Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Pazi ti te logike,Inter je veci klub od Citya,jest kad bi mi sad zivjeli u 80-tim i 90-im godinama proslog vijeka.Bas tu je i Safet Susic veci od Edina Dzeke.
Majko moja mila,sto smo samo mi osudjeni da zivimo u proslim vremenima a nikako da ateriramo u sadasnjost.
Majko moja mila,sto smo samo mi osudjeni da zivimo u proslim vremenima a nikako da ateriramo u sadasnjost.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 05 jan 2015, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ateriraj bubnjaš, ateriraj, niko ti ne brani. Samo čini mi se da si ti davno aterir'o.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast za Moderatora po ko zna koji put. Bio si tu kada je trebalo otvoreno reci za dileju na klupi a tu si i sada kada treba dati podrsku ovom mladicu koji mnogi zaboravljaju nosi plavozutu zastavu na trenerci._dreamer_ je napisao/la:Ma ovo Mancini pod prisilom Germanije daje izjavu, zapravo je sve medijska hajka...
Smijesno je kako pojedinci ovdje ne znaju kada treba stati na loptu. Prvo se momak ismijavao i dovodio u najbolju ruku u kontekst sa ekipama iz istocnog bloka. No vecina tih kriticara je strucno procjenila da je on otprilike kvalitet za druge francuske lige, a od nekog transfera u klub iz lige petice se pravila smijurija. Stvarno mi je zao sto ce im se Tino aBd posrati u cejf, nije lako pozobati sve ono sto je na njegov racun iskenjano.
Vjerovatno ce se sada vrli kriticari prebaciti na drugi front i poceti kenjati o tome kako je transfer u startu katastrofa i podbacaj i kako nece dobiti priliku nikada u Interu itd. Vec se nazire ova prica kod pojedinih...
Mozda neki u ocajnickom pokusaju posegnu za radikalnim mjerama pa iskruze njegovu sliku iz Panini albuma i odu kod gatare nebi li doticna bacila kakve sihre Tini, a sve u cilju da se odbrani teza...
Umjesto sto momku proricete sve najgore, red bi bio da stanemo svi na loptu i sacekamo da vidimo sta ce od svega biti... Ljudi se ovdje ponasaju kao da smo mi ovdje na gubitku sto Tino treba da predje u Inter... Mozda, ali mozda Tino ipak uspije da se nametne u Interu (ako potpise)... Ipak je i sam prelazak po misljenju kriticara bio u domenu naucne fantastike.. Pa ako evo Tino uspije da ostvari neostvarivo jedanput, mozda mu podje opet za rukom pa postane uskoro i standardan prvotimac Intera. Sta li cemo onda citati ovdje od kriticara, pitam se.
A majko moja, a najsladje od svega bi bilo da momak postane klasa i ako moze jos kako da zaigra za Hrvate ili Belgijance, e tada bi dobili ono sto zasluzujemo...
Pa ako cemo gledati samo proslu godinu onda je United **** klub koji uopste nije izborio nastup u Evropi. 
1946
I velis Everton,Inter i Roma su veci klubovi od Citya.
Decko,Crvena Zvezda je smijurija od kluba danas,to sto su bili nekad danas im nista ne znaci,osim lijepih uspomena.
Decko,Crvena Zvezda je smijurija od kluba danas,to sto su bili nekad danas im nista ne znaci,osim lijepih uspomena.
- Neandertalac
- Kontakt:
Vec sam jednom pisao kako su moguci transferi raznih "talenata" u velike klubove , to nije nista novo . Sam Mancini je napravio min 5 takvih , gdje je potencijalne "dragulje" dovodio u klubove gdje je bio trener , a pogotovu su mu omiljeni balkanski igraci i menadzeri , valjda imamo talenta , u necemu . Ima vas statisticara pa ako vam nije mrsko izbacite nam .
Znaci moguce je , eh sada svi imamo svoje misljenje o Tinkiju , o njegovim kvalitetama , vrtoglavom usponu , itd itd ...
Znaci moguce je , eh sada svi imamo svoje misljenje o Tinkiju , o njegovim kvalitetama , vrtoglavom usponu , itd itd ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo sto je razlika sto je to bilo jednom u 20 godina i United ima para da se vrati gdje mu je mjesto (i vec je se donekle vratio). Sa druge strane Inter od odlaska Mourinha ne zna za uspjeh. Vec su 3-4 godine izvan LP i nema naznake da se vrate. Romu i Juve mogu samo sanjat, a i Napoli, Fiorentina, Milan ili cak jedan Lazio je dosta ispred.Head je napisao/la:Pa ako cemo gledati samo proslu godinu onda je United **** klub koji uopste nije izborio nastup u Evropi.
I onda tvrdit da je to bolji klub od Rome ili Citya da bi nesto trollao i dokazao, je cista parodija. Inter je samo ime.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidiš da si aterir'o
Inter je osvojio ligu prvaka prije par godina, a ovaj ga upoređuje sa Crvenom Zvezdom.
Inter je osvojio ligu prvaka prije par godina, a ovaj ga upoređuje sa Crvenom Zvezdom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije potrebno spominjati Zukanovica ili Stilica da bi se tim dokazala Tinova kvaliteta.To je poraz za nas koji ga podrzavamo. Zukanovic i Stilic su takodjer dobri nogometasi.MikaHakinen je napisao/la:Vidi cuda, neke pokusaje fudbalera koje prizivate kao spas reprezentativnog fudbala ne mogu doci ni u kakav kontekst sa Interom ili slicnom ekipom.Cartman je napisao/la:Ma ako nekim cudom ode, odigrat ce 5 utakmica i onda ce ga odyebat. Inter je klub sa oko 20 igraca na posudbi u drugim klubovima.rishaaa je napisao/la:E imate se čemu radovat... Govoru trenera koji je našeg najboljeg igrača zakuco za klupuŠta će tek Sušiću uradit
http://en.wikipedia.org/wiki/Inter_Milan#Out_on_loan" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali bilo kakva liga jaca od Hrvatske je ogroman uspjeh za ovog panja. Reprezentacija je platila debaklom na SP-u i vjerovatno propustenim EP-om da bi ovaj napravio transfer. Hvala ti Safete.
Hmmm sta radi ta germania![]()
Sto li Ibricic, Stilic, Cocalic, Zukanovic i slicni nikad se ne povezase ozbiljno sa nekim velikanom tipa Inter?
Joj kakvu su vam pljusku Tino i Inter uputili, bridit ce vam obraz pola godine![]()
![]()
![]()
TINO SUSIC, NABIJAC KOMPLEKSA!!!
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 05 jan 2015, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tebi je fakat Roma, City veci klub od Intera?Cartman je napisao/la:Samo sto je razlika sto je to bilo jednom u 20 godina i United ima para da se vrati gdje mu je mjesto (i vec je se donekle vratio). Sa druge strane Inter od odlaska Mourinha ne zna za uspjeh. Vec su 3-4 godine izvan LP i nema naznake da se vrate. Romu i Juve mogu samo sanjat, a i Napoli, Fiorentina, Milan ili cak jedan Lazio je dosta ispred.Head je napisao/la:Pa ako cemo gledati samo proslu godinu onda je United **** klub koji uopste nije izborio nastup u Evropi.
I onda tvrdit da je to bolji klub od Rome ili Citya da bi nesto trollao i dokazao, je cista parodija. Inter je samo ime.
1946
Nadam se da će preći u Inter, bilo bi lijepo vidjeti još jednog našeg igrača u velikom klubu. 
x
Citaj sta pisem. Kazem bolji. Inter je pizdarija od ekipe. Velicina kluba ne znaci apsolutno nista za kvalitet ekipe. U Engleskoj ima 10-15 vecih klubova od Citya, ali ima samo jedan bolji. U Italiji imas 2 kluba koji su veci od Intera, ali jedno 10 koji su bolji. Po vasoj logici je Dzeki bolje u Nottingham Forestu nego u Cityu.Head je napisao/la:Tebi je fakat Roma, City veci klub od Intera?Cartman je napisao/la:Samo sto je razlika sto je to bilo jednom u 20 godina i United ima para da se vrati gdje mu je mjesto (i vec je se donekle vratio). Sa druge strane Inter od odlaska Mourinha ne zna za uspjeh. Vec su 3-4 godine izvan LP i nema naznake da se vrate. Romu i Juve mogu samo sanjat, a i Napoli, Fiorentina, Milan ili cak jedan Lazio je dosta ispred.Head je napisao/la:Pa ako cemo gledati samo proslu godinu onda je United **** klub koji uopste nije izborio nastup u Evropi.
Danas,sad je City jedan od najvecih klubova svijeta,uz bok Bayernu,Realu,Barceloni
A danas,sad i sutra je jedino sto je bitno.
Izadjite iz vremena kad je Pape bio bog a Sarajevo jak klub,to je proslo.Nekad sam i ja imao 18 godina.
A danas,sad i sutra je jedino sto je bitno.
Izadjite iz vremena kad je Pape bio bog a Sarajevo jak klub,to je proslo.Nekad sam i ja imao 18 godina.
Rezervni tim Citya je jaci od prvog tima Intera i to je realnost danasnjeg stanja u nogometu. City je jedan od 5 najskupljih timova Evrope i to usporedjivat samo mogu ljudi koji imaju lose namjere. Ja nisam jedan od takvih i nekad me sram s kim drzim stranu u ovom slucaju.Rusilac je napisao/la:Pazi ti te logike,Inter je veci klub od Citya,jest kad bi mi sad zivjeli u 80-tim i 90-im godinama proslog vijeka.Bas tu je i Safet Susic veci od Edina Dzeke.
Ma citam i ne vjerujem sta pises. Ljudi su prije 4-5 godina bili prvaci svijeta, u Italiji osvojili sve sto se moze osvojiti u tom periodu i prije 4-5 godina bili mozda i najbolji klub na svijetu. Svaki klub ima oscilacije, 4-5 godina je nista. Nema kluba koji nije imao rezultatsku krizu od 4-5 godina.Cartman je napisao/la: Citaj sta pisem. Kazem bolji. Inter je pizdarija od ekipe. Velicina kluba ne znaci apsolutno nista za kvalitet ekipe. U Engleskoj ima 10-15 vecih klubova od Citya, ali ima samo jedan bolji. U Italiji imas 2 kluba koji su veci od Intera, ali jedno 10 koji su bolji. Po vasoj logici je Dzeki bolje u Nottingham Forestu nego u Cityu.
1946
Taj znalac-tehnicar moze igrati samo umjesto Kovacica, Hernanesa i donekle Guarina pa ti sad vidi koliko ce se on naigrati. Na lijevoj strani ce igrati Podolski i Kovacic ponekad kao i ofanzivni bekovi u zavisnosti od formacije. Po desnoj mozda taj Shaqiri ili neko slican njemu i ponekad ofanzivni bekovi. To ce isto tesko odigrati jer umjesto da krene desno uz aut liniju jedan na jedan na prodor on ce posto mu je lijeva puno jaca i nema brzinu pa ni dribling za pravo krilo krenuti u sredinu terena kao u vecini slucajeva do sada i to mu u Interu proci nece. Odnosno na taj nacin se nece naigrati. Samo centralni-ofanzivni vezni je njegova prirodna pozicija samo tu je jako velika konkurencija. Ja to govorim jer bi zelio da igrac uspije jer nama treba dobar igrac u svakom slucaju ce se pokazati koliki je stvarni kvalitet u Interu ili nije sto je odlicno za sve. I za one koji ga bezuslovno hvala i za one koji ga kritikuju ( neki sasvim opravdano). Steta jedino sto ce cekati pola godine za transfer i neznam dali je pametno odma u Inter a ne na par godina u neki malo losiji klub iz Serie A da se navikne na ligu i jos stasa kao igrac pa tek onda u jos veci klub.HST je napisao/la: dok je TSS znalac, tehničar, igrač koji diktira ritam ekipe
Inace za vas klub sve najbolje i da bude jos puno novih Hibica, Ibricica i ostalih BH igraca sve dok volite i postujete nase igrace.
Steta sto ga amidja nije stigao i na gol stavit', pa ovako kad ne bude imao gdje da moze branit'.
Ajax ovdje si napisao sve sto je sustina svega. Svaka cast ali trebao si i prije.Ajax je napisao/la:Taj znalac-tehnicar moze igrati samo umjesto Kovacica, Hernanesa i donekle Guarina pa ti sad vidi koliko ce se on naigrati. Na lijevoj strani ce igrati Podolski i Kovacic ponekad kao i ofanzivni bekovi u zavisnosti od formacije. Po desnoj mozda taj Shaqiri ili neko slican njemu i ponekad ofanzivni bekovi. To ce isto tesko odigrati jer umjesto da krene desno uz aut liniju jedan na jedan na prodor on ce posto mu je lijeva puno jaca i nema brzinu pa ni dribling za pravo krilo krenuti u sredinu terena kao u vecini slucajeva do sada i to mu u Interu proci nece. Odnosno na taj nacin se nece naigrati. Samo centralni-ofanzivni vezni je njegova prirodna pozicija samo tu je jako velika konkurencija. Ja to govorim jer bi zelio da igrac uspije jer nama treba dobar igrac u svakom slucaju ce se pokazati koliki je stvarni kvalitet u Interu ili nije sto je odlicno za sve. I za one koji ga bezuslovno hvala i za one koji ga kritikuju ( neki sasvim opravdano). Steta jedino sto ce cekati pola godine za transfer i neznam dali je pametno odma u Inter a ne na par godina u neki malo losiji klub iz Serie A da se navikne na ligu i jos stasa kao igrac pa tek onda u jos veci klub.HST je napisao/la: dok je TSS znalac, tehničar, igrač koji diktira ritam ekipe
Inace za vas klub sve najbolje i da bude jos puno novih Hibica, Ibricica i ostalih BH igraca sve dok volite i postujete nase igrace.
Cuj 4-5 godina nista. Oni su se stabilizovali na nivou oko 6-7. mjesta. Nedopustivo u nikad goroj Serie A. Roma i Juventus su daleko, daleko ispred. Znaci ostaje jedno mjesto da izbore LP. Napoli, Fiorentina, Lazio, Milan i tako dalje su konkurencija. Trenutno su na 11. mjestu. Sta govori da bi se odjednom popravili nesto? Podolski koji Arsenalu nije trebao? Ili ovaj iz Hajduka?Head je napisao/la:Ma citam i ne vjerujem sta pises. Ljudi su prije 4-5 godina bili prvaci svijeta, u Italiji osvojili sve sto se moze osvojiti u tom periodu i prije 4-5 godina bili mozda i najbolji klub na svijetu. Svaki klub ima oscilacije, 4-5 godina je nista. Nema kluba koji nije imao rezultatsku krizu od 4-5 godina.Cartman je napisao/la: Citaj sta pisem. Kazem bolji. Inter je pizdarija od ekipe. Velicina kluba ne znaci apsolutno nista za kvalitet ekipe. U Engleskoj ima 10-15 vecih klubova od Citya, ali ima samo jedan bolji. U Italiji imas 2 kluba koji su veci od Intera, ali jedno 10 koji su bolji. Po vasoj logici je Dzeki bolje u Nottingham Forestu nego u Cityu.
Inter ima dva dobra igraca, Kovacica i Handanovica. Ovaj prvi ide za max. dvije godine.
Evo ekipa iz zadnje utakmice:
Handanovic
D'Ambrosini - Ranocchia - Juan - Dodo
Guarin - Kuzmanovic - Kovacic
Palacio - Icardi - Nagatomo
Cudno mi je da bilo koji ozbiljan klub dovede ovog pokemona, ali kad vidim ovu ekipu onda i ne cudi toliko. Nagatomo krilo, Kuzmanovic glavni playmaker, mrtvi Dodo bek.
Pa ja se slazem sa tobom da je prije previse forsiran. Isto se slazemo oko proslog selektora sve. I slazem se sa tobom da ima neki potencijal samo ne jos dovoljno razvijen i to sam uvijek pisao cak i prije SP sam govorio da bi on trebao da bude taj 23 igrac ako nista onda zbog Papeta. Samo ja zelim da on kao i svaki nas igrac uspije i nisam siguran da je ono najbolji izbor. Mada to sam vec objasnio i ne mislim vise ponavljatidubrovnik je napisao/la:Ajax ovdje si napisao sve sto je sustina svega. Svaka cast ali trebao si i prije.
Inace ovako bi trebali igrati dok se ne vrati Nagatomo i ako potpisu Shaqiri i Diarra. Mada ako i ne dogovre Shaqirija imaju jos drugih krilnih igraca u rezervi.

Klupa:
Kuzmanovic
Guarin
Od ovih poznatijih.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 jan 2015, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 68 gostiju.