kod nasFRANK RIBERY je napisao/la:
Prvo istina je da Schalkeu baš i ne cvjetaju ruže što se tiče dugovanja, ali to dugovanje je za stadion u najvećoj mjeri i oni svakako ne pomišljaju da prodaju Rafinhu pogotovo ne glavnom konkurentu.To je klub sa prihodima većim od 150 mil eura i nemaju potrebu da prodaju igrače.Drugo cijena Adlera je 25 mil eura, a Rensing ne vrijedi ni pišljiva 3 miliona i o toj zamjeni nema govora.Što se tiče Eduarda on neće nigdje iz Hoffenheima iz razloga što je to klub sa velikom perspektivom , sa kesom para i sa velikim šansama i da se uplete usami vrh i borbu za čak Lp.Isto kao i za Rafinhu Eduarda nikad neće prodati glavnom konkurentu.Moutinho jednostavno ne vrijedi 30 mil eura i ne uklapa sa u igru Bayerna.Ono što se u italijanskim medijima nagađa jesta da Bayern namjerava za Hamsika Napoliju ponuditi Tonija i novac.Inače Toni je velika želja tog italijanskog kluba.Sve više se nagađa da će Tymoschuk na zimu se vratiti u Zenit jer se ne uklapa u viziju Van Gaala.
nama treba igrac kreativac tipa diego,misimovicm, jer mi nemamo ko da nasim napadacima gurne kroz sredinu taj zavrsni pas da se ta lopt au sredini iskoristi i da je napad dobije kvalitetni,,riberi i roben jesu klase ali za 1 na 1 i da sa strane naprave visak,,ali nemamo tog igraca koji ce da smiri loptu na sredini i da je kvalitetno doda u napad ili na stranu,,to bomel timo i ostali neznaju ili nisu dovoljno spremni za to ,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
ma dobro... kad si navalio...cekaj dok dobijem na lotu pa cu ti kupiti tog hamsika...mozete na maleomerbavarac je napisao/la:Hocu Hamsika. Nikog drugog.![]()
![]()
e, moj omere...u ekipi nam sve hashimaga do hashimage a ti bi jos jednog hashima...ccc...kojeg ce nam
ali sto galonja napravi izmjenu
bas je pokazao da ga zaboli hashimaga(jos jedan u timu
branic za spica, pa drugog branica u napad
syeba skibea k´o dijete
jucer je pokusao sa svinjcetom iza spiceva pa tanka nafaka
jao, da je tu bio miske
danas fino gledati kako feliks dere guzove onom bruni(boratu)
jos da kazem da je u austriji zabijelilo pa se moze malo na skijanje(klizanje
izgleda da su beclije plaho merhametli
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Bayernu treba kakav dobar bosanski hecim, da namjesti nozice Riberiju i Robenu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
jokomerbavarac je napisao/la:Dobro necemo Hamsika, hocemo VdV. Jeste li zadovoljni.rob do bagro je napisao/la:kakav hamsik...sta je vama,viditel vi ovi hamsika sto nam igraju trenutno u ekipi...dosta mi je vise toga,ne mogu gledat svoj Bayern kako jedva pobjedjuje Frankfurt...kako tesko daju golove itd.![]()
![]()
![]()
sjeti se kada je ulinator rekao kako vart nije kalibar za bayu
mislim da bi nama bilo najlakse dovesti misketa ili ozila a bil bi hebiga pojacanja
samo jedno znam sigurno, a to je da na zimu dolazi neki vrhunski igrac
sjetite se kada je uli jr. rekao kako ce poslije robena dovoditi vrhunske igrace i da im se vise nece omaci krampa
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Od koga li si samo ovo pokupio?secer je napisao/la:syeba skibea k´o dijetevala, neka je pokazao hamburgu, ovaj frankfurtu(cudo kako mijesam ove drugorazredne ekipe
)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.