svasta sam procitao, ali ovo spada u vrhKevin je napisao/la:
uh kako to bijedić odradi, samo ne zna zapakovat fino jer je debil i onda mu nadodaš još miličevića-...čudooo brale..
HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Nezz sta se cudis uzeo mi je Kevin rijec iz usta ,ocito nisi gledo utakmicu u Aleksandrovcu ,ni u rukometu se ne dopusta onako gruba igranerminh74 je napisao/la:svasta sam procitao, ali ovo spada u vrhKevin je napisao/la:
uh kako to bijedić odradi, samo ne zna zapakovat fino jer je debil i onda mu nadodaš još miličevića-...čudooo brale..
uz duzno postovanje prema vasem klubu, nemoj molim te da vi pricate o sudjenju ista..pogledaj ovu sezonu i poslednje 2-3 i prisjeti se malo finala i onda sam siguran da neces pricati o sudjenju, a pogotovo se nesto zaliti..felix123 je napisao/la:Nezz sta se cudis uzeo mi je Kevin rijec iz usta ,ocito nisi gledo utakmicu u Aleksandrovcu ,ni u rukometu se ne dopusta onako gruba igranerminh74 je napisao/la:svasta sam procitao, ali ovo spada u vrhKevin je napisao/la:

Što li si htio reći s ove poslednje 2-3 ili prisjećanje na finale , jeli to nešto na što bi možda trebali zasutjeti ajde nas prosvjetli malo , a što reći za post od cijenjenog nam moderator osim da nermine ima nesposobnih I nepostenih a da su sarajlije , Bjedic je upravo takav , valjda smo I mi u ovih 15 godina nešto naučili o košarci da možemo iznjeti svoje viđenje.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
moja greska otisao sam na zurapovica, a to je jedini sudija za kojeg pouzdano znam da ne uzima pinku, a isto vidim da si napokon naucio kako da mi se obracaskksiroki je napisao/la: a što reći za post od cijenjenog nam moderator osim da nermine ima nesposobnih I nepostenih a da su sarajlije , Bjedic je upravo takav , valjda smo I mi u ovih 15 godina nešto naučili o košarci da možemo iznjeti svoje viđenje.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Tebi Kao oličenju realnosti I ravnopravnosti tj.onome ko je realan I objektivan ne usudjujem se drugačije obratiti , oprosti za ovo tebi trebao sam napisati Vama .uhhhhnerminh74 je napisao/la:moja greska otisao sam na zurapovica, a to je jedini sudija za kojeg pouzdano znam da ne uzima pinku, a isto vidim da si napokon naucio kako da mi se obracaskksiroki je napisao/la: a što reći za post od cijenjenog nam moderator osim da nermine ima nesposobnih I nepostenih a da su sarajlije , Bjedic je upravo takav , valjda smo I mi u ovih 15 godina nešto naučili o košarci da možemo iznjeti svoje viđenje.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
kao sto rekoh napredujes :ugeek:kksiroki je napisao/la:Tebi Kao oličenju realnosti I ravnopravnosti tj.onome ko je realan I objektivan ne usudjujem se drugačije obratiti , oprosti za ovo tebi trebao sam napisati Vama .uhhhhnerminh74 je napisao/la:moja greska otisao sam na zurapovica, a to je jedini sudija za kojeg pouzdano znam da ne uzima pinku, a isto vidim da si napokon naucio kako da mi se obracaskksiroki je napisao/la: a što reći za post od cijenjenog nam moderator osim da nermine ima nesposobnih I nepostenih a da su sarajlije , Bjedic je upravo takav , valjda smo I mi u ovih 15 godina nešto naučili o košarci da možemo iznjeti svoje viđenje.
inace tek se sada pokazuje koliko je vazna bila pozicija broj 1 u sampionatu jer ocigledno da siroki daleko losije igre u laktasima nego kod kuce
i jedno hipoteticko pitanje, nemojte odmah skakati po meni, ali me stvarno zanima ukoliko u malo vjerovatnom slucaju (mislim da su sanse sirokogog kod kuce 60-40 za pobjedu cak i vise) da igokea osvoji prvenstvo, da li to znaci da ce se siroki oprostiti od Eurocupa jer ce pare trebati za pozivnicu, naglasavam hipoteticko pitanje?
-
- Kontakt:
Da,to je receno na pocetku Lige 6nerminh74 je napisao/la:kao sto rekoh napredujes :ugeek:kksiroki je napisao/la:Tebi Kao oličenju realnosti I ravnopravnosti tj.onome ko je realan I objektivan ne usudjujem se drugačije obratiti , oprosti za ovo tebi trebao sam napisati Vama .uhhhhnerminh74 je napisao/la: moja greska otisao sam na zurapovica, a to je jedini sudija za kojeg pouzdano znam da ne uzima pinku, a isto vidim da si napokon naucio kako da mi se obracas
inace tek se sada pokazuje koliko je vazna bila pozicija broj 1 u sampionatu jer ocigledno da siroki daleko losije igre u laktasima nego kod kuce
i jedno hipoteticko pitanje, nemojte odmah skakati po meni, ali me stvarno zanima ukoliko u malo vjerovatnom slucaju (mislim da su sanse sirokogog kod kuce 60-40 za pobjedu cak i vise) da igokea osvoji prvenstvo, da li to znaci da ce se siroki oprostiti od Eurocupa jer ce pare trebati za pozivnicu, naglasavam hipoteticko pitanje?
zurapovic-bijedić...nerminh74 je napisao/la:moja greska otisao sam na zurapovica, a to je jedini sudija za kojeg pouzdano znam da ne uzima pinku, a isto vidim da si napokon naucio kako da mi se obracaskksiroki je napisao/la: a što reći za post od cijenjenog nam moderator osim da nermine ima nesposobnih I nepostenih a da su sarajlije , Bjedic je upravo takav , valjda smo I mi u ovih 15 godina nešto naučili o košarci da možemo iznjeti svoje viđenje.
umalo..slično....

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
citava slicnost izmedju njih dvojice je da su obojica sudijeKevin je napisao/la:zurapovic-bijedić...nerminh74 je napisao/la:moja greska otisao sam na zurapovica, a to je jedini sudija za kojeg pouzdano znam da ne uzima pinku, a isto vidim da si napokon naucio kako da mi se obracaskksiroki je napisao/la: a što reći za post od cijenjenog nam moderator osim da nermine ima nesposobnih I nepostenih a da su sarajlije , Bjedic je upravo takav , valjda smo I mi u ovih 15 godina nešto naučili o košarci da možemo iznjeti svoje viđenje.
umalo..slično....
- Crveni Barun
- Kontakt:
sutra se u dvorani na pecari očekuje prava paklena atmosfera ... kako sam negdje pročitao i dodik dolazi biće zanimljivo ali ponos hercegovine ne može izgubiti pred svojim navijačima vidimo se sutra na pecari
došlo je vrijeme za još jedan spektakl

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
-
- Kontakt:
Igrači Igokee upravo igraju bilijara u Mimeka
Toliko o tome da se boje strasnih fašista iz ŠB
Ali veceras ce osjetit grotlo Pecare
Ja mislim da ce bit jedna tvrda utakmica ,mogla bi cak neka nesportska ili tehnicka presudit
Toliko o tome da se boje strasnih fašista iz ŠB

Ali veceras ce osjetit grotlo Pecare
Ja mislim da ce bit jedna tvrda utakmica ,mogla bi cak neka nesportska ili tehnicka presudit
- storm_raider
- Kontakt:
Prvaci opet, baš ne očekivano, ima li kraja ovoj dinastiji 

Cestitke na osvojenoj tituli, pobijedila je najbolja ekipa!
-
- Kontakt:
Da smo u Americi bili bi prozvani dinastijom
Sve čestitke momcima i cijelom stožeru, zasluženo smo opet prvaci a sada na zasluženi odmor
Sve čestitke momcima i cijelom stožeru, zasluženo smo opet prvaci a sada na zasluženi odmor
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Čestitke Širokom na tituli 

Nisam bio na utakmici radi hebenog posla al sam slusao na radiju i bilo je stvarno,po Marijevoj prici stvarno odlično.Svaka cast momcima,puna dvorana u finalu koje igramo 4 godine zaredom.Mislim da je i ove godine Igokeja imala skuplju momcad.Kad prođem Sarajevom i kad vidim samo one zgrade,i sjetim se da smo mi prvi u kosarci.Pa ljudi sta vi radite,il je totalna nesposobnost il ne znam sta je???Upravi i igračima hvala za jos jednu nezaboravnu sezonu i godinu.Idemo dalje,na jesen u nove pobjede!!Samo da je zadrzati sto vise momaka,ili ako se bas moraju prodati nek idu za pare a ne za sicu.Naravno ukljuciti jos kojeg mlađeg igrača,lani smo sve osvojili pa ima li barem jedan iz one generacije da moze igrati,trebao bi biti!!

- storm_raider
- Kontakt:
Cestitke najboljoj BH ekipi na jos jednoj zasluzenoj tituli.
Moje zelje su da BH repka u buducnosti ima malo vise koristi od vasih igraca nego sada, ali o tome necemo opet otvarati temu.
Uglavnom, cestitke i samo tako nastavite.
Moje zelje su da BH repka u buducnosti ima malo vise koristi od vasih igraca nego sada, ali o tome necemo opet otvarati temu.

Uglavnom, cestitke i samo tako nastavite.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921