FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mario, hvala za sve. Hvala za borbu i hvala za golovi. Sretno u Madridu. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
22 m € za Mandzu ,25 m. € za Kroosa ukupno 47 m. € ne znam jeli Bayern ikad vise zaradio na transferima...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Da ce Real nama za Krosa 30 miliona tako da je zarada jos veca!phily je napisao/la:22 m € za Mandzu ,25 m. € za Kroosa ukupno 47 m. € ne znam jeli Bayern ikad vise zaradio na transferima...
@Valencia
Priznaj da si pojeo g'ovno kad si mislio da od ove generacije nema nista, poslije finala u Minhenu kad su izgubili !!
Priznaj da nisi ocekivao velicanstveno izdizanje i najdominantniji fudbal tokom jedne sezone u historiji nogometa.
Oslanjas se previse na neku emotivnu stranu a pazi malo o kojoj generaciji igraca pricas
Tad kad su su svima dokazali suprotno, dokazali su takodjer da je fudbal nepredvidljiv, tako da ta tvoja predvidjanja su u najmanju ruku smiješna.
Šta ti bolan znaš kako ce se Ribery osjecati tokom sezone ? Postedi nas molim te ..
Priznaj da si pojeo g'ovno kad si mislio da od ove generacije nema nista, poslije finala u Minhenu kad su izgubili !!
Priznaj da nisi ocekivao velicanstveno izdizanje i najdominantniji fudbal tokom jedne sezone u historiji nogometa.
Oslanjas se previse na neku emotivnu stranu a pazi malo o kojoj generaciji igraca pricas
Tad kad su su svima dokazali suprotno, dokazali su takodjer da je fudbal nepredvidljiv, tako da ta tvoja predvidjanja su u najmanju ruku smiješna.
Šta ti bolan znaš kako ce se Ribery osjecati tokom sezone ? Postedi nas molim te ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sezona 07/08 smo zaradili 36M€, to je sezona kad smo prodali Hargreavesa za 25M€.phily je napisao/la:22 m € za Mandzu ,25 m. € za Kroosa ukupno 47 m. € ne znam jeli Bayern ikad vise zaradio na transferima...
Sezona 13/14 smo zaradili 41M€.
Dobro si reako.
BackSpace United
BackSpace United
Ja kontao postidit ce se nakon sto procita dvije izjave Pepa...BadrHari je napisao/la:@Valencia
Priznati da je lupio nevidjenu glupost....
Kako znam za Riberija?
Pa znam. Plakao je po medijima zato sto nije dobio nagradu. Forma mu je od tada drasticno opala. 2+2=4.
Jos su ga i povrede nacele, pa malo i sukobi sa Pepom itd.....
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Valencia: u pravi si sve, Bayern je emotivno prazan, bez ikakve zelje za novim uspjehom i naredne sezone nece biti kao prosle.
Haj' sad kad sam se slozio s tobom, postedi i mene a i ostatak ekipe svoje hutbe.
22 miliona za Mandzu, moglo bi se reci da je odradjen poprilicno dobar posao.
Hvala Mandzi na svemu a posebno na onom golu protiv Domuzara u finalu LP-a.
Sretno majstore u Spaniji!
Haj' sad kad sam se slozio s tobom, postedi i mene a i ostatak ekipe svoje hutbe.
22 miliona za Mandzu, moglo bi se reci da je odradjen poprilicno dobar posao.
Hvala Mandzi na svemu a posebno na onom golu protiv Domuzara u finalu LP-a.
Sretno majstore u Spaniji!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Baš si našao temu gdje da dijeliš kritike.Valencia je napisao/la:Ma koga ja pitam...............
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- anelbavarac
- Kontakt:
Vidal dolazi za ovih 50 mil.
Pobjegao nam je jednom, nece drugi put'.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne dao bog...anelbavarac je napisao/la:Vidal dolazi za ovih 50 mil.![]()
BackSpace United
BackSpace United
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne svidja ti se ArturoNerminovic je napisao/la:Ne dao bog...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nije sad da mi se ne svdija kao igrac, Vidal je igracina prava i nema price ali nisam sad siguran da bi on bio isti igrac kod nas kao sto je u Juventusu.anelbavarac je napisao/la:Ne svidja ti se ArturoNerminovic je napisao/la:Ne dao bog...
Vidal je kljucni igrac Juventusa i jedan od najbitnij igraci u taj sistem sto Juventus sad igra. Sistem sto Juventus igra je totalno drugi sistem i Vidal ima druge uslove na poziciju svoju - to sto se zove klasican box-to-box igrac. Sad ako bi rekao da bi Vidal bio isti igrac kod nas i jedan od kljucni igraca kao sto je u Juventusu, nisam bas siguran.
BackSpace United
BackSpace United
Ne treba nam Vidal treba nam WC stoper.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
Tako je.I s time mozemo zakljuciti prijelazni rok.Saurman je napisao/la:Ne treba nam Vidal treba nam WC stoper.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Kroos odlazi, Bastian sklon povredama u opadanju definitivno, Thiago vise bolestan nego zdrav...
Ako bi se ukazala sansa za Vidala tu ne smije biti greske kao prvi put.
Sto se tice stopera, tu su mogucnosti smanjene, Garay je u Zenitu za sicu, a vidimo kakve partije pruza, (kiks nase uprave sigurno) Benatia je 99% igrac Citya, tako da ako zele provjereneog stopera moraju reagovat brzo.
Ako bi se ukazala sansa za Vidala tu ne smije biti greske kao prvi put.
Sto se tice stopera, tu su mogucnosti smanjene, Garay je u Zenitu za sicu, a vidimo kakve partije pruza, (kiks nase uprave sigurno) Benatia je 99% igrac Citya, tako da ako zele provjereneog stopera moraju reagovat brzo.
Nemam gdje drugo podijelit ovu srecu, pa srceee jee Bozeee.
A sto razvalise ove neke Brazilcee jojjj.
SES LIVE!!
A sto razvalise ove neke Brazilcee jojjj.
SES LIVE!!
Mia San Mia
- anelbavarac
- Kontakt:

Dajte mu koliko trazi
- schweinsteiger
- Kontakt:
Dao je dva gola koja su mu namjestena samo tako.anelbavarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Dajte mu koliko trazi
Do njega je bilo samo da bude tu.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tommmicaaaa Ubicaaa To Kralju sami rokaj. kakav majstor. Bravo Elf Bravo igraci Najveceg tima na dunjaluku
Titulu ste zaslužili
Mah... Kros je samo dobar, imao je dovoljno da se dokaze, nije bas impresionirao niti igrac koji je uvijek na nivou. Ako ostane dobro je, ako ode za fine pare dobro opet, ako na kraju ode dzaba, para ne fali, za takvim igraciam se i ne zali.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.