Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
zadnja dva gema je bio pravi rafa
jeb.iga, GS, best of five, big3 vs. nextgen … vazda isto ….. stvarno šteta!
jeb.iga, GS, best of five, big3 vs. nextgen … vazda isto ….. stvarno šteta!
Trebao mu je ovakav mec, trebale su mu neke teze situacije u mecu jer se prosetao kroz prva 3 kola.
Sjajan tenis igra i sto je najvaznije moze drzati nivo, unistio je sjajnog Augera u petom setu, mali bez prvog servisa nije mogao poena uzeti, strasno je odigrao i on citav mec.
Mislim da se nije toliko umorio jer su ipak poeni bili kraci, narocito na Augerov servis.
Kakvva 2 poena za break u 5. setu, VAMOS!!!
Sjajan tenis igra i sto je najvaznije moze drzati nivo, unistio je sjajnog Augera u petom setu, mali bez prvog servisa nije mogao poena uzeti, strasno je odigrao i on citav mec.
Mislim da se nije toliko umorio jer su ipak poeni bili kraci, narocito na Augerov servis.
Kakvva 2 poena za break u 5. setu, VAMOS!!!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Izvuce Rafa snajper zadnja dva gema, pogodi par meta i gotov Felix. A sad spektakl. Obojica djeluju odlicno i to bi mogao biti jos jedan njihov mec za anale.
⚽FK Garaže⚽
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
jel sigurno utorak?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Dosad je bio običaj da jedni igraju utorkom a drugi srijedom. Jedino ako se nije mijenjalo. To bi vjerojatno bio ovaj noćni termin
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Jakobsen91
- Kontakt:
Jest utorak sigurno, samo je termin upitan. S obzirom da je radni dan logicno bi bilo da ih stave u nocnu sesiju, osim ako Rafa ne izlobira drugacije.
A nije nemoguce.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa predvidjeno je u 12h, a sad da li ce se nesto mijenjat tokom sutrasnjeg dana, vidjet cemo.
- Felixians4
- Kontakt:
o tome ti "pričam". nisam od vaše devize i želje da ih tek tako svrgnu,ja bih da se miješaju. ostat će im svakako mrlja vječna newgenu ako ih već ove godine ne skinu.
augeru nedostaje ono što se ne može utrenirati. podaren je svim ostalim,no to možda krucijalno u odvajanju odličnih od fenomenalnih nije u njegovom opusu.
nadal-djokovic-- ohhhhhh,kakvo rivalstvo.
roland garros lanjski je bio fantastičan,ali ova završnica M singlea obećava uffff
- Jakobsen91
- Kontakt:
Termin jos nije predvidjen, a Livescore stranice (na jednoj od njih si vjerovatno i vidio termin) za tenis uvijek daju termin prije kojeg sigurno nece na teren.AshburtonG je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:12Pa predvidjeno je u 12h, a sad da li ce se nesto mijenjat tokom sutrasnjeg dana, vidjet cemo.
Jedno 1/4 finale ce navjerovatnije biti oko 15 00 ili 16 00h, a drugo u nocnoj sesiji. Ostala dva u srijedu.
Kako Carlitos samara lopticu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma stavit će ih u dnevni termin, završit će to Rafko sa organizatorima, navečer Zverev Alcaraz
Ako sve prođe po planu ovaj RG će imati nenormalnu jaku završnicu, ovo četvrtfinale je brutalno na papiru. Tamo Medvedev i Rublev/Sinner, Cicipas Ruud, ne može jače.
Ako sve prođe po planu ovaj RG će imati nenormalnu jaku završnicu, ovo četvrtfinale je brutalno na papiru. Tamo Medvedev i Rublev/Sinner, Cicipas Ruud, ne može jače.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
iz tvojih usta u božje tj. organizatorske uši … utorak naveče ne mogu gledatbodi123 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 21:48Ma stavit će ih u dnevni termin, završit će to Rafko sa organizatorima, navečer Zverev Alcaraz
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Pa šta je ovo
Nerealan je mali, nerealan
Nerealan je mali, nerealan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Mali je antipatican do bola. Kenja mi se od ovolikog hajpa.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
predobar je igrac al veceras ima srece za avaza
- Felixians4
- Kontakt:
meni je antipatično(mada razumljivo i logično) da će imati toliku premoć u fanovima,no sam dečko ne znam čime te nervira osim eventualno burnim proslavama.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 23:14Mali je antipatican do bola. Kenja mi se od ovolikog hajpa.
kakogod, baš bih volio da zver uzme top10 pobjedu nad njime sada u garrosu što bi ispalo prilično iznenađenje,posebno nakon madridskog finala. finala nakon kog se sascha požalio upravo na... Alcaraz on potentially playing Zverev in the night session on Tuesday:
"It would not be fair. I already played twice at night. It's 0:00 AM and I still have many things to do: dinner, physio... And then you don't sleep well because you still feel the adrenaline of the match."
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.