Ama ljudi uefa snosi sve troskove u evropi sta vam je jbt. Sve evropske utakmice su ”placene”. Uvijek bilo i tako ce biti. Sabura
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@igrajlopte 🐦
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ovo moze biti dobro samo ako nam odgode Siroki,pa da svi prebole sta treba,prodju izolaciju i pocnu trenirat za ligu.
Momak je u pravu za antisemitizam
I kad neko kaze kod nas lopovska drzava.I vani je sve isto samo navuku rukavice i udri po sirotinji.Pa i Katar je dobio svjetsko na lopovluk i podmicivanje.Jos ako budemo puno srali namjestice nam i sudiju.Po ovoj logici trener Haife moze reci kojim igracima ce reci da su pozitini i hajmo igrati
- MocMahale444
Široki se mora odgoditi.imekorisnicko je napisao/la: ↑28 avg 2020, 23:32Ovo moze biti dobro samo ako nam odgode Siroki,pa da svi prebole sta treba,prodju izolaciju i pocnu trenirat za ligu.
Samo se treba na vrijeme poslati dopis savezu, da ne prođemo kao Sarajevo i da zavisimo od Širokog.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 28 avg 2020, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mogu postove ispravljati, ali bar na glavnoj ovoj temi trudite se da nema pisanja u tonu da je neko nekog trebao potamamit ili sta ja znam. Svoje misljenje mimo sportskog mozete iskazati na temama tipa "Plava birtija" ili ne znam ako sta ima za tu politiku i slicne stvari. Na glavnoj neka to bude u tonu samo fudbala i stvari vezanih za to.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑28 avg 2020, 23:22Možda nekad treba uključit mozak pa razmislit da ima i jevreja među Željinim navijačima, prije nego što napišeš da ih je Hitler sve trebao pobit ili da su č**utska ****.
Onako kažem.
Sport je sport, ako ti se piše o nekim Palestinama, muslimanima, jevrejima... imaš i političke teme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Razumijem ove što su ljuti zbog testova pa tako govore, ali debili na Fb stranici, a i ovdje, čim smo ih izvukli, odmah počela ta priča. Ne znam otkud vam ti kompleksi, valjda neki vehabijski fazoni. A što je najsmješnije jevrejski narod je uvijek podržavao BiH i imao dobre odnose (dok ih je bilo više u BiH) prije drugog svjetskog rata.
Ali Bošnjo sve zna, pregleda dvije emisije na Al Jazeeri, odmah stručnjak za Bliskoistočnu politiku.
Ja znam da bi mi smetalo da smo izvukli Partizan a da u komentarima svi pišu zgazit ćemo balije, kud ih ne pobismo sve, Srebrenica itd.
Izvini @LjoZee neću više o ovom, nek se nastavi o fudbalu i ja to najviše volim čitat l

Ali Bošnjo sve zna, pregleda dvije emisije na Al Jazeeri, odmah stručnjak za Bliskoistočnu politiku.
Ja znam da bi mi smetalo da smo izvukli Partizan a da u komentarima svi pišu zgazit ćemo balije, kud ih ne pobismo sve, Srebrenica itd.
Izvini @LjoZee neću više o ovom, nek se nastavi o fudbalu i ja to najviše volim čitat l
Stat cemo ovdje sto se tice spominjanja politike. Dalje se okrenimo fudbalu. 
Ovi iz UEFA-e isto na drogama, pa ljudi nas jednom **** iako smo imali uslove da odigramo tekmu, ko im garantuje da se opet neće desiti isto.
Samo me zanima šta bi bilo da npr opet odemo tamo, i kod njih na testiranju bude pozitivno opet par igrača (dovoljno da ispoštujemo UEFA-ino pravilo za igranje kao i sada što je bilo ispoštovano), njihovo ministarstvo bi vjerovatno opet zabranilo da se igra i šta onda? Da li bi UEFA imala muda da ih diskvalifikuje ili bi opet mi zaplatili sa diskvalifikacijom ili bi ostali u Haifi dok svi ne budemo negativni pa da odigramo tu utakmicu konačno
Samo me zanima šta bi bilo da npr opet odemo tamo, i kod njih na testiranju bude pozitivno opet par igrača (dovoljno da ispoštujemo UEFA-ino pravilo za igranje kao i sada što je bilo ispoštovano), njihovo ministarstvo bi vjerovatno opet zabranilo da se igra i šta onda? Da li bi UEFA imala muda da ih diskvalifikuje ili bi opet mi zaplatili sa diskvalifikacijom ili bi ostali u Haifi dok svi ne budemo negativni pa da odigramo tu utakmicu konačno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nikad nisu bili placeni troskovi utakmica u Europi
Za ovu godinu ne znam, ali ne vjerujemda se sta mjenjalo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- MocMahale444
A 100% ce se desiti isto i nogatrans.Raonffa je napisao/la: ↑28 avg 2020, 23:55Ovi iz UEFA-e isto na drogama, pa ljudi nas jednom **** iako smo imali uslove da odigramo tekmu, ko im garantuje da se opet neće desiti isto.
Samo me zanima šta bi bilo da npr opet odemo tamo, i kod njih na testiranju bude pozitivno opet par igrača (dovoljno da ispoštujemo UEFA-ino pravilo za igranje kao i sada što je bilo ispoštovano), njihovo ministarstvo bi vjerovatno opet zabranilo da se igra i šta onda? Da li bi UEFA imala muda da ih diskvalifikuje ili bi opet mi zaplatili sa diskvalifikacijom ili bi ostali u Haifi dok svi ne budemo negativni pa da odigramo tu utakmicu konačno![]()
Vozaju te tamo vamo.
UEFU boli taki ba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bilo je negdje natpisa da ove godine UEFA snosi troškove putovanja.Azpi je napisao/la: ↑28 avg 2020, 23:55Nikad nisu bili placeni troskovi utakmica u Europi
Za ovu godinu ne znam, ali ne vjerujemda se sta mjenjalo
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ali evo sve odgode sto su bile "problem" su bile gostujuce ekipe. Vala i previse sumnjivo. Ovakav nacin ove godine sa jednom utakmicom, testiranjm kako je kome cejf je bas podlozan nekim muljazama.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Testovi su sami po sebi nepouzdani, znaci nemoguce je muljazu dokazati i ako se desi. Max sto mozemo sad vrsit pritisak na UEFU (kakav god i koliko god,cisto da neki tamo drugorazredni lik obrati paznju) pa da smanjimo mogucnost da muljaju kad dodjemo iduci put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Klub ce slati opet zalbu i nalaze pa cemo vidjeti sta ce iz Uefe odgovoriti(ako ce).
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Danas na izvjestaju 1921 cini mi se kadar ispred hotela kad cekaju da idu na trening, a i rezultate ,koji su ocigledno kasnili, normalno stoje Eric, Miletic, Juricic. Nekoliko minuta poslije proglase ih pozitivnim na koronu.
Ako su testovi nepouzdani zasto se onda radeimekorisnicko je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:07Testovi su sami po sebi nepouzdani, znaci nemoguce je muljazu dokazati i ako se desi. Max sto mozemo sad vrsit pritisak na UEFU (kakav god i koliko god,cisto da neki tamo drugorazredni lik obrati paznju) pa da smanjimo mogucnost da muljaju kad dodjemo iduci put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jer ne postoji drugi nacin da se utvrdi zaraza. Retestiranja se rade kod ljudi sa simptomima. Kod mene na poslu kolega pokupio virus od drugih kolega koji imaju simptome i pozitivni su. On isto imao temperaturu i kasalj i tek mu je 2 ili 3 test pokazao da je pozitivanKometa je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:22Ako su testovi nepouzdani zasto se onda radeimekorisnicko je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:07Testovi su sami po sebi nepouzdani, znaci nemoguce je muljazu dokazati i ako se desi. Max sto mozemo sad vrsit pritisak na UEFU (kakav god i koliko god,cisto da neki tamo drugorazredni lik obrati paznju) pa da smanjimo mogucnost da muljaju kad dodjemo iduci put.
Nema potrebe ni vrijeđati a ni naglabati šbbkbb.Vidjeti sve rezultate testiranja u ponedjeljak pa onda napraviti strategiju šta i kako dalje.Valjda imamo dovoljno pametnih i ljudi od struke koji će sagledati sve mogućnosti.Provjeriti,naravno to oko izolacije u Izraelu 14-21 dan,da se nebi desilo da nam igrače vrate tj cijelu delegaciju.Ako sve bude u redu otići dole i baš se potući sa njima pa ko bude bolji na terenu neka prođe,nismo mi covid šampinjoni

Znaci uspjeh tima zavisi od raspolozenja testa.Ako test u tri dana pokaze tri razlicita rezultata negativan pozitivan negativan opet ne vidim svrhu.Da li su se igraci Haife testirali sa nama u izraeluimekorisnicko je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:27Jer ne postoji drugi nacin da se utvrdi zaraza. Retestiranja se rade kod ljudi sa simptomima. Kod mene na poslu kolega pokupio virus od drugih kolega koji imaju simptome i pozitivni su. On isto imao temperaturu i kasalj i tek mu je 2 ili 3 test pokazao da je pozitivanKometa je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:22Ako su testovi nepouzdani zasto se onda radeimekorisnicko je napisao/la: ↑29 avg 2020, 00:07
Testovi su sami po sebi nepouzdani, znaci nemoguce je muljazu dokazati i ako se desi. Max sto mozemo sad vrsit pritisak na UEFU (kakav god i koliko god,cisto da neki tamo drugorazredni lik obrati paznju) pa da smanjimo mogucnost da muljaju kad dodjemo iduci put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.