Kakav je stadion?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:21LjoZee je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:20Lijepu ste atmosferu napravili, jutros sam bas gledao neke snimke s obzirom da nisam mogao gledati tekmu. Nadam se da vam je svima bilo lijepo na nasem stadionu. Pozdrav i tebi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 17:13Hvala želji sto nas je pustio na Grbavicu, bas su nas sarajevska raja i oko stadiona dočekali bas fino, pozdrav vama![]()
https://fkzeljeznicar.ba/foto-omar-beca ... vih/45759/
Klub potvrdio potpis Bece i Drine. Zvanicna ne zna sta je snaslo danas.pozdrav normalnoj raji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li iko šta se dešava sa Štilićem i Zecom
-
- Kontakt:
Ja kontao past će server od šokaLjoZee je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:20Lijepu ste atmosferu napravili, jutros sam bas gledao neke snimke s obzirom da nisam mogao gledati tekmu. Nadam se da vam je svima bilo lijepo na nasem stadionu. Pozdrav i tebi.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 17:13Hvala želji sto nas je pustio na Grbavicu, bas su nas sarajevska raja i oko stadiona dočekali bas fino, pozdrav vama![]()
Klub potvrdio potpis Bece i Drine. Zvanicna ne zna sta je snaslo danas.

Ti si moj Željo, veliki Željo!
Isto kao na slikama, to sto sam očekivao to sam i dobio, meni je trenutno najljepši u državi, vjerujem ako se naša zadnja tribina uradi i da stave krov na sve tribine da će naša 2 stadiona biti najljepša u državidrzgemboadislic je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:38Kakav je stadion?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:21LjoZee je napisao/la: ↑09 jul 2021, 19:20
Lijepu ste atmosferu napravili, jutros sam bas gledao neke snimke s obzirom da nisam mogao gledati tekmu. Nadam se da vam je svima bilo lijepo na nasem stadionu. Pozdrav i tebi.![]()
Klub potvrdio potpis Bece i Drine. Zvanicna ne zna sta je snaslo danas.pozdrav normalnoj raji
I još jedan moram nahvaliti Sarajevsku raju znaci kad sam šetao po Sarajevo i kada su me ljudi vidjeli u dresovi počnu mi pjevat, neki se bio slikao, željeli sreću, hvala vam
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Valjda ce doci vakat da i vi nas u Mostaru tako docekate..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:41Isto kao na slikama, to sto sam očekivao to sam i dobio, meni je trenutno najljepši u državi, vjerujem ako se naša zadnja tribina uradi i da stave krov na sve tribine da će naša 2 stadiona biti najljepša u državi
I još jedan moram nahvaliti Sarajevsku raju znaci kad sam šetao po Sarajevo i kada su me ljudi vidjeli u dresovi počnu mi pjevat, neki se bio slikao, željeli sreću, hvala vam
Pročepit će negdje.
Kako neceMojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:43Valjda ce doci vakat da i vi nas u Mostaru tako docekate..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:41Isto kao na slikama, to sto sam očekivao to sam i dobio, meni je trenutno najljepši u državi, vjerujem ako se naša zadnja tribina uradi i da stave krov na sve tribine da će naša 2 stadiona biti najljepša u državi
Ko uređuje web stranicu kluba, ove slike su vrhunske, jel moguće da smo počeli da radimo kao klub?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Hoce hoce, garant cemo imati docek.Kometa je napisao/la: ↑09 jul 2021, 21:00Kako neceMojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:43Valjda ce doci vakat da i vi nas u Mostaru tako docekate..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 20:41
Isto kao na slikama, to sto sam očekivao to sam i dobio, meni je trenutno najljepši u državi, vjerujem ako se naša zadnja tribina uradi i da stave krov na sve tribine da će naša 2 stadiona biti najljepša u državi
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Nas bi vjerovatno u svlacionici docekala poruka bice Zeljo k...c sampion

Pročepit će negdje.
- kontrasviju
- Kontakt:
Dobra odluka ovo oko desetogodišnjih, fino su to riješili.
Inače, ako puknu sve ove sezonske, to je otprilike oko 50k klubu.

1921
-
- Kontakt:
Ako je velezovih navijaca moglo biti vise od 500 po tribini ne vidim razlog da i nas ne puste toliko.. Ako vec traze test ili dokaze o vakcinaciji i prebolovanoj bolesti onda nema nikakvog razloga da nas puste u tako malom broju.. Ako pustaju samo covid sigurne onda nema razloga da uopste stavljaju ogranicenja kapaciteta..
Sto se tice desetogodisnjih sasvim ok odluka.. Vlasnik sam te ulaznice i ovako nesto mi sasvim odgovara..
Dobro je i ovo sto ce ulaznice moci kupovati samo aktivni clanovi..
Sto se tice desetogodisnjih sasvim ok odluka.. Vlasnik sam te ulaznice i ovako nesto mi sasvim odgovara..
Dobro je i ovo sto ce ulaznice moci kupovati samo aktivni clanovi..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Rezonski je ovo odrađeno, nema šta. Treba ispoštovati maksimalno.
Željezničar za život cijeli!
Ma jesu ovo ljudi konačno zadovoljni nečim.... 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Kakvi su juniori Grubješić i Musić i šta igraju. Oni su sa Kulašinom pozivani u reprezentaciju.
Grubešić igra napadača, a Musić igra desnog beka ponekad desnog veznog i krilo po potrebi. Najviše utakmica je odigrao na desnom beku
mosa lošmi stićko tit-ula!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Izgleda naši platili Internet, pa zvanična proradila 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.